2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar slm benim 2 gündür çok moralim bozuk hamileliğimde başlayan topuk ağrıları bi türlü geçmek bilmediiii dahada arttıı 2 gündür dra gidiyom dr iltihaplı romatizma teşhisi koyduuu tedaviye başlamak için kızını memeden kesmen lazım dedi
çok canım sıkıldı çok üzülüyorum daha 4 ayına yeni girdi napcam ben yaa dayanabildiğim noktaya kadar dayanıyım diyom ama dayanılacak gibi değill hiç yürüyemiyorumm kızım gece uyanıyoo yanına kalkıp gidinceye kdr sinirleniyo beni almıyon diyee çokta sinirli bi kızım var bana bi akıl verin ne olur saraçoğlunun kürü varmış kiraz sapı ve ısırgan kaynatıp içiliyomuş yapsam kızıma zararı olurmu acaba sütten geçecek mecbur aranızda bu tip rahatsızlığı olan varmı varsa tedavi oldumu faydasını gördümüü bilgilendirin beni ltfn iyi haftasonları

ebrar2010 geçmiş olsun canım. bu konuda bilgili birilerine veya doktora danış istersen, umarım seni ve bebeğini etkilemeyecek bir çözüm bulursun.

canim cok gecmis olsun bu konuda biz ne söylersek yalan olur sen en iyisi doktorunu dinle insallah hayirlisiyla atlatirsin

selam bayanlar,sezaryan olan arkadaşlara soruyorum,dikiş izinde hafif kabarıklık olan varmı?doktorunuza sordunuzmu bu durumu?bende olduda

selam arkadaşım benimde yapıştırma dikişlerim kabarık ve pembe çizgi halinde ama doktora sormadım hiç normal olduğunu düşünüyorum ben

cok gecmıs olsun

ybanım benim kızda gezmeyi sevmiyo yabancılıycak galiba biri gelsin yada biz gidelim somurtup duruyo ağlıyo bide hatta herkes sen çok güler yüzlüsün bu kız kime çekmiş böyle çok somurtkan deyip duruyo aslında evde öyle değil güzel güzel gülücükler atıyo ama biri varken yapmıyo niyeyse

oğlum 2 gecedir uyumak bilmiyor sürekli kucağımda gezmek istiyor benim gücümde bir yere kadar yorulunca bırakıyorum basıyor çığlığı uyutmaya çalışıyorum aynı şekilde ağlıyor bugünde zor uyudu ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun çok üzülüyorum karnı tok altı temiz ağrısı sızısı yok kucağımda susuyor neden huysuzluk yapıyor anlamadım :44:

kimse yokmu nerdesiniz kizlar bu ogluma noldu anlamiyorum günde üc dört kere kaka yapan cocuk simkdi üc günde bir yapiyor yedigi ayni seyler kiloda almiyor noluyor yaaaaaaaa böyle

kimse yokmu nerdesiniz kizlar bu ogluma noldu anlamiyorum günde üc dört kere kaka yapan cocuk simkdi üc günde bir yapiyor yedigi ayni seyler kiloda almiyor noluyor yaaaaaaaa böyle

kaka düzenleri değişiyor canım bizde bulamadık ortasını bağırsak düzenleyiciler işe yarıyor doktor bize vermişti bir konuş bakalım doktorla

iyi yapıyo bırak gülmesin benimkide tam tersi kikir kikir.
ben çok çektim güleryüzlü olmaktan kazıkları yedim oturdum.
inşallah kızımda somurtkan olur.

kaka düzenleri değişiyor canım bizde bulamadık ortasını bağırsak düzenleyiciler işe yarıyor doktor bize vermişti bir konuş bakalım doktorla

cuma günü asimiz var ozaman sorucam malum cevabi belli -normal- bizim doktorun tek bildigi sey oda simdiye kadar ne sorduysam hep ayni cevabi aldim

günaydınnn
uzun zaman olmuştu buraya günaydın demeyeli
öpüyorum güzel anneler ve tatlı bebişleri

slm kıslar benim doktor oturabiebilir artık bebeğin dedi ben yinede çok fazla oturtmuyorum eğer bebek kalkmaya çalışıyorsa oturmak istediğinin göstergesiymiş sizler oturtuyormusunuz bebişlri

slm kıslar benim doktor oturabiebilir artık bebeğin dedi ben yinede çok fazla oturtmuyorum eğer bebek kalkmaya çalışıyorsa oturmak istediğinin göstergesiymiş sizler oturtuyormusunuz bebişlri

benimkide oturmak için çabalıyo ama ben oturtmuyorum arada babası kaçamak yapıyo ben kıyameti kopartıyorum 23 ünde 4 ay aylık olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…