2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen benim de.. Cumartesi başladım şuruba..3 gündür var..Ya ben balgam için bricanyl, calpol, bir de antibiyotik kullanıyorum.. Çok fazla ama ..Calpol günde 4 defaydı 2 veriyorum..

canım geçmiş olsun ikinize de

allah kolaylık versin, uykusuzluk çok zor.

benim de bebişimin saçları dökülüyor. yastığından ayıklıyorum her gün. bi de bazen ağzına kadar geliyo dökülen saçları, farketmesem yutacak. ne zamana kadar sürecek bu dökülme bilemiyorum...

bu arada aşı olduk bis bugünn kızımın iki bacağından pıt pıt vurdular ( ilk başta ağlamadı ama sonra bastı feryadı . şimdi uyuyor inş. ateşi falan olmaz . O nu çok seviyorumm..
senin kızın Aralık doğumlu mu? aşısı neden şimdiye kaldı?

gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar sabaha kadar kivrandim agridan yarim saat bile uyumadim atesler icinde yandim emzirdigim icin ilacta alamadim bugün düne göre biraz daha iyiyim
hasta olan bebeislerede gecmis olsun

geçmiş olsun canım.

burnuna damlattıktan sonra,burun temizleyicisiyle temizlersen içindeki pisliklerde çıkmış oluyor.ben öyle yapıyorum.ama bendeki temizleyici hortum gibi ağızınla çekiyorsun daha güçlü.doktor vermişti..

melodi senin hiç akraban yokmu 17-18 yaşında kızlarda bakıyor şimdi.gelip sende kalsa yardımcı olsa.oda yoksa Allah yardımcın olsun canım sabret bir yol bulursunuz inşallah

canım benim bebişim de emmeme sorunu yüzünden bir ay bounca hiç kilo alamamıştı. ama toparlıyor. geçici bir sorundur , sağlığı yerindeyse sorun etme.
bebekler ilk 6 aya kadar doğum kilosunun iki katı olmalı, bir yaşa geldiğinde ise doğum kilosunun üç katı olmalı.. (örneklendireyim. 4 kilo doğan bir bebek altıncı ayda 8 kilo, bir yaşınada ortalama 12 kilo olmalı)aralarda az alır çok alır problem etmeyin bence.
bebeğim 4 kilo doğmuştu ilk günlerde 300 g kilo verdi ama birinci ayın sonunda 5 kg olmuştu, ikinci ayda da 6 kilo olmuştu ama gel gelelim 3. ve 4. aylarımız sıkıntılı oldu anca 1 kilo iki ayda alabildi.. şimdi 7200 g ve içim rahat . çünkü hedef 6 aya kadar 8 olması. e tabi artık kilo alması da azalarak artan bir eğride. yani kilo alacak ama artık aydan aya önceki aylarda aldığından daha azını alabilecek.

Son düzenleme:

bendeki burun temizleme aparatı hiç bir işe yaramıyor. ağzınla çekileni duydum ama hiç görmedim. yavrum burnundan pislikleri almamı hiç sevmiyor.
var canım yeğenim var,teyzemin torunu var ama onlarda okuyor. bakıcı arıyoruz ama çok yüksek fiyatları.

sorma benimkinin her yerinden çıkıyor, elinde üzerinde biberonuna bile yapışıyor. burnuna giriyor. ne kadar dikkat etsemde oluyor. birde benimki saçını çekiyor bazen.

offff 5 saat olmak üzere hala emmiyor bu çocuk niye böyle yapıyor ya :84:

sağol canım bende sorayım eczaneye. benimkinin burnuna peçete değdirsen bile kafasını oynatıyor. serum fizyolojik damlatıyorsun değil mi?

offff 5 saat olmak üzere hala emmiyor bu çocuk niye böyle yapıyor ya :84:

canım ya doktoruyla bir konuşsan. ne derdi var acaba?

bu aydan sonra 500-600 gr alıyormuş bebişlerya bide demir damlasının tadı iğrençmiş.dün kızıma verirken tadına bakayım dedim ağzımdan kokusu 1 saat çıkmadıgünde 9 damla deniliyor yaa öğünlere bölsek olurmu acaba?eşime sordum oda bi kerede ver kurtulsun çocuk diyor.

delimavicim bazen huysuzluk yapıyormuş. mesela sabah uyku saatinde eşimin müşterisi gelince uyutamamış, sonrada uyuyana kadar mızıldanmış. onun dışında duruyormuş. eşim bakabiliyor ama yoruluyor.

bizede sağlık ocağı verdi damlayı ama ben dr. sormadan vermek istemedim. bizimki 8 damla diyor. işin kötüsü vitamini mamaya karıştırıp veriyordum. demir damlası kerışmayacakmış. mama yedikten sonra 20-30 dk. sonra verilecekmiş. tadı bu kadar kötüyse nasıl yutacak merak ediyorum.

yabangülüm nasıl veriyorsun? damlalıkla mı kaşıkla mı?

kızlar bebeğim 4 gündür kaka yapamadı önceden günde 3 kere yapardı niye böyle oldu anlamadım acaba açmı kalıyo diye merak ediyorum sizinki her gün yapıyormu

damlalığıyla ağzına damlatıyorum.haaa bide devit veriyormusunuz ben vermiyorum artık:44:

kızlar bebeğim 4 gündür kaka yapamadı önceden günde 3 kere yapardı niye böyle oldu anlamadım acaba açmı kalıyo diye merak ediyorum sizinki her gün yapıyormu

demir damlası yada ek gıdaya başladıysan o sebp olmuş olabiilri....ben yapmadığında yada zorlandığında komposto içiyorum yada kuru kayısı yiyiyorum işe yarıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…