2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz bi yere gidemiyoruzannemlere gidiyoruz kardeşlerime bakıp basıyor çığlığı.geçende annemler geldi yine, gidene kadar ağladı.annemde kaynanangile götür sık sık alışsın çocuk içerde sadece sizi görüyor diyor.

Son düzenleme:
oglum iki gündür kakasini yapmiyor fazla birseyde yemiyor napicagimi sasirdim hic böyle yapmazdi oglum kakasini yapmadikca iyice stres oldum karnina masaj yaptim poposuna zeytinyagi koydum tik yok napicam bilmiyorum

cnm bnm oğlanda öyleydi kimi dr 7 güne kadar kımı dr 12 güne kadar yapmaması normal diyo tabı sadece anne sütü alıyorsa,, ek gıdaya gectı ısen oda yapmış olabılır meraklanma bnmkı bı sseferınde 7.gün yapmıştı

selam bayanlar,sezaryan olan arkadaşlara soruyorum,dikiş izinde hafif kabarıklık olan varmı?doktorunuza sordunuzmu bu durumu?bende olduda

Son düzenleme:
Herkese merhaba kızlar kızımda kasık fıtığı ihtimali çıktı henüz net değil ultrasondan sonra belli olucak ama böyle bişey yaşayan yada duyan vvarmı aranızda?

korkma cnm bnm oğlum kasık fıtıgından ameliyat oldu hemde 40lı gunlerde hem kızlrdakı kasık fıtıgını çok fazla dıkkate almıyor dr lar.

valla bende çok şaşırdım ama çok tuhaftır süt yapan şeylerin yüzde 80i aynı zamanda gaz da yapıyor

malesef öyle ne yiyeceğimi şaşırıyorum bazen çok şükür gaz sorunumuzu atlattık

doymadığını nasıl anladınız belirtilr neydi kızım bu ay az kılo aldı sütüm var aslında ama yinede içime kurt düştü

az kilo aldı 400 gr almıştı 1 ayda. doktor mamada verin 1 hafta sonra tekrar gelin dedi 1 haftada 200 gr almış

ne zaman doktora gitmek gerekli acaba:44:kaynanamda 1,5 yıl olmuyormuş korunmuyormuşta adet görünce hemen hamile kalıyormuş.bu günlerde kendimi garip hissediyorm mide bulantısı filanama sanırım psikolojik

2011 kasım annesi olmayasın

canım sağlık ocağındaki hemşire kilo başına bir damla verilmeli demişti o yüzden sen 9 damla diyince şaşırdım zaten bize 7 damla verdi

yaa kilo başına 1 damla mıymış? bizim çocuk dru 8 damla verin dedi sağlık ocağındaki hemşire 9 dedi. ben 8 vericem sanırım.

kızım yine huysuzlanıyor biryeri mi ağrıyor idrar yolu enfeksiyonu mu oldu acaba yine offf yarın yine doktor yolu gözüktü kızlar benım kızım çok düzensiz emiyor ya sizinkiler nasıl

benim oğlum 1,5 bilemedin 2 saatte bir emiyor. 2 memeyi emse daha geç acıkır belki ama yalnız 1ini emiyor her seferinde. reflüsü olduğu için ben de 2.yi vermiyorum. az az sık sık emmeliymiş reflüsü olan bebekler. daha düzen falan yok anlıyacağın.

canim bu sabah yapti allaha sükür ama diger zamanlara göre degisikti sapsari ve cok kötü kokuyordu hemen disariya vermisti kokusunu diger zamanlarda kaka yaptigini bile anlamiyorum cünkü hic koku olmuyor cuma asimiz var sorucam doktora acaba bir problemmi var:44:

selam bayanlar,sezaryan olan arkadaşlara soruyorum,dikiş izinde hafif kabarıklık olan varmı?doktorunuza sordunuzmu bu durumu?bende olduda
seninkisi dikişmiydi benimkisini yapıştırmışlardı.bide olur kabarıklık sonuçta kesiliyor eskisi gibi dümdüz olmazki

korkma canım bişey yokturdur.

Son düzenleme:
maşallah canım baya farkettirmiş maşallahkevserde 600 gr aldı ama sağlık ocağındaki hemşire az da alsa kılosu ii şuan dedi maşallah

canım yapıştırma benimki de aslında düz olması gerekiyor,seninki nasıl.benimki pembe ve kabarık bir çizgi((

canım ben normal doğum yaptım ama bir arkadaşım sezaryan oldu onunda ilk başta kabarıktı ama şuan nasıl bılmıyorum bir ara sorarım yazarım buraya benimde çatlaklar çok kötü bunlar nolucak ya

benim kızımda bı ara 3 satte bir emiyordu şimdi 2 satte biri anca buluyor.bizdede yok valla düzen bide kızımda tek ğöğüs emiyor ikinciyi almıyo yetiyo demekki 3.4 dakika da anca emiyor normal mı ya 15 dakika yarım saat falan dıye okuyorum bazen var mı böyle olan

maşallah canım baya farkettirmiş maşallahkevserde 600 gr aldı ama sağlık ocağındaki hemşire az da alsa kılosu ii şuan dedi maşallah

bakliyat hariç yemeye başladım canım. bizede sağlık ocağında normal dediler ama doktor az dedi hangisine inanacağımı bende şaşırdım :44: ayda en az 500 gr almalıymış bebekler.

doktor banada 3 saatte bir emzir dedi ama benim oğlum daha sık emiyor ve 10 dk yı geçmiyor. bende tek göğüs emziriyorum emmediği göğsüme yatırınca kendini kasıp geri atıyor ancak uykuluyken verebiliyorum çok tuhaf huyları var yaa

bugün ogluma havuc püresi verdim tadini cok sevdi allahtan alerji yapmadi elma niye alerji yapti anlamadim:44:

iyi geceler kızlar.. kaç gundur gırsemde yazmaya vaktım olmuyor. alıntı yapamadım :(
babam gözünden amelıyat oldu. şeker hastasıydı.. kan toplamiş damarları epey yogun geçtı bu hafta..

benım kızımın yuzunde de sag tarafında kızarıklık var.. bır dr alerjı dedi, bırıde egzama dedi krem verdi. hematen. bır haftadır kullanıyorum ama faydası olmadı uzgunüm. artık kremı kullanmamaya karar verdım.. çunku azalma bıle olmadı .:(((

benım dikiş yerımde kahverengı bır çızgı var.. benım tenımde kesık, yanık izleri hep leke halındedır.. geçer mı bilmiyorum ama canımı sıkıyor o leke... ilerde çaresıne bakarız artık..

ben mama vermedım daha.. ek gıdaya da geçmedim.. ama sankı kızım zayıflamış gıbı gelıyor.. onada üzülüyorum..

kızım da bazen 3-4 dk bazen 10 dk emıyor.. zorlamaya çaliştım ama isterse alıyor...

ececim tşk ederim ilgin için fakat yüzümdekiler için dr uzaktan baktı sinir oluyorum böyle drlara pofff şimdi bende tam olarak yüzüm için kullanmayım bari inş kendiliğinden geçer ama elşmdekiler iki gündür gerileme gösterdi gibi sadece geceleri sürüyorum bebek uyuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…