canım benimkininde 10gündür felan gazı çok fena kokuyo neden bilmiyorum yarın doktora götürcem
arkadaşlar kızımın idrarı kokuyor. huysuzluk yok ağlaması yok iştahı yerinde çok hareketliama 1 haftadır kokuyor nedenini bilen varmı
hepiniz sağolun kız bebekte idrar tahlili çok zor bi kere yaptıralım dedik yok 1 gün boyunca yapmadı kaç poşet değiştirdik yapışkanı gitti büyük abdesti bulaştı inşallah bişey yoktur
artık bebişler ınkk dese bişeymi var diye paronoya olduk yaa.belki bazı şeyler normaldir ama annelik işte, rahat edemiyor insan.
sonuyok arkadaşım mesajları okurken dikkatimi çekti,senin bebeğin çok kilolu değil diye niye kilolu bebeklere obez yakıştırması yapıyorsun.benim oğlum kiloluben gayet memnunum halinden sadece anne sütü alıyor,boyuda uzun.hiçte zayıflatmaya uğraşmıyorum gayette sağlıklı bu ölçülere fazla takılmayalım bence zayıf veya tombul olsun sonuçta her anne babanın çocuğu farklı olur genetik olarak.kilolu bebek obez bebek değildir.daha bu aylardaki bebeklere obez yakıştırmanı hiç beğenmedim...
geçmiş olsu canım tabiki sağlıkları önemli zaten ayda 500gr almaları yeterli diyor doktorlar.şimdi benim çocuğum şişman diye ben desemki aay ben zayıf çocuk sevmiyorum ne o öyle çıta gibi.çok saçma sonuçta bizim elimizde değil zayıf veya şişman olmaları yapı meselesi birazda.obez kelimesinide 4aylık bebeklere yakıştırmak iğrenç geldi.sonuçta sağlığı yerinde ise bebek kiloluda olur zayıfta.boş laflar işte...Canım belki o da diger arkadaşı rahatlatmak adına söylemiştir ama tabiki ne 2 aylık bebek gibi nede obez demek ii birşey değil sonuçta herşeyi kafaya takıp üzülüyoruz sağlıkları yerinde olsunda daha ne kilolar alırlar da verirlerde öenemli olan kuzucuklarımızın bir rahatsızlığı olmasın.mesela kızım çok ii kilo alıyordu şuan 9 kilo olabilirdi normal şartlard ama 2aydır hasta olduğu için az kilo alıyor çok şükür yine ii ama insan böyle olunca daha çok üzülüyor
canım birkaç gün yapamayınca çok kokuyor yani benim oğlumda öyle olmuştu.doktor her gün 3-4 çay kaşığı saf zeytinyağı ver demişti bi dene istersen
sonuyok arkadaşım mesajları okurken dikkatimi çekti,senin bebeğin çok kilolu değil diye niye kilolu bebeklere obez yakıştırması yapıyorsun.benim oğlum kiloluben gayet memnunum halinden sadece anne sütü alıyor,boyuda uzun.hiçte zayıflatmaya uğraşmıyorum gayette sağlıklı bu ölçülere fazla takılmayalım bence zayıf veya tombul olsun sonuçta her anne babanın çocuğu farklı olur genetik olarak.kilolu bebek obez bebek değildir.daha bu aylardaki bebeklere obez yakıştırmanı hiç beğenmedim...
sagol tatlimzeyn geçmiş olsun canım
canim allah yardimcin olsun görümcen yüksek maas alicak demistin bakici icin para yollamazmiki acabagünaydın kızlar! yağmurlu bir gün yaşıyoruz. yaz gelemedi bir türlü.
offffff ben ne kadar şanssız ve kısmetsiz bir insanım! herkes doğum yapar süt izniyle üç gün tatil yapar ben sadece bir gün tatil yapabiliyorum. ben çocuğumu dükkan köşelerinde sürünsün rezil olsundiye mi doğurdum! isyan etmiyorum allah beterinden korusun ama çaresiz kalmak çok zor.
canim bu aylarda zaten kilo alimi yavaslarmis onun icin üzme kendinianneler benim oğlum 10 gündür kilo almad aynı yerinede sayıp duruyoo napcaz bilemiyorum..:18::18:aç değil emiyo hala aç olsa ağlar diyorum7200 gr da kalakaldık.bebişleriniz nasıl onlarda mı Kuzey im gibi?artık kilo alımları mı yavaşladı acaba:?
ek gida aliyorsa ondandir benimkide bazen iki günde bir yapiyorkızlar bebeğim 4 gündür kaka yapamadı önceden günde 3 kere yapardı niye böyle oldu anlamadım acaba açmı kalıyo diye merak ediyorum sizinki her gün yapıyormu
of sefaniz olsun teyzesi yer onu simdibu arada selam annişler ve yavruları....
akşam ablam geliyr bursadan bir gece kalacak...yiğiti sevmeye geliyor...
canim ilk havucla basliyorsun sonra elma ilk iki kasik ver sonra fazlalastir insallah severmerhaba kızlar ek gıda vereniniz vermı mesela nasıl başladınız ne vermeye önce ilk bir hafta sonra neler ekliyceksiniz bizede başlatıcak ama doktor sizden fikir alıyım istedim
arkadaşlar kızımın idrarı kokuyor. huysuzluk yok ağlaması yok iştahı yerinde çok hareketliama 1 haftadır kokuyor nedenini bilen varmı
sagol tatlim
canim allah yardimcin olsun görümcen yüksek maas alicak demistin bakici icin para yollamazmiki acaba
canim bu aylarda zaten kilo alimi yavaslarmis onun icin üzme kendini
bizde bugün doktordaydik oglum 6710gr boyuda 69cm olmus bende kilo alsin istiyorum ama olmayinca olmuyor saglikli olsunlar oda bize yeter
ek gida aliyorsa ondandir benimkide bazen iki günde bir yapiyor
of sefaniz olsun teyzesi yer onu simdi
canim ilk havucla basliyorsun sonra elma ilk iki kasik ver sonra fazlalastir insallah sever
gecenlerde benim oglumdada olmustu doktora sordum siviyi az aldigi icin olmustur dedi sonra kendiliginden gecti kücücük bebek nekadar sivi alacaksa bende anlamadim
kizlar bugün doktora gittik pipimizin kontrolü vardi cok sükür iyilesmis ama darlik varmis sünnet gerekiyor dedi sali günü icin randevu aldik sünnet doktorundan bakalim nediycek hakkimizda hayirlisi
kizlar bugün doktora gittik pipimizin kontrolü vardi cok sükür iyilesmis ama darlik varmis sünnet gerekiyor dedi sali günü icin randevu aldik sünnet doktorundan bakalim nediycek hakkimizda hayirlisi
büyücek mecbur dertleri olsada tatlı bela bunlar olsun varsınbüyüdükçe dertleride büyüyor canım benim 10 yaşında bide 7 yaşında kızım var beni parmaklarında oynatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?