ınfox cum kv. olmaz diyor ama çözümde üretmiyor. görümceminde işyerinde kadroya alınma durumu var. pazartesi belli olacak. kesinleşirse zaten dönmezler. kreşe kadar bakacaklarını hiç sanmam. zaten haziranda dönmeyi düşünüyorlardı. izmir çok sıcakmış tansiyonu çıkar diye gideceklerdi. önerdikleri çözüm eşyanızı toplayın buraya gelin diyor. ben sigortalı işimi niye bırakayım. çıkarsam hiçbir hakkımı alamam.
su ver canım, anne sütü alsa da su gerekli. dr. bir ara su vermeyin dedi, sonra hata yaptıklarını anladı. biz bebekken su içmedik mi?
mesafe 49,5 mu yalnış yazdın galiba o ateşe dayanamaz ki? çok geçmiş olsun. suyun belli miktarı yok. her beslenmeden sonra mesela yarım saat sonra ver. kendi istediği kadar alıyor.
Benim kızım da hasta öksürüyor..Şurup almaya başladıktan sonra sol gözü çakapklandı..Ilıık suyla siliyorum.... Görümcem dişten olabilir dedi..
Sabah bir de akşam ne kadar ılık su vermemiz gerekiyor..Sadece anne sütü veriyorum..Kızım sürekli öksürüyor şurubun etkisiyle..Balgam atmaya çalışıyor.. Ağzı da akıyor..Ne yapacağım ..bilemiyorum..Pazar günü hastanedeydik acilde..Ateşi 39,5 çıkmıştı..Çok korktuk...
Allahım bebişlermize de bize de şifa versin..
ınfox cum kv. olmaz diyor ama çözümde üretmiyor. görümceminde işyerinde kadroya alınma durumu var. pazartesi belli olacak. kesinleşirse zaten dönmezler. kreşe kadar bakacaklarını hiç sanmam. zaten haziranda dönmeyi düşünüyorlardı. izmir çok sıcakmış tansiyonu çıkar diye gideceklerdi. önerdikleri çözüm eşyanızı toplayın buraya gelin diyor. ben sigortalı işimi niye bırakayım. çıkarsam hiçbir hakkımı alamam.
su ver canım, anne sütü alsa da su gerekli. dr. bir ara su vermeyin dedi, sonra hata yaptıklarını anladı. biz bebekken su içmedik mi?
mesafe 49,5 mu yalnış yazdın galiba o ateşe dayanamaz ki? çok geçmiş olsun. suyun belli miktarı yok. her beslenmeden sonra mesela yarım saat sonra ver. kendi istediği kadar alıyor.
selam kızlar ölüyorum uykusuzluktan ceren dün gecede yarım saat veya 1 saat aralıklarla sürekli uyandıne oluyor anlamıyorum 1_2 gün daha bekleyip doktora götürcem dayanamıyorum artık sinirlerim harap oldu bu şekilde onada verimli olamıyorum sürekli suratım asık herkesi tersliyorum çok uykum var
ek gıdaya geçişte bozdu sinirimi hiçbirşeyi beğenmiyor meyve suyu püre yoğurt asla almıyor hadi onu zamana bırakalım uyku işini ne yapcaz biliyorum daha dayanacak gücüm kalmadı gözlerimde beyaz yok artık kırmızı((
çok geçmiş olsun canım,gözünü çayın demiylede silebilirsin oda iyi geliyor.biz donuyoruz valla kızımında burnu tıkanmıştı sabah.dün üşüdüğüm kadar kış boyunca üşümedim hava buz gibi burada.dikkat etmek lazım bu havalara,korkumdan annemlere bile gitmiyorum hasta oluruz eşimin dilinde kalırım diye.
Evet aceleyle yazınca öyle oldu..İlk bebeğim olduğu için çok fazla telaş yapıyorum..Üzülüyorum..Sütüm etkilensin istemiyorum ama elimde değil..Çok canlı güler yüzlü kızımı halsiz hep uyur görmek çok üzdü..Şimdi Allaha şükür sadece öksürüğü kaldı..Çarşambaya kadar balgam söktürücüye devam edeceğiz..İnşaAllah ilaçlar bebeklerimize şifa olur..
benim öğretmen arkadaşım yuvaya vermişti bebğini...gerçi hiç istemem çook üzülürüm ama kamera sistemli falan olanlar vardır belki...gerçi ücretlerini bilmiyorum hiç araştırmadım,
canım seninle aramızda 1 gün var. senin ki 25 kasım mı? haklısın insan hapşursa noldu diyor. teleş yapmamak elde değil. inşallah atar balgamını bebişin.
bezi çıkmayan bebekleri alıyorlar mı? bende pek istemiyorum. bakıcı olsa bile kendi evime isterim. annemde başında durur, aklım çıkıyor haberleri duyunca. bir kılına zarar verecekler var ya parçalarım.
meraba.allah nasip ederse bn kasım2011 annesi olucam.sizin tecrubeleriniz benden daha fazla.19yasındayım 9hafta5günlük hamileyim.kadın dogum drum erkek.çok memnunum ama sormam gereken şeyler var ve bn utanıp soramıorum.napmam gerekiyo.drumumu deiştirsem.eşimde degiştirim istemiyo.yardımcı olur musunuz.
zeyn sana ve çocuklaına geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inş
ınfox seninde bebişe geçmiş olsu şu havalar bi ısınsaydı ya hiç bu yıl ki kadar yazı özlediğimi hatırlamıyorum ve sanırım yaz gelince hiç eve girmicem
bugün kızım çok mızmızdı bi mutfğa gidip gelene kadar yere battaniyenin üzerine koyuyorum aabi bakıyorum 2 dk geçmeden ağlama sesi bakıyorum dönmüş kapaklanmış geri dönemiyor ağıyor çeviriryorum gidiyorum yine git gel sabah 10 da pişirdiğim sütü akşam 4,30 mayalayabildim akşam yemeğinide fırına zor attım yaz gelsede kızıda götürebilsem mutfağa mutfak soğuk diye yanıma alamıyorum o da salonda hapis hayatı yaşadı bende bütün kış pfffff
ha bide akşam babası elma yerken ylatıyomuş ben bulaşıkları yıkarken dedi az bişi püre yap yicekmi bakalım diye şap şap yedi valla cadı ya az az vereyim artık diyorum elmayı çok seviyor ama hala cam rende alamadım evdeki metal rendede yaptım bişi olmaz heralde değil mi kızlar zaten iki çay kaşığı yedi bide elma suyu verdim geçen akşam ama biberona koydum diye içmedi kaşıkla versem içerdi cins kızım benim biberon karardı elma suyundan çıkmadı lekesi ne yapmak lazım deterjanlı su ile yıkamıyorum kaynar su ile çalkalıyorum zararlı olmasın diye ne yapabilirim önerilerinizi bkliyorum iyi geceler ben yine bu saat oldu yeni uyucam ya gidip zıbarıyım bari her yerim ağrıyor bu arada belim ağrıyor sol bacağıma karıncalanma oluyor genelde kızı ayağımda sallarken popom acıyor çok oturmaktan mı acaba diyorum böyle olan varmııı?çok yazdım gene hadi ben zıbarıyım artıkın by
selam annişler,sadece anne sütü verenler bebişe su verdinizmi?ben pek vermiyorumda doğrumu yapıyorum bilemedim.kayınpeder bile suyun derdine düştü
bu arada aşı olduk bis bugünn kızımın iki bacağından pıt pıt vurdular( ilk başta ağlamadı ama sonra bastı feryadı . şimdi uyuyor inş. ateşi falan olmaz . O nu çok seviyorumm..
bu arada aşı olduk bis bugünn kızımın iki bacağından pıt pıt vurdular( ilk başta ağlamadı ama sonra bastı feryadı . şimdi uyuyor inş. ateşi falan olmaz . O nu çok seviyorumm..
selam annişler,sadece anne sütü verenler bebişe su verdinizmi?ben pek vermiyorumda doğrumu yapıyorum bilemedim.kayınpeder bile suyun derdine düştü
selam kızlar ölüyorum uykusuzluktan ceren dün gecede yarım saat veya 1 saat aralıklarla sürekli uyandıne oluyor anlamıyorum 1_2 gün daha bekleyip doktora götürcem dayanamıyorum artık sinirlerim harap oldu bu şekilde onada verimli olamıyorum sürekli suratım asık herkesi tersliyorum çok uykum var
ek gıdaya geçişte bozdu sinirimi hiçbirşeyi beğenmiyor meyve suyu püre yoğurt asla almıyor hadi onu zamana bırakalım uyku işini ne yapcaz biliyorum daha dayanacak gücüm kalmadı gözlerimde beyaz yok artık kırmızı((
ay aynen almira da uyumuyo kriz geçiricem çok sık uyanıyo sinirlerim bozuk dediğin gibi herkezi tersliyorum eşimin eve gelmesini bile istemiyorum yanlız kalmak konuşmamak istiyorum tövbe yarabbi
gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlarsabaha kadar kivrandim agridan yarim saat bile uyumadim atesler icinde yandim emzirdigim icin ilacta alamadim bugün düne göre biraz daha iyiyim
hasta olan bebeislerede gecmis olsun
al bendende o kadar beyefendi çocuğu benimle bırakmaya korkuyormuş çok gerginmişim al işe götür o zaman dedim cidden kimse çekilmiyor bazen kocan bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?