2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim cok gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesir
canim bende bilemedim birazdan gidicem
sagol canim
ayy kıyaam bn ona nasılda annesını ararmış.ne diyim canım bir çıkar yol bulursunuz inşallah. ZeYnEpCiM gittiniz mi doktora ne dedi nasıl oğlun

canim 11de randevum birazdan cikicam

evet allah korusun çokta takmamak lazım. yine sen az veriyorsun çok iyi inşallah anne sütün hep olurda ek gıdalarla beraber iyi olur. insan neye güveneceğini şaşırıyor. bana da annem inke sütünü sulandırıp pirinçunundan muhallebi yapmış, ama ne bileyim eskiden yapılanlar yanlış olabilir. herşey ilerliyor. mantıklı düşününce pirinçununun bebeğe pek yararı yok. üstelik içine şeker konuluyor. ben 2 yaşına kadar şeker vermeyi düşünmüyorum. şekerini meyvelerden alsın. hele cipsmiş, çikolataymış kolaymış, mümkün olduğunca uzak tutucam. tabi bizde yemeyeceğiz, yersekte evde yemeyiz. aslında doğru beslenmeye alıştırırsak zaten bu tarz zararlı şeyleri isteyeceklerini pek sanmıyorum.

Canım ek gıdlara geçince sütünde yete inş da mamaya erek kalmaz

slm arkadadaşlar öncelikle bebeklerinizi hayırlı sağlıklı ve kolay bir şekilde büyütmenizi ALLAH'tan diliyorumm:)benimm kızım devamlı bez emmek istiyor bez hastası sizdede öyle olan varmı merak ettim. diş çıkarma dönemi 4 ve a6 aydada başlayabiliyormuş bu arada diş çıkartan varmı bu konuya cevap verirseniz sevinirimm.

canim benimkide tülbent emiyor disleri kasindigindan ne bulsalar agizlarina götürüyorlar daha disimiz cikmadi ama yakindir

biz doktordan geldik iltihap olmus pipimiz krem verdi sabah aksam bir hafta boyunca kullanicaz haftaya tekrar kontrole gidicez

canim benimkide tülbent emiyor disleri kasindigindan ne bulsalar agizlarina götürüyorlar daha disimiz cikmadi ama yakindir

benimkide elini emmeye bayılıyor. inşallah erken çıkarmaz dişini. dişsiz haline bayılıyorum.
zeyn dr. gittiniz mi?

gül acaba bendemi tahlil yaptırsam aynı sorun bizdede var geceleri uykusu bölük pörçük yaklaşık 1 haftadır ben hastalığından diye düşünmüştüm iyileşti ama hala aynı uyku sorunukızlar bende bügün kaşık maması almayı düşünüyodum hangi marka alsam yoksa almasam mı kafamı karıştırdınız walla şu gdo olayı ne gıcık bişey yaaaaaaaa

Amin canım hepimiinki inş. Öyle büyr.bez degil ama ne buşursa emiyorlar yalıyorlar işer güçleri ağızlarına birşey götürmek

Hastalıktan kalma bir huysuzluk olma ihtimali de var ama bence nir test yaptr deryacm için rahat etsin. Ya bende neden tekrarlıyor onu ögrenmek istyorm bir bilen olsa EcZacı BurCu biliyorsan bir ceqp yazarmıı tatlım ya

zeyn77 geçmiş olsun canım.

benim kızım da ellerini emiyor, geçen gün hırkasının fiyongunu yakalamış emiyordu, bazen meme emerken eliyle mememi itip elini ağzına sokuyor

zeyn77 geçmiş olsun canım.

benim kızım da ellerini emiyor, geçen gün hırkasının fiyongunu yakalamış emiyordu, bazen meme emerken eliyle mememi itip elini ağzına sokuyor

Bemim kızımda öyle yapıyor bazen çok komik oluyor

kızlar melisada eline ne geçerse ağzına sokuyor.eli ağzından hiç çıkmıyor zaten:)bide yemek yemek işkence gibi oluyor sofrayı gördüğü anda başlıyor ağlamaya.diyorum kahv.sıcak bi çay içemedimresmen yemeklerin içine düşüyor,dişleri olsa verecem hepsinden bu zamana kadar hiç tiksindiği bişey olmadı

Maşallah canım heralde birşeyler tattırsın sen oda iştahlı bir çocuk olucak belliki o yüzden istiyor

yabangülüm maşallah de kızına, ne tatlı oluyordur öyle yapınca inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı yiyeceklere karşı iştahlı olurlar.

shekerpare ne güzel gül gibi meme var içsene sütünü değil mi ne diye boş boş elini emesinki yani
bir de meme emerken etrafa bakayım diye memeyi bırkmadan ağzıyla çekerek etrafa bakmak istiyor, ne yardan geçiyor ne serden. hele bir de meme emerken bırakıp gözlerimin içine bakarak gülümseyip sonra emme ye devam etmesi yok mu o zaman bitiyorum işte.

bu günlerde en sinir olduğum şey dışardan gelen gürültüler. zaten bebeğimi zorlukla uyutuyorum, okul servisleri düt düt habire kornaya basıp uyandırıyorlar kızımı. patates,soğancı ve eskici de var tabi, şu anda ilkbahar geldi, overlokçunun da eli kulağındadır " hanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldi, halı, kilim, yolluk paspas kenarları........" en iyisi pazardan birkaç çift terlik alıp onlar bağırdıkça pencereden kafalarına fırlatmak. Eskiden kızım hiçbir gürültüden uyanmazdı, o uyurken diğer odaları süpürürdüm, çamaşır makinesi açardım, yanında konuşurduk ama şimdi neredeyse nefes alma sesimden uyanacak, halbuki hiç sessiz bir ortam oluşturmadım,uyusun diye. büyüdüğü için duyarlılığı arttı heralde.aslında biz bebekleri değil onlar bizi bazı durumlara alıştırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…