bence meme almadığı zman zorlama bir süre sonra tekrar dene,birde uykulu olduğu zamanlarda dene.benimkide birkaç gün öyle bocaladı sonra düzeldi..ayrıca bir rahatsızlığı olmadığından emin ol,yada doktora götür.belki kulağı falan ağrıyordur...yyardım edin lütfen!!!
OĞLUM 24 ÜNDE 4ÜNÜ DOLDURDU ARTIK EMMİYO GİBİ BİŞEY 2 EMİYO YA AĞLIYO YA ETRAFA BAKIYO BU ARA HUZURSUZDA MAMA VERİYORM YİNE DE YATIRAMIYORUM DİŞLERİDE KAŞINIYO GALİBA TÜKÜRÜK ÇIKARIYOMEMEYİ BIRAKMAMASI İÇİN NE YAPMALIYIM ÇOK KORKUYOR VE ÜZÜLÜYORUM
yyardım edin lütfen!!!
OĞLUM 24 ÜNDE 4ÜNÜ DOLDURDU ARTIK EMMİYO GİBİ BİŞEY 2 EMİYO YA AĞLIYO YA ETRAFA BAKIYO BU ARA HUZURSUZDA MAMA VERİYORM YİNE DE YATIRAMIYORUM DİŞLERİDE KAŞINIYO GALİBA TÜKÜRÜK ÇIKARIYOMEMEYİ BIRAKMAMASI İÇİN NE YAPMALIYIM ÇOK KORKUYOR VE ÜZÜLÜYORUM
yyardım edin lütfen!!!
selam kızlar. benim de oğlum bazen emmemek için direniyor. ama asla sağıp vermedim memeyi bırakmaması için. oyunla falan emziriyorum. yine olmuyorsa uyutmaya çalışıyorum uykuya geçtiği an emziriyorum.
biz de demir damlasına başlayınca düzenimiz bozuldu. geceleri ağlayarak kalkar oldu hem de ne ağlama. güç bela kaka yapınca rahatlıyor ama bazen hemen yapamıyor. doktoruna sorucam olmazsa damlayı değiştiricem. bazıları kabızlık yapmıyormuş.
3 gündür misafir ağırlıyorum. dün gece de az uyudu bizimki. çok yoruldum. inşallah bu gece dinlenirim.
bi de yarın işe başlıyorum(((
bizde haberler böyle. umarım herkes iyidir.
yyardım edin lütfen!!!
bu bebiklere ne oldu böyle hepsi birden emmek istemiyor,yoksa aralarında anlaştılarmı:)
galiba gizli gizli anlastilarherkeste ayni sorun
:)))))) bize kök söktürücekler anlaşılan.bilinçlendikçe daha bir zorlaşıyorlar.melisa ne yesek ondan istiyor vermeyincede ağlamaya başlıyor.allaha şükür bu zamana kadar ne versiysem hiç birinde tiksinmedi.hatta kaynanam tereyağlı kuymak yedirdi verse 1 tabak bile yerdi:)pis boğaz kızım benim
Arkadaşlar, kızımın kafasının şekli bozuldu.hep kafasını sağ tarafa çeviriyor..
Sola çevirince uyanıyor.. Siz de de bu problemi yaşayan var mı??
selam kızlar. benim de oğlum bazen emmemek için direniyor. ama asla sağıp vermedim memeyi bırakmaması için. oyunla falan emziriyorum. yine olmuyorsa uyutmaya çalışıyorum uykuya geçtiği an emziriyorum.
biz de demir damlasına başlayınca düzenimiz bozuldu. geceleri ağlayarak kalkar oldu hem de ne ağlama. güç bela kaka yapınca rahatlıyor ama bazen hemen yapamıyor. doktoruna sorucam olmazsa damlayı değiştiricem. bazıları kabızlık yapmıyormuş.
3 gündür misafir ağırlıyorum. dün gece de az uyudu bizimki. çok yoruldum. inşallah bu gece dinlenirim.
bi de yarın işe başlıyorum(((
bizde haberler böyle. umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?