2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy kabussss:18::18::18::18:
aman kızlar ya Allah göstermesin inşallah o günleri bi dahabiz bugün arkadaşın evine misafirliğe gittik,oğluşum orda yattığı yerde oynarken ev çok sıcak olmamasına rağmen terledi anlamadım neden oldu,korktum hemen üstünğ deiştirdim ama inşallah hasta etmem ve inşallah hasta etmeyiz diyim

benimki son dereceye gelmişti.Ben çok çektim hamileyken ve doğum sonrasındaS: doğumdan 1 ay sonra ameliyat oldum.1 gün yattım hastanede.Genelde yatırmıyorlar hastanede ama.1 gün hastanede yatıyorsun.Sonra bi hafta fln otururken kalkarken hafif ağrın oluyor.Çok kolay bir ameliyat ameliyatlıksa durumun hiç bekleme derim.

eczburcu nbr bi sen varsın
sana bişi sorucam egzama için yüze ne kullanayım ya sinir bişi ellerimde ve yüzümde küçük küçük çıktı

bana sorarsan ben hipokort kullan derim çok hafif ama sadece 3 gün sabah ve gece sürüceksin çok ince tabaka halinde 3 . günün sonunda hemencik kayboluyo ... bende bebişimden biliyorumm hafiften yanağında çıktı doktorumuz verdi bende en hafif krem olduğu için sana öneririm ama yinede sen bi sağlık ocağına görün istersen ...geçmiş olsunn

bu arada dün doktorumuza gittik maşallahhh kızım çok iyiyimiş .. çok sevindim şükürler olsun bebeğim iyi olunca bende iyi oluyorumm .. kan damlasına başlıyoruz ve elma-havuç suyu bir öğün ,yoğurt bir öğün azar azar olmak kaydıyla vericem doktorumuz öyle dedi ekstradan başka şeylere önümüzdeki ayda başlarız dedi ..benimki elma suyunu pek sevdi maşallahh onu görünce hemen sevinç çığlıkları atıyo :)))bu akşamda yoğurt mayalıcam azcık yarın nasipse veririm bakalım yoğurdu beğenicekmi??
şimdilik bu kaar kızlar hepinizi öpüyorumm kendinize ve en önemlisi bebişlerimize dikkat edelimm...

canım tşk edrimsağlık ocağındaki dr sordum o kortizonlu ilaçlar yüzde leke yapabilir dedi bende korkudan kullanmadım hipocortu aslında baktıkça yüzüme sinir oluyorum çene mde sol gözümün yanında kızarıklık ve pul pul dökülme şeklinde normal kremle nemlendiriyorum geçerse geçmezse mecburen kullanıcam o ilacı çok teşekkür ederim ilgin için

bepanten iyi gelebilir kullan bence...

nasılsınız annişler...şu havalarda bir düzelemedi....birkaç gün çıktık dışarı sonra yine kapandık eve....açsın hergün dışarı çıkıcam..arabasını indirip çıkarmak zor oluyor ama olsun...oğlum için değer...

bu nihat doğan nasıl birşey ya....survivora bakıyorumda....gülesim bile gelmiyor...

merhaba kızlar bebişime soğuk algınlığı için şurup veriyorum çok iyi geldi öksürük kesildi çok şükür burnum akıyordu acayip derecede hemde oda baya azaldı düzeliyor galiba öyle ümit ediyorum...

kızlar birde benim kızım biberon almıyor emzikte tutmadı suyu biberonla içsin diyorum ama almıyor nasıl alıştırabilirim acaba bir fikri olan varmı???

canım çok geçmiş olsun:)hangi şururbu veriosun ben peditus veriorum.öksürüğü kesti ancak burun tıkanıklığı için hiçbişeye çare olamadı

kızlar birde benim kızım biberon almıyor emzikte tutmadı suyu biberonla içsin diyorum ama almıyor nasıl alıştırabilirim acaba bir fikri olan varmı???

ben de ilk günden beri emzik veremeyenlerdenimemziğe bişey sürsem de emzikteki şeyi yalıo yalıo sonra atıo emziği
biberon olayına gelince eğer ben evde yoksam ve acıktıysa çok fazla ancak o zaman benim sütümü biberonla alıyor sadece

canım çok geçmiş olsun:)hangi şururbu veriosun ben peditus veriorum.öksürüğü kesti ancak burun tıkanıklığı için hiçbişeye çare olamadı

teşekkür ederim cnm bende peditus verdim cnm ama bizde burun tıkanıklığı yoktu burnu ayaktayken akıyor yatıncada genzine akıyor gece uykusu çok huzursuz oyüzden 2 gündür bakalım bu gece nasıl uyuycak

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm bende peditus verdim cnm ama bizde burun tıkanıklığı yoktu burnu ayaktayken akıyor yatıncada genzine akıyor gece uykusu çok huzursuz oyüzden 2 gündür bakalım bu gece nasıl uyuycak

bnm oğlumunda dün atesı 38.5 cıktı fitil verdim sonra tekrar yukselınce dr.a gittik soğuk algınlığı dedı aynı suruptan bize de verdı, burun akıntısı vs hiçbişey yok cok sukur sadece ates var.. salgın var demekkı..

kimse yok ama ben yazayım,benim oğlumda geçenlerde öksürük vardı.peditus şurup vermişti doktor,internette ise bir doktor peditus öksürüğü baskılıyor ve hastalık ciğerlere iniyor kullanmayın diyordu.bende bir gün vermiştim ilacı sonra bıraktım.kendiliğinden geçti öksürük,soğuk algınlığı hafifse bence ilaç kullanmamalı ne dersiniz...bronşiolit olmadan önce soğuk algınlığı vardı,peditus kullanmıştım belkide doğru bu açıklama.öksürüğün baskılanmaması gerekiyormuş...bu arada linki buldum ekliyorum.
bronşiolitmi - ANNELER FORUMU
ksrk - ANNELER FORUMU

selam kızlari geçmişe biraz göz attıma alıntı yapamadım kontrole giden bebeklere maşallah aşı olan bebekler ve hasta olan bebekler varmış onlara da çok geçmiş olsun umarım şimdi daiilerdir.bizde hastayız yine idrar yollafımızda enfeksiyon çıktı kızımın huysulugu ondanmış demekki c.tesi gecesi ağlaaktan ortalığı yıkınca test yaptık doktor antibiotige başlattı off niye tekrar ediyo anlamıyorum ya yazık çocuğuma kafzyı yiycem

Aman bu smile gülmekten ağlıyormuş ben üzüntüden ağlıyorum yanlış oldu

hasta olan bebiklere çok geçmiş olsun...annelerinde allah yardımcısı olsun.....

biberon ve emzik bizmkide almıyor malesef....su vermiyorum ama vermeye başlayınca nasıl vericem merak ediyorum..bu konuda deneyimi olan arkadaşlar neler yaptılar acaba....

benimkine ilk hafta verdim susturmak için. gündüz almıyor benimkide sadece uyurken istiyor sonra istemesezse atıyor ağzında. su ilk doğduğundan itibaren verdim. çay kaşığıyla damla damla vermeyi dene.

canim dikkat et insallah cabuk atlatir

gecmis olsun canim atlatmissiniz

sağol canım.

oğlumun dr. randevusunda gideyim bende 15 nisanda. epidural mi yaptılar?

ama sadece şu linkten yapabilirsiniz diye bi uyarı var bende senin dediğini yaptım ama olmadı

bende beceremedim

bana bebişlerinizin adını, doğum tarihini ve yazmak istediğiniz cümleyi yazın ben yapıp özelden mail atayım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…