2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazı beklerken kış geldi burada,sabahtan beri kar yağıyor.kızım pencereden seyretti karı hoşuna gitti sanırım.emziriyorum memeyi bırakıp ikide bir pencereden dışarı bakıp durdu.

bu sene hic yagmadi oraya kar dimi ilkdefa bu zamanda kar yagiyor burdada yagmur var

meraba.allah nasip ederse bn kasım2011 annesi olucam.sizin tecrubeleriniz benden daha fazla.19yasındayım 9hafta5günlük hamileyim.kadın dogum drum erkek.çok memnunum ama sormam gereken şeyler var ve bn utanıp soramıorum.napmam gerekiyo.drumumu deiştirsem.eşimde degiştirim istemiyo.yardımcı olur musunuz.

yazı beklerken kış geldi burada,sabahtan beri kar yağıyor.kızım pencereden seyretti karı hoşuna gitti sanırım.emziriyorum memeyi bırakıp ikide bir pencereden dışarı bakıp durdu.

oh manzaraya karşı keyif yapın bakalım!

yok zaten eşim vermez. sıkı sıkı tembih ediyorum. zaten komşu dediğim kişiyi tanıyor eşi dün gelmiş oğlumun altını değiştirmiş. eşimin gözünün önünde olsun.
çok yoğun olursam karşı dükkana veririm dedi. onlarıda tanıyoruz. 1,5 yaşında oğulları var. inşallah gerek kalmaz.

yok canım doktora götürdüm ,şunu sorayım bunu sorayım derken unuttum.ağırmı olur acaba:44:

tavuk suyu kuvvetli olduğu için ağır gelebilir. dr. sormadan verme bence.

bence utannma sorabilrisn..dktor neticede....ama yinede utanırım soramam diyorsan değiştir...rahat rahat soramdıktan sonra neyleyim o doktoru...

benimki koynuna alıp yatıyo erkek adam fazla konuşmazmış öyle diyo

merhaba kızlar bir süreliğine görüşemiycez eşimin işleri sebebiyle italya ya gitmemiz gerekiyor yani aslında o gidicekti sadece ama süre belli olmadığı için bizde gitmeye karar verdik bebişimle tek kalmak istemiyorum annemde yada kayınvalidede kalmakta istemiyorum ne de olsa insanın evi gibi olmuyor sanırım en az 2 ay yokum hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum arada kaçamak yaparım uğrarım hoşçakalın kuzulara iyi bakın

hayırlı yolculuklar canım benim kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun öptüm

canim hayirli yolculuklar kendinede bebeginede iyi bak arada ugra kendini özletme

Allaha emanet olun hayırlı yolculuklar sende bebişine iyi bak tanışmasakta içim buruk oldu

iyi yolculuklar....kendinize iyi bakın...

benimki daha yan bile dönemiyor niye taktın anlamadım yavaş yavaş hepsi bi arada olmaz her bebekte bir olmaz

selam kızlar hepinize çokkk çokkkkk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bugün gittim doktora dediki yapıcak birşey yok mecbur antibiyotik vericem ama başka bir tane digeri işe yaramamış demekki ona karsı direnç yaptı dedi birde ultrason istedi. dedim ama ben temizligine dikkat ediyorym kakasını hemen altından alıyorum vs. Vs. Dedi kız bebeklerde olur yani siz ultrasıon çektirin geçmezse böyle işte yavrum benım sabaha kadar adam gibi uyuyamıyo ya inşallah bu antibiotik işe yarar da tekrar etmez.Deryacım iyi yolculuklar canım kendinize iyi bakın görüşmek üzere

canım üzme kendini benim arkadaşımın bebeğindede olmuştu idrar yolu iltihabı biraz zor geçen bi rahatsızlık zaten antibiyotikler biraz zaman sonra fayda ediyor sen emziriyorsun dimi mısır püskülü idrar yolları enfeksiyonu için acayip faydalı sen ondan bol bol içsen bebişine fayda edermi acaba mısır püskülünü kaynatıp suyunu içiyorsun

Son düzenleme:

canim tekrardan gecmis olsun insallah bu antibiyotik ise yarar tez zamanda iyilesir

bizim ikinci kez olduğu için korktum inş dediğin gibi olurevet canım emziriyorum .bilmem ki canım fayda edr mi acaba ederse içiyim aktarda satılıyor dımı bırde kaç dakıka kaynatılmalı ben sadece idrar söktürüyo sanıyordum

hiç utanmana gerek yok herşeyi sor drun kadını erkeği olmaz o sana kadın gözüyle değil hasta gözüyle bakıyor benimde drum erkekti ve ben herşeyi sorardım eğer o erkekler utansa kadın doğum dru olmazlardı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…