2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet aceleyle yazınca öyle oldu..İlk bebeğim olduğu için çok fazla telaş yapıyorum..Üzülüyorum..Sütüm etkilensin istemiyorum ama elimde değil..Çok canlı güler yüzlü kızımı halsiz hep uyur görmek çok üzdü..Şimdi Allaha şükür sadece öksürüğü kaldı..Çarşambaya kadar balgam söktürücüye devam edeceğiz..İnşaAllah ilaçlar bebeklerimize şifa olur..

canım viks varya,onu sıcak suyun içine koy odasına koy nefesini açar rahatlatır biraz.

benim öğretmen arkadaşım yuvaya vermişti bebğini...gerçi hiç istemem çook üzülürüm ama kamera sistemli falan olanlar vardır belki...gerçi ücretlerini bilmiyorum hiç araştırmadım,

neyi var acaba bebişinin kıyamam anlatamıyorda derdini. ek gıdayı dert etme.
bende elma suyu vermiştim en sonunda öğürmüş. yemek istemediğinde ısrar etme. 1-2 gün ara ver sonra tekrar dene. bazen zor oluyor bakalım benimki ne yapacak?
inşalah gece uykusu düzene girer.

canım çay suyu da pek iyi değil. eğer enfeksiyonsa zararı olabilir. dr. gitmek en iyisi olur. burasıda serinledi valla. nisanda kış geri geldi. sen dışarı çıkmıyorsun benim oğlum dükkan köşelerinde hasta olmasın diye dua ediyorum.

canım seninle aramızda 1 gün var. senin ki 25 kasım mı? haklısın insan hapşursa noldu diyor. teleş yapmamak elde değil. inşallah atar balgamını bebişin.

benim öğretmen arkadaşım yuvaya vermişti bebğini...gerçi hiç istemem çook üzülürüm ama kamera sistemli falan olanlar vardır belki...gerçi ücretlerini bilmiyorum hiç araştırmadım,

bezi çıkmayan bebekleri alıyorlar mı? bende pek istemiyorum. bakıcı olsa bile kendi evime isterim. annemde başında durur, aklım çıkıyor haberleri duyunca. bir kılına zarar verecekler var ya parçalarım.

tabiki..ben normal kreşten bahsetmiyorum...bebek bakım evi gibi yerler oluyor ya öyle yerler...

kızlar dün oğluşum yüznü çizmiş. burnu ve alnı çizik içindeydi. tırnaklarını da pazar günü ksmiştim. hiç bu kadar çizik olmadı. eldiven takmak istemiyorum.
ve saçlarıda çok dökülüyor. kv. diyor kestirin saçını
istemem dedim. minicik çocuğumun saçı kesilecekmiş!

bence doktoruna gereken herşeyi sorabilrisin hiç çekinme ..hem çekinecek birşey yok bizlerde herşeyimmzii sorduk . onlar seni kadın erkek diye değil hasta olarak görüyolar . sakın sormamazlık yapma olurmu ?? hatta arada bizdende yardım alabilrisin :)bu arada Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin .

aynen benimkide dönüp duruyor sonra sinirleniyor defalarca düzeltiyorum :)) alıştım artık .. benimde popom ağrıyor bende sallıyorum ama hemencik bırakıyorum sende bırak daha fazla alışmasın .. bu arada benimde havuç suyu çıkmıyor emziği tuhaf renk oldu elbiselerinede geldiği için onlarda çıkmıyor .bence üşünmeden cam rende almalısın metalin değmesi iyi değil diyolar dikkat et o senin canın olur mu?

selam annişler,sadece anne sütü verenler bebişe su verdinizmi?ben pek vermiyorumda doğrumu yapıyorum bilemedim.kayınpeder bile suyun derdine düştü

bence vermelisin hazır suyu kaynat sonra soğumaya bırak ve bebişine ver . bende emziriyorum doktorumuz su ver tabikide 6 aya kadar hazır suyu kaynatıp ver içtiği kadar içsin zaten emzirdiğin için çok fazla içmez zorlama dedi. 6 aydan snrada kaynatmadan verebilirsin dedi .birde şu açıdan veriliyormuş süt birikimi oluşuyormuş dilde buda pamukçuğa dönüştürebiliyormuş o yüzden sende versen zararı olmaz .

bu arada aşı olduk bis bugünn kızımın iki bacağından pıt pıt vurdular ( ilk başta ağlamadı ama sonra bastı feryadı . şimdi uyuyor inş. ateşi falan olmaz . O nu çok seviyorumm..

bu arada aşı olduk bis bugünn kızımın iki bacağından pıt pıt vurdular ( ilk başta ağlamadı ama sonra bastı feryadı . şimdi uyuyor inş. ateşi falan olmaz . O nu çok seviyorumm..

geçmiş olsun inş. ateşi olmaz bebişinin.

geçmiş olsun...inşallah kolay atlatırsınız bu aşıyıda....off bide 6 ayda var... :26:

ay aynen almira da uyumuyo kriz geçiricem çok sık uyanıyo sinirlerim bozuk dediğin gibi herkezi tersliyorum eşimin eve gelmesini bile istemiyorum yanlız kalmak konuşmamak istiyorum tövbe yarabbi

ay aynen almira da uyumuyo kriz geçiricem çok sık uyanıyo sinirlerim bozuk dediğin gibi herkezi tersliyorum eşimin eve gelmesini bile istemiyorum yanlız kalmak konuşmamak istiyorum tövbe yarabbi

al bendende o kadar beyefendi çocuğu benimle bırakmaya korkuyormuş çok gerginmişim al işe götür o zaman dedim cidden kimse çekilmiyor bazen kocan bile

gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar sabaha kadar kivrandim agridan yarim saat bile uyumadim atesler icinde yandim emzirdigim icin ilacta alamadim bugün düne göre biraz daha iyiyim
hasta olan bebeislerede gecmis olsun

gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar sabaha kadar kivrandim agridan yarim saat bile uyumadim atesler icinde yandim emzirdigim icin ilacta alamadim bugün düne göre biraz daha iyiyim
hasta olan bebeislerede gecmis olsun

ah canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm napıcaksın geceleri insan daha kötü oluyo :85:

al bendende o kadar beyefendi çocuğu benimle bırakmaya korkuyormuş çok gerginmişim al işe götür o zaman dedim cidden kimse çekilmiyor bazen kocan bile

hadi canım ordan sen onun annesisin karnında taşırken korkmuyodu ama dimi niye gerginiz acaba sinir oluyorum artık bak sabahtan beri uykusuzluk + ev topla süpür sil b.makinası boşalt 4. çamaşır makinası açtım ütü ve yemek yapıcam ahanda geldi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…