acaba sutunun kalıtesımı dustu doyurmuyomu ....bence sen bıraz yedıklerıne dıkkat et..kızlar oğlum 2 gündür çok sık emmek istiyor,neden acaba normalde 3 saat dururdu,açlıktan olduğunu sanmıyorum
dün işe başladım kızlar! oğluşumu çok özlüyorum offfffffff!
dün akşam eve gidince yeni uyanmış bir sarıldım, öpe öpe doyamadım.
gece uyurkende kucağımda mızıldandı durdu nedense zor uyuttum.
sabahları beni kapıda uğurluyor, biraz daha büyüsün arkamdan ağlayacak.
valla önceden o gaz yapar bu gaz yapar aç kalıyordum.şimdi ne bulsam yiyorum,vitaminli besleniyorum yani..acaba sutunun kalıtesımı dustu doyurmuyomu ....bence sen bıraz yedıklerıne dıkkat et..
seni çok iyi anlıyorum, eve gelirken uçacak gibi oluyorum, insan nasıl özlüyor değil mi?benim kızımı da geleceğim saatlerde pencereden baktırıyorlar, beni görüp sitenin girişinden apartmanın kapısına kadar kadar takip ediyor, eve gelince gülüyor ve ben banyoda elimi yüzümü yıkayana kadar ağlıyor nerede kaldın , çabuk beni gel al diye. sarılıp, öpüşüp, koklaşıyoruz sonra, kavuşmak güzel , ayrılmak zor .
DeliMavi belki de seninle birlikte olmak istiyordur, özlüyordur, bebekler emerek rahatlıyorlarmış, benim bebeğim de yapıyor bazen, stres atıyorlar heraldeCINCIK da haklı, yediklerimizden de olabiliyormuş ayrıca yeni gıdalarla tanışırken de bebekler bocalayabiliyor.
CINCIK inşallah sever kızın mamaları, endişelenme canım nasıl olsa deneye deneye hangi yiyecekten hoşlananacaklarını bulacağız.
ben canbebe kullanıyorum çokta memnunum prima kullanıyordum aynı sorun bendede oldu.benimkide gazını kendi çıkarıyor ama hep sırtına vuruyorum hafif hafif.
kızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz.
ben prima primium care kullanıyorum 4 numara. memnunum ama kakasını fazla yaptığında belinden taşıp sırtına kadar kakaya bulanıyor oğluşum.
geçen hafta elma suyu verdim dışarı püskürdü bende ısrar etmedim. birde ağzına alırken yüzünü buruşturuyor çok komik oluyor.
kızlar oğlum 2 gündür çok sık emmek istiyor,neden acaba normalde 3 saat dururdu,açlıktan olduğunu sanmıyorum
sütün yeterliyse büyüme atağı olabilir.
bende prima 4 kullanıyorum ama bezle alakalı olduğunu düşünmüyorum bu durumun.bizdede oluyor acaba bezi dahamı sıkı bağlamak gerekiyor.benimkide gazını kendi çıkarıyor ama hep sırtına vuruyorum hafif hafif.
ben prima primium care kullanıyorum 4 numara. memnunum ama kakasını fazla yaptığında belinden taşıp sırtına kadar kakaya bulanıyor oğluşum.
geçen hafta elma suyu verdim dışarı püskürdü bende ısrar etmedim. birde ağzına alırken yüzünü buruşturuyor çok komik oluyor.
benimkide gazını kendi çıkarıyor ama hep sırtına vuruyorum hafif hafif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?