2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizimde haftaya kontrolümüz var bakalım dr. ne diyecek merakla bekliyorum. bende haftaya elma suyu ile püresini vericem. şu ek gıdaları alırken oğluşumun suratı çok komik oluyor.

ay kıyamam canım yaaa benimkide 2 gece uyurken 1 saat ağladı, mızıklandı. uyku saati geçmesine rağmen çok zor uyuttum. sağlık ocağı demir damlası verdi ama dr. sormadan vermek istemiyorum.

biz vitamin damlası multi tabs kullanıyoruz.
bugün halası aktif bebek alacaktı bakalım nasıl olacak. fazla kaka yapınca hep sırtına kadar bulanıyor yavrum.

Geçmiş olsun canım bizde gündüzleri huzursuzuz biraz ama geceldri hiç uyuyamıyoruz neredeyse yarım saat arayla sabaha kadar uyanıp aglıyor bizim idrar yolu enfeksiyonumuz var yine sanırım o yüzden sizinde alerji falan olabılır mı acaba yine gerçekten işin zor Allah kolaylık versin inş kolay geçer ek besin zamanınuz

meraba arkadaşlar nasılsınız?benim aklıma şu takıldı aslında önceden dikkat etmemiştim mamaların içinde soya lesitini var.seda sayana prof.katılmıştı bu kızlarda erken adet görmeye sebep olacağını söylemişti.mamanın üzerinde görünce moralim çok bozuldu,bebeklerin hayatıyla oynuyorlar resmen.ek gıdalara tamamiyle başlasakta kurtarsak bebişleri,mülipa pirinçli muhallebi göndermişti 1 defa yaptım yedirdim.2.de soya lesitini görünce vermedim.

Daha neler duyacagız kim bilır çok tuhaf

kizlar simdi oglumun pipisine baktim kipkirmizi olmus icide beyaz bu neki yarin doktora götürücem sizin bebeklerdede oldumu böyle birsey bugün zaten cok huysuz acaba bundan dolayimiki offffffffff

günaydın 4,5 aylık oğlum faranjit oldu ateşi var napayım nasıl oldu anlamadım
yardım lütfen

hadi yaaa .....inek sütü zararlı diyenlere bak demek mamada bu var he ben kızıma inek sütü vercem hiç olmazsa katkısı yok 17 yaşında yeğenim var hep inek sütü içti ablamın sütünü sadece 40 gün emdi kimseye güvenmiyorum artık ayrıca benim büyüğüm ablam yani annemin sütü gelmemiş annem hep inek sütü vermiş
kizlar simdi oglumun pipisine baktim kipkirmizi olmus icide beyaz bu neki yarin doktora götürücem sizin bebeklerdede oldumu böyle birsey bugün zaten cok huysuz acaba bundan dolayimiki offffffffff
enfeksiyon kapmış olabilir mi canım sünnet olmadıysa olabilir sanırım o yüzden erken sünnet ediyolar erkek bebekleri yinede dr daha iyi bilir ne olduğunu inş çabuk geçer geçmiş olsun

canim yarin erkenden doktora götürücem simdi gene ciglik cigliga agladi zor susturdum cani yaniyor heralde sünnet ettirmedik ama gerek olursa mecbur yaptiririm:85:

yok emiyo hatta bugün daha iyi

iyi geceler topic ya en son ben mi uyuttum bu bebei sizinkiler erkenci galiba bende yatayı bari sabah erken mesai başlıyor bizde kızım uyurken bende devriliyim bari:)

çok teşekkürler bazen bişey yazıyorum kimse varlığımı farketmiyor yeniyim çekiniyorum zaten şimdide bakayım dedim cvp yoksa yazı yazmıcaktım atusaprenses sanada çok teşekkür ederim dün oğlumu hastaneye götürdk boğazına baktı ateşi var diye kan ve idrar tahlili istedi biz sadece antibiyotik verir geliriz demiştik meğerse oğlumun aslında idrar yollarında enfeksiyon varmış yatcaksın dedi bende daha 2 ay önce bronşit başlangıcından yattım evde 2 yaşında kızım var evde tedavi yapsak olmazsa gelsem dedim tamam dedi ateşi düşmesse hazırlıklı gel yatırcam dedi
bu arada anlamadığım zaten çok fazla değildi ateşi yani 2 3 defa calpol verdim mi düşüyo ee kendiside günde 4 defa kulllanmak için fitil verdi o zaten ateş çıkmasını engellemez mi yanında tabi 10 tana antbytk iğne
dua edin lütfen düzelsin yatmak zorunda kalmıyayım hiç birşey yemiyo inliyo çok üzülüyorum
bu arada bilgilerinizi benimle paylaşın lütfen eczanecinin söylediğine göre en ii çözüm sünnetmiş

çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah tez zamanda düzelir oğluşun allah yardımcınız olsun bu konuyla ilgili tam bilgim yok ama etraftan bende sünnet en iyi çözüm diye duymuştum bi kaç tanıdığım oyüzden bebekken sünnet yapmak zorunda kalmıştı

arkadaşım keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş inek sütünden daha hafifmiş yani oyüzden onu tercih edin diyolar bazı doktorlar marketlerdede artık sık bulunuyo eskisi gibi değil eskiden bulmak çok zordu

Çok geçmş olsun arkadaşım degerleri çok mu yüksek o yüzden mi hastanede yatsın dediler.benım kızımd ikinci kez idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor çok da dikkat ettim ama tekrar etti niye bende bilmiyorum ama erkek bebeklerde sünnet genelde çözüm oluyor diye biliyorum.ateşi de önemli cünkü devamlı yükselirse enfeksiyon ertıyo olabilir sanırım tekrar geçmiş olsun .ZEynn canım oğlun da enfeksiyon kapmış olabilir geçmiş olsun ne dedi doktor gitmişsindir heralde

çok geçmiş oolsun bu bebekler niye enf.oluyor ya:44:

Aynıını bende duymuştum canım ama nasıl bulurum diyordum büyük marketlerde var demek sevindim ek gıdalara geçince keçi sütüyle yoğur mayalayabilirim doktorumla konuşup

nasıl anladın enf. olduğunu?bende çok korkuyorum doktora götürecez havalar düzelmedi bi türlü,bide üşütmeyelim diye bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…