selam kızlar,nasılsınız? biz iyiyiz,yorgunluk,heves,stres,mutluluk karmakarışık geçiyor günlerimiz.
Biz hala 3numara prima kullanıyoruz. 4 numarası dediğiniz gibiyse yandık,ne kullanıcaz? ben ilk zaman huggies kullanmıştım 1 hafta memnun kalmadım,çok kalın.Molfix çok sert.Bazıları canbebenin prima ayarında olduğunu söylüyo,olmadı birde onu deneriz..
bepanten bebişin yüzüne sürülürmü,kuru kızarıklık varda....
hamileyken kabızlık sorunum yoktu, doğumdan sonra da olmadı ama son birkaç haftadır tuvaletimi yapınca popom yanıyor. birde silince çok az kan geliyor. başlangıcı olabilir. sadece su içmek işe yaramıyor. bol sebze meyve kepekli şeyler yemek lazım. ayrıca sabah aç karnına incir ve kayısı yemen gerekir. dr. gittin mi canım?
hamileyken kabızlık sorunum yoktu, doğumdan sonra da olmadı ama son birkaç haftadır tuvaletimi yapınca popom yanıyor. birde silince çok az kan geliyor. başlangıcı olabilir. sadece su içmek işe yaramıyor. bol sebze meyve kepekli şeyler yemek lazım. ayrıca sabah aç karnına incir ve kayısı yemen gerekir. dr. gittin mi canım?
Beni de özlendin mi beni de:)selam kizlar ay ben cok mutlu oldum eski arkadaslari görüncehep böyle gelsenize hepinizi özledik
Merhaba,gitmem lazım ama çok korkuyorumm( en azından anasağlığına gidip söylüyeyim bari havalar düzelsinn iyice bebişimi hasta etmiyeyim öyle giderim artık .. çok kötüü bir durumm ..
canım 1,5 yaşında kaslar tam olarak olgunlaşıyormuş ama benim çevremde gördüğüm bebekler 3 yaşından önce söylemedi, o yüzden ben de pek iyimser olamayayım dedim. ben,m rahmetli annem bizi bebekken tutarmış, ben de 1 yaında söylemişim, bebeğim biraz büyüsün ben de tuvalete tutmaya başlayacağım, çok beklemeyi düşünmüyorum.
sürebilirsin canım. kuruluk için bebeyağıda iyi geliyor.bepanten bebişin yüzüne sürülürmü,kuru kızarıklık varda....
huggieste bel bantları esnek mi peki?melodi bende primanın4ünden memnun değilim
çok çıkıyordu kaka dışına yan bantlardan bile taşıyordu
ama huggies öyle değil çok memnunum
molfix çokkötü bir bez kesinlikle alıp paranı harcama:26:
melodi sen 2.prensimi bekliyorsun,imzan duruyo
selam kızlar,nasılsınız? biz iyiyiz,yorgunluk,heves,stres,mutluluk karmakarışık geçiyor günlerimiz.
Biz hala 3numara prima kullanıyoruz. 4 numarası dediğiniz gibiyse yandık,ne kullanıcaz? ben ilk zaman huggies kullanmıştım 1 hafta memnun kalmadım,çok kalın.Molfix çok sert.Bazıları canbebenin prima ayarında olduğunu söylüyo,olmadı birde onu deneriz..
deneyin canım memnun kalırsanız bizede yazın. ben bel bantı esnek değil diye sevmedim.Ben de prima aktif kullanıyordum 2 aydır premium care e döndüm.Kakayı sızdırıyor maalesef.Çok yaptığında sırtına kadar çıkıyor :S Geçen gün e-bebekte huggies organik pamuklu olanın tanıtımı vardı.Sırt kısmı hem lastikli hem de kaka sızdırmasın diye özel bir yer yapmışlar.Geçen gün kızlarla unnadodan aldık bir de bunu deneyelim bakalım.
canım aynı dert bendede oldu popom acıyordu ve kan geliyordu taze kırmızı kansa korkma sanırım sendede çatlak oluştu tabi kabızlığa bağlı olarak mümkün olduğunca kabız olmamaya gayret et yoksa azdırırsın ve kanama için kantaron yağını bir pamuğa koy tampon şeklinde popona koy kanamayı durdurur ama kabız olma kayısı ve incir ye tabi suya koy onlar şişsin benim azaldı ama ayda bir defa 2 gün falan az az kanama oluyor maalesef ablamdada olmuş hemde çok kanıyormuş ama kızı yaşına gelince geçmiş bişi kalmadı diyor inş bizimde geçer doğum yapan kadınların kaderi bu sanırım %50 den fazla kadında bu sorun oluyor maalesef
bu arada ben henüz adet olmadım ama dün ve bugün kahverengi akıntı geliyor karnım ve belimde ağrıyor acaba adet olucamda başlangımı diyorum sizlerde oldumu ilk adetinizde adet olsamda kurtulsam valla haa birde kötü kokmuyor bu kahve akıntı yani iltihap değil muhtemelen rahim duvarı temizleniyor sanırım yani öyle olmasını ümit ediyorum kötü bişey olmasını istemiyorum artıııkkkkkk:84::84:
git tabi ihmal etme bende yarın aşıya götürücem. ordaki ebeme sorarım. 17 sinde de oğlumu dr. götürünce dr. sorarım.gitmem lazım ama çok korkuyorumm( en azından anasağlığına gidip söylüyeyim bari havalar düzelsinn iyice bebişimi hasta etmiyeyim öyle giderim artık .. çok kötüü bir durumm ..
Beni de özlendin mi beni de:)
Merhaba,
Ben hamileyken çok çektim hemeroid ve fissürden:s acillik oldum 2 kez.Doğum sonrası iyice mahfolmuştum ve doğumdan 1 ay sonra ameliyat oldum.Lütfen ilerletmeden doktora git.Kocakarı ilaçlarıyla geçmez onlarla uğraşma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?