- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
gzüelmiş buraya yazmak özlemişim
benimde 23 kasımda prensesim dünyaya geldi. bu güzellerle yandık dünya yerinden sarsılacak
bende henüz ek gıdaya başlamadım dr. sadece emzir dedi.
selam kızlar nasılsınız kaç gündür yazamadım benim oğlum çok huzursuz gündüz hiç uyumuyo kucağımda veye ayağımda uyutuyorum bırakır bırakmaz uyanıyo sabahtan akşama toplasan bir saat uykusu yoktur ne yapacağımı şaşırıyorum hep kucakta durmak istiyo bırakınca ağlıyo yardım edecekte kimse yok bazen annem geliyo ama yeterli olmuyo çok yoruluyorum ev işimi yapıcam yemekmi yapıcam bebekmi bakıcam kızlarımın dersinimi yaptırıcam çok zor akşam olunca hiç halim kalmıyo artık saçları sormuşsunuz benimde çok dökülüyo omzlarıma kadarda kestirdim hiç fayda etmedi yine dökülüyo aslında vakit bulup bakım yapabilsem baya fayda ediyo ama kendime ayıracak vaktim yok bez sormuşsunuz ilk başlarda canbebe kullanıyordum şimdi molfix kullanıyorum molfix daha çok hoşuma gitti
siz nasıl yetişiyorsunuz yaa benim kafam karışıyo yada ben beceremiyorummdaha yeni dün yazdım bir sürü sayfa geçmş bile :) benim yazdığıma cevap verenlerri nasıl görücem geriye dönüpte okumak için pek vaktim kalmıyo cimcimemdenn yardımcı olurmusunuzz ??
şimdi oğlunlasın kaçırdım bu kez:))) Hadi şimdi iyice koklaşın cilveleşinnnnasooo
son 10 dk oğlumu görmeye gidecem
bayars ben de kesitirdim ama hala dökülüyor propun da dedıgı gibi
selam kizlar nasilsiniz? bebisleriniz nasil?
ben canbebe kullanıyorum çokta memnunum prima kullanıyordum aynı sorun bendede oldu.
bende prima 4 kullanıyorum ama bezle alakalı olduğunu düşünmüyorum bu durumun.bizdede oluyor acaba bezi dahamı sıkı bağlamak gerekiyor.
slm kızlar.. bız artık hava ısındı hep dışardayız yada yukarıda komşunun terasındayız.. eve gırmek istemıyoruz kızımla..
bez olarak bende prıma aktıf bebe yada uyu oyna kullanıyorum.. kızım rahat edıyor..
ek gıdaya ben daha başlamdım.. ayrıca başlamayı da altı aydan önce düşünmuyorum.. mumkun oldugu kadar emzırmek istiyorum..
Bezi ya büyük geliyordur (4 yerine nr:3) ya da daha sıkı bağlaman gerek...
kiyamam ben ona oda hissediyordur canim benim
canim benim oglumda eskiye göre daha fazla yemek istiyor gitgide büyüyorlar mideleride büyüyor daha fazla acikiyorlar bende ögünleri fazlalastirdim sende iki saatte bir vermeyi dene bakalim ozaman ne tepki verecek
hosgeldin canim güle güle büyüt bebegini sende paylas tabiki hepimiz birbirimizden birseyler ögreniyoruz
pazartesi kontrole gittim doktor ek gıdaya başlayabilirsin dedi bende azar azar başladım zaten yoğurt çorba yarım kase veriyordum ne zaman onu tama çıkarsam ama anlamadığım ebe elime 6 aydan sonra verilen besinleri verdi yumurta filan yazıyo onun için beklicem siz ne zaman rafadana başlıcanız kimiside pirinç ununun içine kır diyor siz ne düşünüyorsunuz.
saç dökülmesi bende de var. heryerden saçım çıkıyor. oğluşumunda çok dökülüyor saçları. biberonuna bile yapışıyor. yutacak diye korkuyorum.
kabızlık sorunu yaşayan var mı? bende oldu. popom acıyor tuvaletten sonra. dr. göstericem. basur olucam diye ödüm kopuyor. su içmeyi unutuyorum bugün bardağı doldurup önüme koydum zorla içiyorum.
profil ayarlarından sayfa yapısını 20 yada 40 yaparsan
çok sayfa atlamaz bir sayfada 10 yerine 20 mesaj okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?