2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hamileyken kabızlık sorunum yoktu, doğumdan sonra da olmadı ama son birkaç haftadır tuvaletimi yapınca popom yanıyor. birde silince çok az kan geliyor. başlangıcı olabilir. sadece su içmek işe yaramıyor. bol sebze meyve kepekli şeyler yemek lazım. ayrıca sabah aç karnına incir ve kayısı yemen gerekir. dr. gittin mi canım?

kızlar yaa oğluşumun poposunda ve kasıklarında isilik gibi alerji oluştu.minicik nokta nokta sivilceye benziyor,herşeyine dikkat ediyorum niye olduki bu şimdi

premium care 4 numara berbat bende memnun değilim almam bidaha kağıt gibi sert
huggies organik aldık msndeki kızlarla unnadoda indirimdeydi onu deniycez

kızlar yaa oğluşumun poposunda ve kasıklarında isilik gibi alerji oluştu.minicik nokta nokta sivilceye benziyor,herşeyine dikkat ediyorum niye olduki bu şimdi

benimkinde de olmuştu yeni doğduğunda prima yenidoğan almıştım. sağlık ocağındaki dr. sadece su ve pamukla sil popsunu dedi, öyle yapıyorum. birde hametan diye bir krem verdi. kızarıklar 1 günde geçti. şimdi vucudunda kızarıklık, isilik gibi birşey olsa sürüyorum geçiyor. dr. sor kremi. ben çok memnunum. bezden olabilir.

premium care 4 numara berbat bende memnun değilim almam bidaha kağıt gibi sert
huggies organik aldık msndeki kızlarla unnadoda indirimdeydi onu deniycez

huggiesi bende kullandım ama bel bantları esnek değildi ve sevmedim. prima 3 numaraya kadar beyaz ve petek dokuluydu. 4 ü aldım hiç beğenmedim. can bebe ve molfixden numune istedim. beğenirsem değiştiricem.

prima aktif bebek kullnaıyorum sık değiştiriyorum,hematan var daha birçok kremde var bugün gördüm bakalım geçicekmi moralim bozuldu

merhaba kızlar, ben de prima 3 numara kullanıyorum çok memnunum, doğduğundan beri primanın çeşitlerini alıyorum. bir keresinde molfix iyi bir markadır diye almıştım , çok sert ve kalındı, hiç beğenmedim onu. bacaklarının yanında benim bebeğimde de bez iz yapıyor, biraz gevşek bağlıyorum. çok iyi bulduğunuz bir bez varsa paylaşın da rahat etsin şekerler, yazık onlara 1,5 2 yıl sürekli bezli gezecekler.

benim kızımın başının arkasında sürtünmekten yuvarlak bir keltoş oluştu, her gün uyandığında evi ilk defa görüyormuş gibi bir o tarafa bir bu tarafa bakıyor, saçlar döküldü haliyle, o uzun sırma saçların arasında minik keltoş çok şirin görünüyor

travazol da çok ii kremdir en fazla iki günde geçer bi de bende hep poposunu yıkıyordm ıslak mendil hiç kullanmadım tabi 6 7 aylık olana kadar özellikle kız çocuklarını yıkamak lazım idrar yolları enfeksiyonuna karşı

prima aktif bebek kullnaıyorum sık değiştiriyorum,hematan var daha birçok kremde var bugün gördüm bakalım geçicekmi moralim bozuldu

hametan çok iyi sür mutlaka.
üzülme benim ilk hafta oldu.

2 yıl bezle gezmekmi? ben yaşında tuvalete alıştırmayı düşünüyorum. eşimde bende 1 yaşında bezden çıkmışız. hazır bezler tembelliğe alıştırıyor diye düşünüyorum.

canım 1,5 yaşında kaslar tam olarak olgunlaşıyormuş ama benim çevremde gördüğüm bebekler 3 yaşından önce söylemedi, o yüzden ben de pek iyimser olamayayım dedim. ben,m rahmetli annem bizi bebekken tutarmış, ben de 1 yaında söylemişim, bebeğim biraz büyüsün ben de tuvalete tutmaya başlayacağım, çok beklemeyi düşünmüyorum.

melodi bende primanın4ünden memnun değilim
çok çıkıyordu kaka dışına yan bantlardan bile taşıyordu
ama huggies öyle değil çok memnunum
molfix çokkötü bir bez kesinlikle alıp paranı harcama:26:

evet ya beden 4 oldu banada değişik geldi prima,molfix iğrenç çok sert...

selam kızlar,nasılsınız? biz iyiyiz,yorgunluk,heves,stres,mutluluk karmakarışık geçiyor günlerimiz.
Biz hala 3numara prima kullanıyoruz. 4 numarası dediğiniz gibiyse yandık,ne kullanıcaz? ben ilk zaman huggies kullanmıştım 1 hafta memnun kalmadım,çok kalın.Molfix çok sert.Bazıları canbebenin prima ayarında olduğunu söylüyo,olmadı birde onu deneriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…