2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oglumla iki saattir ayaktayiz uyumuyor oksuruyor burnu tikali hasta oldu oglum ya. :2::2:
canim cokg gecmis olsun
masallah canim bebegine bende ek gidaya basladim severekte yiyiyor aksam bende kasik mamasi veriyorum gece fazla uyanmiyor
canim benim allah yardimcin olsun neyseki esinin patronu anlayisliymista orda bakilacak oglun insallah tez zamanda hayirli bir kapi acilir
kızlar doğumdan sonra geceleri felaket terliyorum emzirmeye kalkıncada üşüyurum sırtım felaket tutuldu her yanım ağrıyo sizde terliyomusunuz
ben lohusayken cok terliyordum su gibi oluyordum ama simdi kalmadi gece uyaninca mutlaka yelek giy terin üstünde kurumasin yoksa agridan duramassin
canim gecmis olsun olucagi varmis olmus kendini suclama sen öyle olsun istermiydin hic daha bübüyene kadar nekadar düsecekler allah kötüsünden korusun bebeklerimizi
şimdi sebze çorbası yaptım kızıma, versem bişey olurmu 6.ayımıza girdik bu gün:44:

canim verebilirsin iki üc kasik tattir artik yemegede alismalari lazim

bence acele etme.. anne sutu alıyor buyunce alamazlar bır daha.. ama her zaman sebze çorbası yıyebilir... verme bence

verdim valla:)seve seve yedi.aslında tereddüt ettim ama mama vereceğime çorba bin kat iyi diye düşündüm.sütümün yettiğini tam bilsem bişey vermem ama içimde acaba açmı kalıyor kuşkusu oluyor hep.

söyleme bence,ama daha dikkat et bundan sonra.

valla şaşırıyorum eşlerin ilgilenmemesine. herşey de kadına yıkılmaz ki. ben pazar günleri babasına veriyorum. bütün hafta doğru düzgün görmüyor diye.
şimdi babası bana verecek göreyim diye.
söyleme niye söylüyorsun ki?

verdim valla:)seve seve yedi.aslında tereddüt ettim ama mama vereceğime çorba bin kat iyi diye düşündüm.sütümün yettiğini tam bilsem bişey vermem ama içimde acaba açmı kalıyor kuşkusu oluyor hep.

çorbayı tel süzgüden mi geçirdin, yoksa blendırla mı ezdin? içine ne koydun?
canım aç olsa ağlar zaten.

Son düzenleme:

slm kızlar herkez geçmişi okuyo sanırım konuşan yok mucize bir şekilde kızım 9 dan beri uyuyor

maşallahh canım uyusunda büyüsnn benimkide şu anda uyuyor .bende o uyurken yemek yapmaya gideyim bari dedim ama dayanamadım geçmişi okudumm :)) neyse artık daha sonra görüşrüz bu arada kızıma organic hero baby pirinçli muhallebi aldım çok hoşuna gitti yedi baya maşallah ama yoğurdu hiç sevmiyor . acaba evde muhallebiyi kendi yapanlar var mıı ??ve nasıl hazırlanıyor?bu arada doktorumuz ver demed, ama ben verd,im sanki bu aralar doymuyor gibime geliyo yani sütüm yetmiyo sanki çok huzursuz oluyorum bu yüzden verdim. herkeze iyi günlerrrrrrr

selam annişler...

hemracım geçmiş olsun...olabilir böyle şeyler kendini suçlama...

zeyncim bebişiniyileşmesine sevindim...

ah canım bütün terslikler arka arkaya gelmiş üzülme düşürdüğün için ama artık daha çok dikkat etmek lazım çünkü çok harektlendiler

bizde kızımla netteyiz şimdi kucağımda hıhıı ha hı deyip duruyo elimi yoluyo ben yazarken klavyeden ses çıkıyo diyo yakalamak istiyo havalr yine bozdu iki gün dışarı çıktık yine eve kapandık maalesef az kaldı ama napalım bebeler evde biraz daha büyüsün

melodi inş bi çözüm bulunur allahım bebeğinin yüzüne baksın bu günlerde geçer elbet allah size piyangodan par çıkarsın da sen çalışma evde bebene bak inş

off çok üzüldüm melodi ya....allah yardımcınız olsun....

melodicim 4+ çok büyükkk bence hemen 4 numaraya geçmelisinnn çünkü ablamın 19 aylık bir oğluşu var o bile daha 2 - 3 ay oldu geçeli 4+ ya .. çok büyük olduğu için taşıyor. :))ben primanın 4 numarasını kullanıyorum çok rahat biraz belinden yüksekte bağla arkasınıda iyice yukarı çek canım taşma olmaz

kızlar doğumdan sonra geceleri felaket terliyorum emzirmeye kalkıncada üşüyurum sırtım felaket tutuldu her yanım ağrıyo sizde terliyomusunuz

aynen bende çok terliyorumm .dikkat etmelisin hemen yelek giy mesela sıcak odadan soğuk odaya geçerken yelek giy canım üşütme bebişinede geçer Allah korusun ..

slm kızlar melodi Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi bakılır oğlun aldığın bez bencede büyük 4 numara kullan en iyisi
bebekleri düşenlere ve hasta olanlara geçmiş olsun
naner uyanmazsa niye uyandırıyorsun ki canım büyüdüler artık acıkınca uyanır mutlaka bir uyusa ben hiç dokunmam şahsen

selam kızlar nasılsınız?en hiç iyi degilim sinirlerim çok bozuk kızımın idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş hatta daha da artmış bir haftadır antibiyotik kullanmamıza ragmen hanı diyordum ya gecelerı çok aglıyor hiç mi düzelmez diye düzelmemiş demekki offff ağlıycam şimdi ya ikinci kutuya basladık yarın doktoro gidicez uzun uzun bi konusucam niye böyle oluyor diye bide rota aşımız var yarın HAleNur sende sormuşsun teşekkur ederım HAzal ve HemRa geçiş olsun kızlar

bende aynı senin gibi bağlıyorum taşma olmuyor...çok yaparsa yanlardan taşıyor biraz...bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…