canım maşallah eşine bakmayı göze almış benimki evde bile yarım saat bakmaya ödü patlıyo ağladı bu al diyo devamlı kakası arkasından çıkıyo diyosun eşin nasıl baş etcek allah yardımcınız olsun valla yakın olsak ben bakıyım dicemgünaydın annişler ve bebişleri!
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun.
size son durumumuzu yazıyorum. cumartesi kayınvaldemin tansiyonu fırladı ve baya kötü oldu. dün apar topar bilet alıp evlerine döndüler. bugün kendi doktorlarına gidecek. kaynanam garajda otobüse binince ağlamaya başlamış. akşam aradık hala ağlıyormuş. eşimde biz size gidin demedik, dr. a gidip dönebilirisiniz demiş. kardeşi de benim işim olursa gelemeyiz, fazla umutlanmayın demiş. kendileri bilir. bugüne kadar kendi başımızın çaresine kendimiz baktık bundan sonra da öyle olacak dedim.
eşim ve ben işimizi bırakmamaya karar verdik. birimizin iş bırakması bizi çok çok zorlar. bakıcı da tutamıyoruz. eşimle sabah 7 de evden çıktık. işyerinde bakacak bebişime. patronu getir hepimiz bakarız, işi bırakırsan zorlanırsın demiş. şimdilik böyle yapmak zorundayız. hiç içime sinmiyor ama başka çaremiz yok.
canım maşallah eşine bakmayı göze almış benimki evde bile yarım saat bakmaya ödü patlıyo ağladı bu al diyo devamlı kakası arkasından çıkıyo diyosun eşin nasıl baş etcek allah yardımcınız olsun valla yakın olsak ben bakıyım dicem
uyku tulumundan bahsetmişsiniz bende torba şeklinde olandan kullanıyorum. gece sobayı açmadımdan üzerine ince bir peluş battaniye örtüyorum. gece soba yakmıyoruz. oda 20 derece oluyor. terlemiyor şu an.
bu bez konusunda deli olucam. aktif bebek aldık. 4+ olandan sabah yine kakası taşmış sırtına kadar. ben mi yalnış yapıyorum anlamadım. bantını biraz daha sıkı bağladım. bezin arka bel kısmını güzelce düzeltiyorum bağlayınca. huggies deneyen yok mu? arka bel kısmında lastik var diye hatırlıyorum.
canım aslında bezin bağlayış şeklinde kaynaklanıyor.bide hareket ediyorlar kayıyor sırtından çıkıyor.mesela sabah sırtında çıkmıştı haggies kullanıyorum.bazende şeyine kadar çıkıyor dediğim gibi bezin üzerindeki duruşundada oluyor.
slm kızlar nasılsınız..
melodi allah yardımcın olsun çok zor gerçekten...
dün kızımı iki kez koltuktan düşürdüm.. ben çok kötu anneyım galıba...(((
bugunde aşıya gidiyorduk, o kadar çok yagmur yagmaya başladı kı yarı yoldan dönmmek zorunda kaldık.. artık yarın gidecegiz..
slm kızlar nasılsınız..
melodi allah yardımcın olsun çok zor gerçekten...
dün kızımı iki kez koltuktan düşürdüm.. ben çok kötu anneyım galıba...(((
bugunde aşıya gidiyorduk, o kadar çok yagmur yagmaya başladı kı yarı yoldan dönmmek zorunda kaldık.. artık yarın gidecegiz..
geçmiş olsun canım. bazen benimkininde sabah kalkınca burnu tıkalı oluyor. serum fizyolojik damlatıyorum.
Mutlu Evliliğin Sırrı....
Çocuk Dedesine Sormuş..
Dede, Nenem İle Kaç Yıldır Evlisiniz?
- 40 Yıldır Evlat De...miş Dede.
- Peki Ama Dede, Ben Sizi Hiç Kavga Ederken Görmedim Bunun Sırrı Nedir?
- Otur Evlat Anlatayım.
Evlat Biz Ninen İle Evlendiğimizde Elde Avuçta Bir Şey Yok,
Kimsemde Yoktu.
Ben Neneni Bizden Oldukça Uzaktaki Köyden Aldım,
Nikahımız Kıyıldı,
Benim At Arabasına Nenenin Üç Beş Eşyasını Attık Ve Bizim Köyün Yolunu Tuttuk.
Yolda Benim Atin Ayağı Sürçtü Ve Tökezledi.
-Ben "Bu Bir" Dedim. Devam Ederken Bir Daha Tökezledi,
-Ben Yine "Bu İki" Dedim. Köye De Daha Epey Yolumuz Vardı,
Bizim Atın Ayağı Bir Daha Tökezleyince
"Bu Üç" Dedim Ve Çektim Belimden Silahı,
Ati Orada Vurdum.
Ben Atı Vurunca Nenen Başladı Bana Söylenmeye.
"Biz Simdi Nasıl Gidiceğiz,
Niye Durup Dururken Atı Vurdun.
Sen De Hiç Akıl Yok Mu. Bu Eşyaları Nasıl Götüreceğiz"
-Ben De Döndüm Nenene
"Bu Bir" Dedim.
O Gün Bugündür, Gül Gibi Geçinip Gidiyoruz…
YORUMSUZ
sagol cnm sabah acile goturdum sag gozu akip duruyor ve kirmizi oluyordu. elinide surekli kulagina goturuyordu. dr. dedi nezle olmus sadece iltihap filan yok dedi umarim hemen atlatir oglum.
seninde ALLAH yardimcin olsun cnm. umarim esin iyi bakar ogluna nede olsa erkek bizim gibi bakamazlar.
pehhh mutlulugun sirrina bak kadin 3 kere sesini cikarsa vuracakmi yanihic iyi bi yontem degil bence
sagol cnm sabah acile goturdum sag gozu akip duruyor ve kirmizi oluyordu. elinide surekli kulagina goturuyordu. dr. dedi nezle olmus sadece iltihap filan yok dedi umarim hemen atlatir oglum.
seninde ALLAH yardimcin olsun cnm. umarim esin iyi bakar ogluna nede olsa erkek bizim gibi bakamazlar.
pehhh mutlulugun sirrina bak kadin 3 kere sesini cikarsa vuracakmi yanihic iyi bi yontem degil bence
çok şükür iltihap olmamış. en kısa zamanda iyileşir inşallah yavrun.bakalım akşama göreceğim. ama bana telefon açıp soruyor. eşim kardeşlerine baktığı için tecrübeleri. ilk doğduğunda bana baya destek ve yardımcı oldu. hatta benim susturamadığım zaman kucağına aldı ve sakinleştirdi.
bencede iyi bir yöntem değil.
şimdi sebze çorbası yaptım kızıma, versem bişey olurmu 6.ayımıza girdik bu gün:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?