selam kızlar nasılsınız?en hiç iyi degilim sinirlerim çok bozuk kızımın idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş hatta daha da artmış bir haftadır antibiyotik kullanmamıza ragmen hanı diyordum ya gecelerı çok aglıyor hiç mi düzelmez diye düzelmemiş demekki offff ağlıycam şimdi ya ikinci kutuya basladık yarın doktoro gidicez uzun uzun bi konusucam niye böyle oluyor diye bide rota aşımız var yarın HAleNur sende sormuşsun teşekkur ederım HAzal ve HemRa geçiş olsun kızlar
geçmemiş mi ya.....çok üzüldüm canım kıyamam...biz bile ne kadar zorlanıyoruz..kıyamam ona....
Malesef canım içim parçalanıyo valla yazık kuzuma ya adam gibi ne uyuyo ne emiyo yavru benım ne acılar çekiyo kimbilir
allah allah ilaca rağmen neden geçmemişki,işallah geçer bir an önce
canim ben her cesit aldim hepsinide yiyiyor bayagida tok tutuyor birak uyusun cocuk acikirsa kalkar zaten sen rahat rahat uyucanim cokg gecmis olsun
masallah canim bebegine bende ek gidaya basladim severekte yiyiyor aksam bende kasik mamasi veriyorum gece fazla uyanmiyor
hangi kaşık mamayı veriyosun cnm bende alıcam da:)gece kalkmıyo deli ediyo beni illla ben kaldırıp emziricem..gözleri kapalı emiyo:)sonra devam uykuya..bende bazen uyuyup kalıyorum..sonra çok üzülüyorum kalmadığım için....
sagol tatlim cok sükür iyilestiselam annişler...
hemracım geçmiş olsun...olabilir böyle şeyler kendini suçlama...
zeyncim bebişiniyileşmesine sevindim...
selam kızlar nasılsınız?en hiç iyi degilim sinirlerim çok bozuk kızımın idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş hatta daha da artmış bir haftadır antibiyotik kullanmamıza ragmen hanı diyordum ya gecelerı çok aglıyor hiç mi düzelmez diye düzelmemiş demekki offff ağlıycam şimdi ya ikinci kutuya basladık yarın doktoro gidicez uzun uzun bi konusucam niye böyle oluyor diye bide rota aşımız var yarın HAleNur sende sormuşsun teşekkur ederım HAzal ve HemRa geçiş olsun kızlar
canim cok gecmis olsun niye öyle olduki acaba yanlis ilacmi verdiler insallah tez zamanda iyilesir
kzımı uyuttum ama benim uykum yok pffff o da erken uyudu atv de tövbeler töbesi diye bi dizi var onu seyrediyom bu saatte
bu arada akşa eşime internette bi video göteriyorum adam ezele bakıyo bari reklamda gösteriyim dedim video 6 dk reklam 1 dk olunca hemen tv sesini açtı bütün sinirlerim tepeme toplandı zaten hiç paylaşımımız yok kşam eve gelincede hele bu ezeli seyretmesi beni çıldırtıyoooo:84::84::84::84:
belkide sinirden uykum gelmiyordur
ha bide kızımı seviyodum güzel gözlüm meleğim diye aaa adam demez mi ki bana kimse demiyo güzel gözlüm diye aa a dedim bebeğimi kıskandım yoksa sen benim canımsın dedim tabi bu ona sinir olmadan önceydi sinir olduktan sonra iyi geceler gıcık dedim ohhhh be rahatladım sizlerde dert babası oldunuz ya nese iyi geceler ben biraz dizi izleyim hoş bişiye benziyo:97:
kızlar ya ceren hala dönmedi şimdide buna taktım uğraşıyor yan dönüyor ama yüzüstü dönemedi doktor döner acele etme diyor ama ne bilim amannn zaten ben illa takacak bişey bulurum şimdi dönene kadar içim içimi yer geç mi kaldı ki sizinkiler ne alemde kız bebekler döndü mü?
kırk yılın başında kızım bu gece uyudu ama ara ara uyanıp ağlıyor sakinleştirip geri yatırıyorum ne oluyor böyle anlamıyorum şu diş gelecekse gelsin artık çıldırcam artıkın
birde doktora hala mı gaz çekiyoruz niye uyumuyor huysuzlanıyor dedim bebeklerde bunun nedeni gaz ve ya reflü oluyor sizde her ikiside var biraz sabır diyor ya sabır çekiyorum artık
o zaman 4 numarayı alayım aktif bebekte. primium care da 4 kullanıyordum ondanda taşıyordu. neyse bunda 4 deneyelim bakalım. arkasını iyice düzeltiyorum.melodicim 4+ çok büyükkk bence hemen 4 numaraya geçmelisinnn çünkü ablamın 19 aylık bir oğluşu var o bile daha 2 - 3 ay oldu geçeli 4+ ya .. çok büyük olduğu için taşıyor. :))ben primanın 4 numarasını kullanıyorum çok rahat biraz belinden yüksekte bağla arkasınıda iyice yukarı çek canım taşma olmaz
aynen bende çok terliyorumm .dikkat etmelisin hemen yelek giy mesela sıcak odadan soğuk odaya geçerken yelek giy canım üşütme bebişinede geçer Allah korusun ..
slm kızlar melodi Allah yardımcın olsun canıminşallah iyi bakılır oğlun aldığın bez bencede büyük 4 numara kullan en iyisi
bebekleri düşenlere ve hasta olanlara geçmiş olsun
naner uyanmazsa niye uyandırıyorsun ki canım büyüdüler artık acıkınca uyanır mutlaka bir uyusa ben hiç dokunmam şahsen
blendırla ezdim,içinde tavuk suyu,havuç ve patetes vardı.
hazal çok geçmiş olsun...
kızımda kaç gundur hafıf öksürük var.. inşalah bır şeyi yoktur.. yarın dr ne dıyecek bakalım
sagolun kizlar...geçmiş olsun hazal...ortalıkta var salgın sanırım..bizimide öyle...şurup içiyor...gözüdenakmaya başladı....
sanada gecmis olsun cnm ya minik bebek nasil aci cekiyordur simdi kiyamam, insallah hemencecik duzelir.selam kızlar nasılsınız?en hiç iyi degilim sinirlerim çok bozuk kızımın idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş hatta daha da artmış bir haftadır antibiyotik kullanmamıza ragmen hanı diyordum ya gecelerı çok aglıyor hiç mi düzelmez diye düzelmemiş demekki offff ağlıycam şimdi ya ikinci kutuya basladık yarın doktoro gidicez uzun uzun bi konusucam niye böyle oluyor diye bide rota aşımız var yarın HAleNur sende sormuşsun teşekkur ederım HAzal ve HemRa geçiş olsun kızlar
kızlar ya ceren hala dönmedi şimdide buna taktım uğraşıyor yan dönüyor ama yüzüstü dönemedi doktor döner acele etme diyor ama ne bilim amannn zaten ben illa takacak bişey bulurum şimdi dönene kadar içim içimi yer geç mi kaldı ki sizinkiler ne alemde kız bebekler döndü mü?
günaydın güzel annişlerve tatlı bebişler!
dün akşam koşa koşa eşimin yanına gittim. şükür fazla huysuzluk yapmamış. ama daha kısa uyumuş. komşulardan biri demiş evde uyutun, onlarında bebeği var ama evde köpek besliyorlar. eşime olmaz köpek var dedim. akşam eve götürürken hava soğuktu sıkı sıkı sardım, şapka ve hırkasının kapşonunu giydirdim. üşümeden geldik eve. hemen arabasından aldık. uyku tulumunu giydirdim, uyandı hemen kucağımda pışpışladım salladım ve uyudu şükür! eve kendim götürebilsem iyi olacak ama yokuşta oturduğumuz için arabayı itmam zor oluyor, dün denedim imkansız eve kadar çıkarmam. ancak havalar düzelirse kangurusuna koyup taşıyabilirim.
ya canımmm benimm kıyamam ben onaselam kızlar nasılsınız?en hiç iyi degilim sinirlerim çok bozuk kızımın idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş hatta daha da artmış bir haftadır antibiyotik kullanmamıza ragmen hanı diyordum ya gecelerı çok aglıyor hiç mi düzelmez diye düzelmemiş demekki offff ağlıycam şimdi ya ikinci kutuya basladık yarın doktoro gidicez uzun uzun bi konusucam niye böyle oluyor diye bide rota aşımız var yarın HAleNur sende sormuşsun teşekkur ederım HAzal ve HemRa geçiş olsun kızlar
kzımı uyuttum ama benim uykum yok pffff o da erken uyudu atv de tövbeler töbesi diye bi dizi var onu seyrediyom bu saatte
bu arada akşa eşime internette bi video göteriyorum adam ezele bakıyo bari reklamda gösteriyim dedim video 6 dk reklam 1 dk olunca hemen tv sesini açtı bütün sinirlerim tepeme toplandı zaten hiç paylaşımımız yok kşam eve gelincede hele bu ezeli seyretmesi beni çıldırtıyoooo:84::84::84::84:
belkide sinirden uykum gelmiyordur
ha bide kızımı seviyodum güzel gözlüm meleğim diye aaa adam demez mi ki bana kimse demiyo güzel gözlüm diye aa a dedim bebeğimi kıskandım yoksa sen benim canımsın dedim tabi bu ona sinir olmadan önceydi sinir olduktan sonra iyi geceler gıcık dedim ohhhh be rahatladım sizlerde dert babası oldunuz ya nese iyi geceler ben biraz dizi izleyim hoş bişiye benziyo:97:
benimki çoktan dönüyor baya baya artık ilerletti ama sırtüstü yatarken yüzükoyun sönünce çok sinir oluyo sonra hemencik ağlıyo düzeltiyorum tekrardan dönüyo artık oyun yapıyo . seninki de döner acele etme canım her bebek bir olacak değil seninki doğmuştur 3 kg benimki doğmuştur 3.5 yani kg ları gibi hareketleri ve gelişimleri farklılık gösterir .dönüncede aklın hep onda kalcak benden söylemesii rahat rahat bi süpürge bile yapamıcaksın:))kızlar ya ceren hala dönmedi şimdide buna taktım uğraşıyor yan dönüyor ama yüzüstü dönemedi doktor döner acele etme diyor ama ne bilim amannn zaten ben illa takacak bişey bulurum şimdi dönene kadar içim içimi yer geç mi kaldı ki sizinkiler ne alemde kız bebekler döndü mü?
günaydın güzel annişlerve tatlı bebişler!
dün akşam koşa koşa eşimin yanına gittim. şükür fazla huysuzluk yapmamış. ama daha kısa uyumuş. komşulardan biri demiş evde uyutun, onlarında bebeği var ama evde köpek besliyorlar. eşime olmaz köpek var dedim. akşam eve götürürken hava soğuktu sıkı sıkı sardım, şapka ve hırkasının kapşonunu giydirdim. üşümeden geldik eve. hemen arabasından aldık. uyku tulumunu giydirdim, uyandı hemen kucağımda pışpışladım salladım ve uyudu şükür! eve kendim götürebilsem iyi olacak ama yokuşta oturduğumuz için arabayı itmam zor oluyor, dün denedim imkansız eve kadar çıkarmam. ancak havalar düzelirse kangurusuna koyup taşıyabilirim.
canım benimkide kendi kendine dönmüyor.bezini düzeltmek için çevirince dönüyor. ama ana kucağında kendini yana çevirmeye çalışıyor. takma kafana her bebek aynı zamanda dönmez.
geçmiş olsun canım! inşallah düzelir ve sıkıntısız çıkar dişleri.
o zaman 4 numarayı alayım aktif bebekte. primium care da 4 kullanıyordum ondanda taşıyordu. neyse bunda 4 deneyelim bakalım. arkasını iyice düzeltiyorum.
sağolasın canım! 4 numara alayım bakalım nasıl olacak!
oh afiyet olsun. tavuk suyunu dr. verdi mi size?
ay çok geçmiş olsun. antibiyotik amasına rağmen nasıl geçmemiş? kıyamam ben ona canım nasıl canı yanıyordur? birde başka dr. göstersen. antibiyotiğin uzun kullanımı pek iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?