canim cokg gecmis olsunoglumla iki saattir ayaktayiz uyumuyor oksuruyor burnu tikali hasta oldu oglum ya.:2::2:
masallah canim bebegine bende ek gidaya basladim severekte yiyiyor aksam bende kasik mamasi veriyorum gece fazla uyanmiyorgünaydın anneler...çok oldu gelmeyeli buralara:)
4 ünde dr kontrolü vardı doktor yoğurt ve meyveye başlattı:)7250 gr ve 66 cm olmuşuz:):nazarsağlık ocağıda 6 aydan önce yasak diyor ben doktorumu dinledim elmayıyı severek yiyo yoğurdu sevmedi elmalı muhallebiye bayıldı:)
bizimki sadece anne sütü alıyobiberondan mama hiç yemedi devam sütü......gece maması mı versem gece hiç kalkmıyo kızlar bende bazen uyuyup kalıyorum........offfffffffffffff
canim benim allah yardimcin olsun neyseki esinin patronu anlayisliymista orda bakilacak oglun insallah tez zamanda hayirli bir kapi acilirgünaydın annişler ve bebişleri!
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun.
size son durumumuzu yazıyorum. cumartesi kayınvaldemin tansiyonu fırladı ve baya kötü oldu. dün apar topar bilet alıp evlerine döndüler. bugün kendi doktorlarına gidecek. kaynanam garajda otobüse binince ağlamaya başlamış. akşam aradık hala ağlıyormuş. eşimde biz size gidin demedik, dr. a gidip dönebilirisiniz demiş. kardeşi de benim işim olursa gelemeyiz, fazla umutlanmayın demiş. kendileri bilir. bugüne kadar kendi başımızın çaresine kendimiz baktık bundan sonra da öyle olacak dedim.
eşim ve ben işimizi bırakmamaya karar verdik. birimizin iş bırakması bizi çok çok zorlar. bakıcı da tutamıyoruz. eşimle sabah 7 de evden çıktık. işyerinde bakacak bebişime. patronu getir hepimiz bakarız, işi bırakırsan zorlanırsın demiş. şimdilik böyle yapmak zorundayız. hiç içime sinmiyor ama başka çaremiz yok.
ben lohusayken cok terliyordum su gibi oluyordum ama simdi kalmadi gece uyaninca mutlaka yelek giy terin üstünde kurumasin yoksa agridan duramassinkızlar doğumdan sonra geceleri felaket terliyorum emzirmeye kalkıncada üşüyurum sırtım felaket tutuldu her yanım ağrıyo sizde terliyomusunuz
canim gecmis olsun olucagi varmis olmus kendini suclama sen öyle olsun istermiydin hic daha bübüyene kadar nekadar düsecekler allah kötüsünden korusun bebeklerimizislm kızlar nasılsınız..
melodi allah yardımcın olsun çok zor gerçekten...
dün kızımı iki kez koltuktan düşürdüm.. ben çok kötu anneyım galıba...(((
bugunde aşıya gidiyorduk, o kadar çok yagmur yagmaya başladı kı yarı yoldan dönmmek zorunda kaldık.. artık yarın gidecegiz..
şimdi sebze çorbası yaptım kızıma, versem bişey olurmu 6.ayımıza girdik bu gün:44:
bence acele etme.. anne sutu alıyor buyunce alamazlar bır daha.. ama her zaman sebze çorbası yıyebilir... verme bence
canim cokg gecmis olsun
masallah canim bebegine bende ek gidaya basladim severekte yiyiyor aksam bende kasik mamasi veriyorum gece fazla uyanmiyor
canim benim allah yardimcin olsun neyseki esinin patronu anlayisliymista orda bakilacak oglun insallah tez zamanda hayirli bir kapi acilir
ben lohusayken cok terliyordum su gibi oluyordum ama simdi kalmadi gece uyaninca mutlaka yelek giy terin üstünde kurumasin yoksa agridan duramassin
canim gecmis olsun olucagi varmis olmus kendini suclama sen öyle olsun istermiydin hic daha bübüyene kadar nekadar düsecekler allah kötüsünden korusun bebeklerimizi
canim verebilirsin iki üc kasik tattir artik yemegede alismalari lazim
benım kocaya bır gun sen beş dk bak. benım işim var dedim.. kızım aglıyor, sesi kesilmiyor, abar topar geldım diger odadan kucagına almamiş tabı bebekte susmuyor...
eger dun akşam iki kez düşürdgümü ögrenınce bakalım neler sayacak bana(((
zeyn77 canım paşamız nasıl oldu?
benım kocaya bır gun sen beş dk bak. benım işim var dedim.. kızım aglıyor, sesi kesilmiyor, abar topar geldım diger odadan kucagına almamiş tabı bebekte susmuyor...
canim cok sükür iyilesti krem hemen fayda etti insallah birdaha olmaz
verdim valla:)seve seve yedi.aslında tereddüt ettim ama mama vereceğime çorba bin kat iyi diye düşündüm.sütümün yettiğini tam bilsem bişey vermem ama içimde acaba açmı kalıyor kuşkusu oluyor hep.
canim cokg gecmis olsun
masallah canim bebegine bende ek gidaya basladim severekte yiyiyor aksam bende kasik mamasi veriyorum gece fazla uyanmiyor
hangi kaşık mamayı veriyosun cnm bende alıcam da:)gece kalkmıyo deli ediyo beni illla ben kaldırıp emziricem..gözleri kapalı emiyo:)sonra devam uykuya..bende bazen uyuyup kalıyorum..sonra çok üzülüyorum kalmadığım için....
slm kızlar herkez geçmişi okuyo sanırım konuşan yok mucize bir şekilde kızım 9 dan beri uyuyor
slm kızlar nasılsınız..
melodi allah yardımcın olsun çok zor gerçekten...
dün kızımı iki kez koltuktan düşürdüm.. ben çok kötu anneyım galıba...(((
bugunde aşıya gidiyorduk, o kadar çok yagmur yagmaya başladı kı yarı yoldan dönmmek zorunda kaldık.. artık yarın gidecegiz..
oglumla iki saattir ayaktayiz uyumuyor oksuruyor burnu tikali hasta oldu oglum ya.:2::2:
günaydın annişler ve bebişleri!
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun.
size son durumumuzu yazıyorum. cumartesi kayınvaldemin tansiyonu fırladı ve baya kötü oldu. dün apar topar bilet alıp evlerine döndüler. bugün kendi doktorlarına gidecek. kaynanam garajda otobüse binince ağlamaya başlamış. akşam aradık hala ağlıyormuş. eşimde biz size gidin demedik, dr. a gidip dönebilirisiniz demiş. kardeşi de benim işim olursa gelemeyiz, fazla umutlanmayın demiş. kendileri bilir. bugüne kadar kendi başımızın çaresine kendimiz baktık bundan sonra da öyle olacak dedim.
eşim ve ben işimizi bırakmamaya karar verdik. birimizin iş bırakması bizi çok çok zorlar. bakıcı da tutamıyoruz. eşimle sabah 7 de evden çıktık. işyerinde bakacak bebişime. patronu getir hepimiz bakarız, işi bırakırsan zorlanırsın demiş. şimdilik böyle yapmak zorundayız. hiç içime sinmiyor ama başka çaremiz yok.
melodicim 4+ çok büyükkk bence hemen 4 numaraya geçmelisinnn çünkü ablamın 19 aylık bir oğluşu var o bile daha 2 - 3 ay oldu geçeli 4+ ya .. çok büyük olduğu için taşıyor. :))ben primanın 4 numarasını kullanıyorum çok rahat biraz belinden yüksekte bağla arkasınıda iyice yukarı çek canım taşma olmazbu bez konusunda deli olucam. aktif bebek aldık. 4+ olandan sabah yine kakası taşmış sırtına kadar. ben mi yalnış yapıyorum anlamadım. bantını biraz daha sıkı bağladım. bezin arka bel kısmını güzelce düzeltiyorum bağlayınca. huggies deneyen yok mu? arka bel kısmında lastik var diye hatırlıyorum.
kızlar doğumdan sonra geceleri felaket terliyorum emzirmeye kalkıncada üşüyurum sırtım felaket tutuldu her yanım ağrıyo sizde terliyomusunuz
çorbayı tel süzgüden mi geçirdin, yoksa blendırla mı ezdin? içine ne koydun?
canım aç olsa ağlar zaten.
melodicim 4+ çok büyükkk bence hemen 4 numaraya geçmelisinnn çünkü ablamın 19 aylık bir oğluşu var o bile daha 2 - 3 ay oldu geçeli 4+ ya .. çok büyük olduğu için taşıyor. :))ben primanın 4 numarasını kullanıyorum çok rahat biraz belinden yüksekte bağla arkasınıda iyice yukarı çek canım taşma olmaz
aynen bende çok terliyorumm .dikkat etmelisin hemen yelek giy mesela sıcak odadan soğuk odaya geçerken yelek giy canım üşütme bebişinede geçer Allah korusun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?