2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bizim gün günü tutmuyor, bazen yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor bazenn 3 saat uyuyor. ben de artık birsey için zorlamıyorum çok huysuzsa uykusu var diye, göğsümde uyuyor ve ben de ellemiyorum uyuyor 1 saat kadar... ama gitgide gündüz daha çok uyanık kalmaları çok normal.

LİNDen,hAzAl 87 çok geçmiş olsun bebişlerinize.paşamızın dişide çıkmış maşallah.BoNcUk 44 hoşgeldin Allah bağışlasın bebeğini biz daa ek gıdaya geçmedik aa çorbaya ve yoğurda ufaktan başlayan arkadaşlar var

slm kızlar nabersiniz eşim pazara gitti bizde kızımla evde takılıyoruz
dün yemeğe gittik ilk kez bizim kuzuyla fazla sorun çıkarmadı bir iki mızmızlandı o kadar sonrasında eşim hadi buraya kadar gelmişken babaannesine götürelim dedi (babaannesi kızımı ilk kez görüyor küs oldğu için benimle doğumumuma gelmedi çünkü bizi boşatmak için çok uğraştı yapmadığı hakaret kalmamıştı bende onu evden kovmuştum kısaca bu sebep)sonra gittik işte tabi eşimin hatrına gittim yoksa o meymenetsiz yüzünü görmeye o kadarda meraklı değilim yani
açtı kapıyı girdik ayy kızım canım diyor tabi bana değil bebeğe sinir kadın bilezik almış bana diyo ki kızıma aldım şimdilik sen tak evlenirken kızıma takarsın fesubhanallah ya sabır dedim hiiiççç bişey olmamış geçmişte birbirimize girmemiş gibi sanki birbirimiz çoookkk seviyormuşuz gibi havada sudan konuştuk sonra gidelim dedim ben diyor benim kızım çok kıymetli iyi bak kızıma diyor olur dedim diyo bezini filan alırım ben bi ihtiyacı olunca söyleyin dedi hiç olmazsa bu da birşeydir akıllanmış bu yaştan sonra 70 kusur yaşında bu arada ehh bende bu teklifi geri çevirirmiyim bana etiği eziyete saysın bebişin bezini mamasını hep ona aldırcam bari düğünümde bi bok almadı torununa alsın sinir kadın ohh yazdım rahatladım

kızlar iyi akşamlar .hoşbulduk bu arada gerçekten hoş sohbet bir forum belli.ben bugün fırsat bulup yemek yapamadım eşimde birazdan gelir bakalım.bende iki kız olduğu için diğeri 4 yaşında .gerçekten çok zormuş tek başına iki çocuk ..ayçam bu aralar çok huysuz..salyaları gittikçe arttı ..eline ne geçse direk ağza ..hoppp bir kemiriyor sormayın ..gözleri sulanıyor bazen ..
bizden bu kadar şimdilik

ah canım ya hepsi aynı demekki bende oğlumun tilki uykusundan çok çekiyorum uyudu derken beni utandırıp çığlığa başlaması tam ben yatağına yatırıp arkamı döndüğümden gözlerşi fıldır fıldır uyanması beni mahvedio
canım merhaba hoş geldinsen yenisin galibaben sezo oldum malesef((senin doğum hikayeni bilmiyorum ama benimki zorunlu sezoydu.
canım senin kvyi ben tanıyorum ama anlattıklarına bakılırsa bilezik olayında yan çizeceği belliydi o karakterle fazlası beklenemzama senin yinede eşin için ona gitmeyi kabul etmen çok ii olmuş,ölümlü dünya sen kötü olma gene de

canım çok güzel düşünmüşsün harikasın yeni kasım annişleri sana duacı olcak

merhaba canım sen de hoşgeldin demek 2 cimcime var maşallahben de ablamla yaklaşık 3 yaş farkla büyümüşüm itişe kakışa oynaya gülene güzel Allah kolaylık versin

kızlar ben hala uyuyamadım diyceksinizki banane can sıkıntısından yazıyorum işte ananem olsaydı sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derdi

HAZAL87 VE LİNDEN geçmiş olsun kuzuşlara....ve ilk dişinizde hayırlı olsun hazal....tickerını farketttim hazal..gurbet ne zor dimi....
sagol cnm. evet cok zor ama dayanabiliyiruz ALLAH sabrini veriyor az kaladi kavuscam aileme ve vatanima..
hazalcım tşk ederim
bisi deil cnm ama kendin yaptin galiba guzel olmus tickerin.
sagol cnm

canım aynen benim kv. de evlenirken bişey yapmamıştı. 7 sene küstüm. sonra ben hamileyken kıyafet almış, eşimle onları gönderdi. puset,anakucağı,kanguru,çanta almış. şimdide bezi ve mamasını alıyor. 1 ay önce bize geldiler oğluma bakmak için ben çalışıyorum çünkü. dediğin gibi sanki biz küsmemişiz gibi konuştuk. oğluma çeyrek ve maşallah taktı. bana bişey yok. neyse aman oğluma yapsında. şimdi evlerine döndüler. kv. sağlık sorunu yüzünden. birde görümcemin iş durumu var. oyuncak siparişi bile veriyorum. kargoyla yolluyorlar.

ebrar2010 melodi san apazartesi yaparim demis ama istersen ben simdi yapip gonderiyim ozelden.

eline sağlık canım. benim çıkışım yaklaştığı için yapamadım.

geçmiş olsun canım. dişide hayırlı olsun. bende calpol var ateş düşürücü. bu hafta dr. gidicez. evde bulunsun diye fitil yazdırayım mı acaba?

sagol cnm bence bulundur evde bende bulunduruyorum zaten dr atesi yukseldimi fitil ve surup ver demisti

Son düzenleme:

ohhhh ne güzel bizimkis çeyrek taktı doğumda,2 defa bezini aldı.maaşını alınca 10 tl veriyor 2 aydır maaşı çok değil yoksa fazla verir.çok düşkünler,kaynanam kızım azcık daha büyüseydi göndermezdim yanımda kalırdı diyor.

sagol cnm bence bulundur evde bende bulunduruyorum zaten dr atesi yukseldimi fitil ve surup ver demisti

tamam canım alayım bende.

benimkide yazın gönder burda oynar diyor. ben oğlumu bir günde deli gibi özlerken bütün yaz ayrı kalıcam, mümkün değil.

valla benim kayınvalidede istiyo çocuğu ama rüyasında görür kendi yetiştirdiği çocukları gördük 3üde birbirinden yalancı iftiracı kimselere veremem kuzumu

ben safmıyım fazlamı pimpirikliyim bilmiyorum.bebişe alıştırma bardağı aldım.üzerinde kaynatmayın yazıyor ama ben inatla steril olsun diye kaynattım bardak yamuldu off ya,başka birşeyde yine aynı hatayı yapmıştım tirleydi galiba ama ne yapayım içime sinmiyor ilk aldığımda bir yıkamada hemen kullanamıyorum.biri bana dur desin

atusaprenses bu kv. anlamıyorum. sanki oyuncak veriyoruz. bide diyor daha küçük anlamaz. benden ayrı olucak demiştim. bir gün eve geç gittim, pediküre gitmiştim anlamayan çocuk 3 saat ne mama yemiş ne uyumuş; ağlayıp mızıldanmış. hala helak olmuş. kv. tansiyonu çıkmış. allahtan anlamıyor.

delimavi allah senin iyiliğini versin, alıştırma bardağı cam değil ki kaynatıyorsun. yapma bu kadar iyi değil, biraz mikroba alışsın. emeklemeye başlayınca ne yapıcan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…