2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim beğendiğim bezler prima ve canbebe.dediğim gibi 3 numaranın bantları esnek olmadığı için hoşlaşmadım:)

valla en çok ben korktum zaten kocamda benden daha çok korktu hihihih
günaydın annişler...ve kuzuları....

bzde değşen bişey yok kulağım hala ağrıyor oğluımda öksürüyor.....

klavyemde iii harfi basmıyor arada i olmadan yazarsam kusura bakmayın ..:)==
kulağın için gitmedinmi dra
belki su kaçırmış olabilirsin banyo yaparken kulağına 1 damla baticon damlat iltihap falan varsa geçer benim eşim hep yapıyo ama sen bilirsin yinede bi dr görsün bebiş içinde öksürüyosa ıhlamur versen göğsünü yumuşatır iyi gelir
aynen canım eşimde bazen öpüyor sakalı sürtünce kızarıyor sağlık ocağına gittim bu gün aşı için hemşire de dedi sakallı öpen varsa kızarır dedi tahriş olabilir teni çok hassas deddi

allah korusun geçici bişeymiş neyseki
benim kızımda bazen şaşı bakıyo ama sonra düzeliyo iyice evhamlı olduk bu bebeler bizi mahfetti işimiz gücümüz neresinde ne var diye çocukları incelemekle geçiyor günlerimiz bu kadar da evham iyi değil hem bizim için hem bebeler için

rotanın ikinci dozunu olduk bugün ateşi yok zaten ilki de ateş yapmamıştı bakalım takipteyim bugün hava çok güzeldi kızımla baya bi gezdik dışarda yemek yedik çay içtik o da kuzu kuzu bakındı etrafına çok güzel bir gündü

zeyn;
canım minik yakışıklıya geçmiş olsun hemencik iyileşir inş
sagol canim bugün düne göre daha iyi krem iyi geldi:94:
herkese hayırlı cumalar!
sanada canim
biz 8,600gr mıztahlil sunucuna göre söyledi.
masallah canim kizina benim oglum daha 6800gr bu cocuk kilo almiyor napicam bilmiyorum

masallah canim disinize erkenden cikarmis hayirli olsun

gözlerini daha tam kontrol edemiyorlarmış ondan oluyormuş.içime dert oluyordu hep içim rahatladı.1 yaşından sonra damlalı muayene yapılıyormuş o zamanda götürecez işallah düzelirde gerek kalmaz.

selam kızlar herkese toplu mesaj yzıyorum kusura bakmayın hasta bebişlere ve aşı olanlara çok geçmiş olsun.annelerde hasta bu aralar biraz onlarada geçmiş olsun kendimize hiç bakamıyoryz sonrada yavaş yavaş dökülüyoruz malesef.bebişler büyüyorda dişler bile gelmeye başlamış maşallah.

sürekli kızarıksa alerjs i olmasın halenur.... :44:

:)) canım benimm döner artıkk dikkat etmek lazımm . benim ablamda yeğenimi bırakmıştı çalışmaya başlamıştı 3 aylıkken çok zordur eminim. keşke hep yanınızda olsa bebişlerimiz yada çalışmak zorunda olmasanız

ayy dikkat et canım yaa dönmeye başlar artık yavaş yavaş . dikkatli olmak gerekiyo .bende yalnız bırakmaya korkuyorum bi görseniz etrafıı sırf yastık dolu

had geçmş olsun...bzde damlayı 5 olarak veryoruz ama

sürekli kızarıksa alerjs i olmasın halenur.... :44:

bencede alerji olabilr yani benim bebişimdede aynısı oluyor bana doktorumuz hipokort diye bi krem verdi sadece 3 gün sürülüyo ve dediğin gibi oluyor önce geçiyor sonra tekrar çıkıyor sadece kulaklarının hemen yanında pütürlü ve kırmızı ( çok fazla sürmemeye çalışıyorum alerji olduğunu söyledi çünkü doktor .geçer inşallah
fazla takmamak lazım aslında ama bebişlerimiz söz konusu olunca herşeyi takıyoruzz..

hayırlı olsun mnk dşinz...

brdahakne de sen kabul etme...

süpersin valla.....

gittm canım doktora bugun..nevralji dedi.....ağır br ilaç verdi...ama içmedm....ağrı kesc alıcam dayanamzsam....

rotayıda olmuşsunuz had geçmş olsun...

iyi geceler
bize de sağlık olacağından demir ilacı verdiler ama dr umuz kullanmayın dedi.
Onun yerine çorbasına az kıyma atıyorum
demem o ki sağlık ocağını çok dikkate almayın bana ek gıda verme dediler ama drum vermemi söyledi

evet bende aynen etrafına yastıklardan duvar örüyorumbide uyurken üstünü örttüğümde asla kollarını içeride bırakmıyorum.çünkü ben odada değilsem uyanınca kalmak için çabalıyor ve battaniyeyi çekiştirirken yüzünü örtüyor ve sonrada çırpınıyor.çok dikkat etmek lazım.kolları dışarda uyuyor benim kuzuuuuuuuu

Canım Bende dogdugundan berı kollarını yorganın üzerıne cıkarıp yatırıyrm senle aynı sebepten.gün içinde de yündn yorgan gibi birsey yaptrdm onu yere serıp kızımı yatırıyrm en azndan odadan çıkınca içim rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…