2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin cnm sizin sipalar da insaallah saglikla gelirler.. ugrariz tabi cnm topicinize insallah.

cnm ben simdi kendim yikiyorum. kaynanam bi hastaneden ciktigimizda bide 40miz ciktiginda yikadi sonra ben ve esim yikamaya basladik. simdi ise ben kendim yikiyorum benim oglumda cok seviyor banyoyu..

sende kendin yika hic bisi olmaz cnm dikkatli olursaniz.

ben tek yıkamaya korkuyorum hala. arkasını çevirirken kayar diye çekiniyorum
halbuki filesi var.
yaza daha rahat olur.

kaynanam iki kez yıkadı sonra benim elime verdi. ondan beri ben kendim yıkıyorum. eşim su döküyor. ama bebişim de banyoda çok ağlıyor, banyo sonrası da çok ağlıyor. sevmiyor suyu..

bende çok istiyorum ama kaynanam küserse bi daha elini bile sürmez.eşim annesine aşırı düşkündür buna izin vermez.

yıkamak istiyorum ama ne çare:95:

kımse yok galıba artık 4.5 aylık olduk olusuma yogurt meyve pürelerı verıyorum ama portakal suyu da vermek ıstıyorum asıtlı dıye gaz yapar mı verenınız var mı bebe bısküvisiyle ezip versem olurmu ayy cok soru sordum galıbaa:26:

valla ben sadece meyve puresi veriyorum meyve sularini hic denemedim. doktoruna sormam lazim ne vermem lazim diye.

canım yoğurtta ekşime yapar 6 aydan önce. ben portakal suyuyla muzu püre yapıp tattırmıştım ama oğlum sevmeyince vermedim. evet fazlası zararlı asitli olduğu için ama 2-3 kaşık verebilirsin.

bende çok istiyorum ama kaynanam küserse bi daha elini bile sürmez.eşim annesine aşırı düşkündür buna izin vermez.

yıkamak istiyorum ama ne çare:95:

canim senin kaynana zor biri heralde allah kolaylik versin
bu arada yaz biletimi aldim geliyorum malatyaya kismet olursa görüsürüz

nerdesiniz kizlar benim oglum dünden beri iyice dönmeye basladi yere koydukmu hemen dönüyor sizinkilerde dönmeye basladilarmi

nerdesiniz kizlar benim oglum dünden beri iyice dönmeye basladi yere koydukmu hemen dönüyor sizinkilerde dönmeye basladilarmi

benimki hala dönmedi deniyor ama daha poposunuda kaldırması gerektiğini düşünemedi
geç mi kaldı ki ya tedirgin oluyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…