2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmemiş mi ya.....çok üzüldüm canım kıyamam...biz bile ne kadar zorlanıyoruz..kıyamam ona....

geçmemiş mi ya.....çok üzüldüm canım kıyamam...biz bile ne kadar zorlanıyoruz..kıyamam ona....

Malesef canım içim parçalanıyo valla yazık kuzuma ya adam gibi ne uyuyo ne emiyo yavru benım ne acılar çekiyo kimbilir

idrar yolu enfeksiyonundan başka bişi olmasın neden geçmedi ki yavrum konuşamıyor ki söylesin bir an önce geçer inş

kzımı uyuttum ama benim uykum yok pffff o da erken uyudu atv de tövbeler töbesi diye bi dizi var onu seyrediyom bu saatte
bu arada akşa eşime internette bi video göteriyorum adam ezele bakıyo bari reklamda gösteriyim dedim video 6 dk reklam 1 dk olunca hemen tv sesini açtı bütün sinirlerim tepeme toplandı zaten hiç paylaşımımız yok kşam eve gelincede hele bu ezeli seyretmesi beni çıldırtıyoooo:84::84::84::84:
belkide sinirden uykum gelmiyordur
ha bide kızımı seviyodum güzel gözlüm meleğim diye aaa adam demez mi ki bana kimse demiyo güzel gözlüm diye aa a dedim bebeğimi kıskandım yoksa sen benim canımsın dedim tabi bu ona sinir olmadan önceydi sinir olduktan sonra iyi geceler gıcık dedim ohhhh be rahatladım sizlerde dert babası oldunuz ya nese iyi geceler ben biraz dizi izleyim hoş bişiye benziyo:97:

canım benim çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız bir an önce zaten moralin bozuk ama antibiyotik tedavisinin bu kadar uzun tutulması sana mantıklı geliyormu antibiotiklerin yan etkisi var uzun süreli kullanımı iyi değil sürekli aynı doktora mı götürüyorsun doktor değiştirmeyi denesen çünkü normalde bebeklere antibiyotiği verirken çok düşünüyor doktorlar inşallah yarın güzel haberle dönersin yazık yavruya

kırk yılın başında kızım bu gece uyudu ama ara ara uyanıp ağlıyor sakinleştirip geri yatırıyorum ne oluyor böyle anlamıyorum şu diş gelecekse gelsin artık çıldırcam artıkın
birde doktora hala mı gaz çekiyoruz niye uyumuyor huysuzlanıyor dedim bebeklerde bunun nedeni gaz ve ya reflü oluyor sizde her ikiside var biraz sabır diyor ya sabır çekiyorum artık

al bendende o kadar adam utanmasa televizyonu koynuna alıp yatacak üstüne birde sevecen bakışlar sözler beklemesi yok mu delirtiyor beni söylüyorum kapatıyor televizyonu eee şimdi ne yapcaz diyoooo üffff aç televizyonunu diyorum
konuşcak bişey bulamıyormuş zaten benim aksime hiç sevmez konuşmayı bende hiç susmadan konuşsam o kadar mutluyum umarım kızım bana benzer

kızlar ya ceren hala dönmedi şimdide buna taktım uğraşıyor yan dönüyor ama yüzüstü dönemedi doktor döner acele etme diyor ama ne bilim amannn zaten ben illa takacak bişey bulurum şimdi dönene kadar içim içimi yer geç mi kaldı ki sizinkiler ne alemde kız bebekler döndü mü?

canım benimkide kendi kendine dönmüyor.bezini düzeltmek için çevirince dönüyor. ama ana kucağında kendini yana çevirmeye çalışıyor. takma kafana her bebek aynı zamanda dönmez.

geçmiş olsun canım! inşallah düzelir ve sıkıntısız çıkar dişleri.

o zaman 4 numarayı alayım aktif bebekte. primium care da 4 kullanıyordum ondanda taşıyordu. neyse bunda 4 deneyelim bakalım. arkasını iyice düzeltiyorum.

sağolasın canım! 4 numara alayım bakalım nasıl olacak!

blendırla ezdim,içinde tavuk suyu,havuç ve patetes vardı.

oh afiyet olsun. tavuk suyunu dr. verdi mi size?

ay çok geçmiş olsun. antibiyotik amasına rağmen nasıl geçmemiş? kıyamam ben ona canım nasıl canı yanıyordur? birde başka dr. göstersen. antibiyotiğin uzun kullanımı pek iyi değil.

hazal çok geçmiş olsun...

kızımda kaç gundur hafıf öksürük var.. inşalah bır şeyi yoktur.. yarın dr ne dıyecek bakalım

geçmiş olsun hazal...ortalıkta var salgın sanırım..bizimide öyle...şurup içiyor...gözüdenakmaya başladı....
sagolun kizlar...
sanada gecmis olsun cnm ya minik bebek nasil aci cekiyordur simdi kiyamam, insallah hemencecik duzelir.

benim oglan sag tarafa iyi donuyorda sol tarafa donmekte zorlaniyor biraz.

günaydın güzel annişler ve tatlı bebişler!
dün akşam koşa koşa eşimin yanına gittim. şükür fazla huysuzluk yapmamış. ama daha kısa uyumuş. komşulardan biri demiş evde uyutun, onlarında bebeği var ama evde köpek besliyorlar. eşime olmaz köpek var dedim. akşam eve götürürken hava soğuktu sıkı sıkı sardım, şapka ve hırkasının kapşonunu giydirdim. üşümeden geldik eve. hemen arabasından aldık. uyku tulumunu giydirdim, uyandı hemen kucağımda pışpışladım salladım ve uyudu şükür! eve kendim götürebilsem iyi olacak ama yokuşta oturduğumuz için arabayı itmam zor oluyor, dün denedim imkansız eve kadar çıkarmam. ancak havalar düzelirse kangurusuna koyup taşıyabilirim.

ben montunu gıydrıp anakucagına alıyorum kolay oluyo gıbı hıssedıyorum tekrAR ONU TAKINCA

kız bebekleri bilmemde benim oğlum bugun döndü...daha öncede bir kaç kere dönmüştü sonra bıraktı...biizmki bir tuhaf yüzükoyundan sırt üstü dönüyor..ki doktor bunun daha zor olduğunu söylemişti..sırtüstünden yüzükoyuna bugun defalarca döndü....sende merak etme çalışmalara başladıysa yakındır döner...

ya canımmm benimm kıyamam ben ona altını alırken çok dikkat etmelisin canım sakın poposunu sildiğin bezle vajinasını silme o yüzden idrar yolu enfeksiyonu olabilir dikkat et birde antibiyotik bizim doktorumuz asla önermiyor geçmiş olması lazımm nasıl bi ilaç verdide geçmediii bebeğin canı yanıyor nasıl doktor bu yaa off kusura bakma içim parçalanıyo söz konusu bebişlerimiz olunca geçmiş olsunn inşallah en yakın zamanda geçer

:))) benimkide bizim cimcimeden fırsat bulamıyo :)) adamcağız tam yanaşıyo ayıptır söylemesi zart sena uyanıyo tam bir komedi kardeş olduk deyip duruyoo valla korkuyomm adam dışarlara kaçcak diyee:))

benimki çoktan dönüyor baya baya artık ilerletti ama sırtüstü yatarken yüzükoyun sönünce çok sinir oluyo sonra hemencik ağlıyo düzeltiyorum tekrardan dönüyo artık oyun yapıyo . seninki de döner acele etme canım her bebek bir olacak değil seninki doğmuştur 3 kg benimki doğmuştur 3.5 yani kg ları gibi hareketleri ve gelişimleri farklılık gösterir .dönüncede aklın hep onda kalcak benden söylemesii rahat rahat bi süpürge bile yapamıcaksın:))

iyi bari durmasına sevindim inş. problem çıkarmaz canım. birde nolursun kimseye güvenmeyinn çocuğu bırakma konusunda yanii ( ben çok korkuyorum baksana bir sürü olaylar oluyor hem zaten köpek besliyolarmış kıl tüy falann ayy boşver eşin idare etsin bi süre Allah yardımcını z olur sen merak etme en yakın zaman da inşallah .

yok canım doktora götürdüm ,şunu sorayım bunu sorayım derken unuttum.ağırmı olur acaba:44:

yazı beklerken kış geldi burada,sabahtan beri kar yağıyor.kızım pencereden seyretti karı hoşuna gitti sanırım.emziriyorum memeyi bırakıp ikide bir pencereden dışarı bakıp durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…