canım çok açık olmak şartıyla az veriyorum tadımlık yani.ama geçen kayn.yarım bardak içirdi:95:
sagol tatlimgeçmiş olsun cnm
gittik cani iltihap olmus krem verdi onu kullanicaz bir haftabenimkide elini emmeye bayılıyor. inşallah erken çıkarmaz dişini. dişsiz haline bayılıyorum.
zeyn dr. gittiniz mi?
ben iki haftadir veriyorum kasik mamalarini cok severek yiyiyor bizimkigül acaba bendemi tahlil yaptırsam aynı sorun bizdede var geceleri uykusu bölük pörçük yaklaşık 1 haftadır ben hastalığından diye düşünmüştüm iyileşti ama hala aynı uyku sorunukızlar bende bügün kaşık maması almayı düşünüyodum hangi marka alsam yoksa almasam mı kafamı karıştırdınız walla şu gdo olayı ne gıcık bişey yaaaaaaaa
sagol canimzeynep geçmş olsun canım oğluna inşallah hemencecik iyileşir
sagol canim bizimkide öyle ne bulursa agzinagötürüyor alincada kiziyorzeyn77 geçmiş olsun canım.
benim kızım da ellerini emiyor, geçen gün hırkasının fiyongunu yakalamış emiyordu, bazen meme emerken eliyle mememi itip elini ağzına sokuyor
insallah canim cok kötü olmus bakinca icim sizliyorzeyn77 canım çok geçmiş oldun işallah paşamız çabucak iyileşir.
sagol tatlimçok geçmiş olsun zeyncm..
gecmis olsun canim insallah fazla ilerlemezbenm oğlumda dün huysuzdu....bugunde öksürüyor kuru kuru...arada da hapşırıyor offf....
aramiza hosgeldin bebeginede gecmis olsunselam arkadaşlar ben yeni katıldım foruma ve hemen 2010 kasım anneleri sayfasına baktımnede olsa şu an dünyanın merkezi bebeklerimiz son sayfada bazı arkadaşlar bebişlerinin hasta olduğunu yazmışlar geçmiş olsun diyorum.bizde aynı durumdayız.hep burun tıkanık.özellikle gece ve sabah uyandığında hırıltı oluyor.yarın rutin kontrole gideceğiz.bakalım.ne diyecek
sizede gecmis olsun canimbnmde oğlum 2 gündür kuru öksürüyor.arada da hapşırıyor 5 aydır hasta olmasın diye dışarı çıkmamıstım nerdeyse ama işte sakınan göz hesabı:)
hadi ya o ne öyleyuh bıktım bunlardan ya dün benim kayınvalidede çocuğun ağzının içini öpüyodu pompa gibi
geçmiş olsun cnm benim kızımda öyle biraz düzeldi sayılırbenm oğlumda dün huysuzdu....bugunde öksürüyor kuru kuru...arada da hapşırıyor offf....
bende aktif bebek kullanıyorum çok memnunum 4 numaraya geçicez artık 3 olmuyorprima aktif bebek denedin mi ? ben 3.5 aydır kullanıyorum çok memnunum daha önce klasik prima premium care hauggies molfix en iyisi bu çok memnunum bir dene istersen
hoşgeldin cnm hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz:2:selam arkadaşlar ben yeni katıldım foruma ve hemen 2010 kasım anneleri sayfasına baktımnede olsa şu an dünyanın merkezi bebeklerimiz son sayfada bazı arkadaşlar bebişlerinin hasta olduğunu yazmışlar geçmiş olsun diyorum.bizde aynı durumdayız.hep burun tıkanık.özellikle gece ve sabah uyandığında hırıltı oluyor.yarın rutin kontrole gideceğiz.bakalım.ne diyecek
aynen öyle insan ne yapacağını bilemiyor keşke baştan salıverseydim çayıra:)))bnmde oğlum 2 gündür kuru öksürüyor.arada da hapşırıyor 5 aydır hasta olmasın diye dışarı çıkmamıstım nerdeyse ama işte sakınan göz hesabı:)
yuh bıktım bunlardan ya dün benim kayınvalidede çocuğun ağzının içini öpüyodu pompa gibi
dene bakalim insallah sever sonucta onlarla besleneceklerzeyn bende bugün aldım kaşık maması umarım sever bebelac ballı irmikli birde tahıllı aldım gece için
Zeynnnnnn.. Canım çok geçmiş olsun yakışıklımın bamyası uf olmuş, yerim ben onu :)
selam kızlar zeyn geçmiş olsun inş çabucak geçer
aynen bende kızım hasta olacak diye bütün kış ev hapsindeydim millet 2 aylık bebeleri kışın ortasında heryere götürdüler ben hapis hayatı yaşadım sırf hasta olmasın diye kendimi strese soktum sonra ben hasta oldum sıkıntıdan egzama çıktı elimde yüzümde hergün biyerim ağrıyor kıçımda çıban gibi bişi var delircem şu havalarda bi türlü ısınmadı ayyy yeter artık dışarı rahatca çıkmak istiyorum
yarın rota aşımızın ikinci dozu var bakalım ateş yapcekmi inş hava güzel olurda yarın çıkmışken biraz dolaşırım evden en son ne zaman çıktığımı hatırlamıyorum bile
bu arada geçen hafta benden kahve lekeler gelmişti bende adet olucam sandım ama şimdi kesildi adet olmadım kızımada bu şekilde hamile kalmıştım yani adetime 5 gün kala kahve lekeler geldi ve sonra adet olmamıştım ve hamileydim korktum test yaptım bu sabah veeeeeeeee.......... hamileyimmmmm dermişim değilim allahtan ama eşime akşam hamileyim napcaz dedim o da ''sus bi ya ne diyon sen ''diye cevap verdi salak ya inanamıyorum bu mu yani aldırcazmı diyorum aval aval bakıyo herifin kalbine inecekti baya 1 saat kadar sürdürdüm hatta hamilelik testini de gösterince hepten inandı ama sonra şaka deyince morali düzeldi yani hamile olsam beni öldürcek heralde niye hamilesin diye manyak şey ya
hadin iyi geceler kızlar kızımı uyutayım bende uyuyayım sabah erken kalkarım biraz
canım sendemi malatyalısın,kaynanangil malatyalıymış ya:)
aynen bende kızım hasta olacak diye bütün kış ev hapsindeydim millet 2 aylık bebeleri kışın ortasında heryere götürdüler ben hapis hayatı yaşadım sırf hasta olmasın diye kendimi strese soktum sonra ben hasta oldum sıkıntıdan egzama çıktı elimde yüzümde hergün biyerim ağrıyor kıçımda çıban gibi bişi var delircem şu havalarda bi türlü ısınmadı ayyy yeter artık dışarı rahatca çıkmak istiyorum
yarın rota aşımızın ikinci dozu var bakalım ateş yapcekmi inş hava güzel olurda yarın çıkmışken biraz dolaşırım evden en son ne zaman çıktığımı hatırlamıyorum bile
bu arada geçen hafta benden kahve lekeler gelmişti bende adet olucam sandım ama şimdi kesildi adet olmadım kızımada bu şekilde hamile kalmıştım yani adetime 5 gün kala kahve lekeler geldi ve sonra adet olmamıştım ve hamileydim korktum test yaptım bu sabah veeeeeeeee.......... hamileyimmmmm dermişim değilim allahtan ama eşime akşam hamileyim napcaz dedim o da ''sus bi ya ne diyon sen ''diye cevap verdi salak ya inanamıyorum bu mu yani aldırcazmı diyorum aval aval bakıyo herifin kalbine inecekti baya 1 saat kadar sürdürdüm hatta hamilelik testini de gösterince hepten inandı ama sonra şaka deyince morali düzeldi yani hamile olsam beni öldürcek heralde niye hamilesin diye manyak şey ya
hadin iyi geceler kızlar kızımı uyutayım bende uyuyayım sabah erken kalkarım biraz
ya sorma kuzumu lavabo zannetti şapır şupur bide benim kayınvalidem hiç diş fırçalamaz öbür odadan ağız kokusunu duyarsın ama inan 65 yaşında ağzında hiç çürük yok bugün dr gitti demesinmi bademcikleri çok iltihaplanmış ağzımda yara içindeydi diyo sabahta kızımın yanakları gıgısı pütür pütür kırmızı oldu ıyyy ya vallahi ne yapıcağımı şaşırdımsagol tatlim
gittik cani iltihap olmus krem verdi onu kullanicaz bir hafta
ben iki haftadir veriyorum kasik mamalarini cok severek yiyiyor bizimki
sagol canim
sagol canim bizimkide öyle ne bulursa agzinagötürüyor alincada kiziyor
insallah canim cok kötü olmus bakinca icim sizliyor
sagol tatlim
gecmis olsun canim insallah fazla ilerlemez
aramiza hosgeldin bebeginede gecmis olsun
sizede gecmis olsun canim
hadi ya o ne öyledogru dürüst öpemiyormu kücücük bebegi zavallicik neye ugradigini sasirmistir
prima aktif bebek denedin mi ? ben 3.5 aydır kullanıyorum çok memnunum daha önce klasik prima premium care hauggies molfix en iyisi bu çok memnunum bir dene istersen
kızlar bebeklerinize çay verdiğinizi yazmışsınız çay vucuttaki demiri azaltıyor diye biliyorum demir ihtiyaçlarını zaten ilaçla gidermeye çalışıyoruz çay sakıncalı değil mi :26:
bebekleri hasta olan herkese geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız ben kapı dışarı çıkmıyorum bir kaç gündür hapşırıyor valla duymamazlıktan geliyorum
bana getir ben bakarım atlı prensine prensesimle oynarlar bende evde yapabileceğim bir iş arıyorm benim kocadan bana fayda yok iyi hoş ama 5 kuruş vermiyo ne var ne yoksa anne babası abla abisi
ay kusura bakma hemen iş konusunu açmışım özür dilerim yanlış anlaşılmasın kuzuna bakarım nerde oturduğunu bilsem sütümde var nasılsa evdeyim temiz bir insanımda taş atıp elimmi yorulucak ha bir ha iki hepsi bizim evlatlarımız
dün kayınvalidem geldide biraz olaylar yaşadım anladımki benim eşten bana fayda yok o ailesi için yaratılmış bilgisayarda tez yaz diyolar bilmiyorum artık evde bişeyler yapmayı deniycem
aman tekrar diyorum ilk mesajımı öyle bi yazmışım ki kusura bakma aklına başka bişey gelmesin
yuh bıktım bunlardan ya dün benim kayınvalidede çocuğun ağzının içini öpüyodu pompa gibi
zeyn bende bugün aldım kaşık maması umarım sever bebelac ballı irmikli birde tahıllı aldım gece için
ayy sibelll ne alakaysa bende çok korktum hamilesin diye
bir gerildim bir gerildimki anlatamam size akşam canım sıkıldı eşim malum diziyi izleyekti kızı aldım annemlere gittim ne kendini sevdirdi ne 2 dakika durdu sürekli ağladı mızırdadı üfffff yaaa artık bir yere gitmekte haram oldu bana yay gibi gerdi beni eve gelincede babasına verdim kendimi kapattım odaya
akşam kavanoz maması verdim katiyyen yutmadı öğürdü resmen zaten ondan sonrada kayışı kopardı bu kadar sinirleneceğini bilsem hayatta vermezdim kaşık olayındada zorlayacak bu kız beni
ya sorma kuzumu lavabo zannetti şapır şupur bide benim kayınvalidem hiç diş fırçalamaz öbür odadan ağız kokusunu duyarsın ama inan 65 yaşında ağzında hiç çürük yok bugün dr gitti demesinmi bademcikleri çok iltihaplanmış ağzımda yara içindeydi diyo sabahta kızımın yanakları gıgısı pütür pütür kırmızı oldu ıyyy ya vallahi ne yapıcağımı şaşırdım
hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkürler herkes üşenmeden yorum yapmış yanımda olduğunuz için çok sağolun. bebeğimin son durumu bu sabah 4. iğne vrlcak ateş hiç olmadı ama akşam resmen kriz tuttu dr ateş olursa gel demişti yinede gitmem lazım mı bilemiyrm dün baya güzel uyudu sakindi çok korkuyrm bugün eşim idrar kültrnn sonucun alacak inş.temizdir.2 yaşındaki kızımdan ayrılmk istemyrm onu çok özlüyrm hemde psikolojisi bozuluyo.
sizin yazşmlara gelirsek allah razı olsun annemle altlı üsstlü oturyz 2 haftada bi falan 2 çocuğuda bırakıym ve eşimle geziyoz öyle olmasa patlardm heralde
benimki ne güzel yiyordu şimdi pek yiyemiyor zayıfladı gibi sakınılan göze mutlaka çöp batıor bazende bu kadar üstlerine titryrz hasta olyorlr bide bakmasak nasıl olur diye düşnym
günaydın kızlar! bu sabah eşim beni sinir eti. sabah oğlumun yanağını koklamış, uyuturken baktım kırmızı kabarıklık var. hep diyorum sakalın uzunsa yüzünü çocuğa yaklaştırma yüzü kızarıyor diye anlamıyor bir türlü. sabah dedim yine öpmüşsün yüzü kabarmış. öpmedim diyor. dün traş oldum sakalım yok diyor. yüzünü elledim bak dedim bunlar ne. ben yüzümü sürtmedim diyor. dedim yüzü hashas hemen kabarıyor. kendi eliyle kaşıyıp yapmış olabilirmiş. bu arada annesi mutfakta bulaşık yıkıyor bende çıkmaya hazırlanıyorum. dedim bir kere de kabul et. tamam bir daha kucağıma almam dedi. bide ters ters konuşuyor. ayakkabımı giyerken dedim iyi tersle annenlerin yanında diye. asansörü çağırdım öpmüyor musun dedi? davranışlarını düzeltene kadar hayır dedim. sinir oldum. annesinin yanında bazen ters konuşuyor.hadi ters konuşmasını geçtim çocuğun yanağı kaç kere kızardı merhem sürdüm geçti. bir kerede kabul et dimi!
bizde bu gün melisayı doktora götürdük,hem göz muayenesi,hemde çocuk doktoruna.gözünde kayma var gibi geldi doktor yalancı şaşılık var dedi,bide daha göz kaslarını tam olarak kontrol edemez daha dedi.1 yaşında sonra belli olur varsa dedi.içimiz rahat etti en azından,çok korkuyordum.kansızlık çıkmadı demir damlasını günde 1 defa 9 damla ver dedi.başkada çok şükür bi sorun çıkmadı.
günaydın kızlar! bu sabah eşim beni sinir eti. sabah oğlumun yanağını koklamış, uyuturken baktım kırmızı kabarıklık var. hep diyorum sakalın uzunsa yüzünü çocuğa yaklaştırma yüzü kızarıyor diye anlamıyor bir türlü. sabah dedim yine öpmüşsün yüzü kabarmış. öpmedim diyor. dün traş oldum sakalım yok diyor. yüzünü elledim bak dedim bunlar ne. ben yüzümü sürtmedim diyor. dedim yüzü hashas hemen kabarıyor. kendi eliyle kaşıyıp yapmış olabilirmiş. bu arada annesi mutfakta bulaşık yıkıyor bende çıkmaya hazırlanıyorum. dedim bir kere de kabul et. tamam bir daha kucağıma almam dedi. bide ters ters konuşuyor. ayakkabımı giyerken dedim iyi tersle annenlerin yanında diye. asansörü çağırdım öpmüyor musun dedi? davranışlarını düzeltene kadar hayır dedim. sinir oldum. annesinin yanında bazen ters konuşuyor.hadi ters konuşmasını geçtim çocuğun yanağı kaç kere kızardı merhem sürdüm geçti. bir kerede kabul et dimi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?