arkadaşlar 1 haftadır kan damlasını kullanıyorum bebeğimden dün gece 4 te dışkısında kan gördüm ateşi yok dr aradım bi daha yaparsa getir bezi tahlil yapalım dedi. bugünde afedersiniz kakasını yapmadı aynı durumu yaşayan var mı aranızda kabızmı oldu acaba bugün vermedim damlayı çok korkuyorum çünkü drlarada güvenmiyorum artık eşimde biraz rahat açıkçası o yüzden birde sizlere sorıyım dedim
canım kan damlasını verince kakada kan görüntüsü oluyo.korkulacak bişey yok merak etme.iki bebeğimde de aynı şekilde oluyo.bazen nedense gözükmüyo ama bazende kaka kırımızı kırmızı oluyo.korkma.bunun için doktor neden çağırmış yanına hiç anlam veremedim doğrusu.
slm kızlar
demek demir damlası kullanınca kakada kan gibi bişimi oluyo bende korkudan kullanmıyorum kabız yapcak diye hiç vermedim daha gerçi skiden demir damlasımı varmış diyorum bide versemmi diyorum bu drlar da o ilacı ver bunu ver yok pirincin genetiğiyle oynanmış pirinç unu mama vermeyelim yok inek sütü zeka geriliği yapıyomuş ayyyyy delircem valla e yiyecek bu bbeler o gdo lu bu genetiği oynanmış yok bunda şu var hiç bişey bilmek istemiyorum artık cahiliye devrine dönmek istiyorum bırakııınnn beniii
yabangülü canim nasilsin günler gitgide azaliyor insallah bulusabiliriz
düzeliyodur. çok şükür.
ayrıca çok ama çok geçmiş olsun
arkadaşlar 1 haftadır kan damlasını kullanıyorum bebeğimden dün gece 4 te dışkısında kan gördüm ateşi yok dr aradım bi daha yaparsa getir bezi tahlil yapalım dedi. bugünde afedersiniz kakasını yapmadı aynı durumu yaşayan var mı aranızda kabızmı oldu acaba bugün vermedim damlayı çok korkuyorum çünkü drlarada güvenmiyorum artık eşimde biraz rahat açıkçası o yüzden birde sizlere sorıyım dedim
sanki benim kaynanamı anlatmışsın canım allah kolaylık versin neyapacağız bunlarla bilmiyorum bence sırf gıcıklıktan yapıyorlar torunum aç kalır diye düşündüklerinden değilbu akşam eşim söyledi, dün yıkadığımızı annesine nasıl olduysa artık.kaynanam iyi yapmışsınız dedi ama
eşim ben melisayı annemgile götürüyorum sen gelirmisin dedi,bende sen bilirsin dedim oda hadi gel çabuk geliriz dedi.melisanın karnına baktı başladı kayn.melisanın karnında bişey yok aç,bende mama yedirdim dedim hani nerde diyor.neyse emzir dedi melisaya verdim geldi yanıma hani nerde süt diyor,bende bi iki emsin öyle geliyor dedim.sonra süt geldi fışkırıyor görümceme gösterdim,kayn.yine sütmü var memesinde görümcemde anne gördüm akıyor dedi.gelene kadar bin defa bu aç diyip durdu ben mama verdim dedim yine.melisaya annenle baban beni avutuyor sanki ben bilmiyorum dedi.yarım bardak çayı içirdi melisaya melisa içtikçe aç dedi.sinir oldum moralimi bozdu ya 6 aydır yok hani nerde süt,o memede süt ne arıyor artık psikolojim bozuldu.anne süt var demekten yoruldum o aşağılamaktan yorulmadı.bide akşam kızım artık yemeye düşmüş siz unutun melisayı,siz ayrı bi dağ biz ayrı bi dağ diyor.
kızlar özel olmazsa bir şey sorucam kaynanalarınız doğumdan sonra ne hediye taktı
kızlar buarada uyku düzenimiz mahvoldu gece çok mızmızlık yapıyor uysusunda sızlanıyor diş mi geliyor acaba gündüz uyuyor ama hiç sorun yok gece olunca uyku bana haram offf ooofffffff
benimkisi çeyrek altın taktı
kızlar özel olmazsa bir şey sorucam kaynanalarınız doğumdan sonra ne hediye taktı
mrehaba kızlar,birşey sorucam oğlum pişik olmuştu,bir haftadır geçiyor gibi oluyor tekrar ediyor.ilaçta kullandım.bezden kaynaklandığını düşünmeye başladım.prima kullanıyorum ama sanki her pakette değişik çıkıyor.bu son pakette olan oldu sanki daha parfümlüydü.şimdi Huggies denemek istiyorum.molfix beğenmemiştim.huggies kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?