2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız kaç gündür yazamadım benim oğlum çok huzursuz gündüz hiç uyumuyo kucağımda veye ayağımda uyutuyorum bırakır bırakmaz uyanıyo sabahtan akşama toplasan bir saat uykusu yoktur ne yapacağımı şaşırıyorum hep kucakta durmak istiyo bırakınca ağlıyo yardım edecekte kimse yok bazen annem geliyo ama yeterli olmuyo çok yoruluyorum ev işimi yapıcam yemekmi yapıcam bebekmi bakıcam kızlarımın dersinimi yaptırıcam çok zor akşam olunca hiç halim kalmıyo artık saçları sormuşsunuz benimde çok dökülüyo omzlarıma kadarda kestirdim hiç fayda etmedi yine dökülüyo aslında vakit bulup bakım yapabilsem baya fayda ediyo ama kendime ayıracak vaktim yok bez sormuşsunuz ilk başlarda canbebe kullanıyordum şimdi molfix kullanıyorum molfix daha çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
benimde 23 kasımda prensesim dünyaya geldi. bu güzellerle yandık dünya yerinden sarsılacak
bende henüz ek gıdaya başlamadım dr. sadece emzir dedi.

bencedeee sarsılcak çünkü gerçekten hepsi çok güzel:) banada öyle demişti geçen ay gitiğimde ama ek olarak başlarız artık dedi bakalım bende merak ediyorum

hosgeldin canim güle güle büyüt bebegini sende paylas tabiki hepimiz birbirimizden birseyler ögreniyoruz[/QUOTE]

teşekkür ederim zeynn :) evet bencede ne kadar paylaşırsak o kadar yeni şeyler demek

canım arada yatağın üzerine koy yanına sevdiği oyuncağı koy ilk zamanlar poposu açıkken koy ki yatmaya alışsın kandır onu
yatmaya böyle alışır sonra yatarak en az 10-15 dk geçirir

siz nasıl yetişiyorsunuz yaa benim kafam karışıyo yada ben beceremiyorumm daha yeni dün yazdım bir sürü sayfa geçmş bile :) benim yazdığıma cevap verenlerri nasıl görücem geriye dönüpte okumak için pek vaktim kalmıyo cimcimemdenn yardımcı olurmusunuzz ??

profil ayarlarından sayfa yapısını 20 yada 40 yaparsan
çok sayfa atlamaz bir sayfada 10 yerine 20 mesaj okursun

günaydın herkese ya bu diş çıkarmak ne zormuş benim gibi zorlanan varmı?

selam topik,çoşmuşsunuz 5 sayfa birden atlamışama yine yalnızız.bu arada altta eskiden hızlı cevap paneli vardı ne oldukine

Son düzenleme:
ben canbebe kullanıyorum çokta memnunum prima kullanıyordum aynı sorun bendede oldu.

bizimki pirimaya alıştı o yüzden korkuyorum. ilşk başta birima yenidoğan kullandığım halde poposu kızardı. o yüzden pamuklu olanı kullanıyorum. numunesi olsa da denesem.

bende prima 4 kullanıyorum ama bezle alakalı olduğunu düşünmüyorum bu durumun.bizdede oluyor acaba bezi dahamı sıkı bağlamak gerekiyor.

cırtcıtları önde birbirinin yanında duruyor daha çok sıkamam bacak araları iz oluyor. ama arka tarafı tam oturmuyor. huggies gibi arkada lastik olsa daha iyi olur.

onlrın yapısı nasıl? primum care 3 noya kadar petek dokuluydu. niyeyse 4 numara öyle dğil ve mor renkte. primaya mail atıcam.
Bezi ya büyük geliyordur (4 yerine nr:3) ya da daha sıkı bağlaman gerek...

büyük değil tatlım 3 küçük geldiği için 4 noya geçtik. bantlar tam önde birleşiyor daha çok sıkamam. bacak arası iz oluyor ve kızarıyor.

ay babaanne ile hala bakıyor benimkine. saçma gelecek belki ama benden soğuturlar diye korkuyorum. yeni barıştık çünkü. benim kucağımda bile bana değil onlara bakıp gülüyor bana fazla gülmüyor onların yanında gıcık oluyorum.

yumurta için çok erken değil mi? 6 aydan sonra çeyrek sarı ile başlanıyor. ben elma suyu verdim 2 çay kaşığı verdim ağzından geri çıkardı. bu haftatekrar deneyeceğim. bize ek gıda vermedi ben alışsın diye tattırıyorum.

saç dökülmesi bende de var. heryerden saçım çıkıyor. oğluşumunda çok dökülüyor saçları. biberonuna bile yapışıyor. yutacak diye korkuyorum.

kabızlık sorunu yaşayan var mı? bende oldu. popom acıyor tuvaletten sonra. dr. göstericem. basur olucam diye ödüm kopuyor. su içmeyi unutuyorum bugün bardağı doldurup önüme koydum zorla içiyorum.

umarım basur olmazsın canım çünkü ben oldum hemde günde nerdeyse 3 lt su içtiğim halde hamileyken kabızlık sorunum bi başladı kızım 5. ayına gircek hala kabızlık problemim varr (( allahtan saçlarda herzamanki gibi dökülme var çok olmadıı ama kızımınn çok dökülüyo keltoş kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…