yazı beklerken kış geldi burada,sabahtan beri kar yağıyor.kızım pencereden seyretti karı hoşuna gitti sanırım.emziriyorum memeyi bırakıp ikide bir pencereden dışarı bakıp durdu.
bu sene hic yagmadi oraya kar dimi ilkdefa bu zamanda kar yagiyor burdada yagmur var
yazı beklerken kış geldi burada,sabahtan beri kar yağıyor.kızım pencereden seyretti karı hoşuna gitti sanırım.emziriyorum memeyi bırakıp ikide bir pencereden dışarı bakıp durdu.
iyi bari durmasına sevindim inş. problem çıkarmaz canım. birde nolursun kimseye güvenmeyinn çocuğu bırakma konusunda yanii( ben çok korkuyorum baksana bir sürü olaylar oluyor hem zaten köpek besliyolarmış kıl tüy falann ayy boşver eşin idare etsin bi süre Allah yardımcını z olur sen merak etme en yakın zaman da inşallah .
yok canım doktora götürdüm ,şunu sorayım bunu sorayım derken unuttum.ağırmı olur acaba:44:
meraba.allah nasip ederse bn kasım2011 annesi olucam.sizin tecrubeleriniz benden daha fazla.19yasındayım 9hafta5günlük hamileyim.kadın dogum drum erkek.çok memnunum ama sormam gereken şeyler var ve bn utanıp soramıorum.napmam gerekiyo.drumumu deiştirsem.eşimde degiştirim istemiyo.yardımcı olur musunuz.
al bendende o kadar adam utanmasa televizyonu koynuna alıp yatacak üstüne birde sevecen bakışlar sözler beklemesi yok mu delirtiyor beni söylüyorum kapatıyor televizyonu eee şimdi ne yapcaz diyoooo üffff aç televizyonunu diyorum
konuşcak bişey bulamıyormuş zaten benim aksime hiç sevmez konuşmayı bende hiç susmadan konuşsam o kadar mutluyum umarım kızım bana benzer
benimki koynuna alıp yatıyo erkek adam fazla konuşmazmış öyle diyo
merhaba kızlar bir süreliğine görüşemiycez eşimin işleri sebebiyle italya ya gitmemiz gerekiyor yani aslında o gidicekti sadece ama süre belli olmadığı için bizde gitmeye karar verdik bebişimle tek kalmak istemiyorum annemde yada kayınvalidede kalmakta istemiyorum ne de olsa insanın evi gibi olmuyor sanırım en az 2 ay yokum hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum arada kaçamak yaparım uğrarım hoşçakalın kuzulara iyi bakın
merhaba kızlar bir süreliğine görüşemiycez eşimin işleri sebebiyle italya ya gitmemiz gerekiyor yani aslında o gidicekti sadece ama süre belli olmadığı için bizde gitmeye karar verdik bebişimle tek kalmak istemiyorum annemde yada kayınvalidede kalmakta istemiyorum ne de olsa insanın evi gibi olmuyor sanırım en az 2 ay yokum hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum arada kaçamak yaparım uğrarım hoşçakalın kuzulara iyi bakın
kızlar ya ceren hala dönmedi şimdide buna taktım uğraşıyor yan dönüyor ama yüzüstü dönemedi doktor döner acele etme diyor ama ne bilim amannn zaten ben illa takacak bişey bulurum şimdi dönene kadar içim içimi yer geç mi kaldı ki sizinkiler ne alemde kız bebekler döndü mü?
selam kızlar nasılsınız?en hiç iyi degilim sinirlerim çok bozuk kızımın idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş hatta daha da artmış bir haftadır antibiyotik kullanmamıza ragmen hanı diyordum ya gecelerı çok aglıyor hiç mi düzelmez diye düzelmemiş demekki offff ağlıycam şimdi ya ikinci kutuya basladık yarın doktoro gidicez uzun uzun bi konusucam niye böyle oluyor diye bide rota aşımız var yarın HAleNur sende sormuşsun teşekkur ederım HAzal ve HemRa geçiş olsun kızlar
selam kızlar hepinize çokkk çokkkkk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bugün gittim doktora dediki yapıcak birşey yok mecbur antibiyotik vericem ama başka bir tane digeri işe yaramamış demekki ona karsı direnç yaptı dedi birde ultrason istedi. dedim ama ben temizligine dikkat ediyorym kakasını hemen altından alıyorum vs. Vs. Dedi kız bebeklerde olur yani siz ultrasıon çektirin geçmezse böyle işte yavrum benım sabaha kadar adam gibi uyuyamıyo ya inşallah bu antibiotik işe yarar da tekrar etmez.Deryacım iyi yolculuklar canım kendinize iyi bakın görüşmek üzere
canım üzme kendini benim arkadaşımın bebeğindede olmuştu idrar yolu iltihabı biraz zor geçen bi rahatsızlık zaten antibiyotikler biraz zaman sonra fayda ediyor sen emziriyorsun dimi mısır püskülü idrar yolları enfeksiyonu için acayip faydalı sen ondan bol bol içsen bebişine fayda edermi acaba mısır püskülünü kaynatıp suyunu içiyorsun
meraba.allah nasip ederse bn kasım2011 annesi olucam.sizin tecrubeleriniz benden daha fazla.19yasındayım 9hafta5günlük hamileyim.kadın dogum drum erkek.çok memnunum ama sormam gereken şeyler var ve bn utanıp soramıorum.napmam gerekiyo.drumumu deiştirsem.eşimde degiştirim istemiyo.yardımcı olur musunuz.
canim tekrardan gecmis olsun insallah bu antibiyotik ise yarar tez zamanda iyilesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?