bide ben başlasam pöffffbenimde çok dökülüyor saçlarım hatta bi ara kestirecektim prop kestirdim yinede dökülüyor dediğinde vazgeçtim. her taraf saç oluyor ataberk yutmasında varsın dökülsün diyorum artıkın
çayımı içtim bugün yine hafif yemeye başlıyorum
2 gündür reglim diye saldım
15 günde 1 kilo verdim dikkat ederek
hamilelik öncesinden 2 kilo fazlam var:18:
günaydın kızlar nasılsınız, nostalji günününüz nasıl geçiyor.ege sağolsun 6,5 da uyandı o saatten beri ayaktayım . şimdi kahvaltı hazırlayacağım. uykum varrrr... bu tipleri özlemişim.
evet ya çok güzellerrrr.yazlık şeyler de çok güzel.indirim bekliyorum:))))))2.kız olsun senin inş:))))kız anası olmak nasıl bişey aso? o kadar güzel kıyafetler varki insanın hepsinin alası gelır heralde ? bizde güzel bulcaz dıye gezıp gezıp duruyoz.
ooo benimki dağınıklığını bile toplamıyor.çok fena alıştı rahatabenımkı de yemek falan yapıyo ya, bunu bari yapmayayım diyor:)) susuyorum:
günaydın şekerim:)günaydın kızlar nasılsınız, nostalji günününüz nasıl geçiyor.ege sağolsun 6,5 da uyandı o saatten beri ayaktayım . şimdi kahvaltı hazırlayacağım. uykum varrrr... bu tipleri özlemişim.
günaydın kızlar nasılsınız geçmişi okuaya vakit bulamıyorum umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir
Güneş açıyor aman açsın artık.Bahar gelir başlar benim alerjiler artıkk
gnydn iyiyiz sen nasılsın?
evet canım hem de en şiddetlisinden.hamleyken ilaç kullanamadığım için acilde yatmıştım bir gecebahar alerjinmi var asoş:26:
elanın boynundan,poposundan göbeğinden her yerinden saçım çıkıyor benim:26:
İyiyim bende ama çok uykusuzum sabaa kadar kaç kere kalktıgını sayamıyorum artık bır duzelseydı iyi olucaktı ama dişleri kaşınıyo galiba ondan uyuyamıyor gibime gdliyor sizde durumlar nasıl
evet canım hem de en şiddetlisinden.hamleyken ilaç kullanamadığım için acilde yatmıştım bir gece
evet canım hem de en şiddetlisinden.hamleyken ilaç kullanamadığım için acilde yatmıştım bir gece
4-5 kere kalkıyoruz bizde alıştım artıkk sabah 8 de uyandık
dişler bizimde aynı kaşınıyo elimi götürmeye çalışıyo ağzına o kadar dişlik aldım yüzüne bile bakmadı salyasıda çok önlük takıyorum 5 dakka sonra önlük sırırlsıklam oluyor
Bizde 7-8 kere kesin kalkıyoruz.aynen elimi agzıa götürmek daa cazip geliyor dişliklerle çok kısa süre oyaanıyor rahat tutamıyorlar galıba birde emziğinin sert tarafını ağzına alıypr baya rahatlıyo.valla önlügüde çekiştirip duruyor niye taktın diye sinirleniyor çok asabi bir kızım var yandık valla
bende gecede en az 2-3 kez kalkıyorum
birde son 2 haftadır geceleri gazı oluyor gaz ilacı etki etmiyor galiba
bu akşam rezene veripte uyutacam bakalım
Ya çok normal ama dökülmesi.Geçicek merak etmeAynen bizde bu durumdayız.doktorumla konuştum kan ve tiroit testi istedi belki düşük birşey vardır ir bakalım dedi
Önleyici bir şeyler var ama ben de pek işe yaramıyor.iğne oluyorum her bahar.Geçen sene olamadım hamilelikten dolayı.Bu sene de emziriyorum bakalım artık ne olcak.Yine katlanıcam napalım:SAyy ne zordur ya peki önleyici birşeyler var mı bu mevsımde kullanabılecegın tabi emzirirken kullanılır mı bılmiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?