2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
puhahaaa mikroplardan arındırman iyi olmuşş görümcende ordamıydı
Börülce kafa geç geldi biraz. Nerde dedim biraz işi var dediler ne işiyse bilmiyorum birni buldu da onla cilveleşiyor herhalde aman bulsun da evlensin bir an önce he kızımı bir güzel akladım pakladım yine benim mis kızım oldu

bizimkiler döt devirip yatıyolar asoş
aynen aynen uyuzlar
günaydınn kızlarrr:))

özledik buraları. benim saçlarım acayip dökülüyor( önceden takmıyordum ama üzülmeye başlıyorum artık( siz de de oluyor mu?:18:
Merhaba canım:) Benim de inanılmaz dökülüyor öyle böyle değil hem de.Tutam tutam.Ve yeni saçlar da çıkıyo kafamın üstünde diken diken saçlar görünüyor.Ne zaman bitecekse bu dökülmeler

günaydınn kızlarrr:))

özledik buraları. benim saçlarım acayip dökülüyor( önceden takmıyordum ama üzülmeye başlıyorum artık( siz de de oluyor mu?:18:

gnydn canımm benimde çok dökülüyor sabah kalktığımda yastıktan topladıklarımı biriktirsem postij yaptırırım heralde kel kalıcaz

evet bendede çıkıyor çim adam gibi oldumm

Eloşun kıyafetlerini geçen gün temizlikçiye verdim.Bahar da geldi kıyafeti çok kalmadı.Haftaya bir gün çıkıp kıyafet alayım kızıma.Kocam beraber gidelim dedi.Yok dedim senle gelmem.Eskiden çok severdi alışverişi şimdi girdiğimizde hadi hadi hadi diyip delirtiyor beni.Ama kendine bir şeyler alınırken yüz saat duruyor içerde.En son gittiğimizde mothercareden hadi hadi diyerek çıkardı beni.Ama beyimiz kendi mağazasında bizi esir etti.

evet bendede çıkıyor çim adam gibi oldumm
Çim adam çim kadın çim avrat
benimki de temizlemedi hiççççç gıcıkkk
Aynen canım bir kere değiştir dedim. Bir baktım bezin cırtlarını öne getirmiş arkadan yapıştırıyor.Napıyorsun dedim bezi bağlıyorum diyor. dedim de geeeettt.Bilerek yapıyo ama biliyorum bir daha ona yaptırmayım diye yapıyor uyanık

çok uyanık bu erkekler çok bizimki erende temizlerdi bunda beceremem deyip çekiliyo kenara

kız anası olmak nasıl bişey aso? o kadar güzel kıyafetler varki insanın hepsinin alası gelır heralde ? bizde güzel bulcaz dıye gezıp gezıp duruyoz.

benımkı de yemek falan yapıyo ya, bunu bari yapmayayım diyor:)) susuyorum:

benimde çok dökülüyor saçlarım hatta bi ara kestirecektim prop kestirdim yinede dökülüyor dediğinde vazgeçtim. her taraf saç oluyor ataberk yutmasında varsın dökülsün diyorum artıkın
çayımı içtim bugün yine hafif yemeye başlıyorum
2 gündür reglim diye saldım
15 günde 1 kilo verdim dikkat ederek
hamilelik öncesinden 2 kilo fazlam var:18:

günaydın kızlar nasılsınız, nostalji günününüz nasıl geçiyor.ege sağolsun 6,5 da uyandı o saatten beri ayaktayım . şimdi kahvaltı hazırlayacağım. uykum varrrr... bu tipleri özlemişim.

günaydın kızlar nasılsınız geçmişi okuaya vakit bulamıyorum umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…