bencede alerji olabilr yani benim bebişimdede aynısı oluyor bana doktorumuz hipokort diye bi krem verdi sadece 3 gün sürülüyo ve dediğin gibi oluyor önce geçiyor sonra tekrar çıkıyor sadece kulaklarının hemen yanında pütürlü ve kırmızı( çok fazla sürmemeye çalışıyorum alerji olduğunu söyledi çünkü doktor .geçer inşallah
fazla takmamak lazım aslında ama bebişlerimiz söz konusu olunca herşeyi takıyoruzz..
kızlar içim rahat etmedi dün cerene demir damlasını versin sonuç; kabız oldu ve çok huysuz biraz önce nettende okudum yapıyormuş bu etkiyi ve demirin eksikliği kadar fazlalığıda zaralıymış demir eksikliği olmayan bebeklere olabilir ihtimaliyle vermemek gerekiyormuş
en iyisi demir eksikliğini gıdalarla gidermek et pekmez falan araştırıcam onu
evet sürünce geçiyo sonra tekrarlıyo çünkü o kremler kotizonluymuş eczacıda takma geçer dedi ama bebişimde çok rahatsız oluyo kaşımaya çalışıyo kaşırkende yırtıyo kanıyo sonra ağlıyor bende çok üzülüyorum nerdeyse 100 liralık krem aldım hepsi fasa fiso deney tahtası gibi oldu bebişim kortizonlu çok iyi geliyo ama onuda sürmek istemiyorum çünkü cildinde leke yapıyomuş
selam güzel anneler ne var ne yok??
İyidir canım sizde ne var ne yok.kevser hanımla uykusuz geceler ve yorucu günlere dewam
diş çıkaranlarabizde bol bol kaşıyoruz ama tık yok demir ilacı kullanmıyoruz 6 aya kadar bekliycez bir kabız olursa nasıl baş ederim bilemiyorum beklemek en iyisi ben yatarken battaniye örtüyorum kızlar penye olandan bazen ellerine içerde bırakıyorum sabah uyanınca kemirmeye başlıyor battaniyeyi
kızlar 2 gündür akşamları tahıllı mama yediriyorum acep ondan mı uyumuyor bu kuzuu niyeee uyumuyooo buuu
kızlar bu haberi gördünüzmü rezalet...
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...maz-yaaaallahin-cezalari-nasil-yapmislar.html
Ayy canım benim kıyamam yacanım kortizonlu kremi sür8p iylestırdıkten sonra devamlı nemlendirici kullanyrmusun nemlenmesi cok önemli demisti eczacı arkadaş
kızlar 2 gündür akşamları tahıllı mama yediriyorum acep ondan mı uyumuyor bu kuzuu niyeee uyumuyooo buuu
kızlar süt pompası almak istiyorum acaba hangisi iyi olur sütümün ne kadar geldiğini merak ediyorum tam olarak doyup doymadığını anlamak için bugün sebze çorbası yaptım yemedi sabah yoğurt verdim yemedi devamlıda emmek istiyo ağlıyo çıldırttı bugün beni sağıp bakıcam sırf meraktan nekadar süt geliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?