offff 5 saat olmak üzere hala emmiyor bu çocuk niye böyle yapıyor ya :84:
büyücek mecbur dertleri olsada tatlı bela bunlar olsun varsın
kilolu bebeklere obez demedim canım neden üstüne alındın 4 aylık bebeğe obez yakıştırması yapmak iğrenç diyorsun yakıştırmak var direkt söylemek var ben burda kimseye laf atmadım tabiki genetik yapıyla alakalı bir durum her bebek birbirine benzeyecek değil fakat obezlikte bir hastalık değilmi ?ben gereğinden fazla çocuklara yemek yedirme taraftarı olmadığımı belirtmek istedim sadece ama sanırım başka yerlere çekilmeye çalışılıyor sözlerim ve polemiğe dönüştürülmek isteniyor
sagol canim sali günü belli olucak gerekliyse bende yaptiricam kücükken anlamazlarçok geçmiş olsun bizimde ilk başlarda pipide darlık vardı düzeldi şimdi ama bende çok bekletmeden yapıcam sünnet bölesi daha iyi erken sünneti öneriyor doktorlarda
tamam canim gelince hepsini anlatirimbizede aktar dedikleirni..sezenin dediği gibi böylesi daha iyi...bizde düşünüyoruz ama daha hiç araştırma yapmadım....ne zmana kadar yaptırmak lazım acaba....
zeyn teyzemizin gelmesine dakikalr kaldı..ama yiğit uyudu onu beklerken....napıcak bakalım...:)
4,5 aylık çocukların ağzına ne tıkıştırabiliriz merak ettim....sana katılıyorum sibel etrafta çok var öyle çocuğunun ağzına habire bişeyler tıkıştırıp okul çağına geldiğindede öffff ya çok kilolu ne yapcam ki ben diyen alması gerekli olan besinleri alsın yeter
benimde oğlum kilolu olduğu için üstüme alındım,bak obez demiyorum kilolu diyorum.bilmem anlatabildimmi.ayrıca polemik değil sözünü düzeltmeni istedim sadece...büyücek mecbur dertleri olsada tatlı bela bunlar olsun varsın
kilolu bebeklere obez demedim canım neden üstüne alındın 4 aylık bebeğe obez yakıştırması yapmak iğrenç diyorsun yakıştırmak var direkt söylemek var ben burda kimseye laf atmadım tabiki genetik yapıyla alakalı bir durum her bebek birbirine benzeyecek değil fakat obezlikte bir hastalık değilmi ?ben gereğinden fazla çocuklara yemek yedirme taraftarı olmadığımı belirtmek istedim sadece ama sanırım başka yerlere çekilmeye çalışılıyor sözlerim ve polemiğe dönüştürülmek isteniyor
artık kendı gazlarını cıkartabılıyorlar belkı de sen farketmemıssındırarkadaşlar bebeğinizin bütün gün gaz çıkarmadığı oluyormu.bu gazı olmadığı anlamınamı gelir...
canım benim kızda arayı uzattı 5.ay gelişimine bir baktımda beslenme saatleri 6 saate kadar uzayabilir gece hiç uyanmayabilr diyor (bu benim için hayalden ibaret te)
sürekli farklı bişey çıkarıyorlar buda geçici bir süreçtir inşallah dün bir doktora götüreyim dedim vazgeçtim aç olunca durmuyor nasılsa biraz rahat olmaya çalış eninde sonunda yiyor ek gıdaya geçince muhallebilerle falan telafi edersin ben öyle yapmaya çalışıyorum gerçekten can sıkıyor insan iştahlı iştahlı yesin istiyor ama bu veletler karakterleriyle doğuyormuş ne yapalım el mahkum gönül gardiyan boyun eğicaz :)
arkadaşlar bebeğinizin bütün gün gaz çıkarmadığı oluyormu.bu gazı olmadığı anlamınamı gelir...
benimde oğlum kilolu olduğu için üstüme alındım,bak obez demiyorum kilolu diyorum.bilmem anlatabildimmi.ayrıca polemik değil sözünü düzeltmeni istedim sadece...
bu senin yazdığın mesaj canım"benim kızım 4 kilo doğdu şu n 7 kilo ona bakarsan benimkide zayıf ama sağlıklı şükürler olsun ben takıyorum normal bence kilosu neredeyse 5,5 aylık 7 kilo gayet normal kaç olacak 10mu ya herkesi takma kafaya ben obez bebek istemiyorum sonra bide onu zayıflatmaya uğraş "
ınfox özeline mesaj attım gördün mü. selam kızlar nasılsınız
arkadaşlar bebeğinizin bütün gün gaz çıkarmadığı oluyormu.bu gazı olmadığı anlamınamı gelir...
4,5 aylık çocukların ağzına ne tıkıştırabiliriz merak ettim....
kan damlasını sağlık ocağı vermişti vegafron muzu ben ilk başlanılan ek gıdalardan diye vermiştim
artık bebişler ınkk dese bişeymi var diye paronoya olduk yaa.belki bazı şeyler normaldir ama annelik işte, rahat edemiyor insan.
sagol tatlim
canim allah yardimcin olsun görümcen yüksek maas alicak demistin bakici icin para yollamazmiki acaba
kizlar bugün doktora gittik pipimizin kontrolü vardi cok sükür iyilesmis ama darlik varmis sünnet gerekiyor dedi sali günü icin randevu aldik sünnet doktorundan bakalim nediycek hakkimizda hayirlisi
geçmiş olsun inş. ateşi olmaz bebişinin.
geçmiş olsun...inşallah kolay atlatırsınız bu aşıyıda....off bide 6 ayda var... :26:
herkese selam kasım annesi olarak bende geldim aranıza :))
günaydın kızlar! yağmurlu bir gün yaşıyoruz. yaz gelemedi bir türlü.
offffff ben ne kadar şanssız ve kısmetsiz bir insanım! herkes doğum yapar süt izniyle üç gün tatil yapar ben sadece bir gün tatil yapabiliyorum. ben çocuğumu dükkan köşelerinde sürünsün rezil olsundiye mi doğurdum! isyan etmiyorum allah beterinden korusun ama çaresiz kalmak çok zor.
Arkadaşlar selam bende kasım annesiyim sizleri hep takip ediyordum, sizlere bişey sorucam bebeğim ek gıdalara geçti yoğurt,elma-armut püresi birde muhallebi yiyiyor bunları normalde kakası altınsarısı idi fakat ek gıdaya geçeli beri koyu yeşil ve katı gibi birde hergün yapıyor ama az az acaba ek gıdalardan mı yoksa başka birşeyin göstergesi mi,birde burnu tıkalı fizyolojik serum damlatıyorum ve peditus veriyorum aynı tıkalı bugün beşinci gün kaç gün daha vermeye devam edicez birde fizyolojik serumdan mı damlatığım için heralde burnu içi hep ıslak damlatmasam kururmu acaba o yüzden burnu hırıldıyor gibi geldi bana deneyimlerinizi paylayırsanız sevinirim.Bebeklerinize ve size mutlu sağlıklı günler
kızın Aralık doğumlu mu? aşısı neden şimdiye kaldı?
30 kasım doğumlu canım .
kızlar bebeğim 4 gündür kaka yapamadı önceden günde 3 kere yapardı niye böyle oldu anlamadım acaba açmı kalıyo diye merak ediyorum sizinki her gün yapıyormu
4 -5 hatta 6 gün bile normal canım zeytinyağını dene eğer işe yaramazsa doktorunu arayıp sormalısın kesinlikle fitil (gliserin kansuk ) önericektir. benim kızımda yapamıyordu biz fitil kullandık çok şükü r geçti.
merhaba kızlar ek gıda vereniniz vermı mesela nasıl başladınız ne vermeye önce ilk bir hafta sonra neler ekliyceksiniz bizede başlatıcak ama doktor sizden fikir alıyım istedim
bize sadece yoğurt , elma - havuç suyu verdi birde ben pirinçli tahıllı muhallebi yapıyorum arada onu veriyorum .ama direk hepsini vermedim sende dikkat etmelisin bebeişinin alerjisi varmı yokmu mesela bir gün elma suyu ver zaten dörde böl bir dilimle başla ve takip et alerji varmı yokmu ertesi günde havuç suyu yap mesela sonraki gün yoğurt gibi..herşeye hemen yüklenme yavaş yavaş en doğrusu buda benim hem fikrim hem uygulamamdır :))
benim sorunum da takıntım da yok,sonuçta biz konuşurken konuya girip yorum yapan sensin,3.kişi olarak.4,5 aylık bebeklere yoğunlaştım çünkü burası kasım bebekleri topiği...boşuna buna da cevap yazma benim ne anlatmak istediğimi anlamıyorsun,bu yüzdende kendini germene gerek yoksenin sorunun ne???? her söyleneni üzerine alıyorsun? 4.5 aylık aylık bebekler üzerinde yoğunlaştın bu kadarlık bebeğe börek açacak halimiz yok haerhalde yedikleri zaten sınırlı her neyse kilo konusunda takıntın var galiba boşuna gerilmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?