umarım basur olmazsın canım çünkü ben oldum hemde günde nerdeyse 3 lt su içtiğim halde hamileyken kabızlık sorunum bi başladı kızım 5. ayına gircek hala kabızlık problemim varr(( allahtan saçlarda herzamanki gibi dökülme var çok olmadıı ama kızımınn çok dökülüyo keltoş kaldıı
bizimki pirimaya alıştı o yüzden korkuyorum. ilşk başta birima yenidoğan kullandığım halde poposu kızardı. o yüzden pamuklu olanı kullanıyorum. numunesi olsa da denesem.
cırtcıtları önde birbirinin yanında duruyor daha çok sıkamam bacak araları iz oluyor. ama arka tarafı tam oturmuyor. huggies gibi arkada lastik olsa daha iyi olur.
onlrın yapısı nasıl? primum care 3 noya kadar petek dokuluydu. niyeyse 4 numara öyle dğil ve mor renkte. primaya mail atıcam.
büyük değil tatlım 3 küçük geldiği için 4 noya geçtik. bantlar tam önde birleşiyor daha çok sıkamam. bacak arası iz oluyor ve kızarıyor.
ay babaanne ile hala bakıyor benimkine. saçma gelecek belki ama benden soğuturlar diye korkuyorum. yeni barıştık çünkü. benim kucağımda bile bana değil onlara bakıp gülüyor bana fazla gülmüyor onların yanında gıcık oluyorum.
yumurta için çok erken değil mi? 6 aydan sonra çeyrek sarı ile başlanıyor. ben elma suyu verdim 2 çay kaşığı verdim ağzından geri çıkardı. bu haftatekrar deneyeceğim. bize ek gıda vermedi ben alışsın diye tattırıyorum.
kızlar yaa oğluşumun poposunda ve kasıklarında isilik gibi alerji oluştu.minicik nokta nokta sivilceye benziyor,herşeyine dikkat ediyorum niye olduki bu şimdi
premium care 4 numara berbat bende memnun değilim almam bidaha kağıt gibi sert
huggies organik aldık msndeki kızlarla unnadoda indirimdeydi onu deniycez
prima aktif bebek kullnaıyorum sık değiştiriyorum,hematan var daha birçok kremde var bugün gördüm bakalım geçicekmi moralim bozuldubenimkinde de olmuştu yeni doğduğunda prima yenidoğan almıştım. sağlık ocağındaki dr. sadece su ve pamukla sil popsunu dedi, öyle yapıyorum. birde hametan diye bir krem verdi. kızarıklar 1 günde geçti. şimdi vucudunda kızarıklık, isilik gibi birşey olsa sürüyorum geçiyor. dr. sor kremi. ben çok memnunum. bezden olabilir.
huggiesi bende kullandım ama bel bantları esnek değildi ve sevmedim. prima 3 numaraya kadar beyaz ve petek dokuluydu. 4 ü aldım hiç beğenmedim. can bebe ve molfixden numune istedim. beğenirsem değiştiricem.
prima aktif bebek kullnaıyorum sık değiştiriyorum,hematan var daha birçok kremde var bugün gördüm bakalım geçicekmi moralim bozuldu
merhaba kızlar, ben de prima 3 numara kullanıyorum çok memnunum, doğduğundan beri primanın çeşitlerini alıyorum. bir keresinde molfix iyi bir markadır diye almıştım , çok sert ve kalındı, hiç beğenmedim onu. bacaklarının yanında benim bebeğimde de bez iz yapıyor, biraz gevşek bağlıyorum. çok iyi bulduğunuz bir bez varsa paylaşın da rahat etsin şekerler, yazık onlara 1,5 2 yıl sürekli bezli gezecekler.
benim kızımın başının arkasında sürtünmekten yuvarlak bir keltoş oluştu, her gün uyandığında evi ilk defa görüyormuş gibi bir o tarafa bir bu tarafa bakıyor, saçlar döküldü haliyle, o uzun sırma saçların arasında minik keltoş çok şirin görünüyor
benimkinde de olmuştu yeni doğduğunda prima yenidoğan almıştım. sağlık ocağındaki dr. sadece su ve pamukla sil popsunu dedi, öyle yapıyorum. birde hametan diye bir krem verdi. kızarıklar 1 günde geçti. şimdi vucudunda kızarıklık, isilik gibi birşey olsa sürüyorum geçiyor. dr. sor kremi. ben çok memnunum. bezden olabilir.
huggiesi bende kullandım ama bel bantları esnek değildi ve sevmedim. prima 3 numaraya kadar beyaz ve petek dokuluydu. 4 ü aldım hiç beğenmedim. can bebe ve molfixden numune istedim. beğenirsem değiştiricem.
evet ya beden 4 oldu banada değişik geldi prima,molfix iğrenç çok sert...melodi bende primanın4ünden memnun değilim
çok çıkıyordu kaka dışına yan bantlardan bile taşıyordu
ama huggies öyle değil çok memnunum
molfix çokkötü bir bez kesinlikle alıp paranı harcama:26:
evet ya beden 4 oldu banada değişik geldi prima,molfix iğrenç çok sert...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?