ayy sibelll ne alakaysa bende çok korktum hamilesin diye
bir gerildim bir gerildimki anlatamam size akşam canım sıkıldı eşim malum diziyi izleyekti kızı aldım annemlere gittim ne kendini sevdirdi ne 2 dakika durdu sürekli ağladı mızırdadı üfffff yaaa artık bir yere gitmekte haram oldu bana yay gibi gerdi beni eve gelincede babasına verdim kendimi kapattım odaya
akşam kavanoz maması verdim katiyyen yutmadı öğürdü resmen zaten ondan sonrada kayışı kopardı bu kadar sinirleneceğini bilsem hayatta vermezdim kaşık olayındada zorlayacak bu kız beni
valla en çok ben korktum zaten kocamda benden daha çok korktu hihihihhadi kocandır şaşırmıştır bana noluyosa ensem uyuştu tövbe yarabbi aklımı aldın yemin ederim burda olsan popişine şaplatırdım ben bidahamı asla diyorum. tabi en önce ben hamile kalırmışım
kulağın için gitmedinmi dragünaydın annişler...ve kuzuları....
bzde değşen bişey yok kulağım hala ağrıyor oğluımda öksürüyor.....
klavyemde iii harfi basmıyor arada i olmadan yazarsam kusura bakmayın ..:)==
aynen canım eşimde bazen öpüyor sakalı sürtünce kızarıyor sağlık ocağına gittim bu gün aşı için hemşire de dedi sakallı öpen varsa kızarır dedi tahriş olabilir teni çok hassas deddigünaydın kızlar! bu sabah eşim beni sinir eti. sabah oğlumun yanağını koklamış, uyuturken baktım kırmızı kabarıklık var. hep diyorum sakalın uzunsa yüzünü çocuğa yaklaştırma yüzü kızarıyor diye anlamıyor bir türlü. sabah dedim yine öpmüşsün yüzü kabarmış. öpmedim diyor. dün traş oldum sakalım yok diyor. yüzünü elledim bak dedim bunlar ne. ben yüzümü sürtmedim diyor. dedim yüzü hashas hemen kabarıyor. kendi eliyle kaşıyıp yapmış olabilirmiş. bu arada annesi mutfakta bulaşık yıkıyor bende çıkmaya hazırlanıyorum. dedim bir kere de kabul et. tamam bir daha kucağıma almam dedi. bide ters ters konuşuyor. ayakkabımı giyerken dedim iyi tersle annenlerin yanında diye. asansörü çağırdım öpmüyor musun dedi? davranışlarını düzeltene kadar hayır dedim. sinir oldum. annesinin yanında bazen ters konuşuyor.hadi ters konuşmasını geçtim çocuğun yanağı kaç kere kızardı merhem sürdüm geçti. bir kerede kabul et dimi!
bizde bu gün melisayı doktora götürdük,hem göz muayenesi,hemde çocuk doktoruna.gözünde kayma var gibi geldi doktor yalancı şaşılık var dedi,bide daha göz kaslarını tam olarak kontrol edemez daha dedi.1 yaşında sonra belli olur varsa dedi.içimiz rahat etti en azından,çok korkuyordum.kansızlık çıkmadı demir damlasını günde 1 defa 9 damla ver dedi.başkada çok şükür bi sorun çıkmadı.
sagol canim bugün düne göre daha iyi krem iyi geldi:94:zeyn;
canım minik yakışıklıya geçmiş olsun hemencik iyileşir inş
sanada canimherkese hayırlı cumalar!
masallah canim kizina benim oglum daha 6800gr bu cocuk kilo almiyor napicam bilmiyorumbiz 8,600gr mıztahlil sunucuna göre söyledi.
kızımın dişi çıkıyo minicik bi beyaz var.
bütün çatlaklar beni buluyo ya dün komşu geldi bebeği görmeye gelicem dedi. bende tabiiki buyrun beklerim dedim şu sat oldu ne gelen var ne giden sabah 8e kadar oturdum cimcimeyle eşim işe giderken 11e çeyrek kala uyandırdı beni gene bi süpürdüm sildim öteberi yaptım GELMEDİ.
uykum varkızımda uykusunu aldı tabi şimdi uyumuyo zaten 7ye doğruda eşim gelir sabahlıycam gene anlaşılan herkez msj yazmış gece oturup teker teker yazarım öptüm hepinizi
gözlerini daha tam kontrol edemiyorlarmış ondan oluyormuş.içime dert oluyordu hep içim rahatladı.1 yaşından sonra damlalı muayene yapılıyormuş o zamanda götürecez işallah düzelirde gerek kalmaz.valla en çok ben korktum zaten kocamda benden daha çok korktu hihihih
kulağın için gitmedinmi dra
belki su kaçırmış olabilirsin banyo yaparken kulağına 1 damla baticon damlat iltihap falan varsa geçer benim eşim hep yapıyo ama sen bilirsin yinede bi dr görsün bebiş içinde öksürüyosa ıhlamur versen göğsünü yumuşatır iyi gelir
aynen canım eşimde bazen öpüyor sakalı sürtünce kızarıyor sağlık ocağına gittim bu gün aşı için hemşire de dedi sakallı öpen varsa kızarır dedi tahriş olabilir teni çok hassas deddi
allah korusun geçici bişeymiş neyseki
benim kızımda bazen şaşı bakıyo ama sonra düzeliyo iyice evhamlı olduk bu bebeler bizi mahfetti işimiz gücümüz neresinde ne var diye çocukları incelemekle geçiyor günlerimiz bu kadar da evham iyi değil hem bizim için hem bebeler için
rotanın ikinci dozunu olduk bugün ateşi yok zaten ilki de ateş yapmamıştı bakalım takipteyim bugün hava çok güzeldi kızımla baya bi gezdik dışarda yemek yedik çay içtik o da kuzu kuzu bakındı etrafına çok güzel bir gündü
bizimki 4numara acaba o da öylemidir:26:canım prima uyu oynanın 3 numarasının bantları esnek değil haberin olsun.bizede demir ilacı vermişti bu gün doktor verin dedi.
benimkininde yüzü çok kızarıyo kabarıyo ne yapacağımı şaşırdım hiç bişey fayda vermiyo doktora götürdüm beklazon diye krem verdi iki günden fazla sürme dedi heralde kortizon içerikli onu sürünce üç dört gün çok iyi ondan sonra yine başlıyo yüzü pütür pütür sebametin yüz kremini aldım oda fayda etmedi sen yüzüne ne kullanıyosun bu konuda bilgisi olanlarında cevaplarını bekliyorum
amin sm cim inşallah ama ben çalıştığım için gün içinde yaptığı şeyleri göremiyorum. halası anlatıyor bana. hep diyorum kameraya çekin diye.
benimkide ana kucağında kendini yan çeviriyor allahtan kemeri bağlı.
dünde bezini bağlarken hafif yan çevirdim arkasını düzelteyim diye sonra bıraktım kendi kendine yüzüstü dönüverdi.
maşallah daha biz dönmedik.bu gün sabah kanepenin üzerine yatırdım eşime bak dedim,bende hast.gitmek için hazırlanıyordum.eşim dışarı çıkmış,içeri girdiğinde melisa kanepeden sarkmış tam düşecekken eşim görmüş. yorganından tutmuş düşmemek için yavrumdiyorum sen nerden biliyorsun düşeceğini
bizde bu gün melisayı doktora götürdük,hem göz muayenesi,hemde çocuk doktoruna.gözünde kayma var gibi geldi doktor yalancı şaşılık var dedi,bide daha göz kaslarını tam olarak kontrol edemez daha dedi.1 yaşında sonra belli olur varsa dedi.içimiz rahat etti en azından,çok korkuyordum.kansızlık çıkmadı demir damlasını günde 1 defa 9 damla ver dedi.başkada çok şükür bi sorun çıkmadı.
sürekli kızarıksa alerjs i olmasın halenur.... :44:
kızımın dişi çıkıyo minicik bi beyaz var.
bütün çatlaklar beni buluyo ya dün komşu geldi bebeği görmeye gelicem dedi. bende tabiiki buyrun beklerim dedim şu sat oldu ne gelen var ne giden sabah 8e kadar oturdum cimcimeyle eşim işe giderken 11e çeyrek kala uyandırdı beni gene bi süpürdüm sildim öteberi yaptım GELMEDİ.
uykum varkızımda uykusunu aldı tabi şimdi uyumuyo zaten 7ye doğruda eşim gelir sabahlıycam gene anlaşılan herkez msj yazmış gece oturup teker teker yazarım öptüm hepinizi
dişiniz hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza komşunda ayıp etmiş hem haber veriyo hem gelmiyo zaten şu bebekli kadına haber verpte gelmelerinede gıcık oluyorum benim doğumdan 10 gün sonra 20 kişi misafirim geldi kaynanamın tarafından 2 gün önceden haber verdiler yardım edecekte kimsem yok hem ameliyatlıydım 3.sezeryan olunca çok ağar geçti kaynanama dedim evde bişey hazırlayamam dışardan hazır tatlı felan alırım yıktı ortalığı hanfendi vay efendim onun misafirleri için nasıl bi şey hazırlayamazmışım zaten benim için gelmiyorlarmış onun için geliyolarmış beni oğluna şikayet etti bende benim için gelmiyorlarsa hiç gelmesinler dedim geldikleri günde hiç bişey yapmadım sonra kendisi koşa koşa misafirlerine mahçup olmamak için gitti hazır börek felan aldı
valla en çok ben korktum zaten kocamda benden daha çok korktu hihihih
kulağın için gitmedinmi dra
belki su kaçırmış olabilirsin banyo yaparken kulağına 1 damla baticon damlat iltihap falan varsa geçer benim eşim hep yapıyo ama sen bilirsin yinede bi dr görsün bebiş içinde öksürüyosa ıhlamur versen göğsünü yumuşatır iyi gelir
aynen canım eşimde bazen öpüyor sakalı sürtünce kızarıyor sağlık ocağına gittim bu gün aşı için hemşire de dedi sakallı öpen varsa kızarır dedi tahriş olabilir teni çok hassas deddi
allah korusun geçici bişeymiş neyseki
benim kızımda bazen şaşı bakıyo ama sonra düzeliyo iyice evhamlı olduk bu bebeler bizi mahfetti işimiz gücümüz neresinde ne var diye çocukları incelemekle geçiyor günlerimiz bu kadar da evham iyi değil hem bizim için hem bebeler için
rotanın ikinci dozunu olduk bugün ateşi yok zaten ilki de ateş yapmamıştı bakalım takipteyim bugün hava çok güzeldi kızımla baya bi gezdik dışarda yemek yedik çay içtik o da kuzu kuzu bakındı etrafına çok güzel bir gündü
bilmiyorum onu daha 4 numaraya geçmedik şu an 3 teyiz.bizimki 4numara acaba o da öylemidir:26:
:)) canım benimm döner artıkk dikkat etmek lazımm . benim ablamda yeğenimi bırakmıştı çalışmaya başlamıştı 3 aylıkken çok zordur eminim.keşke hep yanınızda olsa bebişlerimiz yada çalışmak zorunda olmasanız
ayy dikkat et canım yaa dönmeye başlar artık yavaş yavaş . dikkatli olmak gerekiyo .bende yalnız bırakmaya korkuyorum bi görseniz etrafıı sırf yastık dolu
evet bende aynen etrafına yastıklardan duvar örüyorumbide uyurken üstünü örttüğümde asla kollarını içeride bırakmıyorum.çünkü ben odada değilsem uyanınca kalmak için çabalıyor ve battaniyeyi çekiştirirken yüzünü örtüyor ve sonrada çırpınıyor.çok dikkat etmek lazım.kolları dışarda uyuyor benim kuzuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?