sagol canim sali günü belli olucak gerekliyse bende yaptiricam kücükken anlamazlar
tamam canim gelince hepsini anlatirim
uyandir annesi teyzeni kapida karsilasin
bunu bende merak ediyorum,doktoruna sorsaydın.keçi sütü olurmu acaba markette pakette satılıyor..kızlar oğlumum 1 hafta sonra 5 ayı dolacak. doktor pastörize paket sütten yoğurt yap dedi bana ama 1 yaşına kadar inek sütü verilmiyo diye biliyorum siz nasıl yapıyorsunuz yoğurdu?
bunu bende merak ediyorum,doktoruna sorsaydın.keçi sütü olurmu acaba markette pakette satılıyor..
ben belki giderim bugün sorarım canım..sonradan aklıma geldi inek sütü verilmediği.10 gün sonra falan doktor randevumuz var gidince sorucam zaten en son gittiğimizde 15 -20 gün sonra vermeye başla demişti
ben belki giderim bugün sorarım canım..
evet melodiciğim,bebişine maşallahşimdi senin bebişine obez diyebilirmiyiz.ben burada ne anlatmaya çalışıyorum ama arkadaşlar beni takıntılı insan konumuna soktular
kızlar oğlumum 1 hafta sonra 5 ayı dolacak. doktor pastörize paket sütten yoğurt yap dedi bana ama 1 yaşına kadar inek sütü verilmiyo diye biliyorum siz nasıl yapıyorsunuz yoğurdu?
Bebeklerinize burnu tıkalıyken ne veriyorsunuz ? Benim kızım sırf bu yüzden uykudan uyanıyor.Hastaydı da doktor 3 ilaç verdi bi burun damlası vermedi ...Süt ile tıkanıklık geçiyor mu ? Kızım şu an horluyor:26:
ben serum fizyolojik kullanıyorum birde sık sık temizle.anne sütü falan ben pek deneme taraftarı değilim...Bebeklerinize burnu tıkalıyken ne veriyorsunuz ? Benim kızım sırf bu yüzden uykudan uyanıyor.Hastaydı da doktor 3 ilaç verdi bi burun damlası vermedi ...Süt ile tıkanıklık geçiyor mu ? Kızım şu an horluyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?