2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar doğumdan sonra geceleri felaket terliyorum emzirmeye kalkıncada üşüyurum sırtım felaket tutuldu her yanım ağrıyo sizde terliyomusunuz

canım maşallah eşine bakmayı göze almış benimki evde bile yarım saat bakmaya ödü patlıyo ağladı bu al diyo devamlı kakası arkasından çıkıyo diyosun eşin nasıl baş etcek allah yardımcınız olsun valla yakın olsak ben bakıyım dicem

yardımcı oluyor sağolsun. kakası devamlı taşmıyor canım. bazen çok yapıyor, o zaman taşıyor. yanına yedek kıyafet koydum. öyle birşey olursa ne yapacağını gösterdim. sırtını ıslak mendille silip kurluyorum. bazende yıkıyoruz çok battıysa. sağol canım düşünmen yeterli.

kakasını yapmayan bebişler için bir önerim var. pamuğu tampon yapar gibi kıvırın zeytinyağına batırıp bebeğinizin poposuna fitil koyar gibi koyun. 5-10 dk. dursun.
benim oğluşum 2 gün kaka yapmazsa koyuyorum. 2. defa koyduktan sonra kakasını yapıyor. eğer 2 gün yapmazsa huysuzluk yapıyor.

canım aslında bezin bağlayış şeklinde kaynaklanıyor.bide hareket ediyorlar kayıyor sırtından çıkıyor.mesela sabah sırtında çıkmıştı haggies kullanıyorum.bazende şeyine kadar çıkıyor dediğim gibi bezin üzerindeki duruşundada oluyor.

benimki genelde mama yerken kakasını yapıyor. mama bitince hemen altını açıyorum taşmasın diye ama bazen taşıveriyor. bakalım nasıl bir çözüm bulacağım.

slm kızlar nasılsınız..

melodi allah yardımcın olsun çok zor gerçekten...

dün kızımı iki kez koltuktan düşürdüm.. ben çok kötu anneyım galıba...(((

bugunde aşıya gidiyorduk, o kadar çok yagmur yagmaya başladı kı yarı yoldan dönmmek zorunda kaldık.. artık yarın gidecegiz..

ben daha ek gıda vermedim.. vermeyecegımde altı aydan önce... sütüm yetiyor nasıl olsa.. acele etmıyorum ek gıdaya geçmek için..

amin canım sağolasın.

kötü anneyim diye düşünme, bazen yorgunluktan sersemliyor insan. benim kaç kere dengem bozuldu. bende bir kaç kere neredeyse düşürücektim. son anda kurtardım

canım benim hiçte öyle deme sen kötü bir anne değilsin olucağı varmış bişeyi yok dimi artık koltuğa koymamamız lazım allah korumuş yavrum benim

Mutlu Evliliğin Sırrı....
Çocuk Dedesine Sormuş..
Dede, Nenem İle Kaç Yıldır Evlisiniz?
- 40 Yıldır Evlat De...miş Dede.
- Peki Ama Dede, Ben Sizi Hiç Kavga Ederken Görmedim Bunun Sırrı Nedir?
- Otur Evlat Anlatayım.
Evlat Biz Ninen İle Evlendiğimizde Elde Avuçta Bir Şey Yok,
Kimsemde Yoktu.
Ben Neneni Bizden Oldukça Uzaktaki Köyden Aldım,
Nikahımız Kıyıldı,
Benim At Arabasına Nenenin Üç Beş Eşyasını Attık Ve Bizim Köyün Yolunu Tuttuk.
Yolda Benim Atin Ayağı Sürçtü Ve Tökezledi.

-Ben "Bu Bir" Dedim. Devam Ederken Bir Daha Tökezledi,
-Ben Yine "Bu İki" Dedim. Köye De Daha Epey Yolumuz Vardı,
Bizim Atın Ayağı Bir Daha Tökezleyince
"Bu Üç" Dedim Ve Çektim Belimden Silahı,
Ati Orada Vurdum.
Ben Atı Vurunca Nenen Başladı Bana Söylenmeye.
"Biz Simdi Nasıl Gidiceğiz,
Niye Durup Dururken Atı Vurdun.
Sen De Hiç Akıl Yok Mu. Bu Eşyaları Nasıl Götüreceğiz"
-Ben De Döndüm Nenene
"Bu Bir" Dedim.
O Gün Bugündür, Gül Gibi Geçinip Gidiyoruz…

YORUMSUZ

geçmiş olsun canım. bazen benimkininde sabah kalkınca burnu tıkalı oluyor. serum fizyolojik damlatıyorum.

sagol cnm sabah acile goturdum sag gozu akip duruyor ve kirmizi oluyordu. elinide surekli kulagina goturuyordu. dr. dedi nezle olmus sadece iltihap filan yok dedi umarim hemen atlatir oglum.

seninde ALLAH yardimcin olsun cnm. umarim esin iyi bakar ogluna nede olsa erkek bizim gibi bakamazlar.

pehhh mutlulugun sirrina bak kadin 3 kere sesini cikarsa vuracakmi yani hic iyi bi yontem degil bence

bencede erkeklere gıcık oluyorum yolun başında kadıncağızın aldığı tepkiye bak yuh

çok şükür iltihap olmamış. en kısa zamanda iyileşir inşallah yavrun.bakalım akşama göreceğim. ama bana telefon açıp soruyor. eşim kardeşlerine baktığı için tecrübeleri. ilk doğduğunda bana baya destek ve yardımcı oldu. hatta benim susturamadığım zaman kucağına aldı ve sakinleştirdi.

bencede iyi bir yöntem değil.

Son düzenleme:

insallah cnm.
hadi ya esinin tecrubesi varmis iyi bu yonden. benimki asla bakamaz yaa severken iyide bakamya elince yapamio

hazal çok geçmiş olsun...

kızımda kaç gundur hafıf öksürük var.. inşalah bır şeyi yoktur.. yarın dr ne dıyecek bakalım

benım kocaya bır gun sen beş dk bak. benım işim var dedim.. kızım aglıyor, sesi kesilmiyor, abar topar geldım diger odadan kucagına almamiş tabı bebekte susmuyor...

eger dun akşam iki kez düşürdgümü ögrenınce bakalım neler sayacak bana (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…