2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebegın yuzune bepanten kullanabilirsiniz. bız kullanıyoruz.. dr vermişti..

canbebede çiş kokusu fazla gelıyor.. bana öyle geldi. ben şu an prima uyu oyna 4 numara kullnıyorum.. digerlerine göre daha iyi

cnm prpimanın sadece premium care serisinde var bu sorun

Ben de prima aktif kullanıyordum 2 aydır premium care e döndüm.Kakayı sızdırıyor maalesef.Çok yaptığında sırtına kadar çıkıyor :S Geçen gün e-bebekte huggies organik pamuklu olanın tanıtımı vardı.Sırt kısmı hem lastikli hem de kaka sızdırmasın diye özel bir yer yapmışlar.Geçen gün kızlarla unnadodan aldık bir de bunu deneyelim bakalım.

canım aynı dert bendede oldu popom acıyordu ve kan geliyordu taze kırmızı kansa korkma sanırım sendede çatlak oluştu tabi kabızlığa bağlı olarak mümkün olduğunca kabız olmamaya gayret et yoksa azdırırsın ve kanama için kantaron yağını bir pamuğa koy tampon şeklinde popona koy kanamayı durdurur ama kabız olma kayısı ve incir ye tabi suya koy onlar şişsin benim azaldı ama ayda bir defa 2 gün falan az az kanama oluyor maalesef ablamdada olmuş hemde çok kanıyormuş ama kızı yaşına gelince geçmiş bişi kalmadı diyor inş bizimde geçer doğum yapan kadınların kaderi bu sanırım %50 den fazla kadında bu sorun oluyor maalesef

bu arada ben henüz adet olmadım ama dün ve bugün kahverengi akıntı geliyor karnım ve belimde ağrıyor acaba adet olucamda başlangımı diyorum sizlerde oldumu ilk adetinizde adet olsamda kurtulsam valla haa birde kötü kokmuyor bu kahve akıntı yani iltihap değil muhtemelen rahim duvarı temizleniyor sanırım yani öyle olmasını ümit ediyorum kötü bişey olmasını istemiyorum artıııkkkkkk:84::84:

slm anneler:)
ben prima huggies molfix canbebe hepsini denedim..prima ve canbebe arasında çok az fark var ..canbebe ii.ama molfiz sert...huggies de öyle...............

selam kizlar ay ben cok mutlu oldum eski arkadaslari görüncehep böyle gelsenize hepinizi özledik

gitmem lazım ama çok korkuyorumm ( en azından anasağlığına gidip söylüyeyim bari havalar düzelsinn iyice bebişimi hasta etmiyeyim öyle giderim artık .. çok kötüü bir durumm ..

selam kizlar ay ben cok mutlu oldum eski arkadaslari görüncehep böyle gelsenize hepinizi özledik
Beni de özlendin mi beni de:)
gitmem lazım ama çok korkuyorumm ( en azından anasağlığına gidip söylüyeyim bari havalar düzelsinn iyice bebişimi hasta etmiyeyim öyle giderim artık .. çok kötüü bir durumm ..
Merhaba,
Ben hamileyken çok çektim hemeroid ve fissürden:s acillik oldum 2 kez.Doğum sonrası iyice mahfolmuştum ve doğumdan 1 ay sonra ameliyat oldum.Lütfen ilerletmeden doktora git.Kocakarı ilaçlarıyla geçmez onlarla uğraşma sakın.

en iyisi erken başlamak tuvalet eğitimine. yavaş yavaş öğrenirler zaten.
3 yaşta çok geç hazır bezlerde tembel yapıyor. benim yeğenim bezini çıkartıp atardı o da erken öğrendi.

bepanten bebişin yüzüne sürülürmü,kuru kızarıklık varda....
sürebilirsin canım. kuruluk için bebeyağıda iyi geliyor.

huggieste bel bantları esnek mi peki?
molfix den numune istedim cevap bile vermediler.

melodi sen 2.prensimi bekliyorsun,imzan duruyo

yok be güzelim nasıl değişriceğimi bilmiyorum. 2. bebek mi allah korusun.

4 numarayı hiç deneme primium care da. 2 ve 3 pamuklu ve petek dokulu olması çok iyiydi ama 4 ve 5 neden böyle anlamadım.
birde evybaby var, bim de jany wily diye bir marka var. deneyen varsa yorum yazsın.

deneyin canım memnun kalırsanız bizede yazın. ben bel bantı esnek değil diye sevmedim.

evet kırmızı kan. dün banyoda baktım kenarda yarım cm kalınlığında ,2-3 cm uzunluğunda bir şişlik olmuş. orası acıyor zaten tuvaletimi yaparken. birde 2 gündür kaşınıyor. doktora gidicem bende.
dün çok moralim bozuldu.
bende adet oldum. ilk kanamalar 40 gün sürdü. sonra normal gelmeye başladı. umarım birşeyin yoktur canım.

git tabi ihmal etme bende yarın aşıya götürücem. ordaki ebeme sorarım. 17 sinde de oğlumu dr. götürünce dr. sorarım.

canım ameliyat nasıl oluyor bilgi veriri misin? kaç gün yatıyorsun, ağrı acı oluyor mu?
ben çalışıyorum ya ondan korkuyorum. sendeki ne durumdaydı.
ilk etapta eğer çok ileri değilse ameliyat önerilmiyor.
son 1 aya kadar hiç kabız olmadım şimdi çok fena.

bende premium care 4 numaa kullanıyorum ilk 3 çok güzeldi ewet ama buda yumusacık yani molfix falan çok sert kullanmayın bence ama huggies bende merak ediyorum yorumlarınızı beklıyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…