2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

etmezler 1 kerede olsa yarım kerede olsa etmezler

:18:
ay daha dün eşime dedim göz kayması var gliba diye benim kızımdada var sol gözünde ama pek emin değilim bazen normal bakıyo bazen burnuna doğru

melodi ben 4 numara aldım bezi ama büyük geldi tekrar 3 aldım kızım 7 kiloya yakın belki sizede 4 büyük gelmiştir diğer bezlerde 3 olmuyor ama bunun bantları esnek diye herhalde tam oluyor bezini sen bağladığındada sızıntı oluyor mu belki yanlış bağlıyorlardır

yok canım ben amasralıyım karadeniz yani ama damarım falan yok benim

he bide her yerin iyiside var kötüsüde dün yaşadıklarımı bi anlatsam 1 sayfaya zor sığar

senin yazdıklarını okurken inan kollarım uyuşuyor sinirden Allah yardımcın olsun ama kaynanalara fazla kabahat bulma sorun senin eşinde bence onun dengeyi sağlaması gerekiyor normalde kayınvalideyle falan problemin varesa insan eşine söyler hallet diye üffffffffff ne sinir meseleler bunlar ya benimde elti bunalımın vardı 3 yıl sürdü boşanmanın eşiğinden döndük en son dedim ki bak çok fena olacak ne hatır kaldı ne gönül nede ayıp dinlicem bir gün saçını tutar yatırırım yere hastanelik ederim artık çöz bu işi ama cinnet geçirdim resmen yapacağımıda çok iyi bilir çözdü uyuz geç kaldı ama artık ne gidelim diyor ne arıyor onları yüzsüz geldi bir kaç sefer yanında oturmadım kızımla ayrı odaya geçtim sonra oda pes etti gelmiyor yazarken bile gerildim zor iş bunlar canım ya Allah sanada sabır versin ben 3 yıl sinir ilaçları kullandım kocamın dediğide aman benim hatrım abimin hatrı çok yıprandım ama geçti gitti eşimin yüzüne baktıkça hatırlayıp onu gebertesim gelsede unutmaya çalışıyorum sende ezdirme artık kendini

benimki 8100 gram bezini ben bağladığımdada hep kakası taşıyor. oda fazla yaparsa. batlar dediğim gibi uç uca geliyor. daha fazla sıkamam bacak arasında iz yapıyor. bağladıktan sonra yan çevirip bel kısmını düzeltiyorum. primada hep bu sorunu yaşadım. huggieste bel kısmında lastik var. onda taştı mı hatırlamıyorum.

ay daha dün eşime dedim göz kayması var gliba diye benim kızımdada var sol gözünde ama pek emin değilim bazen normal bakıyo bazen burnuna doğru

doktora götürmedin mi canım?
etmezler 1 kerede olsa yarım kerede olsa etmezler
neyse bugün aradı beni sabah niye trip attın öpmedin beni dedi. bende böyle yaptın dedim. sen farketmiyorsun annen bile söyledi sana dedim. afedersin dedi.

benimki pek yapmaz öyle ama bu öpme meselesinde sakalının batıpta çocuğun yüzünün kabardığını kabul etmiyor. bana öyle terslense git kendin yıka derim. sende söyle güzelim bana yalnızken söyle de.

peki seninkinin yüzünüm kabarma nedeni ne? benimkinde babasının sakalı yüzünden oluyor. ben hametan diye bir krem var. çok memnun kaldım. poposundaki kırmızı nokta nokta kabarıklar için sağlık ocağındaki dr. vermişti. 2 günde geçirdi. yüzünde öyle kabarık olunca sürüyorum hemen geçiyor. hatta yüzünü çizince sürüyorum ertesi güne birşey kalmıyor. eğer yüzü pütür pütür kuruysa bebeyağı sür yumuşacık yapıyor.

çok şükür birşeyi yokmuş. bende merak ediyordum göz testi ve zeka testi ne zaman olacak diye. kan damlasını sağlık ocağı verdi ama dr. sormadan vermek istemiyorum.

sagol canim bugün biraz daha iyi krem iyi geldi
kiz ben bile korktum hamilesin diye allah iyiligini versin
canim bu cocuklarin hepsi ayni benimkide gezmeyi hic sevmiyor evde daha rahat ediyor büyüdükce düzelirler insallah
bu insanlar niye böyle cahilce hareketler yapiyorlar bir türlü anlamiyorum allah yardimcin olsun

hadi gözün aydin canim birsey olmadigina sevindim

sm1704 mesaj attım sana aldın mı?
netim gidiyor arada ulaştımı diye sordum!

canım bizde aynı şikayetle gittik,doktor burun kökünün bebeklerde basık olmasından dolayı olduğunu söyledi.
yalancı şaşılık oluyormuş bebeklerde.

YALANCI ŞAŞILIK NEDİR?

Göz kapakları, burun kökü ve yüz yapısına bağlı olarak bazı durumlarda gerçekte gözler paralel baktığı halde şaşılık varmış gibi görünebilir. Çocuklarda oldukça sık rastlanır ve aile tarafından kayma olarak zannedilebilir. Yalancı şaşılık olarak adlandırılan bu durum genellikle zamanla azalır. Ve tedavi gerektirmez.

bugün kahvaltı yaparken Tuğra'yı kucağıma aldım. lokmalarımı yerken başını çevirip bana bakıyordu. bende çay fincanımı ağzına tuttum. nasıl yaladı. bende fincandan çay gelsin diye kaldırdım. biraz geldi ağzına. sonra fincanı çekince kızdı. yine ağzıına tuttum ama çayın biraz çöpü vardı. bende biberona çok az koydum. 1-2 çekti o kadar. bardaktan erken içecek galiba!

ayyy benimkide şaşı bakıyoo bazen resmen gözlerinde sırf beyazlar kalıyoo ödümüz kopuyo ama doktorumuzz normal dedi hatta 2 yaşına kadaer kimi çocuklarda 3 yaşa kadar normalmiş
aslında bazen kendi halinde bıraksak iyi olucak sakınan göze çöp batar misalii ama elimizden gelmiyoo biliyorumm aynısıyım çünkü bende :)
bide benim cimcimee öğrenmiş sırt üstü yatarken yüzükoyun dönüyo sonrada sıkılıp hemencik ağlıyo defakarca kez çeviiryorumm :)

ben hiç damla vermemiştim doktor ver dedi.göz içinde çok endişeleniyordum o yüzden götürdük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…