2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde chicconun var yuvrlak...ama nedense pek onu kullanmıyor....hamile iken sevibaby nin bakım setini almıştım ben..onun içinde fırça gibi slikon bişey vardı..bu ne demiştim..unutmuştum sonra...geçen gün aklıma geldi o..sanırım diş kaşıyıcı bu dedim..:) aldım steril ettikten sonra parmağıma taktım dişlerini kaşıyorum oğlumun..daha iyi oldu...

teşekkürler sonuyok...valla bende çok özledim yazı....geçen senede havalr soğusada rahat etsek az diyorduk...oğlumu alıp gezmek istiyorım artık...

slm kızlar.. uzun süredir giremıyorum... bebegım huysuz benden başka kımsede durmuyor.. ben olmadıgım zaman gunduz daha kısa uyuyor.. çalişmaya başladım. bazen kv bakıyor bebege ama kızım kv canından bezdırmeyı başardı sonunda.. ben bakarım diyen kv şimdi yan çızmeye başladı.. sen pek bakamıyorsun dıyordu, şimdi sen daha iyi bakarsın demeye başladı...
kv dende taktır görduk :)))... mecburen işe bazen kızımı da yanımda göturuyorum.. farkındayım bıraz tuhaf göruntu oluyor .. kimileri acıyarak bakıyor gıcık oluyorum.. yazık sana diyorlar.. sankı amansız hastalıga yakalanmişim gıbı davranıyorlar..

geçmişe göz attım.. tum bebişlere çok çok geçmiş olsun..

çapak şeklinde oluyor...daha önce hiç olmazdı....şuruptan sonra olmaya başladı.....o mu sebep oldu yoksa zaten öksürüyor diyemi oldu bilemedim...

benim oğlumdada bir ara sol gözünde çapaklanma vardı. azken fazlalaştı. kaynamış suyla silip temizliyorum uyandığında yine oluyordu. sabah gözünü açamıyordu çağaktan.eczeneye sordurdum eşime normal demiş ama içim rahat etmedi. doğru dr. gittik. enfeksiyon kapmış, damla verdi şükür 1 haftada geçti. bence bir dr. göster istersen.

chicco almayım o zaman!

ah canım bende çalışıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum. kv. geldşi görümcemle ve 3 hafta kaldılar. 1 hafta onlarla evdeydim. 2 hafta işe gittim. 2 kişi akşam eve geldiğimde pestilleri çıkıyordu. benimki huysuz değil ama bunlar aman ağlamasın diye kendini paralıyor. hele bir gün tırnak batmam vardı pediküre gittim eve geldim oğlum 3 saat ne uyumuş ne mama yemiş. kv. ağlıyor diye tansiyonu çıkmış filan. cumartesi sabahı yine tansiyonu çıktı bütün gün yattı. ben işe gidemedim. ertesi gün ani bir kararlar evlerine döndüler. ve pazartesinden beri eşim işyerine götürüyor oğlumu. başka çaremiz yok. ben getiremiyorum ve içim hiç rahat değil. eşimin müşterisi olunca çocuk sağda solda kalıyor. kv. iş yerinde olmaz diyor ama napalım. bakıcı tutacak durmumuz yok. zaten 700 den aşağı bulamadık.
allah yardımcımız olsun!

selam annişler,sadece anne sütü verenler bebişe su verdinizmi?ben pek vermiyorumda doğrumu yapıyorum bilemedim.kayınpeder bile suyun derdine düştü

canım ben su veriliyor diye biliyorum. yavaş yavaş vermeye başla istersen.

cok gecmis olsun cnm havalar bi duzelmedi gitti ALLAHTAN TURKIYEYE gidiyorum burda dursam, bu seferde yagmurdan eve hapsolcaktim.
çok geçmiş olsun canım.benim iki oğlumunda burunları akıyordu ama iki gün sonra düzeldiler.
sagol cnm. dis eti beyazlamis cikti cikacak gibi bembeyaz duruyor. disi cikacagi icinde atesi var galiba biraz ciksada kurtulsak su hastaliktan off.

selam annişler,sadece anne sütü verenler bebişe su verdinizmi?ben pek vermiyorumda doğrumu yapıyorum bilemedim.kayınpeder bile suyun derdine düştü

bebekler buyudu artik suyada ihtiyaclari oluyor ben veriyorum ve bayagi iciyor oglum, ama ben anne sutu vermiyorum. anne sutu verenlerde su verir diye biloyorum bu aylarda.

bende öyle siliyorum...demek mikrop kapmış olabilir he..sorayım bakalım doktora...off

valla melodi seni okudkça ben üzülüyorum....kv iş yerindde olmaz diyorsa sıksın dişini dayansın madem biraz baksın...sonra kreşe verirsiniz...

çapak şeklinde oluyor...daha önce hiç olmazdı....şuruptan sonra olmaya başladı.....o mu sebep oldu yoksa zaten öksürüyor diyemi oldu bilemedim...

Benim kızım da hasta öksürüyor..Şurup almaya başladıktan sonra sol gözü çakapklandı..Ilıık suyla siliyorum.... Görümcem dişten olabilir dedi..

Sabah bir de akşam ne kadar ılık su vermemiz gerekiyor..Sadece anne sütü veriyorum..Kızım sürekli öksürüyor şurubun etkisiyle..Balgam atmaya çalışıyor.. Ağzı da akıyor.. Ne yapacağım ..bilemiyorum..Pazar günü hastanedeydik acilde..Ateşi 39,5 çıkmıştı..Çok korktuk...

Allahım bebişlermize de bize de şifa versin..

Son düzenleme:

canım bize sağlık ocağındaki hemşire emzirdikten sonra su ver demişti.süt kalıntısı olup pamukçuk yapmasın dedi.

mesafe senindemi şuruptan sonra oldu...benimki 3 gün öksürdü çapak yoktu ne zaman doktora gittik şurup başladık ondan sonra oldu....peditus kullandım ben sen ne kullandın..

çok geçmiş olsun canım,gözünü çayın demiylede silebilirsin oda iyi geliyor.biz donuyoruz valla kızımında burnu tıkanmıştı sabah.dün üşüdüğüm kadar kış boyunca üşümedim hava buz gibi burada.dikkat etmek lazım bu havalara,korkumdan annemlere bile gitmiyorum hasta oluruz eşimin dilinde kalırım diye.

mesafe senindemi şuruptan sonra oldu...benimki 3 gün öksürdü çapak yoktu ne zaman doktora gittik şurup başladık ondan sonra oldu....peditus kullandım ben sen ne kullandın..

Aynen benim de.. Cumartesi başladım şuruba..3 gündür var..Ya ben balgam için bricanyl, calpol, bir de antibiyotik kullanıyorum.. Çok fazla ama ..Calpol günde 4 defaydı 2 veriyorum..

Aynen benim de.. Cumartesi başladım şuruba..3 gündür var..Ya ben balgam için bricanyl, calpol, bir de antibiyotik kullanıyorum.. Çok fazla ama ..Calpol günde 4 defaydı 2 veriyorum..

çok geçmiş olsun mesafe.....inşallah çabuk atar balgamı bebiş..

ınfox cum kv. olmaz diyor ama çözümde üretmiyor. görümceminde işyerinde kadroya alınma durumu var. pazartesi belli olacak. kesinleşirse zaten dönmezler. kreşe kadar bakacaklarını hiç sanmam. zaten haziranda dönmeyi düşünüyorlardı. izmir çok sıcakmış tansiyonu çıkar diye gideceklerdi. önerdikleri çözüm eşyanızı toplayın buraya gelin diyor. ben sigortalı işimi niye bırakayım. çıkarsam hiçbir hakkımı alamam.
su ver canım, anne sütü alsa da su gerekli. dr. bir ara su vermeyin dedi, sonra hata yaptıklarını anladı. biz bebekken su içmedik mi?

mesafe 49,5 mu yalnış yazdın galiba o ateşe dayanamaz ki? çok geçmiş olsun. suyun belli miktarı yok. her beslenmeden sonra mesela yarım saat sonra ver. kendi istediği kadar alıyor.

selam kızlar ölüyorum uykusuzluktan ceren dün gecede yarım saat veya 1 saat aralıklarla sürekli uyandı ne oluyor anlamıyorum 1_2 gün daha bekleyip doktora götürcem dayanamıyorum artık sinirlerim harap oldu bu şekilde onada verimli olamıyorum sürekli suratım asık herkesi tersliyorum çok uykum var

ek gıdaya geçişte bozdu sinirimi hiçbirşeyi beğenmiyor meyve suyu püre yoğurt asla almıyor hadi onu zamana bırakalım uyku işini ne yapcaz biliyorum daha dayanacak gücüm kalmadı gözlerimde beyaz yok artık kırmızı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…