huysuzluk yapmaz mı bende diyorum ne oldu bu çocuğa bütün düzeni bozulmuştu. Sonra bir baktım dişi patlamış şimdi rahat yavrum. Allah tan ateşi falan olmadı şimdi ikincisi geliyor ama ilki kadar huysuzluk yapmadı şimdilik iyi Darısı başınıza
selam kızlar nasılsınız
kv mevzusu geçmiş okudum da inanamadımokuduklarıma valla biraz dişinizi gösterin ezdirmeyin kendinizi derim şimdi bebelerde oldu kendimizi ezdirirsek bebeklerimizi nasıl koruycaz değilmi
benim cadı kv de daha kızımı görmeye gelmedi 3 yıl evvel gelip azıma edip gitmişti ee tabi bende onu vden kovmuştum o günden beride görmüyordum zatı şahanelerini ama eşim gidiyor tabi sevgili anneciğine sonra işte bebek oldu demiş gel gör o da olmaz siz beni o evden kovdunuz gelmem demiş aman bende çoookkkkk üzüldüm kahroldum gelmezsen gelme sanki seni isteyen var velhasıl ona götürcekmişiz bebişi haa ben ilk önce olmaz dedim göndermem çocuğu deli kadına dedim sonra eşime karın göndermiyor değilmi demiş ayy kıçımın kenarrıına bakknese uzatmıyım binlira para vermiş eşime bebek için ve banada bilezik almış hangi dağda kurt öldüyse sinir şey parayı gördük ama henüz bileziği göremedik sanırım bebeği görmeden vermicek eşim götürmek istiyo ben de gidicem tabi ne kadar da küs olsam çocum için o meymenetsizin suratına katlanıcam ve bileziğimide alıp gelicem ne düğünde ne nişanda nede evimiz için bir iğne almış değil sevgili kv onun için şaşkınımbana bilezik almış allah allah bakalım görücez eger yalansada bida göremez bebişi delüüü ayyyy ne kadar dolmuşum bende ya şu topicte olmasa kime anlatır insan böle herşeyii ohhh be içim açıldı
bu arada 3 gündür kahve leke geliyo hala nolcek bilmem kesilmezse yada kırmızı kan gelmezse dr yoli görüniyi bana gene bir doğum kadın vücudunu ne kadar çok etkiliyor ya eskiden millet arka arkaya naıl doğuruyormuş hayret içindeim valla
ya nasıl kilo veriyosunuz anlamadım emzirmiyomusunuz ben yemeyince hiç sütüm olmuyo benim kilolar olduğu gibi duruyor
kızlar canım öyle sıkkın ki anlatamam. dün akşam eve gittim, oğlana mama yapıcam mutfaktayım. halamız geldi mutfağa cam kenarına oturtu laptop bilgisayarı için internet ağı arıyor. babaannede oğlumu kucağında tutuyor. annesine dedi ki herşey üstüste geliyor internet bulamıyorum. annesi üzülme filan dedi. noldu dedim halamız gazetede çalışıyordu, gelmeden patronuna demiş ben yeğenime bakmaya gidiyorum, internet bulursam size dosya gönderirim. gitmem sizin için sorun olacaksa kalayım demiş. patronu yok sorun olmaz sen git biz halladeriz, arada dosya gönderirisin demiş. dünde arayıp sen yoksun burda herşey birbirine girdi, ben sana internet var diye git dedim, ya gelirsin burda çalışırsın yada başka birini alırız demiş. görümcemde şu an gelemem ayın 18 inde gelicez yüzyüze konuşuruz demiş. akşam eşim yanımdayken anlattılar eğer kadroya alırlarsa 1000 tl üzerinde maaş alacakmış. fırsatı kaçırmak istemiyormuş. eşime dedimki işten ayrılıcam ozaman diye. görümceme dedim birkaç güne kadar konuş kesinleşsinde bende işyerime söylim dedim.
ama işin tuhaf yanii hiçde durumumuza üzülmediler. benim işten çıkmam demek ev kirasını ödeyememiz anlamına geliyor. ayrıca oğlum benim üzerimden sigortalı, buda sona erecek. eşimin aldığı ücretin yetmesi mümkün değil. yani hiç umurları değil. dedim eve internet bağlatalım. 30 tl kayınvaldeme ağır gelirmiş. ama kızı daha piyasada dağıtıma girmemiş kitapları bulup alıyor.
bence bunlar bahane çocuğuma bakmak zor geldi hepsi bu. 2 tane maaşları var, 30 tl internet mi ağır gelecek. kız da maaş alıyordur. kendilerince haklı olabilirler ama bu iş çocuk oyuncağı değil ki.
şimdi napıcağımız bilemez halde kaldık. ya eşim işten çıkacak çocuğa o bakacak, ( bu durumda evin masrafları ne olacak9) yada gece iş bulup çalışacak bakıcı tutucaz.
çok moralim bozuk
Canım gerçekten çok üzüldüm keşke elimden birşey gelse eşin me iş yapıyor sigortalı olarzk başka bir yerde çalışamaz mı. Sen çıksan.ayy çok zor gerçekten ama siz int masrafını karşılasanızda kalmazlar herhalde görümceni tek yollamazlar mı k.validen kalsa.hiç akraba yokmu ya teyze yenge falan.
sağol canım. eşim kuaför başka yerde çalışamaz çünkü buradan ayrılırsa başka yerde iş bulması çok zor. ben çıkayım tamam ama sigortamız olmayacak. görümcemi tek yollamaz annesi çünkü kayınvalde burda tek başına bebişime bakamaz. çocuğuma bakacak kimsem yok. annemde bakamıyor! interneti biz karşılayamayız ki maddi durumumuz iyi değil. 30 tl internet ağır gelir diyorlar, bahane bu bakmak zor geldi işin özeti bu. o kadar rahatlar ki bize çözüm bile bulmuyorlar. pardon buldukları çözüm biz onların yaşadığı yere taşınacakmışız.
Anladım canım inşallah bir caresi bulunur bende yasadıkları yere bebegi de alıp gidelim deler diye düşünmüştüm öyle br mevzu vardıya yazın gidiceklerdide siz hafta sonu görürsünüz diyordu ordan aklıma gelmişti
evet öyle söylüyordu kaynanam. ben 1 gün bebeğimi deli gibi özlerken onlara vermem imkansız. düşünsene kendi istedikleri gibi yetiştirirler. çocuğumu benden soğutabilirler. kim çocuğundan ayrı kalabilir ki? ayın 17 sine kadar çözüm bulmamız gerekiyor.
Tabi ki insan ayrı kalamaz çocuğundan dayanamaz yani. Peki işten çıksan maddi destek vericek durumlarıda yoktur değil mi off inş güzel bir çözüm bulursunuz Allah yardımcınız olsun
durumları var aslında ama yapmazlar, destek olsalarda sigortam olmayacak. çocuğuma özelden baktırmam gerekir o da dünya para. amin canım!
selam kıslarnasılsınız bakalım ben bayadır taşındığım için hiçbiyere giremiyorum ama mevzularımız hep aynı kalmış kanayan yaramız göbüşlerimiz:)
canım süpermiş zaten fiziğin boyuna göre şu an kilon harika bencede umarım vermezsinben 1,75 boyundayım 50 kilo ile hamile kaldım 72 kiloyla doğuma gittim şimdi 57 kiloyum ama ben kilo vermek istemiyorum karnım dümdüz oldu özgülgülece nin dediği gibi iskelet gibi oldum ben kilo almak istiyorum ya yıllardır yapmadığım şey kalmadı kilo almak için inanın kilo vermek isteyen kadar kilo almak isteyende çok
arkadaşlar ben hem spor eğitmeniyim hemde evliyken okudum diplomayı aldım anasınıfı öğretmeniyim size tavsiye mekik çekmek kolay gibi görünsede tehlikeli bir harekettir göbek gidicek derken belinizden olmayın
özlemezmiyim hepinizi özledim valla
hayirli olsun canim bende 15 agustosta gidiyorum 12 eylülde geri dönüyorum kismet olursa
masallah canim bizimkininde eli sürekli agzinda tükürükleri akiyor bekliyoruz heralde yakinda bizimkininde cikar
canim senin isinde zormus allah kolaylik versin
ben 59 kilo ile hamile kaldim doguma 76 ile gittim simdi 62kiloyum göbek bendede var
teşekkür edereim canım:dmalatya pütürge[/QUOT
güle güle otur canim yeni evinde
yeni eviniz hayırlı olsun cnm güle güle oturun inşallah
inşallah canım benim çok saol
canım süpermiş zaten fiziğin boyuna göre şu an kilon harika bencede umarım vermezsin
özlemezmiyim hepinizi özledim valla
hayirli olsun canim bende 15 agustosta gidiyorum 12 eylülde geri dönüyorum kismet olursa
masallah canim bizimkininde eli sürekli agzinda tükürükleri akiyor bekliyoruz heralde yakinda bizimkininde cikar
canim senin isinde zormus allah kolaylik versin
ben 59 kilo ile hamile kaldim doguma 76 ile gittim simdi 62kiloyum göbek bendede var
teşekkür edereim canım:d
inşallah canım benim çok saol
Sende boyuna göre baya zayıfmışsın özgül.buarda sizde de oldumu bilmiyofum ama doğumdan bir hafta sonra falan kendimi o kadar zayıf ve ince hissettim kihalbuki hamile kalmadan önce kilomdan pekte memnun değildim
selam kizlar hayirli cumalar
melodicim senin durumuna cok üzüldüm bu mübarek günde rabbim hayirli kapilar acarda hersey gönlünüzce olur
selam kizlar .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?