2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdikiler hızlı maşalah nazar değmesin onlara Allah ım hepsini korusunn hepsi iyi olsunn tek isteğimiz bu biliyorumm inşallahh bu günleri de hepimiz güzel güzel yaşayıp büyüdüklerini görücez

hayırlı cumalar

amin sm cim inşallah ama ben çalıştığım için gün içinde yaptığı şeyleri göremiyorum. halası anlatıyor bana. hep diyorum kameraya çekin diye.
benimkide ana kucağında kendini yan çeviriyor allahtan kemeri bağlı.
dünde bezini bağlarken hafif yan çevirdim arkasını düzelteyim diye sonra bıraktım kendi kendine yüzüstü dönüverdi.

maşallah daha biz dönmedik.bu gün sabah kanepenin üzerine yatırdım eşime bak dedim,bende hast.gitmek için hazırlanıyordum.eşim dışarı çıkmış,içeri girdiğinde melisa kanepeden sarkmış tam düşecekken eşim görmüş. yorganından tutmuş düşmemek için yavrumdiyorum sen nerden biliyorsun düşeceğini

ay topike kimler gelmiş. kızlar hoşgeldiniz neşe getirdiniz!
ama konuşun azcık eskiden sayfaları okumaya yetişemezdim.

allah korusun artık yalnız bırakmamak gerekiyor. yada karyolasına yatırmak lazım. bende kanepeye koyuyorum ama dik olarak, yinede korkuyorum. yere şilte koyup üstüne koymak daha güvenli olur.

aynı şeyi bende yaşadım doğumdan sonra ilk şubatta adet oldum mart geldi tık yok eşim doğurursun ne olcak dedi yuhh daha amelyat yerim iyileşmedi beee allahtan gecikmelide olsa adet oldum da içim rahatladı
cnm bebeişlerimizin doğum günleri aynı galiba buarada bende sebze püresi yedirirken çok zorlanıyorum öğürüyor birde ağzını sımsıkı kapamayı öğrenmiş şebek
ne kadar düşüncesiz bu kaynanalar yaa benimkide ellerini yıkamdadan çocuğa yapışıyorr yavruuuum yavruuuuuum öyle bir bağırıyor ki severken cimle alem duyuyo tövbe tövbee
hafif göz kayması bizde de var cnm biz demir damlasına başlamadık henüz
ben kaynanayla çok problem yaşadım halada ara sıra pürüzler olur yani ama elti sorunum yok çok şükür ablamla eltiyiz biz kaynanayı aldık elimize iki çekip bir yoluyoruz
biz 8,600gr mıztahlil sunucuna göre söyledi.
41 kere maşallah kuzuna
tatlı cadı bunlar benimkide dönmeye başladı artık karyolasında yatmaya alıştırıcam sallanan beşikte rahatsız oluyor hnm dar geliyor heralde

canım benim kıyamam ben ona benimde ödüm patlıyo düşerse diye
allah korusun artık yalnız bırakmamak gerekiyor. yada karyolasına yatırmak lazım. bende kanepeye koyuyorum ama dik olarak, yinede korkuyorum. yere şilte koyup üstüne koymak daha güvenli olur.

evet yerde olsa içim rahat eder ama ev sıcak olduğu halde yere koymak içime sinmiyor cnm ya

ay derya bağırıyorlar dedin ya çok güldüm! benimkilerde yüksek sesle seviyor. ya kaynanamla sorunum yok ama akşam ben eve gidiyorum önce elimi yüzümü yıkayıp üstümü değiştiriyorum. kaynanam hala halası halasıııııı neredeymiş halası diye sesleniyor. kendimi zor tutuyorum. ne halası yahu annesi geldi benim geldiğimi söyleyin çocuğa. ancak salona girince annesi gelmişşşşş diyor. akşama kadar zaten sizle beraber. ilk geldikleri gün çok komikti. benimkini aldım odasına götürdüm. mamasını hazırlamıştım. mama yedi sonra ağlamaya başladı. bir baktım eşim dahil hepsi odaya daldı noldu diye. yok bişey dedim. ağlayınca merak etmişler. sonra eşime fırça attım. niye odaya doluşuyorsunuz çocuğun uykusu açılacak. o günden beri gece uyurken ben çağırmadıkça kimse yanıma gelmiyor.

benim görümcelerim uzak oturuyorlar henüz bir iki kez geldiler oda yeni doğum yaptığımda kaynanam sürekli gel halası gel deyip duruyor ama çok bekler ne gelen var ne giden davet bekliyorlar bende çağırmıyorum

birde diyor ki oğlum bak aklın varsa halanın peşinden ayrılma o zaman yaşarsın! demek istiyor ki halanın parası var, ona sıkı sıkıya bağlan, o da sana ne ciciler alır. hoş halasıdır alsın tabi de para içinde çocuğumu yalaka yapamam. o zaman çıkarcı bir çocuk olur. hala ama işi bahane edip bırakıp gidiyor. yeğeni çok mu umrunda. iyi maaş alırsa bize faydası olurmuş. hiiiiç beklemem doğrusu. oğlumun bezini mamasını kıyafetini alsınlarda gerisi hikaye. ay paraya kıyıpta oğluma dönence almadılar. eşim oyun halısı görmüş onu anlattı. kaynanam diyor ne kadar oynayacak. ama yararlı bir şey. akşama kadar sizin çene yapmanızdan iyidir. birde buraya gelmeden bize kargoyla mama, bez yolluyorlardı. kargo parasını toplasan oyun halısını çoktan almışlardı.

kızımın dişi çıkıyo minicik bi beyaz var.

bütün çatlaklar beni buluyo ya dün komşu geldi bebeği görmeye gelicem dedi. bende tabiiki buyrun beklerim dedim şu sat oldu ne gelen var ne giden sabah 8e kadar oturdum cimcimeyle eşim işe giderken 11e çeyrek kala uyandırdı beni gene bi süpürdüm sildim öteberi yaptım GELMEDİ.

uykum var kızımda uykusunu aldı tabi şimdi uyumuyo zaten 7ye doğruda eşim gelir sabahlıycam gene anlaşılan herkez msj yazmış gece oturup teker teker yazarım öptüm hepinizi

melodi biraz evvel çıkıp dediğin hametan kremi aldım eczacı yanında sistral diye bi krem daha verdi ikisini karıştır kullan dedi inşaallah iyi gelir kullandığım beklazon krem kortizonluymuş

dişiniz hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza komşunda ayıp etmiş hem haber veriyo hem gelmiyo zaten şu bebekli kadına haber verpte gelmelerinede gıcık oluyorum benim doğumdan 10 gün sonra 20 kişi misafirim geldi kaynanamın tarafından 2 gün önceden haber verdiler yardım edecekte kimsem yok hem ameliyatlıydım 3.sezeryan olunca çok ağar geçti kaynanama dedim evde bişey hazırlayamam dışardan hazır tatlı felan alırım yıktı ortalığı hanfendi vay efendim onun misafirleri için nasıl bi şey hazırlayamazmışım zaten benim için gelmiyorlarmış onun için geliyolarmış beni oğluna şikayet etti bende benim için gelmiyorlarsa hiç gelmesinler dedim geldikleri günde hiç bişey yapmadım sonra kendisi koşa koşa misafirlerine mahçup olmamak için gitti hazır börek felan aldı

canım bendede tırnak batması var doğumdan beri çekiyorum,kendi yöntemlerimle daha yeni iyileşiyror.hiç birşey kar etmedi.seninkide iltihaplımı neden oldu...

biz doktordan geldik iltihap olmus pipimiz krem verdi sabah aksam bir hafta boyunca kullanicaz haftaya tekrar kontrole gidicez
bizimkide olmuştu kremle hemen geçti.geçmiş olsun..
doğumdan sonra bendede hiç çıkmayan rahatsızlıklar çıktı bir doktora gitsem var ya 1 haftada çıkamam stresten oluyor bunlar bize üzerinede yorgunluk geçmiş olsun
aynen bende,diyorum bir çocuk doğurdum dağıldım ayıp ayıp
bende eve kapandım hem sağlık hemde hava yüzünden.yazın eve girmeyiz artık

Allah şifa versin kuzuna...insan bazen düşünüyor çokmu koruyoruz acaba

benim oğlumdada var dedesi sakalını sürtmüştü egzama gibide duruyor,kırmızı sert birşey ondan mı acaba.hametan bendede var süreyim geçer inşallah..

anlayışsız insanlara sinir oluyorum

kızlar bez olarak prima uyu ve oynayı deneyen varmı ben düşünüyorum.birde sağlık ocağı demir ilacı verdi kullanmakta tereddütlüyüm sonuçta tahlil yapmadan veriyorlar.gerek varmı??

kızlar bez olarak prima uyu ve oynayı deneyen varmı ben düşünüyorum.birde sağlık ocağı demir ilacı verdi kullanmakta tereddütlüyüm sonuçta tahlil yapmadan veriyorlar.gerek varmı??

canım prima uyu oynanın 3 numarasının bantları esnek değil haberin olsun.bizede demir ilacı vermişti bu gün doktor verin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…