2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok güzelmiş, bebeğimin doğum tarihini de yazıp bilgileri kaydedeceğim, büyüyünce okur.

bu arada nasılsınız kızlar, ben iyiym şükür ama bebeğim bu hafta çok huzursuz geceleri de uyumuyor, diş mi çıkaracak acaba, inşallah düzelir.

durumları var aslında ama yapmazlar, destek olsalarda sigortam olmayacak. çocuğuma özelden baktırmam gerekir o da dünya para. amin canım!

canım devlet 18 yaşına kadar sigortalı yapıyor çocukları bilgin olsun sgk yı arayıp çocuğuma 18 yaş altı sigorta kaydı yaptırmak istiyorum diyorsun. bebeğin sigortalı oluyor devletede ,özelede götürebilirsin muayene için ayrıca anne babanın sgklı olması da gerekmiyor.

durumları var aslında ama yapmazlar, destek olsalarda sigortam olmayacak. çocuğuma özelden baktırmam gerekir o da dünya para. amin canım!
canım çok üzüldüm yaasigortayı devlet karşılıyor,sende evde yapılabilecek işler var onları araştırsan olmazmı,gerçi küçük bebekle de zor ama...

allah yardımcın olsun canım

selam kızlar,bugün benim doğum günüm ve bir arkadaşımın bana attığı adresi paylaşmak istiyorum çok hoş..:81:
Doum Gn Hediye Denizi

dogum gunun kutlu olsun canım

canım arkdaşların dediği gibi, senın sığortan olmasada sgk dan hemen yapılıyor ücretsız.. hiç bir şey yapmana gerek yok. sadece kımlıkle gıdıp kayıt yaptırıyorsun... acil falan gıttıgınde hıç para almıyorlar.. gerekırse böyle yap..

Son düzenleme:
hemra sen istanbul bulusmasinda varmiydin ben senin fotonu gordum sanki topicte ceydanin ekledigi fotolarda vardin dimi? :44::44::44: yoksa benmi nicklerikaristiriyorum.
sende kasim annesimisin? tanimiyorumda ben seni ondan soruyorum..

bence kesin etkisi varr ..bende tam 17 kg almıştımm doğumdan hemen sonra 11 kg gitti 6 kg hala aynı duruyoo ve bende dikkat ediyorumm senin gibi sadece süt olsun diye su içmeme yardımcı olacak şeylerden yiyorum ..çok ta fazla göbeğim yok inşallahh hepimiz yaza göbişsiz giereizz :)

bu arada yarın kızımı doktoruna götürücem bakalım ek olarak neler vericek çok merak ediyorumm herkeze hayırlı cumalar

canım ya sanırım bakıcı pahalı olur diye düşünmüyosun apartmanında ev hanımı falan var mı melodi onlar daha uygun fiyata bakıyolar şöyle bi araşttır etrafını belki uygun fiyata bakıcı bulursun Allah yardım etsin inş.en kısa zamanda en iyi şekilde hallolur sorunun üzme kendini

melodi canım üzülme, inşallah her şey yoluna girer, Allah bebeğin ve senin hakkında hayırlısını versin.

DeliMavi canım, kusura bakma ben sadece verdiğin linki görmüşüm , doğum günün kutlu olsun,Allah sevdiklerinle beraber sağlıklı,mutlu, huzurlu, güzel bir ömür nasip etsin. nice mutlu yıllara

canım moralini bozma bir yol bulunur insan mecbur olunca işte böyle oluyor meletirler insanı allah kimseye muhtaç etmesin bu arada bakıcı düşünebilirsin hiç olmazsa parana yeter gücün sinirinde bozulmaz bende izmirde oturuyorum sana bakıcı arayalım olmazsa ne dersin ne kadar fiyat düşünüyorsun bakıcı için sen bi düşün yarın konuşuruz
bu arada kardelenin dediği gibi sgk da ücretsiz sigortalı oluyo 18 yaş altı muhakkak bir yol bulunur canını sıkma

çok üzüldüm ayrıca çok şaşırdım ipleri o kadar çok ellerine vermişsin ki inanamadım masaya yumruk atmak falan ne münasebet ne zannediyor kendini
tavrını koy bence biraz geç kalmışsın ama denemekte fayda var illa kavgayla kovmakla falan olmasına gerek yok benim kaynanamla kayınpederimle aram çok iyidir ama aramızda çokta büyük bir mesafe var amacım bunu başarmaktı hiç kavga etmedim yüz göz olmadım öz annem gibi davrandım ama nerde durmaları gerektiğini onlara hep hissettirdim kayınpederim uzanmışsa ben odaya girdiğimde oturur pozisyona geçer aramızın o kadar sıkı fıkı olmasına rağmen kayınvalidem doğumumda geldiğinde çocuğuma yaklaşırken bile temkinli davrandı kavga etmeden bakışlar imalar vaya vücut diliylede yapılabilir ama seninki çok ileri gitmiş bir an önce buna bir dur demelisin bence gerekirse eşine boşanırım diye gözdağı ver Allah yardımcın olsun

melodi senin durumunada çok üzüldüm canım ama arkadaşların dediği gibi her bebek zaten sigortadan yararlanabiliyor kreş yaşına kadar çalışmayıp kreşe verince işe başlasan maddi sıkıntı muhakkak oluyor bunca sıkıntının arasında araya birde maddi sıkıntılar girince hayat iyice çekilmez oluyor kaynan bencede planlı yaptı çocuk bakmak kolay iş değil Allah seninde yardımcın olsun

gelelim bize dün rota aşısının ikinci dozu vardı doktora kan damlasınıda sordum kullan kabızlık illa yapar diye bir şey yok yapmayada bilir dedi ek gıdalara yavaş yavaş başla meyve suyu püre yoğurt 15 gün sonra vermeye başla dedi 6600 olmuş kilosu bez konusu konuşulmuş prima aktif bebekten çok memnunum haggies cerende pişik yaptı hiç kullanamadım molfix hiç iyi değil şimdilik bu kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

geçmiş olsun bizimde haftaya cuma rota aşımız

eczburcu nbr bi sen varsın
sana bişi sorucam egzama için yüze ne kullanayım ya sinir bişi ellerimde ve yüzümde küçük küçük çıktı

deli mavi doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin rabbim

melodi bakıcı işi biraz daha uzak sana bence aldığın maaşı bilmyorum ama maaşının yarısında fazlasını alacağı kesin geriye kalan parayı ve paronayaklarını karşılaştır yani tanımdağın bir kişi nasıl bakacağının nasıl davranacağının garantisi yok kaynanan bakarken sadece özlem vardı en azından için rahattı tabiki son kararı sen vereceksin sen durumunu dahaii bilirsin

tanışma hikayeniz çok güzel ama tanışmak zofrunda kaldığın aile çok berbat insanlarmışinşallah Rabbim sabrını verir ama sen güçlü ol inşallah herkesin üstesinden gelirsin
canım ya çok zor bi durum,inşallah Allahım bebişinin evinin rızkını verir en kolay yoldanoff off

sağol canım bakıcı düşünürüm tabi ama ben asgari ücret alıyorum eşimde yüzdelikle çalışıyor. ev kirasını ben ödüyorum. işten ayrılmayı hiç istemiyorum, işimi seviyorum. bu işi bırakırsam iş bulmam zor olur. bakıcıya para verecek durmumuz yok ne yapıcaz bilmiyorum.

sağol canım. ben çalışmazsam maddi olarak çok zorlanırız.

asgari ücret alıyorum. o da kiraya faturaya gidiyor. bakıcı tutma imkanım olsa annemde bana gelip başında durur. ancak öyle bakıcı kabul ederim.

sağol canım öğrendiğim iyi oldu.

canım çok üzüldüm yaasigortayı devlet karşılıyor,sende evde yapılabilecek işler var onları araştırsan olmazmı,gerçi küçük bebekle de zor ama...

sağol canım evde zor olur, ev işlerine bile yetişemiyorum.

amin canım! sigorta olayı iyi oldu ama benim çalışmamam bizi çok zorlar.

ev hanımı var ama kendi evlerine veremem çocuğumu, kendi evimde annemde başında olursa olur ama sorun maddi durum.

inşallah canım sağolasın!
melodi çok üzüldüm cnm umarım biran önce çözüm yolu bulursunuz

selam kizlar hayirli cumalar

melodicim senin durumuna cok üzüldüm bu mübarek günde rabbim hayirli kapilar acarda hersey gönlünüzce olur

amin canım! herşey üstüste geliyor.

günaydın kızlar! hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim moral ve desteğiniz için son durumu anlatayım size.

dün görümcem patronu ile konuşmuş. patronu onu kadroya almak istiyormuş hemde dolgun ücretle. görümcem ayrıca roman yazıyor, yayınlandığı zaman gazetede reklamı olacak. görümcemin geleceği için böyle bir fırsatı kaçırması yazık olur. onun işini engellemeye hakkım yok diye düşünüyorum. diyeceksiniz ki patronun önceden aklı nerdeymiş, elinden gidince kıymetini anladı sanırım. birde yaşadıkları yer küçük orada çevreleri var. o yüzden tanıdık vasıtası ile girmiş gazeteye. hatta yayınlanan yazılarını okudum internetten. köşe yazarlığı yapıyordu şimdi kadroda olacak.
ayın 17 sine kadar bizimle kalacaklar.bizde çözüm bulmaya çalışıyoruz. benim işten çıkmam iyi olmayacak. böyle bir iş bulmam zor. her ne kadar asgari ücret alsamda iyi bir yerde çalışıyorum.
eşim gece çalışmayı düşündü ama akşam 8 de çıkıyor ve müşteri gelirse saat 10-11 kadar kalabiliyor.
kaynanam görümcem işe girip iyi maaş alırsa size de faydası olur dedi ama ne kadar güvenilir orası belli değil.
2 hafta içinde çözüm bulmamız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…