2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba

dun 5.ayımızı doldurduk cok sukur.dr umuzu degıstırmıstık ama alıstık hemen yenı doktora.,
daha dıslerımızın cıkmasına varmıs ancak acaip salyası var kopuklu kopuklu

anne sutune devam u arada

selam kızlair gelince yine evr nasılsınız halenur 10 çıktın mı canım dışarı bende buğün çıkarız diye ümitlendim ama misafir gelince tıkıldık kaldık eve

selam kızlar pazar günlerinin sıkıcılığından bahsetmişiniz valla gezmeyi bırak nasıl bu saat ldu anlamadım sabah kalk kahvltı temizlik eşim pazara gider sonra yemek yap bulaşık yıka kızı yıka uğraş valla heryerim ağrıyor şu saatte yatsam uyusam diyorum ama kız da uyumaz şimdi banyo edince hepten uykusu açılıyor gözleri pörtlüyor resmen

bende anca uyuttum gozlerım kapanyo yatayım hemen

anne sutunden yogurt yapan varmı

millet içirmeye anne sütü ulamıyo bide yoğurtmu ....valla çok lüx olur güzel olur ama çoğu su olduğu için sanırım tutmaz gibi geliyor bana ama denemek lazım :))

kızım çıldırmış olmalı .....hala uyumadı banyo etti kirlerinden kurtuldu diye bayram ediyo herhal uyku yok bu gece bana sanırım sırf çığlık atmakla meşgul bende yere attım yorganın üstüne tepiniyor bakalım ne zaman yorulcakta uyutcam diye bekliyorum

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.dediğiniz gbi içmeye buldum da yoğurt yapmaya geldi.ben sırf doymuyo diye de başladım ek gıdaya bazen mama sulu diye ondan bile doymuyo

oglumla iki saattir ayaktayiz uyumuyor oksuruyor burnu tikali hasta oldu oglum ya. :2::2:

günaydın anneler...çok oldu gelmeyeli buralara:)
4 ünde dr kontrolü vardı doktor yoğurt ve meyveye başlattı:)7250 gr ve 66 cm olmuşuz:):nazarsağlık ocağıda 6 aydan önce yasak diyor ben doktorumu dinledim elmayıyı severek yiyo yoğurdu sevmedi elmalı muhallebiye bayıldı:)
bizimki sadece anne sütü alıyobiberondan mama hiç yemedi devam sütü......gece maması mı versem gece hiç kalkmıyo kızlar bende bazen uyuyup kalıyorum........offfffffffffffff

kızlar kaşık maması var gece için deneyen var mı?

slm bafo çok oldu görüşmeyeli nasılsın?süt sağıyor musun hala yetiyo mu?

günaydın annişler ve bebişleri!
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun.

size son durumumuzu yazıyorum. cumartesi kayınvaldemin tansiyonu fırladı ve baya kötü oldu. dün apar topar bilet alıp evlerine döndüler. bugün kendi doktorlarına gidecek. kaynanam garajda otobüse binince ağlamaya başlamış. akşam aradık hala ağlıyormuş. eşimde biz size gidin demedik, dr. a gidip dönebilirisiniz demiş. kardeşi de benim işim olursa gelemeyiz, fazla umutlanmayın demiş. kendileri bilir. bugüne kadar kendi başımızın çaresine kendimiz baktık bundan sonra da öyle olacak dedim.
eşim ve ben işimizi bırakmamaya karar verdik. birimizin iş bırakması bizi çok çok zorlar. bakıcı da tutamıyoruz. eşimle sabah 7 de evden çıktık. işyerinde bakacak bebişime. patronu getir hepimiz bakarız, işi bırakırsan zorlanırsın demiş. şimdilik böyle yapmak zorundayız. hiç içime sinmiyor ama başka çaremiz yok.

cnm en iyisini yapmışsınız.eşinin patronu çok iyiymiş:)

selam kızlair gelince yine evr nasılsınız halenur 10 çıktın mı canım dışarı bende buğün çıkarız diye ümitlendim ama misafir gelince tıkıldık kaldık eve

aynen canım bizde çıkamadık annemle babam geldi güya bugün çıkıcaz çocuklar okuldan geldikten sonra tabi çıkabilirsek 5 aydır toplasan 5 kere dışarı çıkmışımdır senin bebişi sormuştum ama görmedin heralde idrar yolları nasıl oldu

uyku tulumundan bahsetmişsiniz bende torba şeklinde olandan kullanıyorum. gece sobayı açmadımdan üzerine ince bir peluş battaniye örtüyorum. gece soba yakmıyoruz. oda 20 derece oluyor. terlemiyor şu an.

bu bez konusunda deli olucam. aktif bebek aldık. 4+ olandan sabah yine kakası taşmış sırtına kadar. ben mi yalnış yapıyorum anlamadım. bantını biraz daha sıkı bağladım. bezin arka bel kısmını güzelce düzeltiyorum bağlayınca. huggies deneyen yok mu? arka bel kısmında lastik var diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…