2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun cnm
sagol tatlim
benimkide elini emmeye bayılıyor. inşallah erken çıkarmaz dişini. dişsiz haline bayılıyorum.
zeyn dr. gittiniz mi?
gittik cani iltihap olmus krem verdi onu kullanicaz bir hafta
ben iki haftadir veriyorum kasik mamalarini cok severek yiyiyor bizimki
zeynep geçmş olsun canım oğluna inşallah hemencecik iyileşir
sagol canim
zeyn77 geçmiş olsun canım.

benim kızım da ellerini emiyor, geçen gün hırkasının fiyongunu yakalamış emiyordu, bazen meme emerken eliyle mememi itip elini ağzına sokuyor
sagol canim bizimkide öyle ne bulursa agzinagötürüyor alincada kiziyor
zeyn77 canım çok geçmiş oldun işallah paşamız çabucak iyileşir.
insallah canim cok kötü olmus bakinca icim sizliyor
çok geçmiş olsun zeyncm..
sagol tatlim
benm oğlumda dün huysuzdu....bugunde öksürüyor kuru kuru...arada da hapşırıyor offf....
gecmis olsun canim insallah fazla ilerlemez
aramiza hosgeldin bebeginede gecmis olsun
bnmde oğlum 2 gündür kuru öksürüyor.arada da hapşırıyor5 aydır hasta olmasın diye dışarı çıkmamıstım nerdeyse ama işte sakınan göz hesabı:)
sizede gecmis olsun canim
yuh bıktım bunlardan ya dün benim kayınvalidede çocuğun ağzının içini öpüyodu pompa gibi
hadi ya o ne öyle dogru dürüst öpemiyormu kücücük bebegi zavallicik neye ugradigini sasirmistir

benm oğlumda dün huysuzdu....bugunde öksürüyor kuru kuru...arada da hapşırıyor offf....
geçmiş olsun cnm benim kızımda öyle biraz düzeldi sayılır
prima aktif bebek denedin mi ? ben 3.5 aydır kullanıyorum çok memnunum daha önce klasik prima premium care hauggies molfix en iyisi bu çok memnunum bir dene istersen
bende aktif bebek kullanıyorum çok memnunum 4 numaraya geçicez artık 3 olmuyor
hoşgeldin cnm hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz:2:
bnmde oğlum 2 gündür kuru öksürüyor.arada da hapşırıyor5 aydır hasta olmasın diye dışarı çıkmamıstım nerdeyse ama işte sakınan göz hesabı:)
aynen öyle insan ne yapacağını bilemiyor keşke baştan salıverseydim çayıra:)))

Son düzenleme:
zeyn bende bugün aldım kaşık maması umarım sever bebelac ballı irmikli birde tahıllı aldım gece için

zeyn bende bugün aldım kaşık maması umarım sever bebelac ballı irmikli birde tahıllı aldım gece için
dene bakalim insallah sever sonucta onlarla beslenecekler
Zeynnnnnn.. Canım çok geçmiş olsun yakışıklımın bamyası uf olmuş, yerim ben onu :)

ah teyzesi sagolasin öyle fenaki pipisinin ici oldugu gibi kipkirmizi pisik gibi cisini yapinca cani yaniyor yavrumun insallah cabucak iyilesir
demircik nasil seni hala yoruyormu

Son düzenleme:
selam kızlar zeyn geçmiş olsun inş çabucak geçer
aynen bende kızım hasta olacak diye bütün kış ev hapsindeydim millet 2 aylık bebeleri kışın ortasında heryere götürdüler ben hapis hayatı yaşadım sırf hasta olmasın diye kendimi strese soktum sonra ben hasta oldum sıkıntıdan egzama çıktı elimde yüzümde hergün biyerim ağrıyor kıçımda çıban gibi bişi var delircem şu havalarda bi türlü ısınmadı ayyy yeter artık dışarı rahatca çıkmak istiyorum

yarın rota aşımızın ikinci dozu var bakalım ateş yapcekmi inş hava güzel olurda yarın çıkmışken biraz dolaşırım evden en son ne zaman çıktığımı hatırlamıyorum bile

bu arada geçen hafta benden kahve lekeler gelmişti bende adet olucam sandım ama şimdi kesildi adet olmadım kızımada bu şekilde hamile kalmıştım yani adetime 5 gün kala kahve lekeler geldi ve sonra adet olmamıştım ve hamileydim korktum test yaptım bu sabah veeeeeeeee.......... hamileyimmmmm dermişim değilim allahtan ama eşime akşam hamileyim napcaz dedim o da ''sus bi ya ne diyon sen ''diye cevap verdi salak ya inanamıyorum bu mu yani aldırcazmı diyorum aval aval bakıyo herifin kalbine inecekti baya 1 saat kadar sürdürdüm hatta hamilelik testini de gösterince hepten inandı ama sonra şaka deyince morali düzeldi yani hamile olsam beni öldürcek heralde niye hamilesin diye manyak şey ya
hadin iyi geceler kızlar kızımı uyutayım bende uyuyayım sabah erken kalkarım biraz

ayy sibelll ne alakaysa bende çok korktum hamilesin diye
bir gerildim bir gerildimki anlatamam size akşam canım sıkıldı eşim malum diziyi izleyekti kızı aldım annemlere gittim ne kendini sevdirdi ne 2 dakika durdu sürekli ağladı mızırdadı üfffff yaaa artık bir yere gitmekte haram oldu bana yay gibi gerdi beni eve gelincede babasına verdim kendimi kapattım odaya
akşam kavanoz maması verdim katiyyen yutmadı öğürdü resmen zaten ondan sonrada kayışı kopardı bu kadar sinirleneceğini bilsem hayatta vermezdim kaşık olayındada zorlayacak bu kız beni

hadi kocandır şaşırmıştır bana noluyosa ensem uyuştu tövbe yarabbi aklımı aldın yemin ederim burda olsan popişine şaplatırdım ben bidahamı asla diyorum. tabi en önce ben hamile kalırmışım

ya sorma kuzumu lavabo zannetti şapır şupur bide benim kayınvalidem hiç diş fırçalamaz öbür odadan ağız kokusunu duyarsın ama inan 65 yaşında ağzında hiç çürük yok bugün dr gitti demesinmi bademcikleri çok iltihaplanmış ağzımda yara içindeydi diyo sabahta kızımın yanakları gıgısı pütür pütür kırmızı oldu ıyyy ya vallahi ne yapıcağımı şaşırdım

hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkürler herkes üşenmeden yorum yapmış yanımda olduğunuz için çok sağolun. bebeğimin son durumu bu sabah 4. iğne vrlcak ateş hiç olmadı ama akşam resmen kriz tuttu dr ateş olursa gel demişti yinede gitmem lazım mı bilemiyrm dün baya güzel uyudu sakindi çok korkuyrm bugün eşim idrar kültrnn sonucun alacak inş.temizdir.2 yaşındaki kızımdan ayrılmk istemyrm onu çok özlüyrm hemde psikolojisi bozuluyo.
sizin yazşmlara gelirsek allah razı olsun annemle altlı üsstlü oturyz 2 haftada bi falan 2 çocuğuda bırakıym ve eşimle geziyoz öyle olmasa patlardm heralde
benimki ne güzel yiyordu şimdi pek yiyemiyor zayıfladı gibi sakınılan göze mutlaka çöp batıor bazende bu kadar üstlerine titryrz hasta olyorlr bide bakmasak nasıl olur diye düşnym

günaydın annişler...ve kuzuları....

bzde değşen bişey yok kulağım hala ağrıyor oğluımda öksürüyor.....

klavyemde iii harfi basmıyor arada i olmadan yazarsam kusura bakmayın ..:)==

prima aktif bebek denedin mi ? ben 3.5 aydır kullanıyorum çok memnunum daha önce klasik prima premium care hauggies molfix en iyisi bu çok memnunum bir dene istersen

dün almış görümcem, denedim bakalım nasıl olacak. 4 numarası 9-20 kg diyor ama bez bana ufak geldi. yani biraz daha büyüse rahat kullanır mı bilmiyorum. sende de arkada bel kısmında boşluk oluyor mu? ön bantları tam uç uca, ama arkası tam oturmuyor yani hafif aralık duruyor.

canım bende çay kaşığı ile 1-2 damla veriyorum tadımlık.

bana getir ben bakarım atlı prensine prensesimle oynarlar bende evde yapabileceğim bir iş arıyorm benim kocadan bana fayda yok iyi hoş ama 5 kuruş vermiyo ne var ne yoksa anne babası abla abisi

sağol canım!

yok be tatlım niye yanlış anlıyayım aşkolsun. imkanım olursa düşünürüm.
bunu söylemen bile yeter. bak birbirimizi görmedik tanımıyoruz ama burada insanlar moral vermeye çalışıyor. halbuki kaynanamlar napıcaksınız, çözüm buldunuz mu bile demiyorlar!

yuh bıktım bunlardan ya dün benim kayınvalidede çocuğun ağzının içini öpüyodu pompa gibi

neeeee! nasıl izin veriyorsun, inanmıyorum kadın çıldırmış galiba!

inşallah sever, afiyet olsun!

hay allahım eşinde alem yani hamile olsan nolcaktı, bu erkekler niye böyle?

canım kavanoz maması olarak ne verdin? mesela elma verdiysen elma suyu ile sulandırıp daha sulu verebilirsin.

ah be güzelim napıcaksın, öpme diyeceksin. ufacık bebeği kıyıp nasıl öpüyor anlamıyorum. göster kızaran yerlerini.

çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır.

günaydın kızlar! bu sabah eşim beni sinir eti. sabah oğlumun yanağını koklamış, uyuturken baktım kırmızı kabarıklık var. hep diyorum sakalın uzunsa yüzünü çocuğa yaklaştırma yüzü kızarıyor diye anlamıyor bir türlü. sabah dedim yine öpmüşsün yüzü kabarmış. öpmedim diyor. dün traş oldum sakalım yok diyor. yüzünü elledim bak dedim bunlar ne. ben yüzümü sürtmedim diyor. dedim yüzü hashas hemen kabarıyor. kendi eliyle kaşıyıp yapmış olabilirmiş. bu arada annesi mutfakta bulaşık yıkıyor bende çıkmaya hazırlanıyorum. dedim bir kere de kabul et. tamam bir daha kucağıma almam dedi. bide ters ters konuşuyor. ayakkabımı giyerken dedim iyi tersle annenlerin yanında diye. asansörü çağırdım öpmüyor musun dedi? davranışlarını düzeltene kadar hayır dedim. sinir oldum. annesinin yanında bazen ters konuşuyor. hadi ters konuşmasını geçtim çocuğun yanağı kaç kere kızardı merhem sürdüm geçti. bir kerede kabul et dimi!

benimkininde yüzü çok kızarıyo kabarıyo ne yapacağımı şaşırdım hiç bişey fayda vermiyo doktora götürdüm beklazon diye krem verdi iki günden fazla sürme dedi heralde kortizon içerikli onu sürünce üç dört gün çok iyi ondan sonra yine başlıyo yüzü pütür pütür sebametin yüz kremini aldım oda fayda etmedi sen yüzüne ne kullanıyosun bu konuda bilgisi olanlarında cevaplarını bekliyorum

bizde bu gün melisayı doktora götürdük,hem göz muayenesi,hemde çocuk doktoruna.gözünde kayma var gibi geldi doktor yalancı şaşılık var dedi,bide daha göz kaslarını tam olarak kontrol edemez daha dedi.1 yaşında sonra belli olur varsa dedi.içimiz rahat etti en azından,çok korkuyordum.kansızlık çıkmadı demir damlasını günde 1 defa 9 damla ver dedi.başkada çok şükür bi sorun çıkmadı.

geçmiş olsun canım benimkininde göz yaşı akıyo arada inşallah zamanla düzelcek bunlar biz 6 damla kullanıyoruz demir damlasını

canım zaten erkekler ailesinin yanında aslan kesilirler.benim eşimde mesela gömleği yıkanmadı bana söyleyeceğinde annesigilin yanında söylüyor.yada gereksiz bişeyi büyütür ailesinin yanında kıyameti koparır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…