2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkide oturmak için çabalıyo ama ben oturtmuyorum arada babası kaçamak yapıyo ben kıyameti kopartıyorum 23 ünde 4 ay aylık olucak

benim 17 sinde dört aylık oldu doktoru eğer oturmak istiyorsa oturtun dedi zaten beyni emir veriyo buyüzden bir zarar gelmez dedi ben çok az oturtuyorum yinede 6 aylık olunca artık uzun süreli oturturum

selam kızlar nasılsınız kızım hala öksürüyor fazla değil ama ilaç kullanmıyorum dr vermedide zaten inş kendiliğinden geçer diye bekliyorum

benim 17 sinde dört aylık oldu doktoru eğer oturmak istiyorsa oturtun dedi zaten beyni emir veriyo buyüzden bir zarar gelmez dedi ben çok az oturtuyorum yinede 6 aylık olunca artık uzun süreli oturturum

aynı gün doğmuş bebişlerimiz:)

selam kızlar nasılsınız kızım hala öksürüyor fazla değil ama ilaç kullanmıyorum dr vermedide zaten inş kendiliğinden geçer diye bekliyorum

geçmiş olsun canım. inşallah atlatırsınız bir an önce.

selam, benim kızımda da kasık fıtığı görüldü.45 günlükken hemen ameliyat oldu. geciktirmesenz iyi olur. yeni mi farkettin?

Evet 1 hafta oldu farkedeli bugünde ultrasona girdik kesin teşhis konuldu.Şimdi ameliyat olacak ama bulunduğum ilde çocuk cerrahı yok biz Bursada yaptırmayı düşünüyoruz.Bursa da iyi cerrah tavsiyesi olan arkadaşlar varsa lütfen bana yazsınlar.Ameliyat süreci nasıl?Ve sonrası ne kadar zamanda iyileşiyor ? Bebeğin ameliyat sonrası huzursuzlandımı?Bahseder misin şuan çok panik durumdayım çünkü en çokta anestezi olayı beni geriyor.
Sağol canım ama fıtıkmış malesef

korkma cnm bnm oğlum kasık fıtıgından ameliyat oldu hemde 40lı gunlerde hem kızlrdakı kasık fıtıgını çok fazla dıkkate almıyor dr lar.
Bebişimede ameliyat dendi

canım çok geçmiş olsun ama bir bilgim yok sen başka bi doktora dha sor ve tedavine başla bir kaç ay sonra kızının peşinde koşturman gerecicek allah acil şifalar versin

merhaba kasım anne adaylarımız.bebişleriniz saglıkla sıhatle sorunsuz bir şekilde gelir ilk önce güzel dileklerimi belirtim.ben 2011in kasım topigini yaptım sizinkine baktım çok güzel ama bence birleşelim.bilgilerimizi tecrübelerimizi sayfanızdaki güzellikleri bizim sayfamıza taşırsanız çok memnun oluruz.lütfen iletişime geçelim.

canım panik yapıcak bişey yok.ben de ilk kendim farkettim sonra usg de teşhis konuldu ve ameliyat dendi oğluma.ama o sıralar üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordu.balgamı vardı.bu yüzden 15 gün bekledik.anestezi tehlikeli olmasın diye.çok acı çekiyordu,sürekli ağlıyordu ameliyattan önce.ameliyat olduktan sonra o kadar rahatladı ki sesi kesildi yavrumun.aynı anda sünnetini de yaptırdım.her iki yara yeri de 1 hafta sonra iyileşti.1 saatlik küçük bi operasyon.haklısın anestesi korkutuyo insanı.oğlum biraz geç uyanmış.ama orda bizim gibi bi sürü bebek vardı ameliyat olan.herkesinki aynı değil.
ayrıca arkadaşların da dediği gibi fıtık erkek çocukta daha tehlikeli.ama sen yine de ihmal etme.tehlikesinden ziyade,çocuğun ağrısı çok vardır.bir an önce olsun ,kurtulsun rahatlasın yavrucuk.allah şifalar versin...

manik ve sonuyok arkadaslarim bebeklerinize gecmis olsun rabbim tez zamanda sifalarini versin insallah

merhaba ama bizim sipalarimiz kucagimizda. topiclerimi karistirdirdin?
zaten burasida oyle cok kalabalik degil ki. sizin kafaniza takilan sorular varsa bizim bildigimiz bisi ise yardimci oluruz tabiki yani kendi adima konusuyum yardimci olmaya calisirim.
sizlerde bebeklerinizi saglikla kucaklariniza alirsiniz insaallah..

en baştaki listeyi görünce 2011 hamişlerinin listasi diye düşündüm canım galiba karışıklşık ordan çıktı.sizinn sıpalarrınızıııı yiyim bennn.raabbim onlara saglıklı uzun ömürler versin.annesine babasına hayırlı evlatlar olsunlar.lütfen 2011 kasım topigine gelin fikir verin deişik ne yapabiliriz.birlikte güzelleştirelim.siz tecrübelisiniz ne de olsa.

selam manikk, bende çok üzülmüştüm ama doktorumuz bir önce yaptırmalısın demişti.Bizde acele ettik ve yaptırdık. Ameliyat kısa sürüyor. Bizimki gece olmuştu bu sebeple o gün hastane kaldık.Ameliyat sonrası yarı baygın geliyor bebek. Sürekli uyumak istiyor.Kaldırıp zorla 3 saatte bir emzirmiştim. Birde ameliyata girmeden 4 -5 saat önce bebeğin emzirme işlemi bitiyo. aç girmesi lazım. Girmeden çok ağlayabilir açlıktan Gelincede baygın olucak. Ameliyat sonrası 3 gün sabah akşam antibiyotik iğne oldu. Tabi iğneler yakıyolar, çok ağlıayacak,,,,Doktorunu iyi seç, ameliyat izi falan kalmadı bizimkinde ip gibi bi çizgi, oda zamanla geçip gidicekmiş belli bile değil.Bebek çabuk toparlıyor, fazla panik yapma.Antibiyotiklerdende ishal olabilir, bizimki olmuştu.2 hafta huzursuzluğu sürebilir. Benimkinin sürdü. Şimdiden geçmiş olsun. fıtıığınız kasıkta mı , yani yumurtalıktanmı çıkmış ?

bunları öğrendiğim iyi oldu çok sağol üzüldüm iğnelere ya canım kızım benim
sağol canım
manik ve sonuyok arkadaslarim bebeklerinize gecmis olsun rabbim tez zamanda sifalarini versin insallah
teşekkür ederim

selam kızlar bugün gündüz geldim nete. kayınvaldemler geldi pazar günü bu hafta evdeyim cumartesi işe başlıyorum. şimdilik iyi gidiyor sayılır ama ne kadar olsa annemle benim baktığım gibi olmuyor tabi. ama bana uymaya çalışıyorlar.
perşembe günü doktora gittik. ek gıdaya 5. ayda başlıyoruz. ben elme suyu vermeye başladım. ilk gün 1 çay kaşığı verdim suyundan içti. sonra 2 çay kaşığı verdim elmayı sevmedi galiba dışarı çıkardı bende tekrar vermedim. yine deneyeceğim az az.
bu hafta hüzünlü geçecek nasıl ayrı kalacağım diye düşünüyorum.
geçen hafta babamız nezle oldu, sonra bana bulaştı, oğluşuma geçmesin diye çok dua ettim, maske taktım. şimdi iyiyim biraz öksürüyorum inşallah bulaştırmadan geçer.

nerdeyse 1 aydır oğluşum her seferinde banyoya keyifle giriyor neşeli bir şekilde yıkanıyor, ama ne zaman havlusuna koyup kurulamaya başlasam ağlıyor. sanırım sudan çıkmayı sevmiyor. susuturmak için kucağıma alıyoru sakinleşince yatırıyorum yine ağlıyor. sussun diye şaklabanlık yapıp şekilden şekile giriyorum. sizinkiler nasıl?
kucağa oturtma konusunda bende çok dik olmadan oturtuyorum zaten kendini öne doğru kaldırıyor.

benim kızımda seviyor banyoyu5.ayımızdayız henüz ben yıkamadım dahakaynanam yıkıyor.eşime bi kez beraber yıkayalım diyorum yok kalçasını çıkarırız yok şurasını acıtırız diyor.kaynanamda 1 kez siz yıkayın alışın demiyor.hala yaz gelseydi kızımı bol bol yıkarım diyor

yabangülüm keşke kendin yıkasaydın. ben ilk banyosunu annemle yaptırdım. annem tutuyor ben yıkıyorum. eşimlede yıkadık.
kaynananı bekleme kendin yıka bence. bize hastaneden cd verdiler bebek banyosu ile ilgili onu seyredip yıkadık çok kolay geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…