canim gecmis olsun ins cabuk atlatirselam kızlari geçmişe biraz göz attıma alıntı yapamadım kontrole giden bebeklere maşallahaşı olan bebekler ve hasta olan bebekler varmış onlara da çok geçmiş olsun umarım şimdi daiilerdir.bizde hastayız yine idrar yollafımızda enfeksiyon çıktı kızımın huysulugu ondanmış demekki c.tesi gecesi ağlaaktan ortalığı yıkınca test yaptık doktor antibiotige başlattı off niye tekrar ediyo anlamıyorum ya yazık çocuğuma kafzyı yiycem
canim benim oglumda uyurken aliyor sadece suyu bende kasikla veriyorumhasta olan bebiklere çok geçmiş olsun...annelerinde allah yardımcısı olsun.....
biberon ve emzik bizmkide almıyor malesef....su vermiyorum ama vermeye başlayınca nasıl vericem merak ediyorum..bu konuda deneyimi olan arkadaşlar neler yaptılar acaba....
çok geçmiş olsun bebişlere,işallah çabucak atlatırlar.bizde dün ilk kez kızımı eşimle yıkadık,zor bela ikna ettim.kaynanam yıkıyor hala,eşimin ödü kopuyor annesi duyacak diye.bana tembih etti anneme söyleme annem küser diyekızımı rahat rahat ne zaman yıkayacağım bilemiyorum
çok geçmiş olsun bebişlere,işallah çabucak atlatırlar.bizde dün ilk kez kızımı eşimle yıkadık,zor bela ikna ettim.kaynanam yıkıyor hala,eşimin ödü kopuyor annesi duyacak diye.bana tembih etti anneme söyleme annem küser diyekızımı rahat rahat ne zaman yıkayacağım bilemiyorum
merhaba kızlar, hasta olan bebişlere geçmiş olsun, hemen iyileşirler inşallah.
biz de bugün babası gelince kızımıza 5. ay fotoğrafı için kıyafet almaya gideceğiz inşallah. havalar düzelse de bebişlerle dışarda gezmelere gitsek, ömründe sadece bir defa yüzü örtülü olmadan güneşi gördü yavrum yazık.
yabangülüm kayınvalidenle Allah kolaylık versin, niçin bazı şeyler bu kadar zor oluyor anlamıyorum, çocuğunu yıkamak nasıl çekinilecek bir durum olabilir ki. benim kayınvalidem sağolsun çok anlayışlı bir kadındır. umarım seninki de bu duruma bir an evvel son verir.
saol canım, biraz zor o istiyor hep kendi yıkasınhiç bu zamana kadar kızım sen yıka bakalım becerebilecekmisin demedi.
merhaba hanımlar kızım bugün öksürmedi çok şükür ama sümükleri yemyeşil oldu nedendir acaba düzeliyormu kötüyemi gidiyor çözemedim dün gece yine uyumadı doğru düzgün
benimkine ilk hafta verdim susturmak için. gündüz almıyor benimkide sadece uyurken istiyor sonra istemesezse atıyor ağzında. su ilk doğduğundan itibaren verdim. çay kaşığıyla damla damla vermeyi dene.
sağol canım.
oğlumun dr. randevusunda gideyim bende 15 nisanda. epidural mi yaptılar?
bana bebişlerinizin adını, doğum tarihini ve yazmak istediğiniz cümleyi yazın ben yapıp özelden mail atayım size.
valla yok demezdeli midir nedir sende söylesene ben yıkarım sen yorulma falan diye allahım ya bide eşin tembihlemiş söyleme anneme diye ver bari çocuğuda kaynanan nüfusuna geçirsin töbe töbe
işallah düzeliyordur bebiklerin hasta olması çok huzur kaçırıyor.bizimde kulağımız ağrıyor nedendir bilmiyorum.merhaba hanımlar kızım bugün öksürmedi çok şükür ama sümükleri yemyeşil oldu nedendir acaba düzeliyormu kötüyemi gidiyor çözemedim dün gece yine uyumadı doğru düzgün
kendilerinden soğutana kadar uğraşıyolar.
benimde başımda var 1 tane
allah yardımcımız olsun kardeşim
arkadaşlar 1 haftadır kan damlasını kullanıyorum bebeğimden dün gece 4 te dışkısında kan gördüm ateşi yok dr aradım bi daha yaparsa getir bezi tahlil yapalım dedi. bugünde afedersiniz kakasını yapmadı aynı durumu yaşayan var mı aranızda kabızmı oldu acaba bugün vermedim damlayı çok korkuyorum çünkü drlarada güvenmiyorum artık eşimde biraz rahat açıkçası o yüzden birde sizlere sorıyım dedim
bu akşam eşim söyledi, dün yıkadığımızı annesine nasıl olduysa artık.kaynanam iyi yapmışsınız dedi ama
eşim ben melisayı annemgile götürüyorum sen gelirmisin dedi,bende sen bilirsin dedim oda hadi gel çabuk geliriz dedi.melisanın karnına baktı başladı kayn.melisanın karnında bişey yok aç,bende mama yedirdim dedim hani nerde diyor.neyse emzir dedi melisaya verdim geldi yanıma hani nerde süt diyor,bende bi iki emsin öyle geliyor dedim.sonra süt geldi fışkırıyor görümceme gösterdim,kayn.yine sütmü var memesinde görümcemde anne gördüm akıyor dedi.gelene kadar bin defa bu aç diyip durdu ben mama verdim dedim yine.melisaya annenle baban beni avutuyor sanki ben bilmiyorum dedi.yarım bardak çayı içirdi melisaya melisa içtikçe aç dedi.sinir oldum moralimi bozdu ya 6 aydır yok hani nerde süt,o memede süt ne arıyor artık psikolojim bozuldu.anne süt var demekten yoruldum o aşağılamaktan yorulmadı.bide akşam kızım artık yemeye düşmüş siz unutun melisayı,siz ayrı bi dağ biz ayrı bi dağ diyor.
kızma ama hepsi uyuz uyuz işte benimkilerde uyuzbu akşam eşim söyledi, dün yıkadığımızı annesine nasıl olduysa artık.kaynanam iyi yapmışsınız dedi ama
eşim ben melisayı annemgile götürüyorum sen gelirmisin dedi,bende sen bilirsin dedim oda hadi gel çabuk geliriz dedi.melisanın karnına baktı başladı kayn.melisanın karnında bişey yok aç,bende mama yedirdim dedim hani nerde diyor.neyse emzir dedi melisaya verdim geldi yanıma hani nerde süt diyor,bende bi iki emsin öyle geliyor dedim.sonra süt geldi fışkırıyor görümceme gösterdim,kayn.yine sütmü var memesinde görümcemde anne gördüm akıyor dedi.gelene kadar bin defa bu aç diyip durdu ben mama verdim dedim yine.melisaya annenle baban beni avutuyor sanki ben bilmiyorum dedi.yarım bardak çayı içirdi melisaya melisa içtikçe aç dedi.sinir oldum moralimi bozdu ya 6 aydır yok hani nerde süt,o memede süt ne arıyor artık psikolojim bozuldu.anne süt var demekten yoruldum o aşağılamaktan yorulmadı.bide akşam kızım artık yemeye düşmüş siz unutun melisayı,siz ayrı bi dağ biz ayrı bi dağ diyor.
kızma ama hepsi uyuz uyuz işte benimkilerde uyuzsinir hastası ettiler beni be yeter artık yeter
arkadaşlar 1 haftadır kan damlasını kullanıyorum bebeğimden dün gece 4 te dışkısında kan gördüm ateşi yok dr aradım bi daha yaparsa getir bezi tahlil yapalım dedi. bugünde afedersiniz kakasını yapmadı aynı durumu yaşayan var mı aranızda kabızmı oldu acaba bugün vermedim damlayı çok korkuyorum çünkü drlarada güvenmiyorum artık eşimde biraz rahat açıkçası o yüzden birde sizlere sorıyım dedim
bu akşam eşim söyledi, dün yıkadığımızı annesine nasıl olduysa artık.kaynanam iyi yapmışsınız dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?