- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
kızım bu gün ilk düşüşünü yaşadı.bulaşıkları yıkamaya gidecektim eşime dedim sana emanet,ana kucağına oturuyordu mutfağa gitmiştimki melisanın ağladığını duydum.geldim eşimin kucağında, gözünden bi yaş akıyor içim sızladı.düşerken eşim yakalamaya çalışmış ama alnının üstüne düşmüş.korkudan sanırım ağlamış yoksa yüksek değil anakucağı,dedim sana emanet edende kabahat.
slm kızlar herkez geçmişi okuyo sanırım konuşan yok mucize bir şekilde kızım 9 dan beri uyuyor
bana yarım çay kaşığı yazmış....ama sonradan artır demşmyd...hatırlamıyorum...ogun kendm çinde doktora gtmiştm...karıştırdım....
ayyy sadece sana emanet eden de kabahat demekle mi yetindin ben çığlık çığlığa bağırır kavga ederdim bütün gün gık demeden bakıyorum o ağlasa bende ağlıyorum kocam gelcek düşürcek ha mahvederim onu
ya ben dayanamıyorum bebeğim ağladı akşam uykudan uyanınca bende ağladım neden ağlıyorsun diye ya bende bir sorun mu var yoksa içim sızlıyor o ağlarken yüreğim acıyor resmen vee gün geçtikçe anneme benzediğimi farkettim annelik böyle bişey demekki ona bişey olcak diye ödüm kopuyor pff kendimi iyi issetmiyorum galiba ya bi çocuk daha doğurursam temelli delircem diye korkuyorum valla
gözünaydın uyumuş
ama uyumadığı zaman dışarı çıkar temiz hava alsın sersem olur uyur hem sende hava almış olursun hiç olmassa balkona çıkar 15 20 dk
bizde anlatayım biraz da bugün hava çok güzeldi öğlen çıktık 12 de ve akşam 6 da girdik eve ablama kahvaltıya gittik önce sonra dışarda gezdik ayy çok güzeldi çook yoruldum bebek arabasını ittirmekten omuzlarım kasılmış eve geldiğimde ağrıyordu tabi bütün kış dışarı çıkmayınca cezaevinden yeni çıkmış mahkum gibi bi oraya bi buraya saldırdım sanki hiç görmediğim yerler gibi ayyyhhh çok güzeldi yaz geliyo artık heeeeeepppp dışardayız evde oturmaktan egzama oldum ki hala geçmdi yüzümdekiler elimde olanlar geçti ama bu yüzümdekiler ne zaman geççek ya sinirlerim bozuluyooooooo
günaydın herkese YABANGÜLÜ çok ama çok geçmiş olsun.eşinin ne kadar üzüldüğünden bahsetmişsin isteyerek kim yapar fazla üstüne gitmemekle ii yapmışsın aynı durumda sende olabilirdin.çocuklara artık güvenemeyiz biz tedbirimizi alıcaz takdiri allaha bırakıcaz.rabbim beterinden korusun daha çok düşüp kalkıcaklar. neler yapabildiklerini gördükçe şaşıracağız emin ol.
bugün oğlumun 8. iğnesini vurdurmaya gitcem.iğne bittikten sonra iğnenin şurubunu vermiş 5 günde onu kulanıp kontrole gitcem
idrar kültüründe herşeye hassas olduğu yazılı bakalım napcaz
ohhh sefanız olsun uyudu walla şoktayım ama o tahıllı mamadan yedirmedim ondan uyudu bence dokundu galiba kızıma hazmedemediayyy sadece sana emanet eden de kabahat demekle mi yetindin ben çığlık çığlığa bağırır kavga ederdim bütün gün gık demeden bakıyorum o ağlasa bende ağlıyorum kocam gelcek düşürcek ha mahvederim onu
ya ben dayanamıyorum bebeğim ağladı akşam uykudan uyanınca bende ağladım neden ağlıyorsun diye ya bende bir sorun mu var yoksa içim sızlıyor o ağlarken yüreğim acıyor resmen vee gün geçtikçe anneme benzediğimi farkettim annelik böyle bişey demekki ona bişey olcak diye ödüm kopuyor pff kendimi iyi issetmiyorum galiba ya bi çocuk daha doğurursam temelli delircem diye korkuyorum valla
delirmezsin korkma cnm ozaman iyice pişmiş olcaz tecrübeli olucaz yani hiç bişeycik olmaz
gözünaydın uyumuş
ama uyumadığı zaman dışarı çıkar temiz hava alsın sersem olur uyur hem sende hava almış olursun hiç olmassa balkona çıkar 15 20 dk
bizde anlatayım biraz da bugün hava çok güzeldi öğlen çıktık 12 de ve akşam 6 da girdik eve ablama kahvaltıya gittik önce sonra dışarda gezdik ayy çok güzeldi çook yoruldum bebek arabasını ittirmekten omuzlarım kasılmış eve geldiğimde ağrıyordu tabi bütün kış dışarı çıkmayınca cezaevinden yeni çıkmış mahkum gibi bi oraya bi buraya saldırdım sanki hiç görmediğim yerler gibi ayyyhhh çok güzeldi yaz geliyo artık heeeeeepppp dışardayız evde oturmaktan egzama oldum ki hala geçmdi yüzümdekiler elimde olanlar geçti ama bu yüzümdekiler ne zaman geççek ya sinirlerim bozuluyooooooo
aynen öyle oldu kız doğru dedin esila tüm gece uyudu bizede gün doğu paris yolları taşlııderyakck naber bebek uyudu sende kendini netemi attın
amiiiin amiin diyorum atusaprensesimoh mşallah ne güzel darısı başıma
Maşallah maşallahsabaha kadar uyumuştur inşallah
çok geçmişolsungünaydın herkese YABANGÜLÜ çok ama çok geçmiş olsun.eşinin ne kadar üzüldüğünden bahsetmişsin isteyerek kim yapar fazla üstüne gitmemekle ii yapmışsın aynı durumda sende olabilirdin.çocuklara artık güvenemeyiz biz tedbirimizi alıcaz takdiri allaha bırakıcaz.rabbim beterinden korusun daha çok düşüp kalkıcaklar. neler yapabildiklerini gördükçe şaşıracağız emin ol.
bugün oğlumun 8. iğnesini vurdurmaya gitcem.iğne bittikten sonra iğnenin şurubunu vermiş 5 günde onu kulanıp kontrole gitcem
idrar kültüründe herşeye hassas olduğu yazılı bakalım napcaz
havalar da bir türlü düzelmiyor yine soğuyacakmış.dün yağmur yağdı.oysa dışarda çok güzel uyuyor
inşaalah artık düzelir havalar ısınır yoksa 2 çocuk patladım artık[/QUOTE
Allahım ne kötü bir haberr soğumasınn ısınsın yaa millet yağmur duası yapıyor yaa bizde güneş duası yapalımm belki tutar kızlarrr
kızlar 3 gündür oğlum kakasını yapamadı dünden beri çok huzursuz deryack sizin tersinize bi sabah ettik 5 er dakika uykularla galiba bu ek gıdalar bebeğimin düzenini bozdu günde 2 3 kere kaka yapıyodu yada kan damlası yaptı bıraksammı onu bilmiyorum
kan damlası benim kızımıda kabız ettii kakasını zor yaptı 2.günün sonunda yaptıı kan damlası yüzündende çk pis kokuyo yaaa
benim ki normalde günde 1 kere yapıyor bu sıralar kan damlası kullanmıyorum ben ama tahıllı gece mamasına başlamıştım uzun uyusun diye hiç uyumaz olmuştu biliyosun işte onu vermedim 1 gün uyudu çocuk ne yapcam bilmiyorum belki gündüzleri veririm
yok canım emniyet kemeri var rahat hareket edemiyor diye bağlamadım bide nede olsa babası yanında dedim.aaa geçmş olsun...bağlı değlmiyd....
ayyy sadece sana emanet eden de kabahat demekle mi yetindin ben çığlık çığlığa bağırır kavga ederdim bütün gün gık demeden bakıyorum o ağlasa bende ağlıyorum kocam gelcek düşürcek ha mahvederim onu
gözünaydın uyumuş
bende yoğurt bide sebze çorbası yapıp veriyorum gerçi yemiyoda ben alışsın diye vermeye çalışıyorum
yok canım emniyet kemeri var rahat hareket edemiyor diye bağlamadım bide nede olsa babası yanında dedim.
biliyor suçunu oda üzüldü ama ben düşürseydim kıyamet kopardı harelde.ben bişey demedim,ağlayınca gözünden yaşlar nasıl geliyor yahiç dayanamıyorum bende bazıları ağlayınca bağırıyorum diyince şaşırıyorum küçücük bebek ne anlar bağırmadan.zaten konuşabilseler anlatırlar dertlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?