annişler slm nasılsınız ben bugün daha hç iş yapmadım kahvaltı sofram dahi ortada kızım ayağımda sallıyomm 2 gndr çok huzursuz dişmi çıkarck ne iyice beyazladı sertleşti diş etleri varmı aranızda diş çıkaran kızlar bn bu cetveli yapamadım yaa nasıl yapcam bi tarif edin size zahmet
selam millet nasilsiniz?
bizim ilk disimiz cikti, dun oglum co ateslendi 39.9 derceydi atesi fitille anca dusurduk disi cickiyor diye cok huzursuz surekli agliyor halsiz agzi burnu akiyor. cok az bi parca cikmis elimi degdirdigimde hissedebiliyorum geriside hemen cikarmis..
geçmiş olsun diştenmi o kadar ateşlendi ya çok kötü dr götürdünmü yoksa fitil verince düştüğü için götürmedinmi hayırlı olsun dişiniz bizimkide sanırım diş için mızırdanıyor çıksada kurtulsak bizde
evet canim burda bütün bebeklere veriyorlar kemik gelisimi icinmisne hapı anlayamadım bebeğemi veriyosunuz
selam millet nasilsiniz?
bizim ilk disimiz cikti, dun oglum co ateslendi 39.9 derceydi atesi fitille anca dusurduk disi cickiyor diye cok huzursuz surekli agliyor halsiz agzi burnu akiyor. cok az bi parca cikmis elimi degdirdigimde hissedebiliyorum geriside hemen cikarmis..
evet canim burda bütün bebeklere veriyorlar kemik gelisimi icinmis
hadi gözünüz aydin hayirli olsun vede cok gecmis olsun kiyamam ben ona
selam millet nasilsiniz?
kızımın adı ebrar d.tarihi 23.11.2010
benim kızımın dişi çıkmıyo galiba yazdığın hiç bir belirti yok beyaz bişi var ama ne dr. gidince sorucam
iyilik canım ay çok geçmiş olsun şimdi okudum da ciddi ateşlenmiş kıyamam..iyilik valla nolsun senden naber?
iyilik canım ay çok geçmiş olsun şimdi okudum da ciddi ateşlenmiş kıyamam..
3 gun once burnu gozu akmaya basladi hafifte atesi vardi hemen acile goturdum. surekli kulagini cekip duruyordu iltihaptan suphelendim. dr hic biseyi yok sadece nezle olmus dedi atesi yuksek cikarsa fitil verin dedi bide ates dusurucu ilac yazdi. ertesi gunun gecesinde cok ateslendi hemen fitil verdim ates dusurucusunude verdim,atesi dusmeseydi muhakkak gotururdum dr a. atesi dustu biraz sabaha kadar mizmizlandi ALLAHTAN esim tatildide ona devrettim oglumu. valla cok zor bu durumda yaniniza birini bulundurun ben cok yorulmustum 2 gunde hic yatmiyor surekli agliyordu. sukur cikti bizimki bundan sonra gerisi gelir insaallah.
senin bebegin belirtileri nasil kulak cekmesi salyasi filan akiyormu?
ben netten baktim dis cikaran bebeler ne yapar diye tum belirtileri oglum gosteriyor valla bugun biraz rahatladi.
naber kızlarrrr
kızımın adı ebrar d.tarihi 23.11.2010
gecmiş olsun canım aynı seyleri geçen hafta bişz yasadık. hava tam nezle havası ama olsun böyle böyle bağışıklık kazanacaklar, çözümsüz hastalık olmasın da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?