2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bazen yelek giydirip battaniyeyi beline kadar örtüyorum kolları dışarda tutuyorum ama başı terliyor benimkininde
ben tahıllı mama falan yedirmedim ama 3_4 gündür çıldırdı en uzun uykumuz 40 dakika ( ne oluyor ki bunlara
ah birbilsem ne olduğunu ne güzel düzene girmiştik 3 4 saat uyuyordu şimdi altüst oldu yaws
benim cimcimede uyumuyo

ahh ahh uykusuz her gece .........

Valla gördüm ama keşke görmesydim çılgına döndüm yani ne niçim insan bunlarya gerçi insan olsalar bunu yapmazlardı ama bence birtek hastanenin kapatılmasıyla kalmamalı bunları cezası ayy insafsız yaptıgından utanmamış bide videoya çekmiş versinler bunları o bebeklerin ailelerine linç etsinler valla saçını başına yolasım geldi.hayır birde özel hastaneye gidip rahat olalım diye para bayılıyor insanlar yapılan muameleye bak yspmasınlar o zaman bu işi defolup gitsinler.hastane özel kartal hastanesiymiş diye bilitorum sormuşsunuz

aynen ya bende merak ediyormkaynanam sütün yok diyip duruyor ıspat için güzel fikir ama 1 kerelik için para vermeye değmez.zaten 6.ayımıza giriyoruz aç kalmazlar daha.

bzim cadıda üstünü açıyor ayaklarıyla:)çorapla yatırıyorum ayakları çok terliyor yorgan yapışıyor üstünden atıyor.

evet kızlar dikkat edin dönebilirler her an. ben geçen hafta yere yatırdım diğer odaya gittim geldim dönmüş:) artık yere yorgan serip hep yere yatırıyorum. şansımıza havalar da ısındı. yerde yuvarlanırlar artık.

bizde de egzama var. yanağında kızarıklık var. drun verdiği kremle geçmedi. pazartesi cilt doktoru var tanıdık ona götürücem. sarışın olduğundan cildi çok hassas. yazın napıcaz bakalım... pöff..

medela benimki elektrikli memnunum. 150 tl civarı.

kızım bu gün ilk düşüşünü yaşadı.bulaşıkları yıkamaya gidecektim eşime dedim sana emanet,ana kucağına oturuyordu mutfağa gitmiştimki melisanın ağladığını duydum.geldim eşimin kucağında, gözünden bi yaş akıyor içim sızladı.düşerken eşim yakalamaya çalışmış ama alnının üstüne düşmüş.korkudan sanırım ağlamış yoksa yüksek değil anakucağı,dedim sana emanet edende kabahat.

geçmiş olsun cnm çok üzüldüm ya

aaa geçmş olsun...bağlı değlmiyd....

nasılsınız annşler.....

oğlum 2 gündür pedtus kulanıyor...bakalım öksürüğüne iiyi gelecekm...

ben uyurken battanyesin yatağın kenarına sıkıştırıyorum...hem üstünü açmasın hemde suratını kapamasın dye....kollar dışarıda....

göğüs pompasıda avent vardı görümcemn onunla beceremedik...lansnoh aldı eşm....memnunum...

geçmiş olsun bebişine peditus çok iyi geliyor bizde kullandık 5 gün günde 3 kere 1 çay kaşığı sen nasıl veriyorsun cnm

geçmiş olsun bebişine peditus çok iyi geliyor bizde kullandık 5 gün günde 3 kere 1 çay kaşığı sen nasıl veriyorsun cnm

bana yarım çay kaşığı yazmış....ama sonradan artır demşmyd...hatırlamıyorum...ogun kendm çinde doktora gtmiştm...karıştırdım....

ayyy sadece sana emanet eden de kabahat demekle mi yetindin ben çığlık çığlığa bağırır kavga ederdim bütün gün gık demeden bakıyorum o ağlasa bende ağlıyorum kocam gelcek düşürcek ha mahvederim onu
ya ben dayanamıyorum bebeğim ağladı akşam uykudan uyanınca bende ağladım neden ağlıyorsun diye ya bende bir sorun mu var yoksa içim sızlıyor o ağlarken yüreğim acıyor resmen vee gün geçtikçe anneme benzediğimi farkettim annelik böyle bişey demekki ona bişey olcak diye ödüm kopuyor pff kendimi iyi issetmiyorum galiba ya bi çocuk daha doğurursam temelli delircem diye korkuyorum valla
slm kızlar herkez geçmişi okuyo sanırım konuşan yok mucize bir şekilde kızım 9 dan beri uyuyor
gözünaydın uyumuş
ama uyumadığı zaman dışarı çıkar temiz hava alsın sersem olur uyur hem sende hava almış olursun hiç olmassa balkona çıkar 15 20 dk

bizde anlatayım biraz da bugün hava çok güzeldi öğlen çıktık 12 de ve akşam 6 da girdik eve ablama kahvaltıya gittik önce sonra dışarda gezdik ayy çok güzeldi çook yoruldum bebek arabasını ittirmekten omuzlarım kasılmış eve geldiğimde ağrıyordu tabi bütün kış dışarı çıkmayınca cezaevinden yeni çıkmış mahkum gibi bi oraya bi buraya saldırdım sanki hiç görmediğim yerler gibi ayyyhhh çok güzeldi yaz geliyo artık heeeeeepppp dışardayız evde oturmaktan egzama oldum ki hala geçmdi yüzümdekiler elimde olanlar geçti ama bu yüzümdekiler ne zaman geççek ya sinirlerim bozuluyooooooo

ınfox kulağın için ne dedi yani açılımı ne o dediği teşhisin okudumda aklımda kalmadı şimdi

canim cok gecmis iyiki birsey olmamis

ınfox kulağın için ne dedi yani açılımı ne o dediği teşhisin okudumda aklımda kalmadı şimdi

sinir ucu lthabıymış....bana verdği ilaçta ağrı br ilaç....ve tek o tarz ilaç veriliyormuş...çocuk doktorunada danıştım çünkü....sonra ilacı çmedim tabi....süte geçiyor...bugun biraz daha haffledi...şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…