2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mamaya baslayınca mı suya gectın

kızlar oğlumum 1 hafta sonra 5 ayı dolacak. doktor pastörize paket sütten yoğurt yap dedi bana ama 1 yaşına kadar inek sütü verilmiyo diye biliyorum siz nasıl yapıyorsunuz yoğurdu?
ben anne sutunden denıcem akalım becerebılecekmıyım

otrıbebe dıye bısey sıkıyorum okyanus suyu

kızlar en iyisi inek sütü bence.eskiden mamamı varmış hepimiz inek sütüyle büyümedikmi,emin olun mamadan bin kat daha sağlıklıdır.

mama vardı canım esema diye bir mam varmış. hala var sanırım.
eskiden sütler daha kaliteliydi. şimdi herşeyde GDO var.
ben süt vermeyi düşünmüyorum canım.

ben dün muz verdim kızıma kakasında siyah siyah ip gibi bişeyler vardı.bi kez daha vermitim aynısı olmuştu muz verenlerde oldumu aynısı?

muz için daha erken canım. 6, aydan sonra veriliyor diye biliyorum. muzun lifleri olabilir mi?

paşamız tam erkek olacak haaaaer geç olacak yaptırın kurtulun
bende erken yaptirma taraftariyim akillari yetince korkuyorlar böyle olunca anlamiyor

benim oglumda dört gündür geceleri zor nefes aliyor tikanik burnu damla veriyorum ama doktor ücgünden fazla verme dedi dün ücüncü günümüzdü bugün nasil olucak bilmiyorum
ben dün muz verdim kızıma kakasında siyah siyah ip gibi bişeyler vardı.bi kez daha vermitim aynısı olmuştu muz verenlerde oldumu aynısı?

bizdede aynisi oluyor muzun lifleri onlar

canım bildiğin yerde alacaksın sütü.sütçülerde filan değil,hazır sütler nasıl onu bilemem.muzu şimdiden tattırıyorum alışsın diye doktora sormadan yanlış ama:94:
bende diyorum ne bunlar böyle
buarada herkese hayirli cumalar

sanada canım

Son düzenleme:

yerim onun horlamasını anne sütü iyi geliyor canım bir zararıda olmaz bence biz çok sık yaşadığımız için denemiştim

herkese iyi akşamlar. yarın çalışıyorum. beni yalnız bırakmayın.

kızlarrrr ben muz yedirmedim ama kızımın kakası değişti yoğurt ve sütlü pirinçli muhallebi yedirmiştim bez incelemekten gına geldi valla ya muhabbete bak doğurmadan önce biri yanımda konuşsa tuhaf karşılardım herhalde iki gündür kıydım cerene aç bıraktım oda mecburen kaşığı kabul etti yoğurt mayalamadım denemek için sütaş beby mix almıştım sever gibi oldu inşallah yanıltmaz beni yoğurt konusunda kafam karışık doktorada sormadım inek sütü olayını:26:

ben de hep bez inceliyorum bizde demir damlası değiştiriyor rengini ama farklı ne yedirsek hep değişecek zaten...
kaşığa da alışmış ne güzel işte. yoğurt için 6 ayı bekleyecektim ama dr en son ver artık dedi yarın başlarım mayalamaya

mesefe serum fizyolojik damlatıp otri bebe diye bişey aldık eczeneden biz çekiyoruz....açlıyor bunu ferah ferah....tıkalı olunca önce ben rahatsız oluyorum valla...bu çocukların kakası sümüğü her bişeyi dertmiş ya..

yattığı odaya soğuk buhar makinesi al o iyi geliyo bebeklere

bizde makina var sezen görümcemin oğlundan kalma...hiç kullanmadık...gerek olmadı şükür...umarım da olmaz....hamile iken deneme amaçlı açmıştık odada ben nefes alamadım....yerebatansarnıcındada nefessiz kalıp kendimi zor dışarı atmıştım...

çokta kullanma taraftarı değilim heryerde makinamı olacak sanki....ama tabi senin yavrucuk rahatsız dktr söyledi senin durum farklı...

ay kızlar siz ne güzel keçi sütü inek sütümü verelim yoğurt nasıl mayalayalım diyorsunuz....ben bunları yapabilecekmiyim bilemiyorum...yada oğlumun alerjisi ne zman geçecek....kemik gelişimini etkileycek diçok korkuyorum....salı günü gastreontollijde kontrolümüz var....bakalım ne diyecek... kanda kalsiyum testi oluyormu acaba baktırmak istiyorum...

bu arada e bebekten bir sürü oyuncak meyve filesi suluk ve cam rende sipariş etmiştim...sabah geldi....ek gıda olayına geçeceğim için çok heyecanlıyım...umarım oğlum iştahlı olur...

evet cnm bizim hırıltı vardı ya ondan aldırdı doktor

eren sezen topiğimizin ilk annesikayra bebek nasıl büyümüştür bayağı

evet kızlar büyüdü oğlum topiğin abisi
melodicim ek gıdaya dün başladık ilk hafta meyve ile başladık daha bende yolun başındayım bu konuda

mamaya baslayınca mı suya gectın
evet canım. anne sütü tek başına yeterliydi ama şimdi ek gıdalar veriyorum. o ek gıdaların sindirimini kolaylaştırsın diye suya da başladım. fazla içmiyor zaten, birkaç çay kaşığı kadar.

Son düzenleme:
selam kızlar naber ben kızıma 3 gündür yoğurt yediriyorum akşamlarıda elma püresi çok severek yiyor yoğurdu inek sütünden mayalıyorum

herkese iyi akşamlar. yarın çalışıyorum. beni yalnız bırakmayın.

canım ne iş yapıyosun internete bu kadar rahat girebiliyosun bu arada bebişin nasıl babasıyla arası nasıl bizde bugün doktora gittik 2 gündür çok öksürmeye başladı peditus verdi doktor boy kilo takibide yapıldı 7 buçuk kilo olmuşuz boyumuz 63 santim bana biraz kısa gibi geldi ama doktor çok iyi dedi gerçi anasıda babasıda boylu ama belli olmaz yediği gıdalarlada alakası varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…