2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devit veriyorum neden kestin doktormu dedi,güneş görmedikleri için mecbur d vitamini kemik gelişimini destekliyor ben veriyorum..

damlalığıyla ağzına damlatıyorum.haaa bide devit veriyormusunuz ben vermiyorum artık:44:

niye vermiyorsun bir yaşına kadar verilecek diye biliyrum ben....

damlalığı nerden aldın yabangülü....nasıl birşey....ben kaşıkla vermeye savaşıyorum...çok zor oluyor....bugun demir damlasını kendi içmedi..yüzü gözü üstü başı içti..:)

bebişim emdikten sonra gazını çıkartırken kusuyor,eskiye göre azaldı kusması ama,çok besleyincemi oluyor acaba..

bu arada selam annişler ve yavruları....

akşam ablam geliyr bursadan bir gece kalacak...yiğiti sevmeye geliyor...

bebişlerinizi kucakta oturtuyormusunuz,ben oturtuyorum erkenmi?

bende oturtuyorum, hep yatınca sıkılıyor. sadece kucakta oturtuyorum oda kısa bir süre.

kızlar bebeğim 4 gündür kaka yapamadı önceden günde 3 kere yapardı niye böyle oldu anlamadım acaba açmı kalıyo diye merak ediyorum sizinki her gün yapıyormu

4 gün çok canım huzursuzluk yapmıyor mu? benimki 2 gün yapmasa huzursuz oluyor. su veriyor musun? ek gıda verdin mi o da bağırsak düzenini bozar.
pamuğu ince tampon gibi sar. zeytinyağına batır ve poposuna koy. 5-10 dk. kalsın. sonra çıkar yapmazsa 2. kez yine yaparsın. benim oğlumda işe yarıyor.

damlalığıyla ağzına damlatıyorum.haaa bide devit veriyormusunuz ben vermiyorum artık:44:

biz multi tabs kullanıyoruz. dr. 1 yaşına kadar kullanacak dedi. sigorta ödemiyor 18 tl. cik. bu ayda rota aşımız var. battık yani. neyse sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.

selam kızlar nasılsınız demir ilacını veriyorsunuz ama ben cesaret edip veremedim daha kabız olmasından korkuyorum pfff zaten bugünlerde çok mızmız neden anlamadım hep vıyak vıyak hiç birşeyi istemiyor beğenmiyor sanırım diş çıkarcak bu bebeler büyüyene kadar bizde yaşlancaz sanırım zor zanaat çocuk büyütmek ya annecim derdi de inanmazdım bi büyüse bi konuşsa bana arkadaş olsa diye sabırsızlıkla bekliyorum inanın

ek gıdaya başlayınca böyle oldu muz ezip veriyodum yoğurt yedirmeye çalıştım elma suyu felan şimdi hepsini bıraktım kan damlası veriyodum onuda bıraktım hangisinden oldu bilemiyorum sinir oldum

büyüdükçe dertleride büyüyor canım benim 10 yaşında bide 7 yaşında kızım var beni parmaklarında oynatıyorlar

aynen benimkide öyle....şiddetle katılıyorum yazdıkalrına..

ek gıdaya başlayınca böyle oldu muz ezip veriyodum yoğurt yedirmeye çalıştım elma suyu felan şimdi hepsini bıraktım kan damlası veriyodum onuda bıraktım hangisinden oldu bilemiyorum sinir oldum

canım muz kabızlık yapar. sana dr. ver dedi mi muzu? bence bırakma bünyesi alışsın ek gıdaya sonra zorlanırsın. kan damlası ne? zeytinyağını yap işe yarıyor. birde bol su vermeye çalış. ek gıdaların sindirimi zor olur.

merhaba kızlar ek gıda vereniniz vermı mesela nasıl başladınız ne vermeye önce ilk bir hafta sonra neler ekliyceksiniz bizede başlatıcak ama doktor sizden fikir alıyım istedim

kan damlasını sağlık ocağı vermişti vegafron muzu ben ilk başlanılan ek gıdalardan diye vermiştim

arkadaşlar kızımın idrarı kokuyor. huysuzluk yok ağlaması yok iştahı yerinde çok hareketli ama 1 haftadır kokuyor nedenini bilen varmı

arkadaşlar kızımın idrarı kokuyor. huysuzluk yok ağlaması yok iştahı yerinde çok hareketli ama 1 haftadır kokuyor nedenini bilen varmı

hmmm bilemiyeceğim...bende 2 aylıken falan tahlil yaptırmıştım seninle aynı durumdaydım..bişey çıkmamıştı...bez değiştirdinmi bu arada....yada içinde kalmasın tahlili yaptır....gerçi kızlarda zor olur ama..

devit veriyorum neden kestin doktormu dedi,güneş görmedikleri için mecbur d vitamini kemik gelişimini destekliyor ben veriyorum..
yoooo doktor demedi ben vermiyorum

kendi içinde vardı kapağını açıp takıyorum damlalığını ,veriyorum sonra kapağını kapatıyorum.
ben devitide vereyim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…