arkadaşlar 1 haftadır kan damlasını kullanıyorum bebeğimden dün gece 4 te dışkısında kan gördüm ateşi yok dr aradım bi daha yaparsa getir bezi tahlil yapalım dedi. bugünde afedersiniz kakasını yapmadı aynı durumu yaşayan var mı aranızda kabızmı oldu acaba bugün vermedim damlayı çok korkuyorum çünkü drlarada güvenmiyorum artık eşimde biraz rahat açıkçası o yüzden birde sizlere sorıyım dedim
kızlar özel olmazsa bir şey sorucam kaynanalarınız doğumdan sonra ne hediye taktı
slm kızlar
demek demir damlası kullanınca kakada kan gibi bişimi oluyo bende korkudan kullanmıyorum kabız yapcak diye hiç vermedim daha gerçi skiden demir damlasımı varmış diyorum bide versemmi diyorum bu drlar da o ilacı ver bunu ver yok pirincin genetiğiyle oynanmış pirinç unu mama vermeyelim yok inek sütü zeka geriliği yapıyomuş ayyyyy delircem valla e yiyecek bu bbeler o gdo lu bu genetiği oynanmış yok bunda şu var hiç bişey bilmek istemiyorum artık cahiliye devrine dönmek istiyorum bırakııınnn beniii
mrehaba kızlar,birşey sorucam oğlum pişik olmuştu,bir haftadır geçiyor gibi oluyor tekrar ediyor.ilaçta kullandım.bezden kaynaklandığını düşünmeye başladım.prima kullanıyorum ama sanki her pakette değişik çıkıyor.bu son pakette olan oldu sanki daha parfümlüydü.şimdi Huggies denemek istiyorum.molfix beğenmemiştim.huggies kullanan varmı
ne güzel söylemişsin sibel kafayı yemek üzereyim artık iyice paranoyak olduk çıktık çocuğa birşey vermeden önce 50 kere düşünüyorum biz 3 kardeşiz annem bize 1 yaşından önce inek sütü vermiş hiçbirimizde gerizekalı değiliz allaha şükür o damlayı kullanmıcam galiba ben her duyduğumu yapıyorum oda eksik kalsın boşuna dememişler cehalet mutluluktur diye hiçbişey bilmeseydim bu kadar tedirgin mutsuz olmazdım
kızlar ben de d-vit e başladığım zaman bebeğimin kakasından kan gelmişti. ablam doktor ona sordum, bir kereliğineyse önemli değil ama birden fazla gelirse hemen doktora götür dedi, ilk duyduğunda ses tonu kaygılıydı, ben neden diye sormadım çünkü; ne zaman kötü bir şey düşünüp korksam başıma geliyor. bir de internetten araştırdım bebek farklı bir şeyleri tattığında alerji yapabiliyormuş ve kakasında kan oluyormuş. kabızsa çatlak oluşmuşsa olabiliyormuş.
benim kızım bir haftadır emmemek için direniyor, kucaağımda emzirmeye çalışırken etrafa bakmaya çalışıyor, kafasını çeviriyor, bin bir takla atıyorum emsin diye, eskiden sevinçle memeye yapışıp uzun uzun emerdi, hiç hayır demezdi, çok üzülüyorum
ya benim kızımdada başladı habire kafasını çeviriyor ve memeyi çok az alıyor aç kalıcak diye korkuyorum ayakta emzirmeye çalışıyorum alışsında istemiyorum tabii bu da geçicek herhalde of
ben huggies kullanıyorum ama en iyi bez prima bence.haggiesde molfix gibi çişten sonra sert oluyor. primanın 3 numarasının bantları esnek olmadığı için beğenmedim yoksa en iyilerden birisi.canbebede iyi onu dene istersen.pişiğe zeytin yağı sür iyi geliyor.
bir çeyrek birde maşallah taktı.kızlar özel olmazsa bir şey sorucam kaynanalarınız doğumdan sonra ne hediye taktı
kızlar ceren ek gıdalardan hiç ama hiçççççççççç hoşlanmadı elma püresi suyu falan fiyasko haftaya armuta ve sebzeye geçmeyi denicem bakalım ne olacak aptamilin sütlü pirinçli muhallebisini sever gibi oldu sonra yok onuda püskürttü brokoliyi nasıl verebilirim verenler bana yazabilirmi ilk etapta karışık sebze çorbaları denemek istemiyorum (her ne kadar eşim çocuğu kızım sakın brokoli yeme iğrenç bişey diye tembihlesededeniycem )
çok geçmiş olsun bebişlere,işallah çabucak atlatırlar.bizde dün ilk kez kızımı eşimle yıkadık,zor bela ikna ettim.kaynanam yıkıyor hala,eşimin ödü kopuyor annesi duyacak diye.bana tembih etti anneme söyleme annem küser diyekızımı rahat rahat ne zaman yıkayacağım bilemiyorum
kızlar aranızda yoğurt mayalıyan varsa tarif verin lütfen nasıl yapıcam :44:
mrehaba kızlar,birşey sorucam oğlum pişik olmuştu,bir haftadır geçiyor gibi oluyor tekrar ediyor.ilaçta kullandım.bezden kaynaklandığını düşünmeye başladım.prima kullanıyorum ama sanki her pakette değişik çıkıyor.bu son pakette olan oldu sanki daha parfümlüydü.şimdi Huggies denemek istiyorum.molfix beğenmemiştim.huggies kullanan varmı
bilmiyorum cnm bana arkadaşım yaptı nasıl yapıldığını ben bilmiyordumsenin cetvelin uzun benimki niye kısa, neyi yalnış yaptım ki?
ben sütü iyice ufak bi tencerede kaynatıyorum daha sonra ılımaya bırakıyorum mayalarken süt ne sıcak nede ılık olucak serçe parmağını sokup bakıcaksın daha sonra bi kasede bi tatlı kaşığı yoğurtla iki kaşık kadar sütü karıştırıyorum bu karışımı mayalayacağım süte katıp tencereyi sıcak olucak şekilde sarıyorum iki yada üç saat bekletiyorum üç saatten fazla tutarsan ekşi olurdaha sonra buzdolabına koyuyorum genelde ben bir gün önceden mayalıyorum daha güzel tutuyo umarım yardımcı olabilmişimdir
bilmiyorum cnm bana arkadaşım yaptı nasıl yapıldığını ben bilmiyordum
teşekkür ederim cnm sütün ölçüsünüde yazarsan deniycem inşallah tutar
ben iki su bardağı sütten mayalıyorum burda önemli olan sütün sıcaklığını iyi ayarlayabilmen dediğim gibi ne sıcak olucak nede ılık bu arada sütü hazır süt kullanmıyorum güvenebildiğin bir sütçü varsa taze süt daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?