selam kızlar pazar günlerinin sıkıcılığından bahsetmişiniz valla gezmeyi bırak nasıl bu saat ldu anlamadım sabah kalk kahvltı temizlik eşim pazara gider sonra yemek yap bulaşık yıka kızı yıka uğraş valla heryerim ağrıyor şu saatte yatsam uyusam diyorum ama kız da uyumaz şimdi banyo edince hepten uykusu açılıyor gözleri pörtlüyor resmen
anne sutunden yogurt yapan varmı
anne sutunden yogurt yapan varmı
günaydın anneler...çok oldu gelmeyeli buralara:)
4 ünde dr kontrolü vardı doktor yoğurt ve meyveye başlattı:)7250 gr ve 66 cm olmuşuz:):nazarsağlık ocağıda 6 aydan önce yasak diyor ben doktorumu dinledim elmayıyı severek yiyo yoğurdu sevmedi elmalı muhallebiye bayıldı:)
bizimki sadece anne sütü alıyobiberondan mama hiç yemedi devam sütü......gece maması mı versem gece hiç kalkmıyo kızlar bende bazen uyuyup kalıyorum........offfffffffffffff
herkese merhaba
dun 5.ayımızı doldurduk cok sukur.dr umuzu degıstırmıstık ama alıstık hemen yenı doktora.,
daha dıslerımızın cıkmasına varmıs ancak acaip salyası var kopuklu kopuklu
anne sutune devam u arada
canım bendede tırnak batması var doğumdan beri çekiyorum,kendi yöntemlerimle daha yeni iyileşiyror.hiç birşey kar etmedi.seninkide iltihaplımı neden oldu...
en son baş parmağımın kenarında iltihap oldu. ertesi gün soluğu manikürcüde aldım. o kadar rahatladım ki anlatamam. iltihap varsa yada batma tekrarlıyorsa mutlaka manikürcüye gitmen lazım. ancak onlar güzel temizliyor. hijyen çok önemli tabi. benim gittiğim yerdeki arkadaşım ve eşimin eski işyerinde çalışmıştı.
benim oğlumdada var dedesi sakalını sürtmüştü egzama gibide duruyor,kırmızı sert birşey ondan mı acaba.hametan bendede var süreyim geçer inşallah..
sert değil canım. böyle minik minik kabartılar oluyor yüzünde.
hametan çiziklere bile iyi geliyor.
oglumla iki saattir ayaktayiz uyumuyor oksuruyor burnu tikali hasta oldu oglum ya.:2::2:
günaydın annişler ve bebişleri!
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun.
size son durumumuzu yazıyorum. cumartesi kayınvaldemin tansiyonu fırladı ve baya kötü oldu. dün apar topar bilet alıp evlerine döndüler. bugün kendi doktorlarına gidecek. kaynanam garajda otobüse binince ağlamaya başlamış. akşam aradık hala ağlıyormuş. eşimde biz size gidin demedik, dr. a gidip dönebilirisiniz demiş. kardeşi de benim işim olursa gelemeyiz, fazla umutlanmayın demiş. kendileri bilir. bugüne kadar kendi başımızın çaresine kendimiz baktık bundan sonra da öyle olacak dedim.
eşim ve ben işimizi bırakmamaya karar verdik. birimizin iş bırakması bizi çok çok zorlar. bakıcı da tutamıyoruz. eşimle sabah 7 de evden çıktık. işyerinde bakacak bebişime. patronu getir hepimiz bakarız, işi bırakırsan zorlanırsın demiş. şimdilik böyle yapmak zorundayız. hiç içime sinmiyor ama başka çaremiz yok.
selam kızlair gelince yine evr nasılsınız halenur 10 çıktın mı canım dışarı bende buğün çıkarız diye ümitlendim ama misafir gelince tıkıldık kaldık eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?