2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım kızının adını ve doğum tarihi yaz. ben sana p.tesi yapıp özelden mesaj atayım canım.

selam millet nasilsiniz?
bizim ilk disimiz cikti, dun oglum co ateslendi 39.9 derceydi atesi fitille anca dusurduk disi cickiyor diye cok huzursuz surekli agliyor halsiz agzi burnu akiyor. cok az bi parca cikmis elimi degdirdigimde hissedebiliyorum geriside hemen cikarmis..

selam kızlar nasılsınız ben ehh işte kızım dün ve bugün çok mızmız srekli ağlama halinde dişmi çıkarıyor ne
mutfağa gidip gelemiyorum tabiki mutfakta anladığınız üzere dandini bi gelen olsa vay halime ne biçim kadım mutfağın hali ne diyecek ama kız durmuyor ki ne yapayım uyusada bi çaresine baksanm

bu arada benim kızımın yüzüde pütür pütür dr krem verdi ama sürmüyorum bişi olurmu diye ayy niye bu bebelerin yüzü böyle oluyor neredeyse hepimizin bebesinde var ya mevsim geçişimi dir nedir poff
neyse ben kızı uyutayım da işime bakayım

ha bu arada dondurucuda sağdığım sütler vardı onlardan yoğurt yaptım ama suya kesti yani anne sütünden yoğurt olmuyor bafocum haberin olsun ben denedim sen deneyipte dolaptaki sütlerini ziyan etme

geçmiş olsun diştenmi o kadar ateşlendi ya çok kötü dr götürdünmü yoksa fitil verince düştüğü için götürmedinmi hayırlı olsun dişiniz bizimkide sanırım diş için mızırdanıyor çıksada kurtulsak bizde

3 gun once burnu gozu akmaya basladi hafifte atesi vardi hemen acile goturdum. surekli kulagini cekip duruyordu iltihaptan suphelendim. dr hic biseyi yok sadece nezle olmus dedi atesi yuksek cikarsa fitil verin dedi bide ates dusurucu ilac yazdi. ertesi gunun gecesinde cok ateslendi hemen fitil verdim ates dusurucusunude verdim,atesi dusmeseydi muhakkak gotururdum dr a. atesi dustu biraz sabaha kadar mizmizlandi ALLAHTAN esim tatildide ona devrettim oglumu. valla cok zor bu durumda yaniniza birini bulundurun ben cok yorulmustum 2 gunde hic yatmiyor surekli agliyordu. sukur cikti bizimki bundan sonra gerisi gelir insaallah.

senin bebegin belirtileri nasil kulak cekmesi salyasi filan akiyormu?
ben netten baktim dis cikaran bebeler ne yapar diye tum belirtileri oglum gosteriyor valla bugun biraz rahatladi.

ne hapı anlayamadım bebeğemi veriyosunuz
evet canim burda bütün bebeklere veriyorlar kemik gelisimi icinmis

hadi gözünüz aydin hayirli olsun vede cok gecmis olsun kiyamam ben ona

benim kızımın dişi çıkmıyo galiba yazdığın hiç bir belirti yok beyaz bişi var ama ne dr. gidince sorucam

gecmiş olsun canım aynı seyleri geçen hafta bişz yasadık. hava tam nezle havası ama olsun böyle böyle bağışıklık kazanacaklar, çözümsüz hastalık olmasın da...

gecmiş olsun canım aynı seyleri geçen hafta bişz yasadık. hava tam nezle havası ama olsun böyle böyle bağışıklık kazanacaklar, çözümsüz hastalık olmasın da...

cok sagol cnm bizimki dis yuzunden disi cikti ya biraz rahatladi ama hala mizmiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…