Meraba kızlar.nasılsınız yavrular nasıl.
Ek gıda hakkında konuşmuşsunuz ben başlayalı 15 gün oluyor .iyi gidiyor maşallah .
Ayrıca şeyi sorucam sizin bebişler gündüzkaç kez uyuyr bir de ne kadar..benim kız bu aralar çok kısa uyuyor bir saati doldurmuyor.üç kez uyuyor acaba normal mi?
ah canım ya hepsi aynı demekki bende oğlumun tilki uykusundan çok çekiyorum uyudu derken beni utandırıp çığlığa başlaması tam ben yatağına yatırıp arkamı döndüğümden gözlerşi fıldır fıldır uyanması beni mahvediocanım bizim gün günü tutmuyor, bazen yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor bazenn 3 saat uyuyor. ben de artık birsey için zorlamıyorum çok huysuzsa uykusu var diye, göğsümde uyuyor ve ben de ellemiyorum uyuyor 1 saat kadar... ama gitgide gündüz daha çok uyanık kalmaları çok normal.
canım merhaba hoş geldincanım çok tşk ederim şükürler olsun sağa salim kucaklaştık meleğimle..çok stresli sezeryan olcam diye çok korkuyodum ama o bigece yattım yaa psikolojim alt üst oldu gece bağıranlar çağıranlar bi ysndan doğan bebeklerin ağlaması doğum yapan gidiyoduu bi ara sezeryanmı olsam ddim okdr zormu bu normal doğum dedim nasıl parçalıyolar kendilerini allahım neyseki sezeryana kalmadan kurtardık.bu arada ek gıda olarak ne veriyosunuz yavrucaklara ben meyve püreleri veriyom evde kendm hazırlıyomm çorbalara başladınzmı evde yoğurt yaptınızmı ben yoğurt yapma mak aldım ama daha denemedim nasıl yapıyosnz
canım senin kvyi ben tanıyorumslm kızlar nabersiniz eşim pazara gitti bizde kızımla evde takılıyoruz
dün yemeğe gittik ilk kez bizim kuzuyla fazla sorun çıkarmadı bir iki mızmızlandı o kadar sonrasında eşim hadi buraya kadar gelmişken babaannesine götürelim dedi (babaannesi kızımı ilk kez görüyor küs oldğu için benimle doğumumuma gelmedi çünkü bizi boşatmak için çok uğraştı yapmadığı hakaret kalmamıştı bende onu evden kovmuştum kısaca bu sebep)sonra gittik işte tabi eşimin hatrına gittim yoksa o meymenetsiz yüzünü görmeye o kadarda meraklı değilim yani
açtı kapıyı girdik ayy kızım canım diyor tabi bana değil bebeğe sinir kadın bilezik almış bana diyo ki kızıma aldım şimdilik sen tak evlenirken kızıma takarsın fesubhanallah ya sabır dedim hiiiççç bişey olmamış geçmişte birbirimize girmemiş gibi sanki birbirimiz çoookkk seviyormuşuz gibi havada sudan konuştuk sonra gidelim dedim ben diyor benim kızım çok kıymetli iyi bak kızıma diyor olur dedim diyo bezini filan alırım ben bi ihtiyacı olunca söyleyin dedi hiç olmazsa bu da birşeydir akıllanmış bu yaştan sonra 70 kusur yaşında bu arada ehh bende bu teklifi geri çevirirmiyim bana etiği eziyete saysın bebişin bezini mamasını hep ona aldırcam bari düğünümde bi bok almadı torununa alsın sinir kadın ohh yazdım rahatladım
arkadaşlar yeni bir konu açtım
2010 kasım annelerinden 2011 kasım annelerine tavsiyeler
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...erinden-2011-kasim-annelerine-tavsiyeler.html
biz nasıl birsürü soruyla geçirdiksek hamileliğimizi, onlar da öyledir muhtemelen... belki sizin de tavsiyeleriniz olur onlara :)
kızlar iyi akşamlar .hoşbulduk bu aradagerçekten hoş sohbet bir forum belli.ben bugün fırsat bulup yemek yapamadım eşimde birazdan gelir bakalım.bende iki kız olduğu için diğeri 4 yaşında .gerçekten çok zormuş tek başına iki çocuk ..ayçam bu aralar çok huysuz..salyaları gittikçe arttı ..eline ne geçse direk ağza ..hoppp bir kemiriyor sormayın ..gözleri sulanıyor bazen ..
bizden bu kadar şimdilik
sagol cnm. evet cok zor ama dayanabiliyiruz ALLAH sabrini veriyor az kaladi kavuscam aileme ve vatanima..HAZAL87 VE LİNDEN geçmiş olsun kuzuşlara....ve ilk dişinizde hayırlı olsun hazal....tickerını farketttim hazal..gurbet ne zor dimi....
bisi deil cnm ama kendin yaptin galiba guzel olmus tickerin.hazalcım tşk ederim
sagol cnmLİNDen,hAzAl 87 çok geçmiş olsun bebişlerinize.paşamızın dişide çıkmış maşallah.BoNcUk 44 hoşgeldin Allah bağışlasın bebeğini biz daa ek gıdaya geçmedik aa çorbaya ve yoğurda ufaktan başlayan arkadaşlar var
slm kızlar nabersiniz eşim pazara gitti bizde kızımla evde takılıyoruz
dün yemeğe gittik ilk kez bizim kuzuyla fazla sorun çıkarmadı bir iki mızmızlandı o kadar sonrasında eşim hadi buraya kadar gelmişken babaannesine götürelim dedi (babaannesi kızımı ilk kez görüyor küs oldğu için benimle doğumumuma gelmedi çünkü bizi boşatmak için çok uğraştı yapmadığı hakaret kalmamıştı bende onu evden kovmuştum kısaca bu sebep)sonra gittik işte tabi eşimin hatrına gittim yoksa o meymenetsiz yüzünü görmeye o kadarda meraklı değilim yani
açtı kapıyı girdik ayy kızım canım diyor tabi bana değil bebeğe sinir kadın bilezik almış bana diyo ki kızıma aldım şimdilik sen tak evlenirken kızıma takarsın fesubhanallah ya sabır dedim hiiiççç bişey olmamış geçmişte birbirimize girmemiş gibi sanki birbirimiz çoookkk seviyormuşuz gibi havada sudan konuştuk sonra gidelim dedim ben diyor benim kızım çok kıymetli iyi bak kızıma diyor olur dedim diyo bezini filan alırım ben bi ihtiyacı olunca söyleyin dedi hiç olmazsa bu da birşeydir akıllanmış bu yaştan sonra 70 kusur yaşında bu arada ehh bende bu teklifi geri çevirirmiyim bana etiği eziyete saysın bebişin bezini mamasını hep ona aldırcam bari düğünümde bi bok almadı torununa alsın sinir kadın ohh yazdım rahatladım
ebrar2010 melodi san apazartesi yaparim demis ama istersen ben simdi yapip gonderiyim ozelden.
selam millet nasilsiniz?
bizim ilk disimiz cikti, dun oglum co ateslendi 39.9 derceydi atesi fitille anca dusurduk disi cickiyor diye cok huzursuz surekli agliyor halsiz agzi burnu akiyor. cok az bi parca cikmis elimi degdirdigimde hissedebiliyorum geriside hemen cikarmis..
arkadaşlar yeni bir konu açtım
2010 kasım annelerinden 2011 kasım annelerine tavsiyeler
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...erinden-2011-kasim-annelerine-tavsiyeler.html
biz nasıl birsürü soruyla geçirdiksek hamileliğimizi, onlar da öyledir muhtemelen... belki sizin de tavsiyeleriniz olur onlara :)
canım aynen benim kv. de evlenirken bişey yapmamıştı. 7 sene küstüm. sonra ben hamileyken kıyafet almış, eşimle onları gönderdi. puset,anakucağı,kanguru,çanta almış. şimdide bezi ve mamasını alıyor. 1 ay önce bize geldiler oğluma bakmak için ben çalışıyorum çünkü. dediğin gibi sanki biz küsmemişiz gibi konuştuk. oğluma çeyrek ve maşallah taktı. bana bişey yok. neyse aman oğluma yapsında. şimdi evlerine döndüler. kv. sağlık sorunu yüzünden. birde görümcemin iş durumu var. oyuncak siparişi bile veriyorum. kargoyla yolluyorlar.
eline sağlık canım. benim çıkışım yaklaştığı için yapamadım.
geçmiş olsun canım. dişide hayırlı olsun. bende calpol var ateş düşürücü. bu hafta dr. gidicez. evde bulunsun diye fitil yazdırayım mı acaba?
canım aynen benim kv. de evlenirken bişey yapmamıştı. 7 sene küstüm. sonra ben hamileyken kıyafet almış, eşimle onları gönderdi. puset,anakucağı,kanguru,çanta almış. şimdide bezi ve mamasını alıyor. 1 ay önce bize geldiler oğluma bakmak için ben çalışıyorum çünkü. dediğin gibi sanki biz küsmemişiz gibi konuştuk. oğluma çeyrek ve maşallah taktı. bana bişey yok. neyse aman oğluma yapsında. şimdi evlerine döndüler. kv. sağlık sorunu yüzünden. birde görümcemin iş durumu var. oyuncak siparişi bile veriyorum. kargoyla yolluyorlar.
eline sağlık canım. benim çıkışım yaklaştığı için yapamadım.
geçmiş olsun canım. dişide hayırlı olsun. bende calpol var ateş düşürücü. bu hafta dr. gidicez. evde bulunsun diye fitil yazdırayım mı acaba?
ellerine sağlık canım,kızının adı melismi bizimkide melisa:).
sagol cnm bence bulundur evde bende bulunduruyorum zaten dr atesi yukseldimi fitil ve surup ver demisti
ohhhh ne güzel bizimkis çeyrek taktı doğumda,2 defa bezini aldı.maaşını alınca 10 tl veriyor 2 aydırmaaşı çok değil yoksa fazla verir.çok düşkünler,kaynanam kızım azcık daha büyüseydi göndermezdim yanımda kalırdı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?