2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah canım heralde birşeyler tattırsın sen oda iştahlı bir çocuk olucak belliki o yüzden istiyor
galiba, pis boğaz kızım diyorum
sorma eşimle gülmekten ölüyoruz ama bizede yemek yedirmiyor.
çay bardağında çay içiyor,ayran içiyor büyük adam gibi:)

maşallah maşallah demek bardaktan içiyor, ne şirin yaaa. canım sen özel bir şey mi yaptın bunun için bize de söyle de, biz de yapalım,.

maşallah kızına. çok tatlı oluyorlar. dün kahvaltı yaparken kucağıma oturttum. bir kolumla ona sarıldım diğer elimle kahvaltımı yaptım. yavrum ağzıma her lokma koyuşta suratıma baktı. ağzını şaplattı. halbuki mamasını yeni vermiştim. bende çay verdim. daha püre bile vermedim. sadece elme suyu veriyorum alışşın diye. haftaya püreye geçicez bakalım ne yapacak.

rica ederim ne demekk inşallah gerek kalmazda geçer. sen yinede doktora sor dediğim gibi olurmu canım geçmiş olsun.

çok sağol ama bana özel atabilirmisin bilemiyorum yazayım çok sevinirim.. sena 30 kasım lminik lokumum.

kendilerinden soğutana kadar uğraşıyolar.
benimde başımda var 1 tane
allah yardımcımız olsun kardeşim

ayy hepimizde var herhalde şu kaynanalarr

kızlar özel olmazsa bir şey sorucam kaynanalarınız doğumdan sonra ne hediye taktı

benimki çeyrekle bi bilezik taktı bebişime .

bizde 2 nisanda gittik benimde 7.60 olmuş maşalahh benim dr. da aynısını söyledi yoğurt ve sadece elma ve havuç suyu . bence ver dr. na güven bu konuda bazzen sağlık ocağındakiler çok bilmişlik yapıp yanlış yönlendirebiliyolar. benimkide elma ve havuç suyuna bayıldı yoğurt mayaladım daha doğrusu mayalamaya çalıştım iki defa olmadı şimdi verdim hiç beğenmedi .dr. bize babymix sade olan yoğurttan verebilrsin dedi alıcaz akşama yarı vericem nasipse. önümüzdeki ayda sebze çorbası ve ek gıdalara tamamen geçiş yapabiliriz diye tahmin ediyorumm.ayy çok konuştumm bence ver ama azar azar ver. mesela elmayı dörde böl ilk parçasını ver sonraki zamanlarda çoğaltırsın..

çay tiryakisi olacak heralde minik şeker, büyünce ana kız çay demleyip, karşılıklı sohbet ederek içersiniz artık

çok geçmş olsun inşallah çabuk atlatır...

geçmş olsun şekerpare...enfeksyon olablir bencede....bizde başka sebepten antibiyotk kullandık hemen sonuç vermyor malesef..

benm oğlumda dün huysuzdu....bugunde öksürüyor kuru kuru...arada da hapşırıyor offf....

prima aktif bebek denedin mi ? ben 3.5 aydır kullanıyorum çok memnunum daha önce klasik prima premium care hauggies molfix en iyisi bu çok memnunum bir dene istersen

kızlar bebeklerinize çay verdiğinizi yazmışsınız çay vucuttaki demiri azaltıyor diye biliyorum demir ihtiyaçlarını zaten ilaçla gidermeye çalışıyoruz çay sakıncalı değil mi :26:
bebekleri hasta olan herkese geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız ben kapı dışarı çıkmıyorum bir kaç gündür hapşırıyor valla duymamazlıktan geliyorum

benmde kulağım ağrıyor ya...bıçak gibi bişey saplanıyor sol kulağıma...

doğumdan sonra bendede hiç çıkmayan rahatsızlıklar çıktı bir doktora gitsem var ya 1 haftada çıkamam stresten oluyor bunlar bize üzerinede yorgunluk geçmiş olsun

selam arkadaşlar ben yeni katıldım foruma ve hemen 2010 kasım anneleri sayfasına baktım nede olsa şu an dünyanın merkezi bebeklerimizson sayfada bazı arkadaşlar bebişlerinin hasta olduğunu yazmışlar geçmiş olsun diyorum.bizde aynı durumdayız.hep burun tıkanık.özellikle gece ve sabah uyandığında hırıltı oluyor.yarın rutin kontrole gideceğiz.bakalım.ne diyecek

bnmde oğlum 2 gündür kuru öksürüyor.arada da hapşırıyor5 aydır hasta olmasın diye dışarı çıkmamıstım nerdeyse ama işte sakınan göz hesabı:)

canım çok açık olmak şartıyla az veriyorum tadımlık yani.ama geçen kayn.yarım bardak içirdi:95:

allahım sana yardım etsin kuzum benim ya çok zor durumun allah kolaylık versin inan bol bol dua edicem yavruma ufacık bi hapşırıyolarda aklımız çıkıyo bide şu durumuna bak

bana getir ben bakarım atlı prensine prensesimle oynarlar bende evde yapabileceğim bir iş arıyorm benim kocadan bana fayda yok iyi hoş ama 5 kuruş vermiyo ne var ne yoksa anne babası abla abisi

ay kusura bakma hemen iş konusunu açmışım özür dilerim yanlış anlaşılmasın kuzuna bakarım nerde oturduğunu bilsem sütümde var nasılsa evdeyim temiz bir insanımda taş atıp elimmi yorulucak ha bir ha iki hepsi bizim evlatlarımız

dün kayınvalidem geldide biraz olaylar yaşadım anladımki benim eşten bana fayda yok o ailesi için yaratılmış bilgisayarda tez yaz diyolar bilmiyorum artık evde bişeyler yapmayı deniycem

aman tekrar diyorum ilk mesajımı öyle bi yazmışım ki kusura bakma aklına başka bişey gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…