benimkide oturmak için çabalıyo ama ben oturtmuyorum arada babası kaçamak yapıyo ben kıyameti kopartıyorum 23 ünde 4 ay aylık olucak
benim 17 sinde dört aylık oldu doktoru eğer oturmak istiyorsa oturtun dedi zaten beyni emir veriyo buyüzden bir zarar gelmez dedi ben çok az oturtuyorum yinede 6 aylık olunca artık uzun süreli oturturum
selam kızlar nasılsınız kızım hala öksürüyor fazla değil ama ilaç kullanmıyorum dr vermedide zaten inş kendiliğinden geçer diye bekliyorum
selam, benim kızımda da kasık fıtığı görüldü.45 günlükken hemen ameliyat oldu. geciktirmesenz iyi olur. yeni mi farkettin?
Sağol canım ama fıtıkmış malesefMAnikk geçmiş olsun umarım tahmin edildiği gibi değildir ama burda bir arkadaşın oğlunda vardı ufak bir ameliyat oldugunu söylemişti sanıyorum. HAlenur bebegin nasıl canım aşı sonrası huysuzlandımı senınkıde. HLlyvz ben maxsima aldım anne bebek magazasından ama daha kullanmadım bacak arasındakı kısım çıkıyor 3 kademeli koltuğu sanırım 6kademede yükseklik var bir de çift tepsii var bir incele istersen siteden puanlıolan modeli
Bebişimede ameliyat dendikorkma cnm bnm oğlum kasık fıtıgından ameliyat oldu hemde 40lı gunlerde hem kızlrdakı kasık fıtıgını çok fazla dıkkate almıyor dr lar.
kızlar slm benim 2 gündür çok moralim bozuk hamileliğimde başlayan topuk ağrıları bi türlü geçmek bilmediiii dahada arttıı 2 gündür dra gidiyom dr iltihaplı romatizma teşhisi koyduuu tedaviye başlamak için kızını memeden kesmen lazım dedi
çok canım sıkıldı çok üzülüyorum daha 4 ayına yeni girdi napcam ben yaa dayanabildiğim noktaya kadar dayanıyım diyom ama dayanılacak gibi değill hiç yürüyemiyorumm kızım gece uyanıyoo yanına kalkıp gidinceye kdr sinirleniyo beni almıyon diyee çokta sinirli bi kızım var bana bi akıl verin ne olur saraçoğlunun kürü varmış kiraz sapı ve ısırgan kaynatıp içiliyomuş yapsam kızıma zararı olurmu acaba sütten geçecek mecbur aranızda bu tip rahatsızlığı olan varmı varsa tedavi oldumu faydasını gördümüü bilgilendirin beni ltfn iyi haftasonları
Evet 1 hafta oldu farkedeli bugünde ultrasona girdik kesin teşhis konuldu.Şimdi ameliyat olacak ama bulunduğum ilde çocuk cerrahı yok biz Bursada yaptırmayı düşünüyoruz.Bursa da iyi cerrah tavsiyesi olan arkadaşlar varsa lütfen bana yazsınlar.Ameliyat süreci nasıl?Ve sonrası ne kadar zamanda iyileşiyor ? Bebeğin ameliyat sonrası huzursuzlandımı?Bahseder misin şuan çok panik durumdayım çünkü en çokta anestezi olayı beni geriyor.
Sağol canım ama fıtıkmış malesef
Bebişimede ameliyat dendi
merhaba kasım anne adaylarımız.bebişleriniz saglıkla sıhatle sorunsuz bir şekilde gelir ilk önce güzel dileklerimi belirtim.ben 2011in kasım topigini yaptım sizinkine baktım çok güzel ama bence birleşelim.bilgilerimizi tecrübelerimizi sayfanızdaki güzellikleri bizim sayfamıza taşırsanız çok memnun oluruz.lütfen iletişime geçelim.
merhaba ama bizim sipalarimiz kucagimizda. topiclerimi karistirdirdin?
zaten burasida oyle cok kalabalik degil ki. sizin kafaniza takilan sorular varsa bizim bildigimiz bisi ise yardimci oluruz tabiki yani kendi adima konusuyum yardimci olmaya calisirim.
sizlerde bebeklerinizi saglikla kucaklariniza alirsiniz insaallah..
bunları öğrendiğim iyi oldu çok sağol üzüldüm iğnelere ya canım kızım benimselam manikk, bende çok üzülmüştüm ama doktorumuz bir önce yaptırmalısın demişti.Bizde acele ettik ve yaptırdık. Ameliyat kısa sürüyor. Bizimki gece olmuştu bu sebeple o gün hastane kaldık.Ameliyat sonrası yarı baygın geliyor bebek. Sürekli uyumak istiyor.Kaldırıp zorla 3 saatte bir emzirmiştim. Birde ameliyata girmeden 4 -5 saat önce bebeğin emzirme işlemi bitiyo. aç girmesi lazım. Girmeden çok ağlayabilir açlıktanGelincede baygın olucak. Ameliyat sonrası 3 gün sabah akşam antibiyotik iğne oldu. Tabi iğneler yakıyolar, çok ağlıayacak,,,,Doktorunu iyi seç, ameliyat izi falan kalmadı bizimkinde ip gibi bi çizgi, oda zamanla geçip gidicekmiş belli bile değil.Bebek çabuk toparlıyor, fazla panik yapma.Antibiyotiklerdende ishal olabilir, bizimki olmuştu.2 hafta huzursuzluğu sürebilir. Benimkinin sürdü. Şimdiden geçmiş olsun. fıtıığınız kasıkta mı , yani yumurtalıktanmı çıkmış ?
sağol canımcanım panik yapıcak bişey yok.ben de ilk kendim farkettim sonra usg de teşhis konuldu ve ameliyat dendi oğluma.ama o sıralar üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordu.balgamı vardı.bu yüzden 15 gün bekledik.anestezi tehlikeli olmasın diye.çok acı çekiyordu,sürekli ağlıyordu ameliyattan önce.ameliyat olduktan sonra o kadar rahatladı ki sesi kesildi yavrumun.aynı anda sünnetini de yaptırdım.her iki yara yeri de 1 hafta sonra iyileşti.1 saatlik küçük bi operasyon.haklısın anestesi korkutuyo insanı.oğlum biraz geç uyanmış.ama orda bizim gibi bi sürü bebek vardı ameliyat olan.herkesinki aynı değil.
ayrıca arkadaşların da dediği gibi fıtık erkek çocukta daha tehlikeli.ama sen yine de ihmal etme.tehlikesinden ziyade,çocuğun ağrısı çok vardır.bir an önce olsun ,kurtulsun rahatlasın yavrucuk.allah şifalar versin...
teşekkür ederimmanik ve sonuyok arkadaslarim bebeklerinize gecmis olsun rabbim tez zamanda sifalarini versin insallah
nerdeyse 1 aydır oğluşum her seferinde banyoya keyifle giriyor neşeli bir şekilde yıkanıyor, ama ne zaman havlusuna koyup kurulamaya başlasam ağlıyor. sanırım sudan çıkmayı sevmiyor. susuturmak için kucağıma alıyoru sakinleşince yatırıyorum yine ağlıyor. sussun diye şaklabanlık yapıp şekilden şekile giriyorum. sizinkiler nasıl?
kucağa oturtma konusunda bende çok dik olmadan oturtuyorum zaten kendini öne doğru kaldırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?