2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah yardımcın olsun canım.

kızlar bu cetvel nsl hazırlanıyooo banada söleyin yapamıyom

ilk sayfadaki linki tıkla.
üstte create yazıyor onu tıkla
açılan sayfada baby and kıds bırtday tıkla
sonra baby tıkla açılan sayfada next yap
solda choose a scene den cetvelini seç next le
bebişi seç nextle
What type of ticker to create? den bebişin doğum tarihi gir
Optional text to display above the ticker: bu kısma türkçe karakter kullanmadan istediğin cümleyi yaz next le açılan sayfadan ımage URL tıkla
Code snippet: Image URL deki linki profilden hakkımda kısmında cetveline yapıştır hepsi bu!

hım işin zor parasızlık insanın belini büküyor evet ama görümcen sana yardım eder diye hiç düşünme ne kadar yardım edecek bence kocan ek iş bulsun yada iş değiştirsin birazda o düşünsün bence sen kendini bu kadar sıkma erkek değilmi ailesini geçindirmek zorunda ya sen hiç çalışmasaydın ne olacaktı bebekle zor durumdamı kalacaktın

hemra sen istanbul bulusmasinda varmiydin ben senin fotonu gordum sanki topicte ceydanin ekledigi fotolarda vardin dimi? :44::44::44: yoksa benmi nicklerikaristiriyorum.
sende kasim annesimisin? tanimiyorumda ben seni ondan soruyorum..

evet vardım ... :))

evet haklısın yardım edeceğini düşünmüyorum. gayette rahat, durmumuza üzülmüş bir hali yok. kendi açısından haklı tabi ama keşke baştan gelmeslerdi, çağırdığımızda 1 ay vardı işe başlamama. ek iş bulacak ama belirli bir çıkış saati yok. ben çalışmıyor olsaydım bebek düşünemeyecektik. burada yaşından dolayı başka iş bulması çok zor. çünkü daha önce aradı.

ay kızlar kusuruma bakmayın topiği bir derdim var topiğine dönüştürmek istemezdim.
kafanızı şişirdim!

selam kızlar,bugün benim doğum günüm ve bir arkadaşımın bana attığı adresi paylaşmak istiyorum çok hoş..:81:
Doum Gn Hediye Denizi
yeni gördüm cnm bebişinle ve tüm sevdiklerinle mutlu yıllar

inşallah cnm bu diş çıkarma dönemleri çok sıkıntılı geçmez umarım çok mızmızlanıyor bebişim gece uykusunda bile içleniyor bazen dudak büzüyor

kızlar biz dün teyzemize gittik gezmeye ne yazıkki hasta olduk öksürüyor şuan kızım üşüttü galiba

dün aşımızı olduk. iki bacağına yapıldı. iğne batınca ağlamadı yavrum, aşı bitti sonra ağladı kucağıma alıp sakinleştirdim. ateş olmadı çok şükür ama akşam uyutmak için odasına götürünce mama yerken birden ağlamaya başladı, sanki dayak yemiş gibi zor sakinleştirdim. sonra mamasını yemeden uyudu. gecede arada mızıldanıp durdu. sabah keyfi yerindeydi çok şükür.

aman diyimmm ya dur hasta olmazsınız inşallah..öksürük denince ödüm kopuyo

aynen bizde bronşit olduk sizin gibi ama kızımın daha 40 ıçıkmamıştı hastanede 3 gün yattı kolunda serum iğneler ilaçlar Allah hiçbirimize yaşatmasın o duyguyu çok kötü şimdi ödüm patlıyo bişey olcak diye pimpirik oldum

aynen canım 45 günlüktü kuzum bronşiolit dendi.bir hafta hastanede kaldık.bende pimpirikliydim daha yeni kendime geldim.çok zor günlerdi ufacıcıktı yavrum ilaçlar serumlar hava verilmesi.Allah'ım kimseye yaşatmasın.çok dikkat edelim kuzulara

kızlar biz dün teyzemize gittik gezmeye ne yazıkki hasta olduk öksürüyor şuan kızım üşüttü galiba
canim dikkat et insallah cabuk atlatir

gecmis olsun canim atlatmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…