sagol tatlim
oglumda bugün cok huzursuzdu aglayip duruyordu bir fitil verdim sonra rahatladi simdi iyi cok sükür
sen nasilsin senin bebis nasil
Benim kızım da hasta öksürüyor..Şurup almaya başladıktan sonra sol gözü çakapklandı..Ilıık suyla siliyorum.... Görümcem dişten olabilir dedi..
Sabah bir de akşam ne kadar ılık su vermemiz gerekiyor..Sadece anne sütü veriyorum..Kızım sürekli öksürüyor şurubun etkisiyle..Balgam atmaya çalışıyor.. Ağzı da akıyor..Ne yapacağım ..bilemiyorum..Pazar günü hastanedeydik acilde..Ateşi 39,5 çıkmıştı..Çok korktuk...
Allahım bebişlermize de bize de şifa versin..
Aynen benim de.. Cumartesi başladım şuruba..3 gündür var..Ya ben balgam için bricanyl, calpol, bir de antibiyotik kullanıyorum..Çok fazla ama ..Calpol günde 4 defaydı 2 veriyorum..
selam kızlar ölüyorum uykusuzluktan ceren dün gecede yarım saat veya 1 saat aralıklarla sürekli uyandıne oluyor anlamıyorum 1_2 gün daha bekleyip doktora götürcem dayanamıyorum artık sinirlerim harap oldu bu şekilde onada verimli olamıyorum sürekli suratım asık herkesi tersliyorum çok uykum var
ek gıdaya geçişte bozdu sinirimi hiçbirşeyi beğenmiyor meyve suyu püre yoğurt asla almıyor hadi onu zamana bırakalım uyku işini ne yapcaz biliyorum daha dayanacak gücüm kalmadı gözlerimde beyaz yok artık kırmızı((
benim de bebişimin saçları dökülüyor. yastığından ayıklıyorum her gün. bi de bazen ağzına kadar geliyo dökülen saçları, farketmesem yutacak. ne zamana kadar sürecek bu dökülme bilemiyorum...kızlar dün oğluşum yüznü çizmiş. burnu ve alnı çizik içindeydi. tırnaklarını da pazar günü ksmiştim. hiç bu kadar çizik olmadı. eldiven takmak istemiyorum.
ve saçlarıda çok dökülüyor. kv. diyor kestirin saçını
istemem dedim. minicik çocuğumun saçı kesilecekmiş!
senin kızın Aralık doğumlu mu? aşısı neden şimdiye kaldı?bu arada aşı olduk bis bugünn kızımın iki bacağından pıt pıt vurdular( ilk başta ağlamadı ama sonra bastı feryadı . şimdi uyuyor inş. ateşi falan olmaz . O nu çok seviyorumm..
gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlarsabaha kadar kivrandim agridan yarim saat bile uyumadim atesler icinde yandim emzirdigim icin ilacta alamadim bugün düne göre biraz daha iyiyim
hasta olan bebeislerede gecmis olsun
burnuna damlattıktan sonra,burun temizleyicisiyle temizlersen içindeki pisliklerde çıkmış oluyor.ben öyle yapıyorum.ama bendeki temizleyici hortum gibi ağızınla çekiyorsun daha güçlü.doktor vermişti..Arkadaşlar selam bende kasım annesiyim sizleri hep takip ediyordum, sizlere bişey sorucam bebeğim ek gıdalara geçti yoğurt,elma-armut püresi birde muhallebi yiyiyor bunları normalde kakası altınsarısı idi fakat ek gıdaya geçeli beri koyu yeşil ve katı gibi birde hergün yapıyor ama az az acaba ek gıdalardan mı yoksa başka birşeyin göstergesi mi,birde burnu tıkalı fizyolojik serum damlatıyorum ve peditus veriyorum aynı tıkalı bugün beşinci gün kaç gün daha vermeye devam edicez birde fizyolojik serumdan mı damlatığım için heralde burnu içi hep ıslak damlatmasam kururmu acaba o yüzden burnu hırıldıyor gibi geldi bana deneyimlerinizi paylayırsanız sevinirim.Bebeklerinize ve size mutlu sağlıklı günler
melodi senin hiç akraban yokmu 17-18 yaşında kızlarda bakıyor şimdi.gelip sende kalsa yardımcı olsa.oda yoksa Allah yardımcın olsun canım sabret bir yol bulursunuz inşallahgünaydın kızlar! yağmurlu bir gün yaşıyoruz. yaz gelemedi bir türlü.
offffff ben ne kadar şanssız ve kısmetsiz bir insanım! herkes doğum yapar süt izniyle üç gün tatil yapar ben sadece bir gün tatil yapabiliyorum. ben çocuğumu dükkan köşelerinde sürünsün rezil olsundiye mi doğurdum! isyan etmiyorum allah beterinden korusun ama çaresiz kalmak çok zor.
canım benim bebişim de emmeme sorunu yüzünden bir ay bounca hiç kilo alamamıştı. ama toparlıyor. geçici bir sorundur , sağlığı yerindeyse sorun etme.anneler benim oğlum 10 gündür kilo almad aynı yerinede sayıp duruyoo napcaz bilemiyorum..:18::18:aç değil emiyo hala aç olsa ağlar diyorum7200 gr da kalakaldık.bebişleriniz nasıl onlarda mı Kuzey im gibi?artık kilo alımları mı yavaşladı acaba:?
burnuna damlattıktan sonra,burun temizleyicisiyle temizlersen içindeki pisliklerde çıkmış oluyor.ben öyle yapıyorum.ama bendeki temizleyici hortum gibi ağızınla çekiyorsun daha güçlü.doktor vermişti..
melodi senin hiç akraban yokmu 17-18 yaşında kızlarda bakıyor şimdi.gelip sende kalsa yardımcı olsa.oda yoksa Allah yardımcın olsun canım sabret bir yol bulursunuz inşallah
benim de bebişimin saçları dökülüyor. yastığından ayıklıyorum her gün. bi de bazen ağzına kadar geliyo dökülen saçları, farketmesem yutacak. ne zamana kadar sürecek bu dökülme bilemiyorum...
canım ne oldu ne zamandır emmiyor.huysuzmu ağlyormu hastadır belki,kulağı ağrıyorsa ondanda emmez.2aylıkken emmemişti kulağı ağrıyor dedi doktor.offff 5 saat olmak üzere hala emmiyor bu çocuk niye böyle yapıyor ya :84:
NOSEFRIDA BURUN ASPRAT - sanalhipermarket.com - Sanal Alveriin Yeni Adresi
bendeki buna benziyor eczaneden almıştım,15ytl.ben her gün damla damlatıp,2 kere temizliyorum rahat nefes alsın oğluşum.o da alıştı gülümsüyor yaparken
offff 5 saat olmak üzere hala emmiyor bu çocuk niye böyle yapıyor ya :84:
bebişlerinizi kucakta oturtuyormusunuz,ben oturtuyorum erkenmi?
delimavicim bazen huysuzluk yapıyormuş. mesela sabah uyku saatinde eşimin müşterisi gelince uyutamamış, sonrada uyuyana kadar mızıldanmış. onun dışında duruyormuş. eşim bakabiliyor ama yoruluyor.
bizede sağlık ocağı verdi damlayı ama ben dr. sormadan vermek istemedim. bizimki 8 damla diyor. işin kötüsü vitamini mamaya karıştırıp veriyordum. demir damlası kerışmayacakmış. mama yedikten sonra 20-30 dk. sonra verilecekmiş. tadı bu kadar kötüyse nasıl yutacak merak ediyorum.
yabangülüm nasıl veriyorsun? damlalıkla mı kaşıkla mı?
kızlar bebeğim 4 gündür kaka yapamadı önceden günde 3 kere yapardı niye böyle oldu anlamadım acaba açmı kalıyo diye merak ediyorum sizinki her gün yapıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?