mamaya baslayınca mı suya gectınkızlar devit-3 kullanıyoruz günde 3 damla, günde 7 damla kan damlasıveriyorum, ayrıca ufaktan ufaktan bişeyler yedirmeye başladım. bugün de su vericem ve bundan sonra su vericem.
bebişim yemeğe başlıyor çok güzelll
ben anne sutunden denıcem akalım becerebılecekmıyımkızlar oğlumum 1 hafta sonra 5 ayı dolacak. doktor pastörize paket sütten yoğurt yap dedi bana ama 1 yaşına kadar inek sütü verilmiyo diye biliyorum siz nasıl yapıyorsunuz yoğurdu?
otrıbebe dıye bısey sıkıyorum okyanus suyuBebeklerinize burnu tıkalıyken ne veriyorsunuz ? Benim kızım sırf bu yüzden uykudan uyanıyor.Hastaydı da doktor 3 ilaç verdi bi burun damlası vermedi ...Süt ile tıkanıklık geçiyor mu ? Kızım şu an horluyor:26:
kızlar en iyisi inek sütü bence.eskiden mamamı varmış hepimiz inek sütüyle büyümedikmi,emin olun mamadan bin kat daha sağlıklıdır.
ben dün muz verdim kızıma kakasında siyah siyah ip gibi bişeyler vardı.bi kez daha vermitim aynısı olmuştu muz verenlerde oldumu aynısı?
bende erken yaptirma taraftariyim akillari yetince korkuyorlar böyle olunca anlamiyorpaşamız tam erkek olacak haaaaer geç olacak yaptırın kurtulun
benim oglumda dört gündür geceleri zor nefes aliyor tikanik burnu damla veriyorum ama doktor ücgünden fazla verme dedi dün ücüncü günümüzdü bugün nasil olucak bilmiyorumBebeklerinize burnu tıkalıyken ne veriyorsunuz ? Benim kızım sırf bu yüzden uykudan uyanıyor.Hastaydı da doktor 3 ilaç verdi bi burun damlası vermedi ...Süt ile tıkanıklık geçiyor mu ? Kızım şu an horluyor:26:
ben dün muz verdim kızıma kakasında siyah siyah ip gibi bişeyler vardı.bi kez daha vermitim aynısı olmuştu muz verenlerde oldumu aynısı?
canım bildiğin yerde alacaksın sütü.sütçülerde filan değil,hazır sütler nasıl onu bilemem.muzu şimdiden tattırıyorum alışsın diye doktora sormadan yanlış ama:94:mama vardı canım esema diye bir mam varmış. hala var sanırım.
eskiden sütler daha kaliteliydi. şimdi herşeyde GDO var.
ben süt vermeyi düşünmüyorum canım.
muz için daha erken canım. 6, aydan sonra veriliyor diye biliyorum. muzun lifleri olabilir mi?
bende diyorum ne bunlar böylebende erken yaptirma taraftariyim akillari yetince korkuyorlar böyle olunca anlamiyor
benim oglumda dört gündür geceleri zor nefes aliyor tikanik burnu damla veriyorum ama doktor ücgünden fazla verme dedi dün ücüncü günümüzdü bugün nasil olucak bilmiyorum
bizdede aynisi oluyor muzun lifleri onlar
buarada herkese hayirli cumalar
Bebeklerinize burnu tıkalıyken ne veriyorsunuz ? Benim kızım sırf bu yüzden uykudan uyanıyor.Hastaydı da doktor 3 ilaç verdi bi burun damlası vermedi ...Süt ile tıkanıklık geçiyor mu ? Kızım şu an horluyor:26:
kızlarrrr ben muz yedirmedim ama kızımın kakası değişti yoğurt ve sütlü pirinçli muhallebi yedirmiştim bez incelemekten gına geldi valla ya muhabbete bakdoğurmadan önce biri yanımda konuşsa tuhaf karşılardım herhalde iki gündür kıydım cerene aç bıraktım oda mecburen kaşığı kabul etti yoğurt mayalamadım denemek için sütaş beby mix almıştım sever gibi oldu inşallah yanıltmaz beni yoğurt konusunda kafam karışık doktorada sormadım inek sütü olayını:26:
Bebeklerinize burnu tıkalıyken ne veriyorsunuz ? Benim kızım sırf bu yüzden uykudan uyanıyor.Hastaydı da doktor 3 ilaç verdi bi burun damlası vermedi ...Süt ile tıkanıklık geçiyor mu ? Kızım şu an horluyor:26:
yattığı odaya soğuk buhar makinesi al o iyi geliyo bebeklere
bizde makina var sezen görümcemin oğlundan kalma...hiç kullanmadık...gerek olmadı şükür...umarım da olmaz....hamile iken deneme amaçlı açmıştık odada ben nefes alamadım....yerebatansarnıcındada nefessiz kalıp kendimi zor dışarı atmıştım...
çokta kullanma taraftarı değilim heryerde makinamı olacak sanki....ama tabi senin yavrucuk rahatsız dktr söyledi senin durum farklı...
eren sezen topiğimizin ilk annesikayra bebek nasıl büyümüştür bayağı
burun tıkanıklığına serum fizyolojik veriyor doktorlar. damlatıp aspiratör ile açıyorsun. buhar makinasıda iyi. ben kendim için okyanus suyu kullanıyorum.
erensezen maşşalah oğluşuna kocaman olmuş.ekimde mi doğmuştu?
ek gıda ve oyuncak tecrübelerini paylaşır mısın?
evet canım. anne sütü tek başına yeterliydi ama şimdi ek gıdalar veriyorum. o ek gıdaların sindirimini kolaylaştırsın diye suya da başladım. fazla içmiyor zaten, birkaç çay kaşığı kadar.mamaya baslayınca mı suya gectın
herkese iyi akşamlar. yarın çalışıyorum. beni yalnız bırakmayın.
selam kızlar naber ben kızıma 3 gündür yoğurt yediriyorum akşamlarıda elma püresi çok severek yiyor yoğurdu inek sütünden mayalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?