canim cok gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesirçok teşekkürler bazen bişey yazıyorum kimse varlığımı farketmiyor yeniyim çekiniyorum zaten şimdide bakayım dedim cvp yoksa yazı yazmıcaktım atusaprenses sanada çok teşekkür ederim dün oğlumu hastaneye götürdk boğazına baktı ateşi var diye kan ve idrar tahlili istedi biz sadece antibiyotik verir geliriz demiştik meğerse oğlumun aslında idrar yollarında enfeksiyon varmış yatcaksın dedi bende daha 2 ay önce bronşit başlangıcından yattım evde 2 yaşında kızım var evde tedavi yapsak olmazsa gelsem dedim tamam dedi ateşi düşmesse hazırlıklı gel yatırcam dedi
bu arada anlamadığım zaten çok fazla değildi ateşi yani 2 3 defa calpol verdim mi düşüyo ee kendiside günde 4 defa kulllanmak için fitil verdi o zaten ateş çıkmasını engellemez mi yanında tabi 10 tana antbytk iğne
dua edin lütfen düzelsin yatmak zorunda kalmıyayım hiç birşey yemiyo inliyo çok üzülüyorum
bu arada bilgilerinizi benimle paylaşın lütfen eczanecinin söylediğine göre en ii çözüm sünnetmiş
canim bende bilemedim birazdan gidicemÇok geçmş olsun arkadaşım degerleri çok mu yüksek o yüzden mi hastanede yatsın dediler.benım kızımd ikinci kez idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor çok da dikkat ettim ama tekrar etti niye bende bilmiyorum ama erkek bebeklerde sünnet genelde çözüm oluyor diye biliyorum.ateşi de önemli cünkü devamlı yükselirse enfeksiyon ertıyo olabilir sanırım tekrar geçmiş olsun .ZEynn canım oğlun da enfeksiyon kapmış olabilir geçmiş olsun ne dedi doktor gitmişsindir heralde
sagol canimof yaaa herşeyde katkı maddesi var. bebelacta var mı bilmiyorum. ben 2 ay milupa kullandım sonra bebelaca geçtik. içindekilere bakmıştım ama hatırlamıyorum var mıydı? ya bari bebeklerde dikkat etsinler hiç mi vicdanları sızlamıyor?
çok geçmiş olsun zeyn cim. inşallah düzelir!
ayy kıyaam bn ona nasılda annesını ararmış.ne diyim canım bir çıkar yol bulursunuz inşallah. ZeYnEpCiM gittiniz mi doktora ne dedi nasıl oğlun
canım artık 6.ayımıza giriyoruz çorba,yoğurt filan veririz artık.allahım esirgesin bebişlerimizi başka çare yok hangi yöne dönsen orada bir tuzak.
süt bulamadığım için mama veriyorum 1-2 defa sulandırarak verdim sütü.temiz bulsam hiç takmayacam.yiğenim 4 yaşında annemgil inek sütü verdi hep.aslında sadece emzirmekte kızım aç kalır diye günde 2 defa yada 1 defa mama veriyorum.
zeyn77 canım işallah önemli bişey değildir,çok geçmiş olsun.
canım artık 6.ayımıza giriyoruz çorba,yoğurt filan veririz artık.allahım esirgesin bebişlerimizi başka çare yok hangi yöne dönsen orada bir tuzak.
süt bulamadığım için mama veriyorum 1-2 defa sulandırarak verdim sütü.temiz bulsam hiç takmayacam.yiğenim 4 yaşında annemgil inek sütü verdi hep.aslında sadece emzirmekte kızım aç kalır diye günde 2 defa yada 1 defa mama veriyorum.
slm arkadadaşlar öncelikle bebeklerinizi hayırlı sağlıklı ve kolay bir şekilde büyütmenizi ALLAH'tan diliyorumm:)benimm kızım devamlı bez emmek istiyor bez hastası sizdede öyle olan varmı merak ettim. diş çıkarma dönemi 4 ve a6 aydada başlayabiliyormuş bu arada diş çıkartan varmı bu konuya cevap verirseniz sevinirimm.
biz doktordan geldik iltihap olmus pipimiz krem verdi sabah aksam bir hafta boyunca kullanicaz haftaya tekrar kontrole gidicez
slm arkadadaşlar öncelikle bebeklerinizi hayırlı sağlıklı ve kolay bir şekilde büyütmenizi ALLAH'tan diliyorumm:)benimm kızım devamlı bez emmek istiyor bez hastası sizdede öyle olan varmı merak ettim. diş çıkarma dönemi 4 ve a6 aydada başlayabiliyormuş bu arada diş çıkartan varmı bu konuya cevap verirseniz sevinirimm.
canim benimkide tülbent emiyor disleri kasindigindan ne bulsalar agizlarina götürüyorlar daha disimiz cikmadi ama yakindir
gül acaba bendemi tahlil yaptırsam aynı sorun bizdede var geceleri uykusu bölük pörçük yaklaşık 1 haftadır ben hastalığından diye düşünmüştüm iyileşti ama hala aynı uyku sorunukızlar bende bügün kaşık maması almayı düşünüyodum hangi marka alsam yoksa almasam mı kafamı karıştırdınız walla şu gdo olayı ne gıcık bişey yaaaaaaaa
zeyn77 geçmiş olsun canım.
benim kızım da ellerini emiyor, geçen gün hırkasının fiyongunu yakalamış emiyordu, bazen meme emerken eliyle mememi itip elini ağzına sokuyor
kızlar melisada eline ne geçerse ağzına sokuyor.eli ağzından hiç çıkmıyor zaten:)bide yemek yemek işkence gibi oluyor sofrayı gördüğü anda başlıyor ağlamaya.diyorum kahv.sıcak bi çay içemedimresmen yemeklerin içine düşüyor,dişleri olsa verecem hepsinden bu zamana kadar hiç tiksindiği bişey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?