2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bebeğin tam olarak ne kadarlık ve kaşınma süresi ne kadar oldu

nedir bu kaynanalardan çektiğimiz. benimkide evlenirken bir iğne yapmamıştı. ama hamile kalınca oğluma birşeyler aldı şükür. şimdide evimde çocuğuma bakıyor. ama sanki geçmişte hiçbirşey olmamış gibi duruyoruz.
inşallah düzelir canım. benim 40 güne yakın kanamam oldu doğumdan sonra. ve ardından normal olarak adet görmeye başaldım. ama bu sefer basur oldum galiba

ya nasıl kilo veriyosunuz anlamadım emzirmiyomusunuz ben yemeyince hiç sütüm olmuyo benim kilolar olduğu gibi duruyor

canım ben emziremedim maalesef. mama ile besliyoum. emziren anneler zaten kilo vermekte acele etmesin. nasıl olsa verilir.

atusaprenses çok üzüldüm senin için gerçekten eşin kabahatli. seni ezdirmemesi lazım.kendi çocuğu olcak ne diye ailesine ev alıyor. kendi çocuğunu garanti altına alsa ya. allahlarından bulsunlar! hiç üzülme canım yüce rabbim bunların hesabını soracak.

kızlar canım öyle sıkkın ki anlatamam. dün akşam eve gittim, oğlana mama yapıcam mutfaktayım. halamız geldi mutfağa cam kenarına oturtu laptop bilgisayarı için internet ağı arıyor. babaannede oğlumu kucağında tutuyor. annesine dedi ki herşey üstüste geliyor internet bulamıyorum. annesi üzülme filan dedi. noldu dedim halamız gazetede çalışıyordu, gelmeden patronuna demiş ben yeğenime bakmaya gidiyorum, internet bulursam size dosya gönderirim. gitmem sizin için sorun olacaksa kalayım demiş. patronu yok sorun olmaz sen git biz halladeriz, arada dosya gönderirisin demiş. dünde arayıp sen yoksun burda herşey birbirine girdi, ben sana internet var diye git dedim, ya gelirsin burda çalışırsın yada başka birini alırız demiş. görümcemde şu an gelemem ayın 18 inde gelicez yüzyüze konuşuruz demiş. akşam eşim yanımdayken anlattılar eğer kadroya alırlarsa 1000 tl üzerinde maaş alacakmış. fırsatı kaçırmak istemiyormuş. eşime dedimki işten ayrılıcam ozaman diye. görümceme dedim birkaç güne kadar konuş kesinleşsinde bende işyerime söylim dedim.
ama işin tuhaf yanii hiçde durumumuza üzülmediler. benim işten çıkmam demek ev kirasını ödeyememiz anlamına geliyor. ayrıca oğlum benim üzerimden sigortalı, buda sona erecek. eşimin aldığı ücretin yetmesi mümkün değil. yani hiç umurları değil. dedim eve internet bağlatalım. 30 tl kayınvaldeme ağır gelirmiş. ama kızı daha piyasada dağıtıma girmemiş kitapları bulup alıyor.
bence bunlar bahane çocuğuma bakmak zor geldi hepsi bu. 2 tane maaşları var, 30 tl internet mi ağır gelecek. kız da maaş alıyordur. kendilerince haklı olabilirler ama bu iş çocuk oyuncağı değil ki.

şimdi napıcağımız bilemez halde kaldık. ya eşim işten çıkacak çocuğa o bakacak, ( bu durumda evin masrafları ne olacak9) yada gece iş bulup çalışacak bakıcı tutucaz.
çok moralim bozuk

Son düzenleme:

Canım gerçekten çok üzüldüm keşke elimden birşey gelse eşin me iş yapıyor sigortalı olarzk başka bir yerde çalışamaz mı. Sen çıksan.ayy çok zor gerçekten ama siz int masrafını karşılasanızda kalmazlar herhalde görümceni tek yollamazlar mı k.validen kalsa.hiç akraba yokmu ya teyze yenge falan.

sağol canım. eşim kuaför başka yerde çalışamaz çünkü buradan ayrılırsa başka yerde iş bulması çok zor. ben çıkayım tamam ama sigortamız olmayacak. görümcemi tek yollamaz annesi çünkü kayınvalde burda tek başına bebişime bakamaz. çocuğuma bakacak kimsem yok. annemde bakamıyor! interneti biz karşılayamayız ki maddi durumumuz iyi değil. 30 tl internet ağır gelir diyorlar, bahane bu bakmak zor geldi işin özeti bu. o kadar rahatlar ki bize çözüm bile bulmuyorlar. pardon buldukları çözüm biz onların yaşadığı yere taşınacakmışız.

Anladım canım inşallah bir caresi bulunur bende yasadıkları yere bebegi de alıp gidelim deler diye düşünmüştüm öyle br mevzu vardıya yazın gidiceklerdide siz hafta sonu görürsünüz diyordu ordan aklıma gelmişti

evet öyle söylüyordu kaynanam. ben 1 gün bebeğimi deli gibi özlerken onlara vermem imkansız. düşünsene kendi istedikleri gibi yetiştirirler. çocuğumu benden soğutabilirler. kim çocuğundan ayrı kalabilir ki? ayın 17 sine kadar çözüm bulmamız gerekiyor.

Tabi ki insan ayrı kalamaz çocuğundan dayanamaz yani. Peki işten çıksan maddi destek vericek durumlarıda yoktur değil mi off inş güzel bir çözüm bulursunuz Allah yardımcınız olsun

Tabi ki insan ayrı kalamaz çocuğundan dayanamaz yani. Peki işten çıksan maddi destek vericek durumlarıda yoktur değil mi off inş güzel bir çözüm bulursunuz Allah yardımcınız olsun

durumları var aslında ama yapmazlar, destek olsalarda sigortam olmayacak. çocuğuma özelden baktırmam gerekir o da dünya para. amin canım!

durumları var aslında ama yapmazlar, destek olsalarda sigortam olmayacak. çocuğuma özelden baktırmam gerekir o da dünya para. amin canım!

tatlım 1 sene fln ücretsiz izne çıkarsın sigortan devam ediyor o zaman diye biliyorum tamamen bağını koparma zaten

canım süpermiş zaten fiziğin boyuna göre şu an kilon harika bencede umarım vermezsin

selam kizlar hayirli cumalar

melodicim senin durumuna cok üzüldüm bu mübarek günde rabbim hayirli kapilar acarda hersey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…