2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar

bende 30 kasımda dünyalar güzeli bir kız doğurmuştum.doğumdan önce burada hamileyken daha doğrusu yazmıştım fakat daha çok yeni olduğu için sitem etmiştim. aradan onca zaman geçtikten sonra bi bakayım dedim hepiniz kaynaşmışsınız ne güzell.. bende burda konuşmak kızımın neler yaptığını anlatmak istiyorumm artıkk :)

kızım 30 unda 4. ayını doldurcak nasipse . ek gıda henüz vermiyorum .4 gün sonra doktoruna gidicez bakalım neler diyecek?

benimde 23 kasımda prensesim dünyaya geldi. bu güzellerle yandık dünya yerinden sarsılacak
bende henüz ek gıdaya başlamadım dr. sadece emzir dedi.

kiyamam ben ona oda hissediyordur canim benim
kızlar oğlum 2 gündür çok sık emmek istiyor,neden acaba normalde 3 saat dururdu,açlıktan olduğunu sanmıyorum
canim benim oglumda eskiye göre daha fazla yemek istiyor gitgide büyüyorlar mideleride büyüyor daha fazla acikiyorlar bende ögünleri fazlalastirdim sende iki saatte bir vermeyi dene bakalim ozaman ne tepki verecek

hosgeldin canim güle güle büyüt bebegini sende paylas tabiki hepimiz birbirimizden birseyler ögreniyoruz

pazartesi kontrole gittim doktor ek gıdaya başlayabilirsin dedi bende azar azar başladım zaten yoğurt çorba yarım kase veriyordum ne zaman onu tama çıkarsam ama anlamadığım ebe elime 6 aydan sonra verilen besinleri verdi yumurta filan yazıyo onun için beklicem siz ne zaman rafadana başlıcanız kimiside pirinç ununun içine kır diyor siz ne düşünüyorsunuz.

Hepinize günaydın kızlar:)
Uzun bir aradan sonra yine geldim.Umarım herkes iyidir.Biz de 3 gün sonra 5.ayımızı dolduruyoruz.Cumartesi kontrolümüz var ve bir de rota aşımızın 2.dozu var.Ek gıdaya henüz geçmedik cumartesi geçin der mi bilemem .

Günaydın;
güzel anneler ve tatlı bebişleri
bizde dün tam 5 aylık olduk. Bugün 5 ay 1 günlüğüz
burası çok güzel bir ortamdı.
Biz ikinci rotayı da olduk aso

Günaydın bebişim naber:)))) kayra tekmeledi mi bugün? hey gidi hey en son hamileyken burdaydık hahahaha

asoşum geçen sene bu zamanlar kalp atışını duymuştuk heyecanla 2 li test yaptırmayı bekliyodukkayra artık kızınca tekmeliyo dün gecede saçımı çekti bıraktırana kadar anam ağladı
asya hanım napıyolar?

Günaydın;
güzel anneler ve tatlı bebişleri
bizde dün tam 5 aylık olduk. Bugün 5 ay 1 günlüğüz
burası çok güzel bir ortamdı.
Biz ikinci rotayı da olduk aso
Günaydın canım seni buralarda görmek ne hoş:)Bugün hepimiz burdayız ne tesadüf
Maşallah size maşallah koca adam oldunuz artık siz.Biz de 3 gün sonra inşallah 5 ay olacağız:)Ohh olmuşsunuz ne güzel. Biz de cumartesi olcaz bakalım

Aşımızı olduk 5 ayı devirdik dün ilk arabamla oynadık
sabah evden çıkarken mıçtık babamız takım elbiseyle altımızı temizledi
annemi fazla uyutmadım vukuatım fazla aso teyze

Ay dimi ya hey gidi günler hey.Minik bi noktalardı eşek sıpaları.Benimki ensemde saç bırakmadı.Bir de tam en acıyan yerde tutup çekiyor.Asya hanım banyo yaptı temizledim kızımı.Malum akşam Kvdeydik.Mikroplardan arındırdım kızımı Şimdi de tv izliyor:) Kayra napıyo uyanık mı

iyilik canım gece sık uyandım ama yine de enerjiğim çok ilginç
kayra ve eren nasıl? sen nasılsın?

erenin okul toplantısı var bugün 12 de ona gidicem kayra bey de emiyoo şu anda
takvimime bakıyorumda 5 ay 2 hafta vay be koca adan olmuşuzz

Aşımızı olduk 5 ayı devirdik dün ilk arabamla oynadık
sabah evden çıkarken mıçtık babamız takım elbiseyle altımızı temizledi
annemi fazla uyutmadım vukuatım fazla aso teyze
Vay vay vaaay maşallah sana benim güzel gözlü yakışıklım:)Bizim babamız bırak takım elbiseyi pijamayla bile alt temizlemiyor aferin ataberk sana aferin yor babanı

puhahaaa mikroplardan arındırman iyi olmuşş görümcende ordamıydı

Açım aç açım aç:)))) Daha kahvaltı yapmadım.Elayı yıkadım kıyafetleirni ütüledim daha bi makine daha çalışcak ben oturdum çene çalıyorum.

günaydınn kızlarrr:))

özledik buraları. benim saçlarım acayip dökülüyor( önceden takmıyordum ama üzülmeye başlıyorum artık( siz de de oluyor mu?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…