bu gün kızımın eline halley bisküvi verdik, çikolatasını yaladı sonra elinden aldım.alan sizmisiniz diye kıyameti kopardı eşimle gülmekten öldük
ay çok şirin ya. minicikler ama bizi parmaklarında oynatıyorlar, isteklerini dile getirmeleri çok güzel artık değil mi? ilk ayda ne yapsam umursamıyordu beni, şimdi ise direk gözlerime bakıp gülüyor, annelik ne güzelmiş
yabangülüm ben de senin gibi bazen kendi istekleri için ağladığı zaman çok seviniyorum, onlar ağlayacak ki biz de deneme yanılma yoluyla ne istediklerini bulabilelim, konuşana kadar böyle artık. benim kızımda isediği olmayınca sinirlenip, ağlıyor, mesela altını değiştirip ellerimi yıkamaya gittiğimde hemen gel, kucağına al diye ağlıyorcanım benim kızımda bazen şaşı bakıyor özellikle ellerini veya kucağımda pijamamın yazılarını incerlerken, ben de korkmuştum ama daha çok küçük oldukları için normalmiş, hemen gözlerini elinle kapatıp aç, normal bakıyor ondan sonra.
shekerpare endişelenme hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, bir gün bakıyorsun uslu, ertesi gün bakıyorsun çok huzursuz, sağı solu belli değil vallahi bu şekerlerin. ben uzun süreli uğraşlarım sonunda bebeğimi gece uykusunu az da olsa düzene bindirdim. güzdüzleri daha az uyumasını sağlamaya çalış canım. ben gündüz çok isterse uyutuyorum ve uyanıkken sürekli oynatıp yoruyorum onu, gündüzleri uykusundan kalkınca tekrar sallayıp uyutmuyorum severek, konuşarak alıyorum.geceleri ise sessiz ve az ışıklı bir ortam oluşturuyorum, uyanınca konuşmuyorum, emzirip yatırıyorum, uyumazsa kucağımda sallıyorum, yürüyüş yapıyorum, uyutmaya çalışıyorum. inşallah senin kızında da işe yarar canım.
yabangülüm ben de senin gibi bazen kendi istekleri için ağladığı zaman çok seviniyorum, onlar ağlayacak ki biz de deneme yanılma yoluyla ne istediklerini bulabilelim, konuşana kadar böyle artık. benim kızımda isediği olmayınca sinirlenip, ağlıyor, mesela altını değiştirip ellerimi yıkamaya gittiğimde hemen gel, kucağına al diye ağlıyorcanım benim kızımda bazen şaşı bakıyor özellikle ellerini veya kucağımda pijamamın yazılarını incerlerken, ben de korkmuştum ama daha çok küçük oldukları için normalmiş, hemen gözlerini elinle kapatıp aç, normal bakıyor ondan sonra.
shekerpare endişelenme hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, bir gün bakıyorsun uslu, ertesi gün bakıyorsun çok huzursuz, sağı solu belli değil vallahi bu şekerlerin. ben uzun süreli uğraşlarım sonunda bebeğimi gece uykusunu az da olsa düzene bindirdim. güzdüzleri daha az uyumasını sağlamaya çalış canım. ben gündüz çok isterse uyutuyorum ve uyanıkken sürekli oynatıp yoruyorum onu, gündüzleri uykusundan kalkınca tekrar sallayıp uyutmuyorum severek, konuşarak alıyorum.geceleri ise sessiz ve az ışıklı bir ortam oluşturuyorum, uyanınca konuşmuyorum, emzirip yatırıyorum, uyumazsa kucağımda sallıyorum, yürüyüş yapıyorum, uyutmaya çalışıyorum. inşallah senin kızında da işe yarar canım.
nerdesiniz kizlar benim oglum dünden beri iyice dönmeye basladi yere koydukmu hemen dönüyorsizinkilerde dönmeye basladilarmi
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben kızımdan fırsat bulup giremiyorum bu aralar cıldırdı sanki kucaktan inmiyor bırakınca önce bağırıyor almayınca cılgınlar gibi alıyo ne yapmalıyım bılemıyorum ged de 7,8 kez flan kalkıyoracıkmıyoda 3 sefer falan emiyodigdrlerınde aglıyo mırıldanıyo sonra yıne uyutuyorum ama bende hal kalmadıya gece de dinlenemiyorum ne yapıyım bir fikir verin böyle şeyler yaşayan var mı
aynen canım 2 gündür bizde öyleyiz:2:dün 45 dk.ağladı bende ağlayacaktım nerdeyse.emmiyor direniyor bide göğüslerimin ucunu damağıyla ısırıp çekiyor:)acabalarla doluyum inan.acaba dişimi çıkıyor,acaba idrar yolu enf.var böyle gidiyor valla.
hepsi farkli oluyor yakinda dönmeye baslar merak etmebenimki hala dönmedideniyor ama daha poposunuda kaldırması gerektiğini düşünemedi
geç mi kaldı ki ya tedirgin oluyorum bazen
yakinda döner insallahbizde daha dönmedik sadece yanlarına dönebiliyor o kadar.
benimkide öyle öyle basladi yakinda döner canime dönün canım o zaman...
maşallah oğluna :) bizde sadece yana dönme var...
yerim ben onu cadi kiz daha ne oyunlar yapacaklar onlarbenim kızım da sadece yanlarına dönebiliyor. yüzüstü yatırınca ayaklarının arkasından destekliyorum kendini itebiliyor ama kolları geride kaldığı için sinirlenip ağlıyor. ayağa kalkıp oturma egzersizi yapıyor ve çok hoşuna gidiyor. ayakları yere değececek şekilde bacağıma otutuyorum, koltuk altlarından tutuyorum, kendisi oturup kalkıyor.çok komik ve tatlı bu bebişler.
bizde yemek yerken oglum bize bakinca icim parcalaniyor o yemiyor diye ama sabretcez yiyecekleri zamanlarda gelecekbu gün kızımın eline halley bisküvi verdik, çikolatasını yaladı sonra elinden aldım.alan sizmisiniz diye kıyameti kopardı eşimle gülmekten öldük
maşşallah oğluna zeyn benimki daha popoyu kaldıramıyo ama baya arkaya doğru dönüyo
aynen bide bu çıktı mememin ucunu çekiyor bide sıkıştırıyor acıtıyor sanırım dişleri kaşınıyor artık o yüzden yapıyor tabi bu işlemi doyduktan sonra yapıyor ama çok tatlı ya memeyi çakip ısırırken gözleri memeye dğru şaşı bakıyo çok ilginçmiş gibi bakıyo alem valla bende ayy acıttın diye bıraktırıyorum yzüme bakıyor acayip acayip
dönmeye başladı ama yan dönüyo bi kere yüzüstü döndü bi daha dönmedi canı isterse dönüyo istemezse dönmiyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?