hala uyuyor.. bu gece uyutmazsa benı yandım(((
kızlar slm benim 2 gündür çok moralim bozuk hamileliğimde başlayan topuk ağrıları bi türlü geçmek bilmediiii dahada arttıı 2 gündür dra gidiyom dr iltihaplı romatizma teşhisi koyduuu tedaviye başlamak için kızını memeden kesmen lazım dedi
çok canım sıkıldı çok üzülüyorum daha 4 ayına yeni girdi napcam ben yaa dayanabildiğim noktaya kadar dayanıyım diyom ama dayanılacak gibi değill hiç yürüyemiyorumm kızım gece uyanıyoo yanına kalkıp gidinceye kdr sinirleniyo beni almıyon diyee çokta sinirli bi kızım var bana bi akıl verin ne olur saraçoğlunun kürü varmış kiraz sapı ve ısırgan kaynatıp içiliyomuş yapsam kızıma zararı olurmu acaba sütten geçecek mecbur aranızda bu tip rahatsızlığı olan varmı varsa tedavi oldumu faydasını gördümüü bilgilendirin beni ltfn iyi haftasonları
canım yapıştırma benimki de aslında düz olması gerekiyor,seninki nasıl.benimki pembe ve kabarık bir çizgi((
selam bayanlar,sezaryan olan arkadaşlara soruyorum,dikiş izinde hafif kabarıklık olan varmı?doktorunuza sordunuzmu bu durumu?bende olduda
kızlar slm benim 2 gündür çok moralim bozuk hamileliğimde başlayan topuk ağrıları bi türlü geçmek bilmediiii dahada arttıı 2 gündür dra gidiyom dr iltihaplı romatizma teşhisi koyduuu tedaviye başlamak için kızını memeden kesmen lazım dedi
çok canım sıkıldı çok üzülüyorum daha 4 ayına yeni girdi napcam ben yaa dayanabildiğim noktaya kadar dayanıyım diyom ama dayanılacak gibi değill hiç yürüyemiyorumm kızım gece uyanıyoo yanına kalkıp gidinceye kdr sinirleniyo beni almıyon diyee çokta sinirli bi kızım var bana bi akıl verin ne olur saraçoğlunun kürü varmış kiraz sapı ve ısırgan kaynatıp içiliyomuş yapsam kızıma zararı olurmu acaba sütten geçecek mecbur aranızda bu tip rahatsızlığı olan varmı varsa tedavi oldumu faydasını gördümüü bilgilendirin beni ltfn iyi haftasonları
biz bi yere gidemiyoruz annemlere gidiyoruz kardeşlerime bakıp basıyor çığlığı.geçende annemler geldi yine, gidene kadar ağladı.annemde kaynanangile götür sık sık alışsın çocuk içerde sadece sizi görüyor diyor.
kimse yokmu nerdesiniz kizlar bu ogluma noldu anlamiyorum günde üc dört kere kaka yapan cocuk simkdi üc günde bir yapiyor yedigi ayni seyler kiloda almiyor noluyor yaaaaaaaa böyle
ybanım benim kızda gezmeyi sevmiyo yabancılıycak galiba biri gelsin yada biz gidelim somurtup duruyo ağlıyo bide hatta herkes sen çok güler yüzlüsün bu kız kime çekmiş böyle çok somurtkan deyip duruyo aslında evde öyle değil güzel güzel gülücükler atıyo ama biri varken yapmıyo niyeyse
kaka düzenleri değişiyor canım bizde bulamadık ortasınıbağırsak düzenleyiciler işe yarıyor doktor bize vermişti bir konuş bakalım doktorla
slm kıslar benim doktor oturabiebilir artık bebeğin dedi ben yinede çok fazla oturtmuyorum eğer bebek kalkmaya çalışıyorsa oturmak istediğinin göstergesiymiş sizler oturtuyormusunuz bebişlri
slm kıslar benim doktor oturabiebilir artık bebeğin dedi ben yinede çok fazla oturtmuyorum eğer bebek kalkmaya çalışıyorsa oturmak istediğinin göstergesiymiş sizler oturtuyormusunuz bebişlri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?