2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar arkadaşlar,bugün oğlumun yüzündeki alerji için doktora gittim.atopik dermotit dedi,egzama yani,moralim bozuldu.oğlumun alerjik bir bünyesimi var şimdipeluş oyuncak,halıyı vs.kaldır dedi.aynı durumu yaşayan varmı...geçse bile tekrarlayabilirmiş,bendede egzama var ama bebeklerde daha ağır bir durum heralde......

canım ya çok geçmiş olsunyazık bebişime ya kıyamam
ben yaşamadım ama bizde de alerji vardı.öpünce hemen benek benek oluyodu bu yüzden ççocuğumu öpemedimşimdi de devam ediyo ama neyseki eskisi kadar yoğun olmuyo

sağol canım ama bence sende olduğunda doktora götür,bende öpmeden falan sanıyordum ama değilmiş..

selam kızlar. nasılsınız? hasta bebişlere geçmiş olsun. biz de ek gıdalara geçtik. elma suyu verdim birkaç gün. şimdi elma püresi veriyorum cam rendeden geçirip. bugün havuç suyu verdim. yoğurt da veriyorum. bizim drumuz da pastörize inek sütü kullanmamızı tavsiye etti yoğurt için. ben keçi sütünü sordum. inek sütünde daha çok protein varmış. ama önce 10 dk kaynatmak lazımmış sütü. bçylece proteinleri daha küçük parçalara ayrılıyormuş. ama ev gündüzleri soğuk olduğu için yoğurt bazen mayalanmıyor. siz nasıl mayalıyorsunuz?

demir damlası huzursuz ediyor oğlumu. kakasını zor yapıyor. vermek istemiyorum yaa. çok gerekli mi ki(

tıkanık olduğunu farkedersem uyumadan mutlaka açıyorum serum fizyolojiklr.

linden maşallah melise. çok tatlı canım..

sorma.. egzama bizde de var. iki yanağında ve kulağında oldu. krem kullanmamıza rağmen uzun süredir geçmedi. iltihap aktı yanaklarından bi cilt doktoruna gösterdim. o başka bi krem verdi. 2 gündür sürüyorum. bu iyi geliyor. ama kortizonlu tabi bukremler. bize dr yün giydirme, öpme, öptürme, giysilerğini çok durula dedi. atopik egzama 1,5 yaşına kadar falan sürebiliyomuş sanırım. yazın güneşten nasıl koruyacağız bebeklerimizi bakalım..

canım sanada geçmiş olsun,sende yada babada varmı.şampuan ve nemlendirici ne kullanıyorsun.doktor geçici dedimi?

bende demir ilacına bugün başladım bakalım ne olucak.doktor 10 damla dedi ama sağlık ocağı 5 damla dedi,bende 5 vericemsiz kaç damla verdiniz adı ne ilacın?

canım sanada geçmiş olsun,sende yada babada varmı.şampuan ve nemlendirici ne kullanıyorsun.doktor geçici dedimi?

babasında var. şampuan mustela kullanıyoruz. şimdi sabununu da değiştirdim. mustela aldım. nemlendirici de aynı marka. mustelanın egzamalı bebekler için özel bir nemlendiricisi var bilgin olsun. kremle geçer merak etmeyin dedi dr. önce hipokort kullandık geçmedi. şimdi fucikort kullanıyoruz. ama önce iltihabı kurutmak için bi solüsyon kullandık. geçer inşallah sizinki de.

bebislerinize gecmis olsun kizlar benimde oglumun iki yanagi birden kizardi kiraz gibi ayni vücuduna baktim vücudundada var alerjimi oldu anlamadim bugün yarim muz yedirdim genelde veriyorum hic böyle olmamisti birde iki tane yesil üzümün suyunu icti ondanmi oldu anlamadim moralim bozuldu cocugu öyle görünce insallah gecer:85:

bende demir ilacına bugün başladım bakalım ne olucak.doktor 10 damla dedi ama sağlık ocağı 5 damla dedi,bende 5 vericemsiz kaç damla verdiniz adı ne ilacın?

bende 5 damla veriyorum..

geçmiş olsun..alerjinin her türlüsü zor...allah kolaylık versin....

geçmiş olsun burcu....minick yanaklarında neler oluyor kuzuların ya....

doktorlar ek gıdaya geçerken tek gıda ile başlanmalı diyor,yani bir günde bir gıda,hangisinin dokunduğunu anlaman için,bence ikisinede ara ver sonra tek tek tekrar dene

besinleri tek tek dene zeyncim....daha önce muz verdim diyorsun....ozaman üzüm yapmış olabilir....

bu demir damlasini niye burda vermiyorlar okadar önemliyse burda niye yokki biz sadece d vitamini veriyoruz beyaz hap günde birtane

zeyn geçmiş olsun canım. üzümü kes bakalım devam edecek mi..

geçmiş olsun burcu....minick yanaklarında neler oluyor kuzuların ya....

sağol tatlım. yavrum nasıl oldu yaa. bazı insanlara gıcık oluyorum. yolda gören sevmek için yanağına dokunuyor. alışveriş merkezine gidiyoruz. hemen yanağını ellicez diye uğraşıyorlar. ben de elletmiyorum artık. zaten iki yanağı da yara.. hem öptürmicem artık kimseye. söyleyince çok titizsin derler. titiz olamk lazım. bebek öpülerek sevilmez yaa. millet sakalını sürte sürte mahvetti yavrumun yanaklarını. bebeği gerçekten düşünüyolarsa uzaktan severler.

doktorlar ek gıdaya geçerken tek gıda ile başlanmalı diyor,yani bir günde bir gıda,hangisinin dokunduğunu anlaman için,bence ikisinede ara ver sonra tek tek tekrar dene
canim muzu zaten 10gündür veriyordum üzümü bugün verdim o yapti galiba zaten elmayada armudada alerjisi oldu insallah gecici birseydir
besinleri tek tek dene zeyncim....daha önce muz verdim diyorsun....ozaman üzüm yapmış olabilir....

bende öyle düsünüyorum

aaaa hiç değidirem öptürmem ben...söyleirmde.....geçenlerde annemlere gitmiştim komşusu 6 yaşında torununu getirmiş...sevsin diye...hadi oğlum öp kardeşi diyo...çocuk burnunu çekiyo birde...hemen aldım elinden..öptürmüyorum ben dedim...sanki benim oğlum oyuncak....annem diyo ne fenasın....e öyleyim valla...

hap mı...............

evet canim beyaz mercimek kadar hap hergün birtane suda eritip veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…