en baştaki listeyi görünce 2011 hamişlerinin listasi diye düşündüm canım galiba karışıklşık ordan çıktı.sizinn sıpalarrınızıııı yiyim bennn.raabbim onlara saglıklı uzun ömürler versin.annesine babasına hayırlı evlatlar olsunlar.lütfen 2011 kasım topigine gelin fikir verin deişik ne yapabiliriz.birlikte güzelleştirelim.siz tecrübelisiniz ne de olsa.
benim kızımda seviyor banyoyu5.ayımızdayız henüz ben yıkamadım daha kaynanam yıkıyor.eşime bi kez beraber yıkayalım diyorum yok kalçasını çıkarırız yok şurasını acıtırız diyor.kaynanamda 1 kez siz yıkayın alışın demiyor.hala yaz gelseydi kızımı bol bol yıkarım diyor
bende çok istiyorum ama kaynanam küserse bi daha elini bile sürmez.eşim annesine aşırı düşkündür buna izin vermez.yabangülüm keşke kendin yıkasaydın. ben ilk banyosunu annemle yaptırdım. annem tutuyor ben yıkıyorum. eşimlede yıkadık.
kaynananı bekleme kendin yıka bence. bize hastaneden cd verdiler bebek banyosu ile ilgili onu seyredip yıkadık çok kolay geldi.
cnm ben simdi kendim yikiyorum. kaynanam bi hastaneden ciktigimizda bide 40miz ciktiginda yikadi sonra ben ve esim yikamaya basladik. simdi ise ben kendim yikiyorum benim oglumda cok seviyor banyoyu..
sende kendin yika hic bisi olmaz cnm dikkatli olursaniz.
kımse yok galıbaartık 4.5 aylık olduk olusuma yogurt meyve pürelerı verıyorum ama portakal suyu da vermek ıstıyorum asıtlı dıye gaz yapar mı verenınız var mı bebe bısküvisiyle ezip versem olurmu ayy cok soru sordum galıbaa:26:
kımse yok galıbaartık 4.5 aylık olduk olusuma yogurt meyve pürelerı verıyorum ama portakal suyu da vermek ıstıyorum asıtlı dıye gaz yapar mı verenınız var mı bebe bısküvisiyle ezip versem olurmu ayy cok soru sordum galıbaa:26:
bende çok istiyorum ama kaynanam küserse bi daha elini bile sürmez.eşim annesine aşırı düşkündür buna izin vermez.
yıkamak istiyorum ama ne çare:95:
canim senin kaynana zor biri heralde allah kolaylik versin
bu arada yaz biletimi aldim geliyorum malatyaya kismet olursa görüsürüz
olur canım görüşelim
nerdesiniz kizlar benim oglum dünden beri iyice dönmeye basladi yere koydukmu hemen dönüyorsizinkilerde dönmeye basladilarmi
nerdesiniz kizlar benim oglum dünden beri iyice dönmeye basladi yere koydukmu hemen dönüyorsizinkilerde dönmeye basladilarmi
e dönün canım o zaman...ah topiğin eski günleri ahhhhh
maşallah oğluna :) bizde sadece yana dönme var...nerdesiniz kizlar benim oglum dünden beri iyice dönmeye basladi yere koydukmu hemen dönüyorsizinkilerde dönmeye basladilarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?