2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağlık ocağındaki hemşire dışkısında değişiklik olabilir korkma demişti ben bir kez verdim hiçte kullanasım yok ne yapcaz bilmiyorum zaten kabızlığını ilaçla çözdük doktoruda mutlaka yan etkisi aynı şekilde olmaz başkasında kabızlık yapar siz kullandığınızda yapmaya bilir dedi Allaha emanet yani ay galiba ben bu doktorada gıcık olmaya başladım eşimde sana doktor beğendiremedik ne istiyorsun bu doktorlardan diyor ne istiycem Allah aşkına

kızlar ceren ek gıdalardan hiç ama hiçççççççççç hoşlanmadı elma püresi suyu falan fiyasko haftaya armuta ve sebzeye geçmeyi denicem bakalım ne olacak aptamilin sütlü pirinçli muhallebisini sever gibi oldu sonra yok onuda püskürttü brokoliyi nasıl verebilirim verenler bana yazabilirmi ilk etapta karışık sebze çorbaları denemek istemiyorum (her ne kadar eşim çocuğu kızım sakın brokoli yeme iğrenç bişey diye tembihlesede deniycem )

slm kızlar
demek demir damlası kullanınca kakada kan gibi bişimi oluyo bende korkudan kullanmıyorum kabız yapcak diye hiç vermedim daha gerçi skiden demir damlasımı varmış diyorum bide versemmi diyorum bu drlar da o ilacı ver bunu ver yok pirincin genetiğiyle oynanmış pirinç unu mama vermeyelim yok inek sütü zeka geriliği yapıyomuş ayyyyy delircem valla e yiyecek bu bbeler o gdo lu bu genetiği oynanmış yok bunda şu var hiç bişey bilmek istemiyorum artık cahiliye devrine dönmek istiyorum bırakııınnn beniii

hay allah senden razı olsun sıkıntıdan süt müt kalmadı bi yandan eşimle didişiyorum bi yandan çocuğa bişey olucak diye korkuyorum
dr tahlil için çağırdı gayta testi yaparız dedi. ama hala afedersin kakasını yapmadı

haklısın canım eskiden mamamı varmış.biz pirinç unuyla büyümüşüz,inek sütüde bence mamadan bin kat iyi.sütten kim ölmüş ama mamalar gdolu, niye açıklayıp sonra kapatmadılarmı:44:şu 6.ayı doldursun eve mama sokmayacam.

kızlar buarada uyku düzenimiz mahvoldu gece çok mızmızlık yapıyor uysusunda sızlanıyor diş mi geliyor acaba gündüz uyuyor ama hiç sorun yok gece olunca uyku bana haram offf ooofffffff

benim bebiştede öyle oldu ama korkacak bişey yok sanırım çünkü sağlık ocağındaki kız olur demişti ayrıca onu verince kakası simsiyah oluyor

sanki benim kaynanamı anlatmışsın canım allah kolaylık versin neyapacağız bunlarla bilmiyorum bence sırf gıcıklıktan yapıyorlar torunum aç kalır diye düşündüklerinden değil

kızlar buarada uyku düzenimiz mahvoldu gece çok mızmızlık yapıyor uysusunda sızlanıyor diş mi geliyor acaba gündüz uyuyor ama hiç sorun yok gece olunca uyku bana haram offf ooofffffff

canım benimkide tam tersi gündüz hiç uyumuyo hiç bi iş yapamıyorum kafayı yicem temizlik yapmam gerek benimkide uykuda ııııııııı yapıyo ama çok tatlı oluyolar ya sankki kendi kendine ninni söylüyo bu arada arkadaşlık talebin için teşekkürler

benimkisi çeyrek altın taktı

benimkisi hiç bişey takmadı hatta erkek torunları olmadığı için bi tane daha doğurursan erkek olursa doğum masraflarını biz karşılıcaz dediler ama bi çeyrek bile takmadılar bu arada durumlarıda çok iyi bide utanmadan doğumdan sonra bizden para istediler güya paramız yok demeye getirdiler gerçi ben onlar dediği için doğurmadım zaten istiyodum böyle yapıpta gelip vıdı vıdı karışmalarına gıcık oluyorum

selam kızlar bebişler nasıl?
Kaka konusunda ben demir ilacı kullanmadığım halde kakasından geçenlerde pembe kan gibi bişiyler geldi ama bir kez oldu bende dra götürmedim eğer bidaha olursa sorucam sadece devit 3 kullanıyorum okadar

mrehaba kızlar,birşey sorucam oğlum pişik olmuştu,bir haftadır geçiyor gibi oluyor tekrar ediyor.ilaçta kullandım.bezden kaynaklandığını düşünmeye başladım.prima kullanıyorum ama sanki her pakette değişik çıkıyor.bu son pakette olan oldu sanki daha parfümlüydü.şimdi Huggies denemek istiyorum.molfix beğenmemiştim.huggies kullanan varmı

Son düzenleme:
kızlar özel olmazsa bir şey sorucam kaynanalarınız doğumdan sonra ne hediye taktı

bana ilk çocuk bizim değil dediler ilk çocuğun herşeyini anane yapar dediler söylemelerine gerek yoktu zaten annemle babam yaptı çocuğumun herşeyini ben eşime burgu bileziğimi verdim onu taktı
daha sonra ben doğumhanedeyken eşim gidip kredi kartıyla bilezik almış anneside onu taktı yani para her şekilde gene bizden çıktı.

ben huggies kullanıyorum ama en iyi bez prima bence.haggiesde molfix gibi çişten sonra sert oluyor. primanın 3 numarasının bantları esnek olmadığı için beğenmedim yoksa en iyilerden birisi.canbebede iyi onu dene istersen.pişiğe zeytin yağı sür iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…