Börülce kafa geç geldi biraz. Nerde dedim biraz işi var dedilerpuhahaaa mikroplardan arındırman iyi olmuşş görümcende ordamıydı
aynen aynen uyuzlarbizimkiler döt devirip yatıyolar asoş
Merhaba canım:) Benim de inanılmaz dökülüyor öyle böyle değil hem de.Tutam tutam.Ve yeni saçlar da çıkıyo kafamın üstünde diken diken saçlar görünüyor.Ne zaman bitecekse bu dökülmelergünaydınn kızlarrr:))
özledik buraları. benim saçlarım acayip dökülüyor( önceden takmıyordum ama üzülmeye başlıyorum artık ( siz de de oluyor mu?:18:
günaydınn kızlarrr:))
özledik buraları. benim saçlarım acayip dökülüyor( önceden takmıyordum ama üzülmeye başlıyorum artık ( siz de de oluyor mu?:18:
aynen aynen uyuzlar
Merhaba canım:) Benim de inanılmaz dökülüyor öyle böyle değil hem de.Tutam tutam.Ve yeni saçlar da çıkıyo kafamın üstünde diken diken saçlar görünüyor.Ne zaman bitecekse bu dökülmeler
Vay vay vaaay maşallah sana benim güzel gözlü yakışıklım:)Bizim babamız bırak takım elbiseyi pijamayla bile alt temizlemiyoraferin ataberk sana aferin yor babanı
Çim adam çim kadın çim avratevet bendede çıkıyor çim adam gibi oldumm
Aynen canım bir kere değiştir dedim. Bir baktım bezin cırtlarını öne getirmiş arkadan yapıştırıyor.Napıyorsun dedim bezi bağlıyorum diyor. dedim de geeeettt.Bilerek yapıyo ama biliyorum bir daha ona yaptırmayım diye yapıyor uyanıkbenimki de temizlemedi hiçççççgıcıkkk
Çim adam çim kadın çim avrat
Aynen canım bir kere değiştir dedim. Bir baktım bezin cırtlarını öne getirmiş arkadan yapıştırıyor.Napıyorsun dedim bezi bağlıyorum diyor. dedim de geeeettt.Bilerek yapıyo ama biliyorum bir daha ona yaptırmayım diye yapıyor uyanık
Eloşun kıyafetlerini geçen gün temizlikçiye verdim.Bahar da geldi kıyafeti çok kalmadı.Haftaya bir gün çıkıp kıyafet alayım kızıma.Kocam beraber gidelim dedi.Yok dedim senle gelmem.Eskiden çok severdi alışverişi şimdi girdiğimizde hadi hadi hadi diyip delirtiyor beni.Ama kendine bir şeyler alınırken yüz saat duruyor içerde.En son gittiğimizde mothercareden hadi hadi diyerek çıkardı beni.Ama beyimiz kendi mağazasında bizi esir etti.
Çim adam çim kadın çim avrat
Aynen canım bir kere değiştir dedim. Bir baktım bezin cırtlarını öne getirmiş arkadan yapıştırıyor.Napıyorsun dedim bezi bağlıyorum diyor. dedim de geeeettt.Bilerek yapıyo ama biliyorum bir daha ona yaptırmayım diye yapıyor uyanık
benımkı de yemek falan yapıyo ya, bunu bari yapmayayım diyor:)) susuyorum:
benimkide hamiyken çok ev işi yaptıı ben yorulmayım diye şimdii bey oldu oturuyo
ben de de cıkar o saçlardan inşallah. dökülcek yani çaresi yok diyonuz( pffff
baharında etkisi var bu dökülmede bence:82:
çocugun ellerinde hep saçlarım ağzına gircek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?