2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar hepimizin sorunları aynı demek ki, benim kızım da bazen emmemek için direniyor, sütler yüzüne fışkırıp boşa gidiyor, sonrada niye yüzüme sıçradı diye ağlayıp kızıyor bana

her doktor ayrı şey söylüyor, bizim çocuk doktorumuz da sakın demiri aksatma dedi, benim bebeğim de sadece anne sütüyle besleniyor. 400 gr almıştı, diğer doktorlar mamaya başlatırken bizimki sakın başka bir şey verme dedi, rahat ol nasıl olsa ilerde her şeyi yiyecek ama anne sütünü max iki sene içecek bebeğin gelişimi iyi dedi. :97: ferronun tadı ve kokusu çok iğrenç diye ben ferro verdikten sonra taze sııılmış elma veya havuç suyu vermeye başladım çocuğun ağzında o kötü tat kalmasın diye.

kızlar oğlum 2 gündür çok sık emmek istiyor,neden acaba normalde 3 saat dururdu,açlıktan olduğunu sanmıyorum

kızlar bende 10 gundur ek gıda mucadelesı vermekteyım.once suları sımdıde puresını verıyorum.dr.a kalsa meyve puresı bı ogun sebze puresıde bır ogun olmalı ama benım mızmız kızım 2-3 kasık sonra azını kıtlıyo veremıyorum.yarın mılupanın kavonozdakılerınden vercem belkı hazır dıye sever.cocuk buyutmek ne zor hele benım gıbı takıntılıysanız dahada zor..ama yınede Allah a sukurler olsun.

seni çok iyi anlıyorum, eve gelirken uçacak gibi oluyorum, insan nasıl özlüyor değil mi? benim kızımı da geleceğim saatlerde pencereden baktırıyorlar, beni görüp sitenin girişinden apartmanın kapısına kadar kadar takip ediyor, eve gelince gülüyor ve ben banyoda elimi yüzümü yıkayana kadar ağlıyor nerede kaldın , çabuk beni gel al diye. sarılıp, öpüşüp, koklaşıyoruz sonra, kavuşmak güzel , ayrılmak zor .

DeliMavi belki de seninle birlikte olmak istiyordur, özlüyordur, bebekler emerek rahatlıyorlarmış, benim bebeğim de yapıyor bazen, stres atıyorlar heralde CINCIK da haklı, yediklerimizden de olabiliyormuş ayrıca yeni gıdalarla tanışırken de bebekler bocalayabiliyor.

CINCIK inşallah sever kızın mamaları, endişelenme canım nasıl olsa deneye deneye hangi yiyecekten hoşlananacaklarını bulacağız.

evet eceberk banada ilgi istiyor gibi geliyor,ama zaten 24 saat başındayım daha ne yapayım çok nazlı benim oğlum yaabu kadar sık emersede gazı artar

canım Allah ' a şükür eskisi gibi değiller, gazdan çok çektik ama şimdi yine bizim yardımımz olmadan da kendileri gazlarını çıkarabiliyorlar :90: istedikleri meme emmek olsun varsın, veririz artık bu saatten sonra, tombik olurlar ne güzel sevilecek daha çok şeyimiz olur

benimkini baktırsalarda göremez 5. kattayız çünkü benimkini kucağıma alınca bazen söyleniyor. beni bırakıp gittin diyor galiba? evde sakinliğe alışmıştı babaanesi ve halası akşama kadar tv. açıyor çocuğumun kafası şişiyordur. benimleyken konuşup şarkıda söylerdim ama sakin durduğumuz zamanda olurdu. birde aman ağlamasın diye kucaklarına alıyorlarmış. ben sese alıştırıyorum babaannesi sessiz olun diyor. gündüz uyurken fısıltıyla konuşuyorlarmış. 4 ayda alıştırdıklarım boşa gidecek.

benimki dört ay iki hafta 4 günlük oldu, ben de gaz çıkarmaya devam ediyorum ama eskisi gibi değil artık çok şükür, bazen kendi kendine ağlayıp hemen çıkarıyor, bu günleri gördüğüm için çok mutluyum.

benimkide gazını kendi çıkarıyor ama hep sırtına vuruyorum hafif hafif.
kızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz.
ben prima primium care kullanıyorum 4 numara. memnunum ama kakasını fazla yaptığında belinden taşıp sırtına kadar kakaya bulanıyor oğluşum.
geçen hafta elma suyu verdim dışarı püskürdü bende ısrar etmedim. birde ağzına alırken yüzünü buruşturuyor çok komik oluyor.

Son düzenleme:
ben canbebe kullanıyorum çokta memnunum prima kullanıyordum aynı sorun bendede oldu.

bende prima kullanıyorum mega paket 3 numara ben henüz ek gıdaya başladım yanlışmı yapıyorum acaba nisanın 4 ünde 5. ayı dolacak meyve sularından versemmi artık bide diyorum ki önce kilosuna bakalım bu ay sonra başlatayım zaten 1 haftaya kadar düzenli olarak meyve suyu vermeyi planlıyorum
ama 6 ay anne sütü dedikleri içinde biraz ağırdan aldığım doğru zaten o meylesularını sebzeleri hep yiyecek hayatı boyunca ama anne sütü alamıcak tadını çıkarsın diyorum bilmem yanlışmıyım?

Sütüm yettiği sürece, 6 aya kadar ek gıdaya başlamakta acele etmeyeceğim..Şimdi sadece arada sırada meyveleri yalatıyorum..

bende prima 4 kullanıyorum ama bezle alakalı olduğunu düşünmüyorum bu durumun.bizdede oluyor acaba bezi dahamı sıkı bağlamak gerekiyor.

Son düzenleme:
slm kızlar.. bız artık hava ısındı hep dışardayız yada yukarıda komşunun terasındayız.. eve gırmek istemıyoruz kızımla..
bez olarak bende prıma aktıf bebe yada uyu oyna kullanıyorum.. kızım rahat edıyor..

ek gıdaya ben daha başlamdım.. ayrıca başlamayı da altı aydan önce düşünmuyorum.. mumkun oldugu kadar emzırmek istiyorum..

Bezi ya büyük geliyordur (4 yerine nr:3) ya da daha sıkı bağlaman gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…