2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
delimavi ayrıca herhangi bir bebeğe şunu yada bunu yakıştırcak en son insan benim çünkü ben çok zor bebek sahibi oldum 9 ay ve lohusalığım hergün iğnelerele geçti bir bebek annesi için ne kadar kıymetli bilirim ki ne olursa olsun değil şişman allah korusun bir özrü olsada onlar bizim başımızın tacı

offff 5 saat olmak üzere hala emmiyor bu çocuk niye böyle yapıyor ya :84:

canım benim kızda arayı uzattı 5.ay gelişimine bir baktımda beslenme saatleri 6 saate kadar uzayabilir gece hiç uyanmayabilr diyor (bu benim için hayalden ibaret te)
sürekli farklı bişey çıkarıyorlar buda geçici bir süreçtir inşallah dün bir doktora götüreyim dedim vazgeçtim aç olunca durmuyor nasılsa biraz rahat olmaya çalış eninde sonunda yiyor ek gıdaya geçince muhallebilerle falan telafi edersin ben öyle yapmaya çalışıyorum gerçekten can sıkıyor insan iştahlı iştahlı yesin istiyor ama bu veletler karakterleriyle doğuyormuş ne yapalım el mahkum gönül gardiyan boyun eğicaz :)

sana katılıyorum sibel etrafta çok var öyle çocuğunun ağzına habire bişeyler tıkıştırıp okul çağına geldiğindede öffff ya çok kilolu ne yapcam ki ben diyen alması gerekli olan besinleri alsın yeter

doktor bizden deviti kesti onun yerine polivit diye bir ilaç verdi ağır bir kokusu var cerende hiç sevmedi kan damlasını kullanmıyoruz zaten istesemde olmuyor binbir mücadeleyle ağzına versem bile kusuyor sonra üstü başı kıpkırmızı oluyor yada elime vurup döküyor damlayı pekmeze başlıcam 1_2 haftaya kadar zaten o damla işi kafamı karıştııryordu kansızlık yokken olabilir ihtimaliyle ilaç kullanmak tuhaf geldi birde kabızlık sorunumuz vardı cesaret edemedim

çok geçmiş olsun bizimde ilk başlarda pipide darlık vardı düzeldi şimdi ama bende çok bekletmeden yapıcam sünnet bölesi daha iyi erken sünneti öneriyor doktorlarda
sagol canim sali günü belli olucak gerekliyse bende yaptiricam kücükken anlamazlar
bizede aktar dedikleirni..sezenin dediği gibi böylesi daha iyi...bizde düşünüyoruz ama daha hiç araştırma yapmadım....ne zmana kadar yaptırmak lazım acaba....
tamam canim gelince hepsini anlatirim
zeyn teyzemizin gelmesine dakikalr kaldı..ama yiğit uyudu onu beklerken....napıcak bakalım...:)

uyandir annesi teyzeni kapida karsilasin

4,5 aylık çocukların ağzına ne tıkıştırabiliriz merak ettim....

benimde oğlum kilolu olduğu için üstüme alındım,bak obez demiyorum kilolu diyorum.bilmem anlatabildimmi.ayrıca polemik değil sözünü düzeltmeni istedim sadece...
bu senin yazdığın mesaj canım"benim kızım 4 kilo doğdu şu n 7 kilo ona bakarsan benimkide zayıf ama sağlıklı şükürler olsun ben takıyorum normal bence kilosu neredeyse 5,5 aylık 7 kilo gayet normal kaç olacak 10mu ya herkesi takma kafaya ben obez bebek istemiyorum sonra bide onu zayıflatmaya uğraş "

canım benim bebeğim bayağı iştahlıydı ama şu idrar yolu enfeksiyonu ve antibiyotikler iştahsızlık yaptı galiba ondan emmiyor diyordum ama öğün azaltıyo da olabılırler belki. zaten gece uyanma sayımız 10 u buluyor baya dertliyiz yani senin cadıda çok çektirdi sana

teşekkür ederim fakat ben sözümün arkasındayım ve düzeltilecek birşey bulamıyorum

4,5 aylık çocukların ağzına ne tıkıştırabiliriz merak ettim....

senin sorunun ne???? her söyleneni üzerine alıyorsun? 4.5 aylık aylık bebekler üzerinde yoğunlaştın bu kadarlık bebeğe börek açacak halimiz yok haerhalde yedikleri zaten sınırlı her neyse kilo konusunda takıntın var galiba boşuna gerilmek istemiyorum

kan damlasını sağlık ocağı vermişti vegafron muzu ben ilk başlanılan ek gıdalardan diye vermiştim

canım muz 6. aydan sonra başlanıyor diye biliyorum. ilk elma suyu ve havuç suyu sonra püreleri veriliyor. havuç kabız yapabişliyormuş, içine 1 damla zeytinyağı damlatmak gerekiyor.

artık bebişler ınkk dese bişeymi var diye paronoya olduk yaa.belki bazı şeyler normaldir ama annelik işte, rahat edemiyor insan.

aynen canım bnde öyleyim. ay hele yenidoğduğunda hiçbirşey bilmiyorum ya evde internette yok. akşama kadar eşimi arardım. eczane ye sor bebeği olana sor.
şimdide öyleyim. eşime fırça atıp duruyorum. biraz rahat olsak daha iyi olacak ama annelik duygusu işte!

sagol tatlim

canim allah yardimcin olsun görümcen yüksek maas alicak demistin bakici icin para yollamazmiki acaba

kendi dediğine göre öyle ama bana yerel bir gazetede 1000 tl üzeri maaş alması pek inanadırıcı gelmedi. halasına bakıcı tutucaz destek olursunuz artık demişti eşim. o da olursa yollarız ama daha dişime tel taktıracağım biliyorsun dedi. hem diyorlar size faydamız olur, hem de böyle söylüyorlar. neyse bakıcı bulursak uygun fiata annelere paylaştırıcaz.

kizlar bugün doktora gittik pipimizin kontrolü vardi cok sükür iyilesmis ama darlik varmis sünnet gerekiyor dedi sali günü icin randevu aldik sünnet doktorundan bakalim nediycek hakkimizda hayirlisi

çok şükür canım,, iyileşmesine sevindim.

arkadaşlar bebeğinizin bütün gün gaz çıkarmadığı oluyormu.bu gazı olmadığı anlamınamı gelir...

çıkarıyo canım, seninkide çıkarıyordur ama duymuyorsundur. ben mama yediğinde kendi çıkarmazsa omuzuma koyup arkasına vuruyorum hafif hafif. gaz çıkardığını duymazsam içim rahat etmiyor.

kızlar devit-3 kullanıyoruz günde 3 damla, günde 7 damla kan damlasıveriyorum, ayrıca ufaktan ufaktan bişeyler yedirmeye başladım. bugün de su vericem ve bundan sonra su vericem.
bebişim yemeğe başlıyor çok güzelll

geçmiş olsun inş. ateşi olmaz bebişinin.

canım çok tşk ederimm kolay atlattık hafif hafif oldu iki kere minoset verdim geçti çok şşükür.

geçmiş olsun...inşallah kolay atlatırsınız bu aşıyıda....off bide 6 ayda var... :26:

sağol canım evet doğru söylüyosun haziranda bi daha varr ama yapıcak bişey yok onlar ii olsunlarda ..

herkese selam kasım annesi olarak bende geldim aranıza :))

hoşgeldinnn :)

evet isyan etme Allah sana bi yol gösterir hiç ummadığın anda bi olumlu gelişme olur bakarsınn üzülme yapcak bişey yokk

benim kızımın da kakasının rengi açıktı ek gıdalara geçtiğimzden beri koyulaştı birde demir damlasının etkisi var tabii çok iğrençç bi kokusu ver tadı var bir gün yanlışlıkla elimi ağzıma götürdümm bütün günüm berabt oldu . bizim doktorumuz o yüzden 1.gün 1 damla 2.günü 2 damla ...yani 7.güne kadar yavaş yavaş çoğaltmamı söyledi kabız olmaması için birden 7 damla ver deyip geçmedi o yüzden kabızlık sorunu yaşamadık .birde su vermelisin artık ek gıdaya geçtiği için sıvı ihtiyaccı çok olur .geçmiş olsunn

benim sorunum da takıntım da yok,sonuçta biz konuşurken konuya girip yorum yapan sensin,3.kişi olarak.4,5 aylık bebeklere yoğunlaştım çünkü burası kasım bebekleri topiği...boşuna buna da cevap yazma benim ne anlatmak istediğimi anlamıyorsun,bu yüzdende kendini germene gerek yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…