2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim kızımda aynen anlattığın gibi gece 4 te uykusu açılmış etrafa bakıyor mırıldanıyor ağlıyor oysa 1_2 gibi ancak uyuyor zaten önce aşının etkisi mi dedim huy değiştirdi diye ama 10 gün oldu etki falan kalmamıştır herhalde demekki bundan sonraki huyu bu diyorum
sabah öyle bir ağladı ki kardeşim uykusundan uyanıp koşarak geldi ne oldu diye çok yoruluyorum artık dışarıda fazla çıkamıyoruz benim peşimde 2 kişi lazım sokağa çıkmak için arabası çantası termosu maması ..hiç derdim bitmiyor dışardada sıkılıyor kucakta geziyor arabayı mı çocumu taşıyacağımı şaşırıyorum büyüdükçe işimiz zorlaşıyor

Dogru belkide büyudükleri içindir hastalık falan olmasında.canım çok sağol ii dileklerin içim inşallah düzelir

sanırım biraz büyüyene kadar huyları değişip duracak.benim kızım misafir sevmiyor,akşam kardeşlerim geldi kucağına aldı dayısı ağlamaya başladı.dışarı çıkmadık daha,evde eşimle ikimizi görüyor çocuğun suçu yok.

bir sıkıntısımı var acaba,sütün varmı aç kalıncada huysuzlanır,gazıda olabilir yada yanında yatırmayı dene gece belki kendini güvende hissetmek istiyordur.

aynen dün de bize babannnesi dedesi geldi,onlara baktıkça ağladı.gece yarısına kadar iç çekti,çok nazlılar çookk

kızlar bıraz sızden baskalarınıda gosterın bebıslere benımkı dısarı konusunda hassas hıc dısarı cıkarmadım desem yerıdır.sadece hastaneye gıttı bıde annanesıne ,babannesıne onlardada arabaya bındı.arabadan ındı okadar. ama bıze gelen gıden cok ılk zamanlar benımkıde kalabalıktan cok sıkılıyodu sımdı alıstı.

kızlar selam ..ben geçen ay adet oldum bu ay adetim gecikti psikolojim bozuldu inş. hamile falan değilimdir eşim korunuyor ve aslında bana göre imkansız hamile kalmam yani bi kaza falan olmadı normal mi ki adet düzensizliği hamilelikten önce adetim çok düzenliydi benim tırstım şimdi günü geçince öff ya

canım daha yeni adetin başlamış bence düzensizliktende olabilir,günün çok geçtiyse gebelik testi yap ama sanmıyorum olduğunu..

günaydn benim oğlum 24 kasım doğumlu zaten az olan sütüm iyice azalıyor çünkü oğlum 2 çekiyor 5 dakika bakınıyo emdiği süre en faza 5 dakika bi 1 haftadır elleri ağzında hiç çıkmıyo deli gibi kaşınıyo hep tükürük çıkarıyo sizinkiler ne durumda

hamile olduğunu sanmıyorum canım. benim kızım emmediği için 40 ım çıktığından beri adet oluyorum ama hep gecikiyor doğumdan sonra oluyormuş. İlk geciktiğinde bende korkmuştum ama şimdi alıştım zamanla düzene giriyormuş.

anladım canım sağol aslında bende bunu merak ediyodum yani gecikme herkeste oluyo mu diye yoksa hamile kalmamak için önlemimi alıyorum ama işte insan korkuyo

selam kizlar hayirli cumalar
bizde bugün asimizi olduk iki bacagindanda yaptilar eskiye göre fazla aglamadi rotaninda ikinci dozu yapildi simdilik ates yok insallah aksama cikmaz

kardelen_cicegi hayırlı olsun ilk dişiniz, maşallah

zeyn77 inşallah sorunsuzca atlatır bebişin aşı gününü, kıyamam ben ona

benim kızım da 24 kasım doğumlu. bir aydır elini emiyor elbiselerini ne bulursa emiyor, ve tükrük çıkarıyor benimki de. ayrıca yaklaşık 2 aydır memeyi reddetme sorunumuz vardı. geceleri problem olmuyordu da gündüzleri emmemek için direniyordu. bende emzircem diye direniyordum resmen savaşıyorduk.. çünkü biliyordum emmezse memeyi temelli bırakabilirdi. bu yüzden gecen ay 700 gram alabildi bu ay da hiç kilo almamış. iki gündür emiyor ama doyduğunda memeyi çekip ağzında sıkıştırıyor. çok canımı acıtıyor. artık memeyle tanışıyor. onu eliyle inceliyor filan. çok tatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…