- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 41
benimki daha yan bile dönemiyor niye taktın anlamadım yavaş yavaş hepsi bi arada olmaz her bebekte bir olmaz
kizlar cok hastayim grip oldum heryerim agriyor burnum akiyor hic halim yok kizim hastaydi ondan gecti oglumunda burnu kapaliydi bütüngün simdi iyi gibi insallah gece burnu tikanmaz havalar bir iyi bir kötü derken vucüt kaldirmiyor
rabbim bütün hastalara sifa versin
canım çok geçmiş olsun,havaların dengesizliği böyle yapıyor.
kizlar cok hastayim grip oldum heryerim agriyor burnum akiyor hic halim yok kizim hastaydi ondan gecti oglumunda burnu kapaliydi bütüngün simdi iyi gibi insallah gece burnu tikanmaz havalar bir iyi bir kötü derken vucüt kaldirmiyor
çook sağol canım inşallah iyileşir.
öyle valla inan hic halim yok gidip yaticam yatamiyorumda nefesim kesiliyor
selam kızlar hepinize çokkk çokkkkk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bugün gittim doktora dediki yapıcak birşey yok mecbur antibiyotik vericem ama başka bir tane digeri işe yaramamış demekki ona karsı direnç yaptı dedi birde ultrason istedi. dedim ama ben temizligine dikkat ediyorym kakasını hemen altından alıyorum vs. Vs. Dedi kız bebeklerde olur yani siz ultrasıon çektirin geçmezse böyle işte yavrum benım sabaha kadar adam gibi uyuyamıyo ya inşallah bu antibiotik işe yarar da tekrar etmez.Deryacım iyi yolculuklar canım kendinize iyi bakın görüşmek üzere
geçmiş olsun zeyn..bu havalar tehlikeli işte...bizde oğlanı bütün kış hasta etmedik..nisanda öksürmeye başladı...gözüde akıyor...hala geçmedi..sende dikkat et...doktor bize burnu tıkalı kalmasın dedi ve bol bol emzir dedi....
ama burnunu açmak mesele artık...hiç durmuyor..eskiden tepki vermiyordu kolaydı...
zeyn sana ve çocuklaına geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inş
ınfox seninde bebişe geçmiş olsu şu havalar bi ısınsaydı ya hiç bu yıl ki kadar yazı özlediğimi hatırlamıyorum ve sanırım yaz gelince hiç eve girmicem
bugün kızım çok mızmızdı bi mutfğa gidip gelene kadar yere battaniyenin üzerine koyuyorum aabi bakıyorum 2 dk geçmeden ağlama sesi bakıyorum dönmüş kapaklanmış geri dönemiyor ağıyor çeviriryorum gidiyorum yine git gel sabah 10 da pişirdiğim sütü akşam 4,30 mayalayabildim akşam yemeğinide fırına zor attım yaz gelsede kızıda götürebilsem mutfağa mutfak soğuk diye yanıma alamıyorum o da salonda hapis hayatı yaşadı bende bütün kış pfffff
ha bide akşam babası elma yerken ylatıyomuş ben bulaşıkları yıkarken dedi az bişi püre yap yicekmi bakalım diye şap şap yedi valla cadı ya az az vereyim artık diyorum elmayı çok seviyor ama hala cam rende alamadım evdeki metal rendede yaptım bişi olmaz heralde değil mi kızlar zaten iki çay kaşığı yedi bide elma suyu verdim geçen akşam ama biberona koydum diye içmedi kaşıkla versem içerdi cins kızım benim biberon karardı elma suyundan çıkmadı lekesi ne yapmak lazım deterjanlı su ile yıkamıyorum kaynar su ile çalkalıyorum zararlı olmasın diye ne yapabilirim önerilerinizi bkliyorum iyi geceler ben yine bu saat oldu yeni uyucam ya gidip zıbarıyım bari her yerim ağrıyor bu arada belim ağrıyor sol bacağıma karıncalanma oluyor genelde kızı ayağımda sallarken popom acıyor çok oturmaktan mı acaba diyorum böyle olan varmııı?çok yazdım gene hadi ben zıbarıyım artıkın by
günaydın kızlar.bir haftadır hiç bakamadım.rehber öğretmenlere yönelik aile eğitimi semineri vardım.aileleri eğitmek üzere biz bu eğitimden geçtik.güzeldi ama yorucuydu.
sizler nasılsınız neler var neler yok .benim kuşum kilo almıyor boyuda çok uzamıyor.çok tıfılmı kalacak nedir
oglumla iki saattir ayaktayiz uyumuyor oksuruyor burnu tikali hasta oldu oglum ya.:2::2:
önceleri kusmaları çok fazlaydı.anne sütü kalmadı artık.mama veriyoruz.ek gıdaya başladık.5.5 aylık.çok çok hareketli şimdide.3900 gr doğdu.ama hala 7 kiloyu bulamadı.sağlıklı çok şükür.işte herkes çok zayıf 2 aylık gibi demezler mi?sağlıklı bebek kilolu bebek mantığı olunca toplumumuzda.günaydın canım. niye kilo almıyor? almıştır annesi çok mu hareketli bebeişin. sağlıklı olsunda önemli olan bu. emziriyorsun değil mi? senin niye cetvelin yok bakim?
önceleri kusmaları çok fazlaydı.anne sütü kalmadı artık.mama veriyoruz.ek gıdaya başladık.5.5 aylık.çok çok hareketli şimdide.3900 gr doğdu.ama hala 7 kiloyu bulamadı.sağlıklı çok şükür.işte herkes çok zayıf 2 aylık gibi demezler mi?sağlıklı bebek kilolu bebek mantığı olunca toplumumuzda.
günaydın kızlar.bir haftadır hiç bakamadım.rehber öğretmenlere yönelik aile eğitimi semineri vardım.aileleri eğitmek üzere biz bu eğitimden geçtik.güzeldi ama yorucuydu.
sizler nasılsınız neler var neler yok .benim kuşum kilo almıyor boyuda çok uzamıyor.çok tıfılmı kalacak nedir
canım benim inşallah bu seferki ilacı iyi gelir ve çabucak iyileşir kıyamam ben ona.
ayyy yavrularımız doğduğundan beri acı çekiyor yok gaz sancısı, yok kabız oldu, ishal oldu, öksürük burun akması... daha çok minikler böyle hasta olanları okuyunca çok üzülüyorum. allah tez şifa versin yavrularımıza!
geçmiş olsun zeyn. canım portakal ve greyfurt sıkıp iç sabah akşam. bende işe başlamadan yakalanmıştım, hem burnum akıyordu hem öksürüyordum. maske taktım hep. portakal suyu ve greyfurt çok iyi geldi. birde asprin c plus içtim. çabuk toparladım. tabi ben emzirmediğim için aldım ilacı.
geçmiş olsun canım. gözü akıyor demişsin gözyaşı gibi mi oluyor yoksa çapak şeklinde mi? burnunu açmak çok zor. ben içindeki şeyi temizlerken zorlanıyorum. sözde burun aspratörü var işe yaramıyor. serum fizyolojik damlatıyorum onuda güç bela burnuna denk getiriyorum.
canım mutfakta elekrik sobası yakıp yanına alamaz mısın? bende kışın odasında hapis kalmıştım. şimdi hırkasıyla çıkıyoruz diğer yerlere. fan var bende açıyorum hmen soğuk kırılıyor. elma suyu lekesi için sabunla fırçalayınca çıkmadı mı? sabunlu sıcak suda beklet bakalım sonra fırçayla ovala. ah be canım ayakta sallamaya alıştırmışsın çok zor olur senin için. altına puf puf minder koy yazık sana da!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?