2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar oğlumum 1 hafta sonra 5 ayı dolacak. doktor pastörize paket sütten yoğurt yap dedi bana ama 1 yaşına kadar inek sütü verilmiyo diye biliyorum siz nasıl yapıyorsunuz yoğurdu?

kızlar oğlumum 1 hafta sonra 5 ayı dolacak. doktor pastörize paket sütten yoğurt yap dedi bana ama 1 yaşına kadar inek sütü verilmiyo diye biliyorum siz nasıl yapıyorsunuz yoğurdu?
bunu bende merak ediyorum,doktoruna sorsaydın.keçi sütü olurmu acaba markette pakette satılıyor..

bunu bende merak ediyorum,doktoruna sorsaydın.keçi sütü olurmu acaba markette pakette satılıyor..

sonradan aklıma geldi inek sütü verilmediği.10 gün sonra falan doktor randevumuz var gidince sorucam zaten en son gittiğimizde 15 -20 gün sonra vermeye başla demişti

kızlar hayırdır inşallah!
topiğimize nazar mı değdi?
boncuklarımızı takalım nazalar gitsin, kırgınlık olmasın!

obez şişman konusunda bir tatsızlık olmuş. benim oğluşumda kilolu. 6 ayı dolmadan doğum kilosunun 2 katını geçti. ben yediği mamanın kilo aldırdığını düşünüyorum. ek gıdaya geçince normale döner sanırım. burda obez bebek diyen arkadaşım eminim ki buradaki bebekler için söylememiştir.
tabiki bebişlerimizin beslenmesine dikkat edeceğiz. mesela ben 2 yaşına kadar şeker vermeyi düşünmüyorum. meyve yesin en güzeli. herkese tembihliyorum şeker, çikolata, cips almak yok. bunlara alışan çocuklar dengeli beslenmiyor, sağlıksız oluyor. heleki 3-4 yaşında bir çocuğu bilgisayar ve tv başında oturtmaktansa spor yaptırmalı, enerjisini atmasını sağlamalıyız.
hepimizin bebişlerine sağlıklı bir yaşam diliyorum.

Son düzenleme:
evet melodiciğim,bebişine maşallahşimdi senin bebişine obez diyebilirmiyiz.ben burada ne anlatmaya çalışıyorum ama arkadaşlar beni takıntılı insan konumuna soktular

aayyy kızlar hamile kalmadan önce bu ifadeyi kullanmayı çok istiyordum,hamileliğimdede çok sever kullanırdım,şimdide özlediğim için kullanmak istiyorumsırf bunun için 2.çocuğu yaparım belki

evet melodiciğim,bebişine maşallahşimdi senin bebişine obez diyebilirmiyiz.ben burada ne anlatmaya çalışıyorum ama arkadaşlar beni takıntılı insan konumuna soktular

obezite çok farklı birşey. allah korusun hiçbirimizin bebişi obez olmasın inşallah!
yalnış anlaşılma olmuştur canım. hafta sonu geliyor herkes yorgun ve birazda sinirler tavn yapmış. olur böyle yalnış anlamalar. boşverelim kırgınlık olmasın değil mi?
biz burada hamileliğimizden beri paylaşımlarda bulunduk ve bebişleirmizi hep beraber büyütücez.

ben kimsye kırgın değilim tartışmakta insanlık hali ee ne demişler,hayvanlar koklaşa koklaşa,insanlar konuşa konuşa.kavgaya dönüştürmek istemedim ama oralara gidiyor konu

Bebeklerinize burnu tıkalıyken ne veriyorsunuz ? Benim kızım sırf bu yüzden uykudan uyanıyor.Hastaydı da doktor 3 ilaç verdi bi burun damlası vermedi ...Süt ile tıkanıklık geçiyor mu ? Kızım şu an horluyor :26:

Benim de burnum tıkalı..Temiz hava ikimize iyi geldi..Ama oturma odasında tıkanıyor..Denize yakın olmanın bir faydası...

bize doktorumuz yoğurdu inek sütüyle yap dedikafam karıştı benimde ilk oğlumada inek sütüyle yapılmış yoğurt verdim budada öle yapıcam

yattığı odaya soğuk buhar makinesi al o iyi geliyo bebeklere

ben serum fizyolojik kullanıyorum birde sık sık temizle.anne sütü falan ben pek deneme taraftarı değilim...

burun tıkanıklığına serum fizyolojik veriyor doktorlar. damlatıp aspiratör ile açıyorsun. buhar makinasıda iyi. ben kendim için okyanus suyu kullanıyorum.

erensezen maşşalah oğluşuna kocaman olmuş. ekimde mi doğmuştu?
ek gıda ve oyuncak tecrübelerini paylaşır mısın?

ben dün muz verdim kızıma kakasında siyah siyah ip gibi bişeyler vardı.bi kez daha vermitim aynısı olmuştu muz verenlerde oldumu aynısı?

kızlar en iyisi inek sütü bence.eskiden mamamı varmış hepimiz inek sütüyle büyümedikmi,emin olun mamadan bin kat daha sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…