selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben kızımdan fırsat bulup giremiyorum bu aralar cıldırdı sanki kucaktan inmiyor bırakınca önce bağırıyor almayınca cılgınlar gibi alıyo ne yapmalıyım bılemıyorum ged de 7,8 kez flan kalkıyoracıkmıyoda 3 sefer falan emiyodigdrlerınde aglıyo mırıldanıyo sonra yıne uyutuyorum ama bende hal kalmadıya gece de dinlenemiyorum ne yapıyım bir fikir verin böyle şeyler yaşayan var mı
Canım haklısın zaten uyurken büyüme hormonu salgılanıyormuş vücutta. benim kızım da bazen senin dediğin gibi oluyor geceleri sürekli kalkıyor avunmuyor ve gündüzleri yarım saatte uyanıyor, uzun süreli uyuyamıyor. heralde büyüdükleri için vücutlarındaki değişimden dolayı ya da bizim yediklerimizden etkilendikleri için oluyordur diye düşünüyorum ben. inşallah minik kevserin yine düzene girer canım
bir sıkıntısımı var acaba,sütün varmı aç kalıncada huysuzlanır,gazıda olabilir yada yanında yatırmayı dene gece belki kendini güvende hissetmek istiyordur.selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben kızımdan fırsat bulup giremiyorum bu aralar cıldırdı sanki kucaktan inmiyor bırakınca önce bağırıyor almayınca cılgınlar gibi alıyo ne yapmalıyım bılemıyorum ged de 7,8 kez flan kalkıyoracıkmıyoda 3 sefer falan emiyodigdrlerınde aglıyo mırıldanıyo sonra yıne uyutuyorum ama bende hal kalmadıya gece de dinlenemiyorum ne yapıyım bir fikir verin böyle şeyler yaşayan var mı
aynen dün de bize babannnesi dedesi geldi,onlara baktıkça ağladı.gece yarısına kadar iç çekti,çok nazlılar çookksanırım biraz büyüyene kadar huyları değişip duracak.benim kızım misafir sevmiyor,akşam kardeşlerim geldi kucağına aldı dayısı ağlamaya başladı.dışarı çıkmadık daha,evde eşimle ikimizi görüyor çocuğun suçu yok.
kızlar selam ..ben geçen ay adet oldum bu ay adetim gecikti psikolojim bozuldu inş. hamile falan değilimdir eşim korunuyor ve aslında bana göre imkansız hamile kalmam yani bi kaza falan olmadı normal mi ki adet düzensizliği hamilelikten önce adetim çok düzenliydi benim tırstım şimdi günü geçince öff ya
canım daha yeni adetin başlamış bence düzensizliktende olabilir,günün çok geçtiyse gebelik testi yap ama sanmıyorum olduğunu..
hamile olduğunu sanmıyorum canım. benim kızım emmediği için 40 ım çıktığından beri adet oluyorum ama hep gecikiyor doğumdan sonra oluyormuş. İlk geciktiğinde bende korkmuştum ama şimdi alıştım zamanla düzene giriyormuş.
benim kızım ilk dişini çıkardıbiraz erken oldu ama bende erken çıkarmışım bana benzedi herhalde. Sizde diş çıkaran oldu mu?
gerçekten erken çıkarmış kuzun maşallah ona hayırlı olsun ilk dişiniz:))bizde kaşıntı bol biraz beyazlıkta var sanırım 6.ayı bulur dişin çıkması
benim kızım ilk dişini çıkardıbiraz erken oldu ama bende erken çıkarmışım bana benzedi herhalde. Sizde diş çıkaran oldu mu?
günaydn benim oğlum 24 kasım doğumlu zaten az olan sütüm iyice azalıyor çünkü oğlum 2 çekiyor 5 dakika bakınıyo emdiği süre en faza 5 dakika bi 1 haftadır elleri ağzında hiç çıkmıyo deli gibi kaşınıyo hep tükürük çıkarıyo sizinkiler ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?