2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.ana kucağındaykende bağlayın bence canım artık kalkmaya da çalışıyorlar yerlerınde durmuyokı bunlar

Ohh ne iyi etmişsiniz insan evde fazla kalınca kafayı sıyırıyo bende on gündür dışarı cıkaamdım sıkıntıdan evdeki eşyaarı koltukları yer değiştirdim bugün de hava güzel olucak gibi çıkarız artık daha fazla dayanamiycimm

günaydın herkese YABANGÜLÜ çok ama çok geçmiş olsun.eşinin ne kadar üzüldüğünden bahsetmişsin isteyerek kim yapar fazla üstüne gitmemekle ii yapmışsın aynı durumda sende olabilirdin.çocuklara artık güvenemeyiz biz tedbirimizi alıcaz takdiri allaha bırakıcaz.rabbim beterinden korusun daha çok düşüp kalkıcaklar. neler yapabildiklerini gördükçe şaşıracağız emin ol.
bugün oğlumun 8. iğnesini vurdurmaya gitcem.iğne bittikten sonra iğnenin şurubunu vermiş 5 günde onu kulanıp kontrole gitcem
idrar kültüründe herşeye hassas olduğu yazılı bakalım napcaz

havalar da bir türlü düzelmiyor yine soğuyacakmış.dün yağmur yağdı.oysa dışarda çok güzel uyuyor
inşaalah artık düzelir havalar ısınır yoksa 2 çocuk patladım artık

çok geçmiş olsun.

ohhh sefanız olsun uyudu walla şoktayım ama o tahıllı mamadan yedirmedim ondan uyudu bence dokundu galiba kızıma hazmedemedi
deryakck naber bebek uyudu sende kendini netemi attın
aynen öyle oldu kız doğru dedin esila tüm gece uyudu bizede gün doğu paris yolları taşlıı
oh mşallah ne güzel darısı başıma
amiiiin amiin diyorum atusaprensesim
Maşallah maşallahsabaha kadar uyumuştur inşallah
teyzesi uyudu uyudu gelde inanma

Son düzenleme:
çok geçmişolsun

kızlar 3 gündür oğlum kakasını yapamadı dünden beri çok huzursuz deryack sizin tersinize bi sabah ettik 5 er dakika uykularla galiba bu ek gıdalar bebeğimin düzenini bozdu günde 2 3 kere kaka yapıyodu yada kan damlası yaptı bıraksammı onu bilmiyorum

kan damlası benim kızımıda kabız ettii kakasını zor yaptı 2.günün sonunda yaptıı kan damlası yüzündende çk pis kokuyo yaaa

benim ki normalde günde 1 kere yapıyor bu sıralar kan damlası kullanmıyorum ben ama tahıllı gece mamasına başlamıştım uzun uyusun diye hiç uyumaz olmuştu biliyosun işte onu vermedim 1 gün uyudu çocuk ne yapcam bilmiyorum belki gündüzleri veririm

bende yoğurt bide sebze çorbası yapıp veriyorum gerçi yemiyoda ben alışsın diye vermeye çalışıyorum

kızlar çok sıkıldm eşime bizi biyere götür dedim nereye gidelim dedi bende forum istanbula gidelim dedim oraya giremeyiz çok kalabalıktır dedi gerçekten geçen bi kere gittik araba konan yer tamamen dolmuş gelen arabayı geri çeviriyorlardı giremedik nereye gitsek bilmiyorum öffffff gitcek hiç bi yer yok yağmurda yağmaya başladı sizin bi fikriniz varmı

aaa geçmş olsun...bağlı değlmiyd....
yok canım emniyet kemeri var rahat hareket edemiyor diye bağlamadım bide nede olsa babası yanında dedim.

biliyor suçunu oda üzüldü ama ben düşürseydim kıyamet kopardı harelde.ben bişey demedim,ağlayınca gözünden yaşlar nasıl geliyor yahiç dayanamıyorum bende bazıları ağlayınca bağırıyorum diyince şaşırıyorum küçücük bebek ne anlar bağırmadan.zaten konuşabilseler anlatırlar dertlerini.

bende yoğurt bide sebze çorbası yapıp veriyorum gerçi yemiyoda ben alışsın diye vermeye çalışıyorum

benimkininde çok yediği söylenemez 4 5 kaşık ancak yiyor sabah meyve püresi öğlen sebze çorbası ikindi yoğurt akşamda kaşık maması yada muhallebi tabi azar azar yiyor emerek doyuruyor karnını

geçen gün durduk yere bir ağladı ne yapıcağımızı şaşırdık babasıyla ilk kez öyle gözlerinden yaş akarken gördüm demekk ki bazen numaradan ağlıyor diye düşündüm heyüüü heyüüüü seni numaracııı

slm kizlar nasilsiniz? pazar gunu SIKICILIGI VAR HIC SEVMIYORUM pazar gugnunu :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…