merhaba kızlar
bende 30 kasımda dünyalar güzeli bir kız doğurmuştum.doğumdan önce burada hamileyken daha doğrusu yazmıştım fakat daha çok yeni olduğu için sitem etmiştim. aradan onca zaman geçtikten sonra bi bakayım dedim hepiniz kaynaşmışsınız ne güzell.. bende burda konuşmak kızımın neler yaptığını anlatmak istiyorumm artıkk :)
kızım 30 unda 4. ayını doldurcak nasipse . ek gıda henüz vermiyorum .4 gün sonra doktoruna gidicez bakalım neler diyecek?
kiyamam ben ona oda hissediyordur canim benimdün işe başladım kızlar! oğluşumu çok özlüyorum offfffffff!
dün akşam eve gidince yeni uyanmış bir sarıldım, öpe öpe doyamadım.
gece uyurkende kucağımda mızıldandı durdu nedense zor uyuttum.
sabahları beni kapıda uğurluyor, biraz daha büyüsün arkamdan ağlayacak.
canim benim oglumda eskiye göre daha fazla yemek istiyor gitgide büyüyorlar mideleride büyüyor daha fazla acikiyorlar bende ögünleri fazlalastirdim sende iki saatte bir vermeyi dene bakalim ozaman ne tepki verecekkızlar oğlum 2 gündür çok sık emmek istiyor,neden acaba normalde 3 saat dururdu,açlıktan olduğunu sanmıyorum
merhaba kızlar
bende 30 kasımda dünyalar güzeli bir kız doğurmuştum.doğumdan önce burada hamileyken daha doğrusu yazmıştım fakat daha çok yeni olduğu için sitem etmiştim. aradan onca zaman geçtikten sonra bi bakayım dedim hepiniz kaynaşmışsınız ne güzell.. bende burda konuşmak kızımın neler yaptığını anlatmak istiyorumm artıkk :)
kızım 30 unda 4. ayını doldurcak nasipse . ek gıda henüz vermiyorum .4 gün sonra doktoruna gidicez bakalım neler diyecek?
Günaydın bebişim naber:)))) kayra tekmeledi mi bugün?günaydınn yalnız topik:)))
Günaydın bebişim naber:)))) kayra tekmeledi mi bugün?hey gidi hey en son hamileyken burdaydık hahahaha
Günaydın canım seni buralarda görmek ne hoş:)Bugün hepimiz burdayız ne tesadüfGünaydın;
güzel anneler ve tatlı bebişleri
bizde dün tam 5 aylık olduk. Bugün 5 ay 1 günlüğüz
burası çok güzel bir ortamdı.
Biz ikinci rotayı da olduk aso
Günaydın;
güzel anneler ve tatlı bebişleri
bizde dün tam 5 aylık olduk. Bugün 5 ay 1 günlüğüz
burası çok güzel bir ortamdı.
Biz ikinci rotayı da olduk aso
Günaydın canım seni buralarda görmek ne hoş:)Bugün hepimiz burdayız ne tesadüf
Maşallah size maşallah koca adam oldunuz artık siz.Biz de 3 gün sonra inşallah 5 ay olacağız:)Ohh olmuşsunuz ne güzel. Biz de cumartesi olcaz bakalım
barayss naber caanımm??
Ay dimi ya hey gidi günler hey.Minik bi noktalardı eşek sıpaları.Benimki ensemde saç bırakmadı.Bir de tam en acıyan yerde tutup çekiyor.Asya hanım banyo yaptı temizledim kızımı.Malum akşam Kvdeydik.Mikroplardan arındırdım kızımıasoşum geçen sene bu zamanlar kalp atışını duymuştuk heyecanla 2 li test yaptırmayı bekliyodukkayra artık kızınca tekmeliyo dün gecede saçımı çekti bıraktırana kadar anam ağladı
asya hanım napıyolar?
iyilik canım gece sık uyandım ama yine de enerjiğim çok ilginç
kayra ve eren nasıl? sen nasılsın?
Vay vay vaaay maşallah sana benim güzel gözlü yakışıklım:)Bizim babamız bırak takım elbiseyi pijamayla bile alt temizlemiyorAşımızı olduk 5 ayı devirdik dün ilk arabamla oynadık
sabah evden çıkarken mıçtık babamız takım elbiseyle altımızı temizledi
annemi fazla uyutmadım vukuatım fazla aso teyze
Ay dimi ya hey gidi günler hey.Minik bi noktalardı eşek sıpaları.Benimki ensemde saç bırakmadı.Bir de tam en acıyan yerde tutup çekiyor.Asya hanım banyo yaptı temizledim kızımı.Malum akşam Kvdeydik.Mikroplardan arındırdım kızımıŞimdi de tv izliyor:) Kayra napıyo uyanık mı
Vay vay vaaay maşallah sana benim güzel gözlü yakışıklım:)Bizim babamız bırak takım elbiseyi pijamayla bile alt temizlemiyoraferin ataberk sana aferin yor babanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?