ben bazen yelek giydirip battaniyeyi beline kadar örtüyorum kolları dışarda tutuyorum ama başı terliyor benimkinindeben hala uyku tulumu kullanıyorum şu torba uyku tulumu dediklerinden bir gece battaniye örttüm tesadüfen uyandığımda kafasını battaniyeye sarmış çırpınıyordu çok korkmuştum artık tulum terletmeye başladı ne yapcam bilmiyorum
ah birbilsem ne olduğunu ne güzel düzene girmiştik 3 4 saat uyuyordu şimdi altüst oldu yawsben tahıllı mama falan yedirmedim ama 3_4 gündür çıldırdı en uzun uykumuz 40 dakika( ne oluyor ki bunlara
benim cimcimede uyumuyo
kızlar bu haberi gördünüzmü rezalet...
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...maz-yaaaallahin-cezalari-nasil-yapmislar.html
ben tahıllı mama falan yedirmedim ama 3_4 gündür çıldırdı en uzun uykumuz 40 dakika( ne oluyor ki bunlara
kızlar süt pompası almak istiyorum acaba hangisi iyi olur sütümün ne kadar geldiğini merak ediyorum tam olarak doyup doymadığını anlamak için bugün sebze çorbası yaptım yemedi sabah yoğurt verdim yemedi devamlıda emmek istiyo ağlıyo çıldırttı bugün beni sağıp bakıcam sırf meraktan nekadar süt geliyor diye
:)) canım benimm döner artıkk dikkat etmek lazımm . benim ablamda yeğenimi bırakmıştı çalışmaya başlamıştı 3 aylıkken çok zordur eminim.keşke hep yanınızda olsa bebişlerimiz yada çalışmak zorunda olmasanız
ayy dikkat et canım yaa dönmeye başlar artık yavaş yavaş . dikkatli olmak gerekiyo .bende yalnız bırakmaya korkuyorum bi görseniz etrafıı sırf yastık dolu
evet sürünce geçiyo sonra tekrarlıyo çünkü o kremler kotizonluymuş eczacıda takma geçer dedi ama bebişimde çok rahatsız oluyo kaşımaya çalışıyo kaşırkende yırtıyo kanıyo sonra ağlıyor bende çok üzülüyorum nerdeyse 100 liralık krem aldım hepsi fasa fiso deney tahtası gibi oldu bebişim kortizonlu çok iyi geliyo ama onuda sürmek istemiyorum çünkü cildinde leke yapıyomuş
kızlar süt pompası almak istiyorum acaba hangisi iyi olur sütümün ne kadar geldiğini merak ediyorum tam olarak doyup doymadığını anlamak için bugün sebze çorbası yaptım yemedi sabah yoğurt verdim yemedi devamlıda emmek istiyo ağlıyo çıldırttı bugün beni sağıp bakıcam sırf meraktan nekadar süt geliyor diye
kızım bu gün ilk düşüşünü yaşadı.bulaşıkları yıkamaya gidecektim eşime dedim sana emanet,ana kucağına oturuyordu mutfağa gitmiştimki melisanın ağladığını duydum.geldim eşimin kucağında, gözünden bi yaş akıyor içim sızladı.düşerken eşim yakalamaya çalışmış ama alnının üstüne düşmüş.korkudan sanırım ağlamış yoksa yüksek değil anakucağı,dedim sana emanet edende kabahat.
kızım bu gün ilk düşüşünü yaşadı.bulaşıkları yıkamaya gidecektim eşime dedim sana emanet,ana kucağına oturuyordu mutfağa gitmiştimki melisanın ağladığını duydum.geldim eşimin kucağında, gözünden bi yaş akıyor içim sızladı.düşerken eşim yakalamaya çalışmış ama alnının üstüne düşmüş.korkudan sanırım ağlamış yoksa yüksek değil anakucağı,dedim sana emanet edende kabahat.
nasılsınız annşler.....
oğlum 2 gündür pedtus kulanıyor...bakalım öksürüğüne iiyi gelecekm...
ben uyurken battanyesin yatağın kenarına sıkıştırıyorum...hem üstünü açmasın hemde suratını kapamasın dye....kollar dışarıda....
göğüs pompasıda avent vardı görümcemn onunla beceremedik...lansnoh aldı eşm....memnunum...
geçmiş olsun bebişine peditus çok iyi geliyor bizde kullandık 5 gün günde 3 kere 1 çay kaşığı sen nasıl veriyorsun cnm
ayyy sadece sana emanet eden de kabahat demekle mi yetindin ben çığlık çığlığa bağırır kavga ederdim bütün gün gık demeden bakıyorum o ağlasa bende ağlıyorum kocam gelcek düşürcek ha mahvederim onukızım bu gün ilk düşüşünü yaşadı.bulaşıkları yıkamaya gidecektim eşime dedim sana emanet,ana kucağına oturuyordu mutfağa gitmiştimki melisanın ağladığını duydum.geldim eşimin kucağında, gözünden bi yaş akıyor içim sızladı.düşerken eşim yakalamaya çalışmış ama alnının üstüne düşmüş.korkudan sanırım ağlamış yoksa yüksek değil anakucağı,dedim sana emanet edende kabahat.
gözünaydın uyumuşslm kızlar herkez geçmişi okuyo sanırım konuşan yok mucize bir şekilde kızım 9 dan beri uyuyor
ınfox kulağın için ne dedi yani açılımı ne o dediği teşhisin okudumda aklımda kalmadı şimdi
slm kızlar herkez geçmişi okuyo sanırım konuşan yok mucize bir şekilde kızım 9 dan beri uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?