2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar sabaha kadar kivrandim agridan yarim saat bile uyumadim atesler icinde yandim emzirdigim icin ilacta alamadim bugün düne göre biraz daha iyiyim
hasta olan bebeislerede gecmis olsun

işallah dahada iyi olursun canım

helin ne eğitmi bu yazı mı geldi milli eğitimden..uzak kaldım bu sene ben bu işlere...seneye adaptasyon sorunu yaşıcam eminim...
şu an belirli illerde rehber öğretmenlere verilen bir eğitim.7-19 yaş aile eğitimi.unicef avrupa birliği destekli bir eğitim.rehber öğretmenlere veriyorlar.bu eğitimi aldıktan sonra bizlerde ailelere bu eğitimi veriyoruz.8 hafta boyunca 8 oturumluk bir aile eğitimi.ergeni tanımak iletişim birlikte büyümek riski yönetmek uzlaşabilmek olumlu davranış geliştirme geleceği planlamak diye 8 oturum.bizlere kitaplar verildi her oturumun.eğitimi tek tek açıklıyor.etkinlikler her şey açıklanmış.7 günlük eğitimden geçtik.çok zevkli bie eğitimdi.bu eğitimden geçenler sadece bu proje dahilinde aile eğitimi verebiliyoruz.7-19 yaş çocuğu olan ailelere veriyoruz.şu an 14 ilde veriliyormuş.zamanla tüm ülkede verilecek diyorlar

yaa bak kaçırdım...bende lisede rehber oğretmenim işime de yarardı....açevin 7-11 yaş eğitimini almıştım bende ama daha uygulamak nasip olmadı...

ben aldım ama iç kullanmıyo onu yerine oyuncaklarını yemek daha çok oşuna gidiyo ha bide bende çıngırak veriyodu eline bi baktım onu yemeye çalışırken sert olduğu için dilini kıstırmış dilinin ucı kıpkırmızıydı i daha vermedim eline çınırağı
benim kızım 4 kilo doğdu şu n 7 kilo ona bakarsan benimkide zayıf ama sağlıklı şükürler olsun ben takıyorum normal bence kilosu neredeyse 5,5 aylık 7 kilo gayet normal kaç olacak 10mu ya herkesi takma kafaya ben obez bebek istemiyorum sonra bide onu zayıflatmaya uğraş
ah canım ya demek kv yan çiziyor sen bakarken yok şu yok bu iyi bkamıyon derler bak deyincede çekemezler ahh bu cadı kvler napmak lazım bunları bilmem........
bakıcı yada güvenilir bi komşun yokmu baktırsan ne biliyim işyerinde bakmak zor olur onlamı ilgilencen işle mi çünkü bebek başlı bşına bi iş zaten allah kolaylık versin çalışan annelerinde derdi bebeğime kim bakacak oluyor çok zor çok allah çalışan annelere kolaylık versin
selam annişler,sadece anne sütü verenler bebişe su verdinizmi?ben pek vermiyorumda doğrumu yapıyorum bilemedim.kayınpeder bile suyun derdine düştü
ben hep verdim dr verme desede verirdim çünkü su ayrı anne sütü ayrı ben su verme taraftarıyım zaten az içiyor ama hep verdim günde 4-5 defa biberonu tutuyorum ağzına bi kaç yudum içiyor şimdi yazda geliyor suya çok ihtiyacı var bebelerin ayrıca suya da alışsınlar

anam kıza bak ya ....büüdükçe düzeleceği yerde daha da beter oluyor dişi çıkmasın nesibe ondan huysuzluk yapıyor olabilir damaklarını bi kontrol et bakalım bide ek gıda için zorla yedirmeye çalışma yemiyosa verme ama mama da verme aç kalsın 1-2 saat o zman mecbur püreyi yda yoğurdunu yiyecek bide böyle dene olmadı başka çareler düşünürüz

günaydın kızlar! yağmurlu bir gün yaşıyoruz. yaz gelemedi bir türlü.
offffff ben ne kadar şanssız ve kısmetsiz bir insanım! herkes doğum yapar süt izniyle üç gün tatil yapar ben sadece bir gün tatil yapabiliyorum. ben çocuğumu dükkan köşelerinde sürünsün rezil olsundiye mi doğurdum! isyan etmiyorum allah beterinden korusun ama çaresiz kalmak çok zor.

Arkadaşlar selam bende kasım annesiyim sizleri hep takip ediyordum, sizlere bişey sorucam bebeğim ek gıdalara geçti yoğurt,elma-armut püresi birde muhallebi yiyiyor bunları normalde kakası altınsarısı idi fakat ek gıdaya geçeli beri koyu yeşil ve katı gibi birde hergün yapıyor ama az az acaba ek gıdalardan mı yoksa başka birşeyin göstergesi mi,birde burnu tıkalı fizyolojik serum damlatıyorum ve peditus veriyorum aynı tıkalı bugün beşinci gün kaç gün daha vermeye devam edicez birde fizyolojik serumdan mı damlatığım için heralde burnu içi hep ıslak damlatmasam kururmu acaba o yüzden burnu hırıldıyor gibi geldi bana deneyimlerinizi paylayırsanız sevinirim.Bebeklerinize ve size mutlu sağlıklı günler

okuyunca çok şaşırdım kayınvalidene çok ayıp yarı yolda bırakmış sizi
ama eşine aferin işyerinde idare edebiliyo kreş yaşı gelene kadar zorlanıcaksın ama zmn çabuk geçiyor melodi ilerde bu günler tatlı bir anı olucak inş..

bizim doktorumuz burun tıkanıklığı kış bebeklerinin kaderi dedi evde soğuk buhar makinesi aldık onu önerdi onu çalıştırıyorum tıkanıklığı gideriyo öle bişeylerde düşünebilirsin

günaydın anneler:)

oğlum uyurken şöyle bi bakayım dedim:)eskileri okuyamadım ama hasta olan bebişlere geçmiş olsun Melodi Allah yardmcın olsun cnm çok zor hem iş hem çocuk neyseki kocam yanında götürebiliyoo...ben de başlıyacağım işe ama hiç düşünmek bile istemiyorum....

anneler benim oğlum 10 gündür kilo almad aynı yerinede sayıp duruyoo napcaz bilemiyorum..:18::18:aç değil emiyo hala aç olsa ağlar diyorum 7200 gr da kalakaldık.bebişleriniz nasıl onlarda mı Kuzey im gibi?artık kilo alımları mı yavaşladı acaba:?

günaydın kızlar. Aşı olanlara ve hasta olanlara çol geçmiş olsun(insan olara dayanamıyor)çalışmak zorunda olanların Allah yardımcısı olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur.yeni gelenler olmuş HoŞgElDiNiz

Valla canım benim kızım hasta şuam idrar yolu enfeksiyomu var oda pek lilo almadı doktora iştahsız dedim az kilo almış dedim eeee kilosu ii daha ne olsun dedi 600gr almış artık eskisi gibi çok almazlar dedi.bencede sütün yetmese ağlar huursuz olur benım kıde buara bazen 5saat faan emmiyo zprlaya zorlaya canım çıkıo sizinkilrr aç saatte bir emiyo

Demir damlasına başladıysan o da kakasının rengini değiştiriyor. Benim bebişimin de öyle oldu.

cnm benimki gün içinde 2 saatte bir emiyoo kaka yapmak için emer uyumak için emer açken emer falan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…