2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar içim rahat etmedi dün cerene demir damlasını versin sonuç; kabız oldu ve çok huysuz biraz önce nettende okudum yapıyormuş bu etkiyi ve demirin eksikliği kadar fazlalığıda zaralıymış demir eksikliği olmayan bebeklere olabilir ihtimaliyle vermemek gerekiyormuş
en iyisi demir eksikliğini gıdalarla gidermek et pekmez falan araştırıcam onu

evet sürünce geçiyo sonra tekrarlıyo çünkü o kremler kotizonluymuş eczacıda takma geçer dedi ama bebişimde çok rahatsız oluyo kaşımaya çalışıyo kaşırkende yırtıyo kanıyo sonra ağlıyor bende çok üzülüyorum nerdeyse 100 liralık krem aldım hepsi fasa fiso deney tahtası gibi oldu bebişim kortizonlu çok iyi geliyo ama onuda sürmek istemiyorum çünkü cildinde leke yapıyomuş

Canım biz demir damlası kullanmıyoruz 6.aydan sonra dedi doktormz deryanınkıde öyle demıs test yaptktan sonra .senın kızın genejde kabız oluyo dimi biraz z.yagını ılıtıp versen sabahları aç karnına

diş çıkaranlara bizde bol bol kaşıyoruz ama tık yok demir ilacı kullanmıyoruz 6 aya kadar bekliycez bir kabız olursa nasıl baş ederim bilemiyorum beklemek en iyisi ben yatarken battaniye örtüyorum kızlar penye olandan bazen ellerine içerde bırakıyorum sabah uyanınca kemirmeye başlıyor battaniyeyi

Ayy canım benim kıyamam ya canım kortizonlu kremi sür8p iylestırdıkten sonra devamlı nemlendirici kullanyrmusun nemlenmesi cok önemli demisti eczacı arkadaş

İyidir canım sizde ne var ne yok.kevser hanımla uykusuz geceler ve yorucu günlere dewam

bende iyiyim cnm aynen öyle bizde uykuları kaçırdık kaybettik bulamıyoruz sabah 4 lere kadar ayaktayız ne olcak sonumuz
ah nerede vah nerede bir bulabilsem ah nerede modundayııım

kızlar 2 gündür akşamları tahıllı mama yediriyorum acep ondan mı uyumuyor bu kuzuu niyeee uyumuyooo buuu

ben hala uyku tulumu kullanıyorum şu torba uyku tulumu dediklerinden bir gece battaniye örttüm tesadüfen uyandığımda kafasını battaniyeye sarmış çırpınıyordu çok korkmuştum artık tulum terletmeye başladı ne yapcam bilmiyorum

böyle bir şeyi yapan insan olamaz, zavallı sabilerin ne günahı var, annesi yanında olsa yapabilir miydi bunu, ya da bunu yaparken bir kişi bile engellemedi mi bu insanı, vicdansız kadın, Allah'ından bulsun. zavallı minik bebek ne volduğundan habersiz, savunmasız yavrum. böyle insanlara gerekli cezalar verilmeli, yaptıkları yanlarına kalmamalı. nasıl ödeyecekler bu bebeklerin hakkını, çok üzüldüm Allah bütün bebekleri, çocukları korusun bütün kötülüklerden ve bütün kötü insanlardan,annelerini başlarından eksik etmesin.

o haberi izleyınce içim sızladı.. yuregım burkuldu.. hangı anne dayabılır bu hadıseye.. bazen geceleri aklıma takılmaya başladı, acaba bebegımı benım yanıma getirene kadar kötu davrandılar mı yavruma diye.. ona baktıkça aglıyorum.. benım yanımda olmadıgı o saatlerde nasıl davrandılar dıye.. gözlerim doluyor..

bunu yapanlara ne yaptılar onu merak edıyorum.. acaba şu anda nerdeler bellı mı bu kışiler.?... onların o ellerinidilim dilim dogramak lazım.. bır daha hıç bır bebege dokunamasınlar dıye.. allahım sen koru yavrularımzı...

kızlar süt pompası almak istiyorum acaba hangisi iyi olur sütümün ne kadar geldiğini merak ediyorum tam olarak doyup doymadığını anlamak için bugün sebze çorbası yaptım yemedi sabah yoğurt verdim yemedi devamlıda emmek istiyo ağlıyo çıldırttı bugün beni sağıp bakıcam sırf meraktan nekadar süt geliyor diye

ben kraft aldım 100 tl.. çok memmun kaldım.. tavsıye edebilrim..

hiç kullanmadım pompa ama bi akrabamız almıştı sağıyo diye tutmuş göğsüne sağmamış sütüm yok diye kadın mamaya başladı meğersem süt pompası bozukmuş dava etse yeridir (göğüs uçları yokmuş o yüzden makina almışlar ) ben sana markasını öğrenir yazarım demem o ki dikkat et alırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…