bizde chicconun var yuvrlak...ama nedense pek onu kullanmıyor....hamile iken sevibaby nin bakım setini almıştım ben..onun içinde fırça gibi slikon bişey vardı..bu ne demiştim..unutmuştum sonra...geçen gün aklıma geldi o..sanırım diş kaşıyıcı bu dedim..:) aldım steril ettikten sonra parmağıma taktım dişlerini kaşıyorum oğlumun..daha iyi oldu...kızlar diş kaşıyıcı aldınız mı? oğlum çıngırağı ile dişini kaşıyor. ama ağzına tam girmediği için kızıyor. ne marka aldınız. ben fisher prıce de gördüm elma şeklinde hoşuma gitti ama kullanıpta tavsiye edeceğiniz varsa ona bakayım.
zeyn sana ve çocuklaına geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inş
ınfox seninde bebişe geçmiş olsu şu havalar bi ısınsaydı ya hiç bu yıl ki kadar yazı özlediğimi hatırlamıyorum ve sanırım yaz gelince hiç eve girmicem
bugün kızım çok mızmızdı bi mutfğa gidip gelene kadar yere battaniyenin üzerine koyuyorum aabi bakıyorum 2 dk geçmeden ağlama sesi bakıyorum dönmüş kapaklanmış geri dönemiyor ağıyor çeviriryorum gidiyorum yine git gel sabah 10 da pişirdiğim sütü akşam 4,30 mayalayabildim akşam yemeğinide fırına zor attım yaz gelsede kızıda götürebilsem mutfağa mutfak soğuk diye yanıma alamıyorum o da salonda hapis hayatı yaşadı bende bütün kış pfffff
ha bide akşam babası elma yerken ylatıyomuş ben bulaşıkları yıkarken dedi az bişi püre yap yicekmi bakalım diye şap şap yedi valla cadı ya az az vereyim artık diyorum elmayı çok seviyor ama hala cam rende alamadım evdeki metal rendede yaptım bişi olmaz heralde değil mi kızlar zaten iki çay kaşığı yedi bide elma suyu verdim geçen akşam ama biberona koydum diye içmedi kaşıkla versem içerdi cins kızım benim biberon karardı elma suyundan çıkmadı lekesi ne yapmak lazım deterjanlı su ile yıkamıyorum kaynar su ile çalkalıyorum zararlı olmasın diye ne yapabilirim önerilerinizi bkliyorum iyi geceler ben yine bu saat oldu yeni uyucam ya gidip zıbarıyım bari her yerim ağrıyor bu arada belim ağrıyor sol bacağıma karıncalanma oluyor genelde kızı ayağımda sallarken popom acıyor çok oturmaktan mı acaba diyorum böyle olan varmııı?çok yazdım gene hadi ben zıbarıyım artıkın by
çapak şeklinde oluyor...daha önce hiç olmazdı....şuruptan sonra olmaya başladı.....o mu sebep oldu yoksa zaten öksürüyor diyemi oldu bilemedim...
bizde chicconun var yuvrlak...ama nedense pek onu kullanmıyor....hamile iken sevibaby nin bakım setini almıştım ben..onun içinde fırça gibi slikon bişey vardı..bu ne demiştim..unutmuştum sonra...geçen gün aklıma geldi o..sanırım diş kaşıyıcı bu dedim..:) aldım steril ettikten sonra parmağıma taktım dişlerini kaşıyorum oğlumun..daha iyi oldu...
slm kızlar.. uzun süredir giremıyorum... bebegım huysuz benden başka kımsede durmuyor.. ben olmadıgım zaman gunduz daha kısa uyuyor.. çalişmaya başladım. bazen kv bakıyor bebege ama kızım kv canından bezdırmeyı başardı sonunda.. ben bakarım diyen kv şimdi yan çızmeye başladı.. sen pek bakamıyorsun dıyordu, şimdi sen daha iyi bakarsın demeye başladı...
kv dende taktır görduk :)))... mecburen işe bazen kızımı da yanımda göturuyorum.. farkındayım bıraz tuhaf göruntu oluyor .. kimileri acıyarak bakıyor gıcık oluyorum.. yazık sana diyorlar.. sankı amansız hastalıga yakalanmişim gıbı davranıyorlar..
geçmişe göz attım.. tum bebişlere çok çok geçmiş olsun..
cok gecmis olsun cnm havalar bi duzelmedi gitti ALLAHTAN TURKIYEYE gidiyorum burda dursam, bu seferde yagmurdan eve hapsolcaktim.kizlar cok hastayim grip oldum heryerim agriyor burnum akiyor hic halim yok kizim hastaydi ondan gecti oglumunda burnu kapaliydi bütüngün simdi iyi gibi insallah gece burnu tikanmaz havalar bir iyi bir kötü derken vucüt kaldirmiyor
rabbim bütün hastalara sifa versin
sagol cnm. dis eti beyazlamis cikti cikacak gibi bembeyaz duruyor. disi cikacagi icinde atesi var galiba biraz ciksada kurtulsak su hastaliktan off.çok geçmiş olsun canım.benim iki oğlumunda burunları akıyordu ama iki gün sonra düzeldiler.
selam annişler,sadece anne sütü verenler bebişe su verdinizmi?ben pek vermiyorumda doğrumu yapıyorum bilemedim.kayınpeder bile suyun derdine düştü
benim oğlumdada bir ara sol gözünde çapaklanma vardı. azken fazlalaştı. kaynamış suyla silip temizliyorum uyandığında yine oluyordu. sabah gözünü açamıyordu çağaktan.eczeneye sordurdum eşime normal demiş ama içim rahat etmedi. doğru dr. gittik. enfeksiyon kapmış, damla verdi şükür 1 haftada geçti. bence bir dr. göster istersen.
chicco almayım o zaman!
ah canım bende çalışıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum. kv. geldşi görümcemle ve 3 hafta kaldılar. 1 hafta onlarla evdeydim. 2 hafta işe gittim. 2 kişi akşam eve geldiğimde pestilleri çıkıyordu. benimki huysuz değil ama bunlar aman ağlamasın diye kendini paralıyor. hele bir gün tırnak batmam vardı pediküre gittim eve geldim oğlum 3 saat ne uyumuş ne mama yemiş. kv. ağlıyor diye tansiyonu çıkmış filan. cumartesi sabahı yine tansiyonu çıktı bütün gün yattı. ben işe gidemedim. ertesi gün ani bir kararlar evlerine döndüler. ve pazartesinden beri eşim işyerine götürüyor oğlumu. başka çaremiz yok. ben getiremiyorum ve içim hiç rahat değil. eşimin müşterisi olunca çocuk sağda solda kalıyor. kv. iş yerinde olmaz diyor ama napalım. bakıcı tutacak durmumuz yok. zaten 700 den aşağı bulamadık.
allah yardımcımız olsun!
canım ben su veriliyor diye biliyorum. yavaş yavaş vermeye başla istersen.
çapak şeklinde oluyor...daha önce hiç olmazdı....şuruptan sonra olmaya başladı.....o mu sebep oldu yoksa zaten öksürüyor diyemi oldu bilemedim...
selam annişler,sadece anne sütü verenler bebişe su verdinizmi?ben pek vermiyorumda doğrumu yapıyorum bilemedim.kayınpeder bile suyun derdine düştü
Benim kızım da hasta öksürüyor..Şurup almaya başladıktan sonra sol gözü çakapklandı..Ilıık suyla siliyorum.... Görümcem dişten olabilir dedi..
Sabah bir de akşam ne kadar ılık su vermemiz gerekiyor..Sadece anne sütü veriyorum..Kızım sürekli öksürüyor şurubun etkisiyle..Balgam atmaya çalışıyor.. Ağzı da akıyor..Ne yapacağım ..bilemiyorum..Pazar günü hastanedeydik acilde..Ateşi 49,5 çıkmıştı..Çok korktuk...
Allahım bebişlermize de bize de şifa versin..
Benim kızım da hasta öksürüyor..Şurup almaya başladıktan sonra sol gözü çakapklandı..Ilıık suyla siliyorum.... Görümcem dişten olabilir dedi..
Sabah bir de akşam ne kadar ılık su vermemiz gerekiyor..Sadece anne sütü veriyorum..Kızım sürekli öksürüyor şurubun etkisiyle..Balgam atmaya çalışıyor.. Ağzı da akıyor..Ne yapacağım ..bilemiyorum..Pazar günü hastanedeydik acilde..Ateşi 49,5 çıkmıştı..Çok korktuk...
Allahım bebişlermize de bize de şifa versin..
mesafe senindemi şuruptan sonra oldu...benimki 3 gün öksürdü çapak yoktu ne zaman doktora gittik şurup başladık ondan sonra oldu....peditus kullandım ben sen ne kullandın..
Aynen benim de.. Cumartesi başladım şuruba..3 gündür var..Ya ben balgam için bricanyl, calpol, bir de antibiyotik kullanıyorum..Çok fazla ama ..Calpol günde 4 defaydı 2 veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?