2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım sağol aslında bende bunu merak ediyodum yani gecikme herkeste oluyo mu diye yoksa hamile kalmamak için önlemimi alıyorum ama işte insan korkuyo

40ım çıktıktan sonra adetim olmuştu ve hiç gecikmedi iki aydıre da zamanında oluyor. herkeste gecikme olmuyor demekki. yani bende olmadı.. ama bildiğime göre düzensizlikler birkaç ay devam edebilirmiş

ben zaten mamada veriyordm tamamen bırakmasından korkuyorum yinede 1 damlada gitse kar kardır

sanki benim oglani tarif etmissin benimkide sadece geceleri emiyor kilo almadigi icin bende hem mama hem ek gidaya basladim

benim oğlumda 24 kasım doğumlu. galiba 3 kişi oldu 24 kasım da doğum yapan.

günaydın güzel anneler ve bebişleri. bugün işe başladım ilk kez oğluşumdan bu kadar ayrı kalacağım. 4 saatte özlüyorum bugün naparım bilmiyorum. evde babaanne ve hala bakıyor, şükür arkamdan ağlamıyor ama huzursuz olduğunu biliyorum. bugün sanki işe gideceğimi anladı ve kucağıma alınca şap diye dudağıma yapıştı ve öptü. gelmeden mama verip uyutuyordum sağolsun halası odamıza girip konuşunca uykusu açıldı ve uyumadı. gerçi fısıltıyla konuştu ama bende cevap verince uyumadı. birde o kadar çok konuşuyorlar ki çocuk akşam uyurken husuzlanıyor bende alıp odasına götürüyorum başbaşa kalınca sakinliyor. çocuğum bugüne kadar sakin bir ortama alıştı. anneanne ile beraberdik konuşup oynadık ama şamata yapmadık. oğluşumda çok sıcak herkese gülüyor sesli sesli keşke benim gibi soğuk olsaydı diyorum bazen. dün dışarda işim vardı ben gidince bütün gün halayı takip etmiş, zaten annem varkende onu takip ederdi yeni birşey değil. halasına çok bağlanacak demeye getiriyor.
birşey söylemiyorum kırılmasınlar diye, zaten yeni barıştık. ama rahatsız olduğum konular var. mesela halasının tırnakları uzun kepçe gibi ve mama hazırlıyor, ayrıca oğlumun yanında fısss diye deodorant sıkıyor. salonda 2 tane cep telefonu var, ben hiç aynı odada tutmuyorum. eşime söyledim ben konuşurum dedi. kırmadan nasıl söyliyeyim en iyisi kendimden örnek vereyim belki anlarlar.

Alah yardım etsin bebeğinden ayrı kalman çok zor olmalı helede babanneye bırakmak sizinkisi nasıl bilmiyorum ama benimkisi çok anlayışsız geçen gün bize geldiklerinde birden çocuğun üzerine abandı çocukta birden feryad etmeye başladı bende ay korktu dedim bizimle bir ay küstü vay ben onaçocuk senden korktu demişim o canavarmıymış hortlakmıymış

sorma düşünmemeye çalışıyorum geldiğimden beri işe daldım. içimde bir yer acıyor resmen. aklım hep evde napıyor diye düşünüyorum. dün 3 saat uyumamış. hıçkırık tutmuş da ondan uyumamış, halbuki beni özledi biliyorum. ben gidince mamasını verdim kucağımda uyudu. benimkisi yeni barıştığımız için anlayışlı davranmaya çalışıyor ama bazı laflarına sinir oluyorum. uyku düzenine takmış durumda halbuki hep aynı sadece canı nasıl isterse öyle uyuyor akşamları. düzeni oturdu zaten. akşamları odasında hiç ışık açmadım zaten dışardan hafif ışık geliyor. birde gelir glmez oğluna televizyonla arası nasıl demiş oğluna eşimde izlettirmiyoruz demiş. geçen gün halası sordu neden izletmediğimizi anlamamış. dedim hiçbir yararı yok. 2 yaşına kadar izlemeyecek dedim. umarım ben yokken izletmezler. yoksa kıyameti kopartırım.offfff babaannede olsa başkasına emanet etmek çok zor. annemle benim düzenim gibi olmuyor ama istemesemde mecburum.
seninkide düşüncesiz davranmış. daha çok minik korkabilir elbet. küserse kendi bilir. bazen benim bir hareketimden bile korkup sıçrıyor yavrum.

Son düzenleme:
benimde görümcem kızımı kucağında yatak odasına götürdü kızım birden ağlamaya başladı.oysaki görümcem ensesine parfüm sıkmış.bişeyde diyemedim:95:

selam kızlar nasılsınız annecim vardı bende bugün gitti çok hüzünlüyüm sanki kızımda anladı o da hüzünlü çok alışmıştık anneanneye yalnız kaldık gene
annem varken hiçbişi takmıyordum kafama şimdi baş parmaklaım mor gibi sanki pof evde otur otur hastalık hastası oldum herşeyi kafaya takar oldum sanki hep hastayım sanki psikolojık gibi ama yalnızım canım çok sıkılıyor off offfff

bize gel benimde çok canım sıkılıyor vallahi

arkadaşlar ben genç kız oldum regli oldum kızım tam 4. ayına bastı bende regli oldum uf çok zor geliyor ama keşke olmasaydım 2-3 ay daha.

uzun süredir giremiyorum kızımın mevlütünü yaptım çok şükür atlattım temizlik bilmem ne derken mahvoldum kızımda uyumadı 3 kilo verdim 57 ye düştüm. zayıflıktan nefret ediyorum uyumadığım için sütüm gelmedi of of neyse kafanızı şişirmiyim öptüm hepinizi inşallah hepiniz iyisinizdir kuzularınızıda kokladım görüşürüz

bize gel benimde çok canım sıkılıyor vallahi

geliyim valla yaz gelsede çıksam sokaklara allah bebeklerimize sağlık versin ama bu yıl hep evde çok canım sıkıldı gerçi allah başka dert vermesin ama yalnızlıkta çok zor maalesef
aslında yavaş yavaş dışarı çıkarmaya başlamalı bebeleri nereye kadar içerde kalıcaklar bilemiyorum

rota aşısı 3ve 5. aylar yapılıyor bizimde nisanın 9 unda ikinci doz olcak

canım çok zor biliyorum ama sıkma canını,en azından emanet edeceğin güvenilir insanlar var.bende çok hassasım bu konularda ama mecbur kalsam bende bırakırdım.fazla büyütme bak stresten sütün azalır

benimde görümcem kızımı kucağında yatak odasına götürdü kızım birden ağlamaya başladı.oysaki görümcem ensesine parfüm sıkmış.bişeyde diyemedim:95:
varya görümcene oha diyorum başkada birşey demiyorum...

yyardım edin lütfen!!!
OĞLUM 24 ÜNDE 4ÜNÜ DOLDURDU ARTIK EMMİYO GİBİ BİŞEY 2 EMİYO YA AĞLIYO YA ETRAFA BAKIYO BU ARA HUZURSUZDA MAMA VERİYORM YİNE DE YATIRAMIYORUM DİŞLERİDE KAŞINIYO GALİBA TÜKÜRÜK ÇIKARIYOMEMEYİ BIRAKMAMASI İÇİN NE YAPMALIYIM ÇOK KORKUYOR VE ÜZÜLÜYORUM

Arkadaşlar, kızımın kafasının şekli bozuldu.hep kafasını sağ tarafa çeviriyor..
Sola çevirince uyanıyor.. Siz de de bu problemi yaşayan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…