2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide ben başlasam pöffff
günaydın kızlar nasılsınız, nostalji günününüz nasıl geçiyor.ege sağolsun 6,5 da uyandı o saatten beri ayaktayım . şimdi kahvaltı hazırlayacağım. uykum varrrr... bu tipleri özlemişim.

dilek günaydın cnmm bizimkide 8 de uyandıı şimdi gene uyudu bende kahvaltı yapıyorum

kız anası olmak nasıl bişey aso? o kadar güzel kıyafetler varki insanın hepsinin alası gelır heralde ? bizde güzel bulcaz dıye gezıp gezıp duruyoz.
evet ya çok güzellerrrr.yazlık şeyler de çok güzel.indirim bekliyorum:))))))2.kız olsun senin inş:))))
benımkı de yemek falan yapıyo ya, bunu bari yapmayayım diyor:)) susuyorum:
ooo benimki dağınıklığını bile toplamıyor.çok fena alıştı rahata
günaydın kızlar nasılsınız, nostalji günününüz nasıl geçiyor.ege sağolsun 6,5 da uyandı o saatten beri ayaktayım . şimdi kahvaltı hazırlayacağım. uykum varrrr... bu tipleri özlemişim.
günaydın şekerim:)

İyiyim bende ama çok uykusuzum sabaa kadar kaç kere kalktıgını sayamıyorum artık bır duzelseydı iyi olucaktı ama dişleri kaşınıyo galiba ondan uyuyamıyor gibime gdliyor sizde durumlar nasıl

4-5 kere kalkıyoruz bizde alıştım artıkk sabah 8 de uyandık
dişler bizimde aynı kaşınıyo elimi götürmeye çalışıyo ağzına o kadar dişlik aldım yüzüne bile bakmadı salyasıda çok önlük takıyorum 5 dakka sonra önlük sırırlsıklam oluyor

evet canım hem de en şiddetlisinden.hamleyken ilaç kullanamadığım için acilde yatmıştım bir gece

Ayy ne zordur ya peki önleyici birşeyler var mı bu mevsımde kullanabılecegın tabi emzirirken kullanılır mı bılmiyorumda

Bizde 7-8 kere kesin kalkıyoruz.aynen elimi agzıa götürmek daa cazip geliyor dişliklerle çok kısa süre oyaanıyor rahat tutamıyorlar galıba birde emziğinin sert tarafını ağzına alıypr baya rahatlıyo.valla önlügüde çekiştirip duruyor niye taktın diye sinirleniyor çok asabi bir kızım var yandık valla

bizimki doğduğundan beri kustuğu için alışkın önlük takmaya

bende gecede en az 2-3 kez kalkıyorum
birde son 2 haftadır geceleri gazı oluyor gaz ilacı etki etmiyor galiba
bu akşam rezene veripte uyutacam bakalım

bende gecede en az 2-3 kez kalkıyorum
birde son 2 haftadır geceleri gazı oluyor gaz ilacı etki etmiyor galiba
bu akşam rezene veripte uyutacam bakalım

2-3 kez kalkması normal degıl mı daha az kalkıyordu demek bebişin bize göre normal de beş aylık olmuşsunuz hala gazı oluyor mu ya yazık bebişlere kızım uyandı hadi kendinizesw bebişlerinizede ii bakın ben kaçtım

Aynen bizde bu durumdayız.doktorumla konuştum kan ve tiroit testi istedi belki düşük birşey vardır ir bakalım dedi
Ya çok normal ama dökülmesi.Geçicek merak etme
Ayy ne zordur ya peki önleyici birşeyler var mı bu mevsımde kullanabılecegın tabi emzirirken kullanılır mı bılmiyorumda
Önleyici bir şeyler var ama ben de pek işe yaramıyor.iğne oluyorum her bahar.Geçen sene olamadım hamilelikten dolayı.Bu sene de emziriyorum bakalım artık ne olcak.Yine katlanıcam napalım:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…