galiba, pis boğaz kızım diyorumMaşallah canım heralde birşeyler tattırsın sen oda iştahlı bir çocuk olucak belliki o yüzden istiyor
sorma eşimle gülmekten ölüyoruz ama bizede yemek yedirmiyor.yabangülüm maşallah de kızına, ne tatlı oluyordur öyle yapıncainşallah hepimizin bebekleri sağlıklı yiyeceklere karşı iştahlı olurlar.
shekerpare ne güzel gül gibi meme var içsene sütünü değil mi ne diye boş boş elini emesinki yani
bir de meme emerken etrafa bakayım diye memeyi bırkmadan ağzıyla çekerek etrafa bakmak istiyor, ne yardan geçiyor ne serden. hele bir de meme emerken bırakıp gözlerimin içine bakarak gülümseyip sonra emme ye devam etmesi yok mu o zaman bitiyorum işte.
bu günlerde en sinir olduğum şey dışardan gelen gürültüler. zaten bebeğimi zorlukla uyutuyorum, okul servisleri düt düt habire kornaya basıp uyandırıyorlar kızımı. patates,soğancı ve eskici de var tabi, şu anda ilkbahar geldi, overlokçunun da eli kulağındadır " hanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldi, halı, kilim, yolluk paspas kenarları........"en iyisi pazardan birkaç çift terlik alıp onlar bağırdıkça pencereden kafalarına fırlatmak. Eskiden kızım hiçbir gürültüden uyanmazdı, o uyurken diğer odaları süpürürdüm, çamaşır makinesi açardım, yanında konuşurduk ama şimdi neredeyse nefes alma sesimden uyanacak, halbuki hiç sessiz bir ortam oluşturmadım,uyusun diye. büyüdüğü için duyarlılığı arttı heralde.aslında biz bebekleri değil onlar bizi bazı durumlara alıştırıyorlar.
kızlar melisada eline ne geçerse ağzına sokuyor.eli ağzından hiç çıkmıyor zaten:)bide yemek yemek işkence gibi oluyor sofrayı gördüğü anda başlıyor ağlamaya.diyorum kahv.sıcak bi çay içemedimresmen yemeklerin içine düşüyor,dişleri olsa verecem hepsinden bu zamana kadar hiç tiksindiği bişey olmadı
canım tşk edrimsağlık ocağındaki dr sordum o kortizonlu ilaçlar yüzde leke yapabilir dedi bende korkudan kullanmadım hipocortu aslında baktıkça yüzüme sinir oluyorum çene mde sol gözümün yanında kızarıklık ve pul pul dökülme şeklinde normal kremle nemlendiriyorum geçerse geçmezse mecburen kullanıcam o ilacı çok teşekkür ederim ilgin için
benimkine ilk hafta verdim susturmak için. gündüz almıyor benimkide sadece uyurken istiyor sonra istemesezse atıyor ağzında. su ilk doğduğundan itibaren verdim. çay kaşığıyla damla damla vermeyi dene.
benim cimcime çok şükür emzik kullanıyo biberonda kullanıyo Allah tann..darısı başınıza . bu arada bende suyu vermiştim ama bir çay kaşığı olarak veriyodum şimdi kaynatıyorum ve biberonla veriyorum.
bana bebişlerinizin adını, doğum tarihini ve yazmak istediğiniz cümleyi yazın ben yapıp özelden mail atayım size.
kendilerinden soğutana kadar uğraşıyolar.
benimde başımda var 1 tane
allah yardımcımız olsun kardeşim
kızlar özel olmazsa bir şey sorucam kaynanalarınız doğumdan sonra ne hediye taktı
slm annişler....
pzt kontrole gittik 7250 olmuşuz:)66 cm maşallah:)doktoru meyve suyu ve yoğurda başlayalım dedi.ama bugün sağlık ocağına aşolarımız için gittik ek gıda 6 aya kadar verilmez yasak dediler...napcam bilemedim?bugün ben elma suyunu denedim çok sevdi:)bıraksam 1 elmanın tamamını bitirecekti napmalıyım sizce?ek gıdaya başlamayayım mı?off kafayı sıyırıcam...........
maşallah maşallahdemek bardaktan içiyor, ne şirin yaaa. canım sen özel bir şey mi yaptın bunun için bize de söyle de, biz de yapalım,.
çok teşekkürler bazen bişey yazıyorum kimse varlığımı farketmiyor yeniyim çekiniyorum zaten şimdide bakayım dedim cvp yoksa yazı yazmıcaktım atusaprenses sanada çok teşekkür ederim dün oğlumu hastaneye götürdk boğazına baktı ateşi var diye kan ve idrar tahlili istedi biz sadece antibiyotik verir geliriz demiştik meğerse oğlumun aslında idrar yollarında enfeksiyon varmış yatcaksın dedi bende daha 2 ay önce bronşit başlangıcından yattım evde 2 yaşında kızım var evde tedavi yapsak olmazsa gelsem dedim tamam dedi ateşi düşmesse hazırlıklı gel yatırcam dedi
bu arada anlamadığım zaten çok fazla değildi ateşi yani 2 3 defa calpol verdim mi düşüyo ee kendiside günde 4 defa kulllanmak için fitil verdi o zaten ateş çıkmasını engellemez mi yanında tabi 10 tana antbytk iğne
dua edin lütfen düzelsin yatmak zorunda kalmıyayım hiç birşey yemiyo inliyo çok üzülüyorum
bu arada bilgilerinizi benimle paylaşın lütfen eczanecinin söylediğine göre en ii çözüm sünnetmiş
bu arada hepinize günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl kızım kaç gecedir gece her yarım saatte bir uyaıp ağlıyor idrar yolu enfek. Olabilr diye düşünüyorum ama kaç gündürde antibiyotik kullanıyor biraz olsun iyiye gitmesi gerekmezmi en azından siz ne diyorsunuz başka bir sorun olabılır mı acaba
biz doktordan geldik iltihap olmus pipimiz krem verdi sabah aksam bir hafta boyunca kullanicaz haftaya tekrar kontrole gidicez
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun arkadaşlar! inşallah en kısa zamanda düzelir bebişleriniz! enfeksiyon olduğunu nasıl anlaıyorsunuz?
birde şu bez olayında tamam işte budur diyeceğim bez arıyorum. bugün sabah yine kakasını fazla yapmış ve sırtına kadar çıkmış. sabah sabah vücudunu yıkadık eşimle. bu sefer file koymadık eşim elinde tuttu. suya değince nasıl çırpındı yavrum. sudan çıkartamayacağımız anlaşıldı. banyodan çıkınca ağlama sebebi buymuş.
benmde kulağım ağrıyor ya...bıçak gibi bişey saplanıyor sol kulağıma...
kızlar bebeklerinize çay verdiğinizi yazmışsınız çay vucuttaki demiri azaltıyor diye biliyorum demir ihtiyaçlarını zaten ilaçla gidermeye çalışıyoruz çay sakıncalı değil mi :26:
bebekleri hasta olan herkese geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız ben kapı dışarı çıkmıyorum bir kaç gündür hapşırıyor valla duymamazlıktan geliyorum
çok teşekkürler bazen bişey yazıyorum kimse varlığımı farketmiyor yeniyim çekiniyorum zaten şimdide bakayım dedim cvp yoksa yazı yazmıcaktım atusaprenses sanada çok teşekkür ederim dün oğlumu hastaneye götürdk boğazına baktı ateşi var diye kan ve idrar tahlili istedi biz sadece antibiyotik verir geliriz demiştik meğerse oğlumun aslında idrar yollarında enfeksiyon varmış yatcaksın dedi bende daha 2 ay önce bronşit başlangıcından yattım evde 2 yaşında kızım var evde tedavi yapsak olmazsa gelsem dedim tamam dedi ateşi düşmesse hazırlıklı gel yatırcam dedi
bu arada anlamadığım zaten çok fazla değildi ateşi yani 2 3 defa calpol verdim mi düşüyo ee kendiside günde 4 defa kulllanmak için fitil verdi o zaten ateş çıkmasını engellemez mi yanında tabi 10 tana antbytk iğne
dua edin lütfen düzelsin yatmak zorunda kalmıyayım hiç birşey yemiyo inliyo çok üzülüyorum
bu arada bilgilerinizi benimle paylaşın lütfen eczanecinin söylediğine göre en ii çözüm sünnetmiş
odasına gidip mama vermeye başlayınca yemiyor ve ağlıyor kalkıp dolaşınca susuyor, ama uykusu geldiğinide belli ediyor gözlerini kaşıyor. zaten 2 saat uyanık kalıp uyumasıgerekiyor. geçende ayağımda batık var diye pediküre gitmiştim eve gelme saatimden 1 saat 15 dk daha geç gittim. ne durmuş ne mama yemiş yavrum. k.valdemin tansiyonu çıkmış ağlıyor diye. dedim niye aramadınız, senin işinde önemli ben ağladı diye üzüldüm diyor.
valla gitmeleri kesinleşti haftaya pazar gidiyorlar. tabi biz hala bir çözüm bulamadık. canım sıkkın hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?